الو سلام! خونه خدا؟ می خوام با خودش صحبت کنم بی واسطه می خوام صداشو خودم بشنوم می خوام بهش بگم خدایا گم شدم آدرس رو از خودت می خوام فقط خودت من دیگه واسطه نمی خوام![]()
خانوم اشتباه گرفتید اینجا بیت رهبریه!!!
الو سلام! خونه خدا؟ می خوام با خودش صحبت کنم بی واسطه می خوام صداشو خودم بشنوم می خوام بهش بگم خدایا گم شدم آدرس رو از خودت می خوام فقط خودت من دیگه واسطه نمی خوام![]()
خانم چرا نميزاريد مردم كارشون رو بكنند. مگه تا حالا آدرس اشتباهي داديم كه داريد زيرابمون رو جلو چشامون ميزنيد؟الو سلام! خونه خدا؟ می خوام با خودش صحبت کنم بی واسطه می خوام صداشو خودم بشنوم می خوام بهش بگم خدایا گم شدم آدرس رو از خودت می خوام فقط خودت من دیگه واسطه نمی خوام![]()
بدجورم راه رو اشتباه گفتید آقا شما خراب کردین بجورم خراب کردین آیا این آدرس درسته؟خانم چرا نميزاريد مردم كارشون رو بكنند. مگه تا حالا آدرس اشتباهي داديم كه داريد زيرابمون رو جلو چشامون ميزنيد؟
من چيكار كنم كه شما با دختر مهربون نشست برخاست داريد و نميتونيد از اين واضحات بهره ببريد..بدجورم راه رو اشتباه گفتید آقا شما خراب کردین بجورم خراب کردین آیا این آدرس درسته؟
دروغ..........>عدالت............>مردم فریبی...........>مردم سالاری؟
اینا آدرساییه که شما دادین من می خوام با خدا صحبت کنم آقا!![]()
راست ترین حرفارو از همون دختر مهربون شنیدم نون و نمک مال خودتون ما هم رای نمی دیم بهتون آدرس اشتباه رو اگه همه برن آدم باور می کنه درسته اما من آدم نیستم به شما چه مربوط ماهواره دارم یا نه؟چه ربطی داره آقا گوشیو بده خدا می خوام پیشش گله کنم از شما ،خدا خدا اینا دارن دروغ می گن به خدا!من چيكار كنم كه شما با دختر مهربون نشست برخاست داريد و نميتونيد از اين واضحات بهره ببريد..
ما به كمك اين راهها خيلي هارو صاحب نون و نمك كرديم.
حالا دوس داري برو 10 سال حق التدريسي درس بده ببينم . برات نون ميشه يا جوراب.
تازشم اينجا حقيقت دروغ بزرگيه كه همه باورش كرده اند. يه خورده دور و برتون رو نگاه كنيد ببينيد ناراضي پيدا ميكنيد غير خودتون. من دارم شك ميكنم شما هم ماهواره داريد خونتون نه!
راست ترین حرفارو از همون دختر مهربون شنیدم نون و نمک مال خودتون ما هم رای نمی دیم بهتون آدرس اشتباه رو اگه همه برن آدم باور می کنه درسته اما من آدم نیستم به شما چه مربوط ماهواره دارم یا نه؟چه ربطی داره آقا گوشیو بده خدا می خوام پیشش گله کنم از شما ،خدا خدا اینا دارن دروغ می گن به خدا!
خدایا اگه بزرگی اینه نذاربزرگ شششششششششششششششششمبيخود زحمت نكش كلا قطع كردم تا دلتون بسوزه...
اگه اس ام اس هم بزني , يه دونه رو برات ده تا حساب ميكنم.
---
من ميرم بخوابم. -واقعا- اگه شكايتي داري بنويس تا يه مدركي هم ازت داشته باشيم.
لاللا لاللال لا
E اين رو كه خودمم بلدم. ميخواي تو چند سالگي دار فاني رو چيز كني..خدایا اگه بزرگی اینه نذاربزرگ شششششششششششششششششم![]()
E اين رو كه خودمم بلدم. ميخواي تو چند سالگي دار فاني رو چيز كني..
اينا همش شوخي بود. تو بزرگ ميشي. البته نه مثل ماها. ميشي دوبند انگشت ...
