دلم گرفته،دوست دارم یه خورده برم بالا پشت بوم ولی همه خوابن و کسی نیست باهام بیاد!می ترسم سوسک باشه
چه خوب انشالله هر روز این خوشحالی بیشتر و بیشتر بشهیه خوشحالی عجیبی دارم علتش و هم نمیدونم
حتما قراره جدی جدی عروس دار بشییه خوشحالی عجیبی دارم علتش و هم نمیدونم
نه کنسل شد به هزار بدبختی پسرمو راضی کردم ولی دختر خانم گفتن قصد ازدواج ندارم،حتما قراره جدی جدی عروس دار بشی
.
سرده
بعدا میفهمه که چقدر اشتباه کردهنه کنسل شد به هزار بدبختی پسرمو راضی کردم ولی دختر خانم گفتن قصد ازدواج ندارم،
حتما قسمت نبودهبعدا میفهمه که چقدر اشتباه کرده
اگه قیمت خوبی پیشنهاد داده حتما بفروش فکر کن غریبه هستن .واقعا هم همینه فامیلی که خاطره خوبی نداری از صد تا غریبه غریب ترهراستش باید خوشحال باشم ولی نیستم، بیشتر عصبی هستم.
برای خونه مون مشتری اومده، یکی از اقوام نزدیکمون، صحبت سر همون قیمتیه که اگه یه غریبه قرار بود بخره احتمالا با همین قیمت به توافق میرسیدیم ولی من عصبی هستم.
علتش هم بخاطر گذشته ایه که با این آدمها داریم. تقریبا هیچ خاطره ی مثبتی با هم نداریم و من همیشه تلاش کردم که ازشون فاصله بگیرم.
حالا پیشنهاد غیر منتظره ای که امروز بهمون دادن برای ما خوبه ولی ناخودآگاهم داره آزارم میده و با تجدید همه ی خاطره های تلخ گذشته باعث عصبی شدنم میشه.
انشاالله هر چی خیره همون میشه .نگرانی منفی نداشته باش .انرژیش اثر میزاره .توکل کن به خدا همه چی درست میشهقیمتش خوبه ولی...
این خونه برام پر از حس های مثبته، عاشقشم، از همون اول موقع خریدش تا همین حالا که شش سال گذشته، واقعا نگرانم که آخرش بد تموم بشه.
من آدم اجتماعی و اهل معاشرت و صلح بودن با همه هستم، ولی متاسفانه با تنها آدمهایی که اصلا نمیتونم حتی ببینمشون و هر وقت حتی صحبتشون میشه پر از انرژی های منفی و انواع و اقسام حس های بد میشم، همین آدمها هستن.
متاسفانه با اینکه میدونم این بار این حجم از حس بد بی مورده ولی واقعا نمیتونم این حس رو از خودم دور کنم.
قیمتش خوبه ولی...اگه قیمت خوبی پیشنهاد داده حتما بفروش فکر کن غریبه هستن .واقعا هم همینه فامیلی که خاطره خوبی نداری از صد تا غریبه غریب تره
اوایل بچه داری خیلی سخته، مخصوصا سه چهار ماه اول، کم کم اوضاع روبراه میشهخستم. خیلی شدید
اصلا نگران نباش درد خاصی ندارن فقط زمان بره من اولین مرحلشو چهار ماه پیش انجام دادم .شنبه رفتم پیچ گذاشت که شدیداً رو اعصابمه البته مشکل از خودمه دو هفته دیگه نوبت قالب گیری دارم .کلا از دندونپزشکی بدم میاد و متاسفانه اکثرا تو دندونپزشکی هستمبا خوندن کامنت آیدا جون نگران شدم
چون منم قراره برم یه دندونم رو ایمپلنت کنم، تا حالا تجربه نداشتم، نمیدونم چجوریه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 955 | ||
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 1390 | ||
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 163 | |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 172 | ||
اگه زمان دست خودت بود دوست داشتی، الان چند سالت بود | زنگ تفريح | 80 |