hosseinn-p
عضو جدید
خدا شفاش بده

این تیکش دیگه دروغه
ت.بعد از کما در میاد و سرطانش هم بهبود پیدا می کنه!!!!!
دروغ یا راستش پای اون!به هر حال این موضوع به من یکی که خیلی روحیه داد....هرچی باشه از کما درومده.این تیکش دیگه دروغه
این تیکش دیگه دروغه
این تیکش دیگه دروغه
ممنون...به امید بازگشت الهه عزیز به جمع ما.
اگه میشه یه کاری راه بندازیم
هممون بریم اوون بیمارستانی که هست
تا بدونه تنها نیست.
عزیز دلم ممنون از این که به فکر کسی هستی که تا حالا ندیدی....قلب مهربونی داریفكر كنم براي سلامتي اله جون اگه نذر كنيم هر كس به اندازه توانش قرآن بخون و يه ختم قرآن به نيت سلامتي اله جون داشته باشيم بد نيست
يادم يكي دو سال پيش كه يكي از بچه هاي باشگاه رفته بود كما اين كارو كردن خدا رو شكر نتيجه هم داد
امید وارم حالش خوب بشهدرود
امیدوارم که الهه جان هر چه زودتر به سلامتی کامل برسند.
من درمانگر ریکی هستم و سابقه خارج کردن بیمار از کما و موارد صعب العلاج دیگه رو دارم.
من این تاپیک رو که دیدم واقعا ناراحت شدم و به صفحه آخر اومدم که نتیجه رو ببینم و اینطور که به نظر می رسه الهه جان همچنان داره با بیماری مبارزه می کنه.
خواهش می کنم از کسی که بهش خیلی نزدیک هست با من تماس بگیره و من رو بیشتر در جریان بزاره تا به امید خدا و یاری راهنمایان و درمانگران معنوی ایشان سلامتیشون رو به دست بیارن...
من از الان ارسال انرژی رو شروع می کنم ولی از زمانی که اطلاعات بیشتری راجه به ایشان به دست بیارم می تونم کار اصلی و درمانی رو شروع کنم.
ارکیده جان من از نزدیک شاهد درمان بیماری سرطان و بیماری های دیگه از طریق دکتر خرسند بودم.انشاالله که خوب می شه
یکی از بچه ها هم هست هم خودش مریضه هم مامانش( سرطان)
برااینام دعا کنید فقط 4 ماه وقت داره![]()
انشاالله که خوب می شه
یکی از بچه ها هم هست هم خودش مریضه هم مامانش( سرطان)
برااینام دعا کنید فقط 4 ماه وقت داره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
10تا تسبیح صلوات برای شفای الهه | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
فرستادن صلوات برای شفای الهه | گفتگوی آزاد | 159 | |
![]() |
خواندن قرآن برای شفای الهه | گفتگوی آزاد | 93 | |
![]() |
«آنقدر به خارج از کشور نرفتند که مجبور شدیم خارج از کشور را بیاوریم توی زیرزمین»! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
توی شب یلدا چی بخوریم؟ | گفتگوی آزاد | 0 |