ديگه گنجشكها نميتونند وزنت رو تحمل كنند آخه چاق هم ميشي. مهر پروري بهت ميسازه. . .
اونوقت ميشي يكي از ما كه ادعاي مديوم بودن داره. اونوقته كه خوشحال ميشي...
برو ديگه نصف شب شد كركره رو دارم ميبندم
E اين رو كه خودمم بلدم. ميخواي تو چند سالگي دار فاني رو چيز كني..
اينا همش شوخي بود. تو بزرگ ميشي. البته نه مثل ماها. ميشي دوبند انگشت ...
ديگه گنجشكها نميتونند وزنت رو تحمل كنند آخه چاق هم ميشي. مهر پروري بهت ميسازه. . .
اونوقت ميشي يكي از ما كه ادعاي مديوم بودن داره. اونوقته كه خوشحال ميشي...
برو ديگه نصف شب شد كركره رو دارم ميبندم
انقدر می زنم تا بمیرم نمی خوام باشم نمی خوام بزرگ شم نمی خوام کوچیک بمونم می خوام بمیرم...........
![]()
اين حس حسادت بيد ... ده درصد از شهمتون رو بديد پامو از اين گليم بكشم بيرونتعجب کردی؟؟ مگه اون دل نداره دست به کار شه؟؟؟!!!
اين حس حسادت بيد ... ده درصد از شهمتون رو بديد پامو از اين گليم بكشم بيرون
خدايا به اميد توكار رو شروع ميكنم... خرررررررررررررررررت_صداي كركره_ پاه, ,E شما كه باز اينجاييد؟!_قابل توجه بد خواهام_ بمير مشكلي نيست فقط پاي اين چيز رو امضا كن و يه مصاحبه كوچولو بعد بميرانقدر می زنم تا بمیرم نمی خوام باشم نمی خوام بزرگ شم نمی خوام کوچیک بمونم می خوام بمیرم...........
![]()
من از دري اومدم كه ديگه نتونيد خطي بين خوب بودن و ابراز خواسته هاتون بكشيد..من همون اولشم به اسپا گفتم که تو از باب رفاقت وارد شدی از تجارت ترشی و لیته و کارخونه دوممون یه سهمی گیرت بیاد! ولی خیر، این بیزینس خانوادگیه! و در این دو تا خانواده میمونه
من از دري اومدم كه ديگه نتونيد خطي بين خوب بودن و ابراز خواسته هاتون بكشيد..
اگه يادت باشه روز اول بهت گفتم كه به وراي ريمل و رژ لب نگاه كن شايد من هموني كه ميخواي نباشم. حالا هم آش كشك خالتم.
ده درصد از شهمتون رو بديد پامو از اين گليم بكشم بيرون
يادم مياد. ما به عقايد هم احترام گذاشتيم.یه وقت فکر نکنی ما از چند بعد به یه حرف نگاه نمیکنیم این رو یادت میاد؟
متاسفانه ما قصد دخالت نداریم، اگه هم دست رو کسی بذاریم ببینیم یه رفیق قبل ما اونجاست خودمون خیلی شیک و مخفیانه میکشیم کنار...
يادم مياد. ما به عقايد هم احترام گذاشتيم.
آههههههههههههههههههههههههههههه چرا صافي و صداقت هاي گذشته نمونده. چرا به خاطر اينكه بوي عطر بادرنجبويه و گل شاه محمدي ميدم, من رو گناهكار ميدونيد؟ شايد من تو كارخونه عرقيات شاغل هستم؟!
اين شاعريت از به چالش كشيده شدن معصوميت از دست رفته ام بود. اونقدر دل نداشتيد كه لااقل بزاريد برچسب هاي شيشه هاتون رو با زبونم خيس كنم و بچسبونم براتون. اونم در قبال چي؟ فقط 10 درصد.هنوزم میذاریم، برای همین اگه شما مشغول شی ما میکشیم کنار، انقدر که شاید از اونور بیوفتیم پایین
بخاطر اون 10 درصد یهو شاعر رنجور شدی؟؟![]()
اين شاعريت از به چالش كشيده شدن معصوميت از دست رفته ام بود. اونقدر دل نداشتيد كه لااقل بزاريد برچسب هاي شيشه هاتون رو با زبونم خيس كنم و بچسبونم براتون. اونم در قبال چي؟ فقط 10 درصد.
پولدار نشدي وگرنه ميفهميدي... محمود همان بود كه پنير ميخورد
خب حالا داريد راه ميايد. اين پيشنهاد منه. فيفتي-فيفتي. حالا خودتون بين خودتون اون فيفتيرو تقسيم كنيد. اما آرم چي باشه؟! يه عكس از بازوي من كه دوتا عكس كوچولو از قيافه هاي شما اون زير مزينش كرده. و اسم: L&S PICKLE CO. UNDER LICENSE OF BMD CORPORATIONبی ام دیا!! شمارا چه میشود!؟ مبادا گمان کنی که در این دنیا تنهایی، که ما را نیز روح قاچ خورده ای است!
بابا این شرکت با اسم Lord & Spow ثبت شده، میخوای خودت رو کجاش جا کنی!
ای محمود کاکل زری، دلم رو کجا میبری
خب حالا داريد راه ميايد. اين پيشنهاد منه. فيفتي-فيفتي. حالا خودتون بين خودتون اون فيفتيرو تقسيم كنيد. اما آرم چي باشه؟! يه عكس از بازوي من كه دوتا عكس كوچولو از قيافه هاي شما اون زير مزينش كرده. و اسم: L&S PICKLE CO. UNDER LICENSE OF BMD CORPORATION
محي گلي بود كه به سبزه آراسته شد..
می دونستم می دونستم جون من براتون ذره ای ارزش نداره من میرم برای همیشه از این تاپیک می رم اما یادتون باشه شما نذاشتین حتی یه بارم صدای خدا رو بشنوم شما یا آدمارو کر کردین که نشنونن یا خفشون کردین که نگن خدایا من صداتو نشنیدم اما می دونم توصدای من رو می شنوی خدایا بازم می گم نمی خوام بزرگ شم نمی خوام بفهمم چی داره اطرافم می گذره خدایا کوچیکم کن اما خوارم نکن..........خدايا به اميد توكار رو شروع ميكنم... خرررررررررررررررررت_صداي كركره_ پاه, ,E شما كه باز اينجاييد؟!_قابل توجه بد خواهام_ بمير مشكلي نيست فقط پاي اين چيز رو امضا كن و يه مصاحبه كوچولو بعد بمير![]()
خوب شد اومديد ... به به-- به به ... واقعيتش من به حرفاتون فكر كردم ... و ديدم اينجا كه ما كه دموكراسي داريم البته دموش رو ... واسه همين با وام 3 ميليوني شما موافقت شده..می دونستم می دونستم جون من براتون ذره ای ارزش نداره من میرم برای همیشه از این تاپیک می رم اما یادتون باشه شما نذاشتین حتی یه بارم صدای خدا رو بشنوم شما یا آدمارو کر کردین که نشنونن یا خفشون کردین که نگن خدایا من صداتو نشنیدم اما می دونم توصدای من رو می شنوی خدایا بازم می گم نمی خوام بزرگ شم نمی خوام بفهمم چی داره اطرافم می گذره خدایا کوچیکم کن اما خوارم نکن..........![]()
خوب شد اومديد ... به به-- به به ... واقعيتش من به حرفاتون فكر كردم ... و ديدم اينجا كه ما كه دموكراسي داريم البته دموش رو ... واسه همين با وام 3 ميليوني شما موافقت شده..
چيزي كه فراوونه نفته خدا ملت ما رو ارجح دونست و طلاي سياه رو زير پامون ريخت. نه اينكه خودمون استفادش و بكنيم ها... بلكه دنيارو سيراب كنيم. مثلا اگه زير پاي چچن اينگوش ميزاشت, ميدادند به كسي؟فردین تو که گفتی میخوای پیکان بخری، نگو میخواستی برای این دوست کوچولومون از طرف خدا یه کادو بدی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
الو مرکز همسر یابی ؟!!! | گفتگوی آزاد | 25 | |
س | الو الو الو .................الوووووووووووووو? ?ووووووووو | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
الو ... الو ... خدا هست ؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
الو .....الو آزمایش می کنیم 1..2..3 | گفتگوی آزاد | 7 | |
N | الو سلام...با خدا كار داشتم...( خيلي قشنگه ) | گفتگوی آزاد | 4 |