الان چه حسي داري؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
راستش باید خوشحال باشم ولی نیستم، بیشتر عصبی هستم.
برای خونه مون مشتری اومده، یکی از اقوام نزدیکمون، صحبت سر همون قیمتیه که اگه یه غریبه قرار بود بخره احتمالا با همین قیمت به توافق میرسیدیم ولی من عصبی هستم.
علتش هم بخاطر گذشته ایه که با این آدمها داریم. تقریبا هیچ خاطره ی مثبتی با هم نداریم و من همیشه تلاش کردم که ازشون فاصله بگیرم.
حالا پیشنهاد غیر منتظره ای که امروز بهمون دادن برای ما خوبه ولی ناخودآگاهم داره آزارم میده و با تجدید همه ی خاطره های تلخ گذشته باعث عصبی شدنم میشه.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش باید خوشحال باشم ولی نیستم، بیشتر عصبی هستم.
برای خونه مون مشتری اومده، یکی از اقوام نزدیکمون، صحبت سر همون قیمتیه که اگه یه غریبه قرار بود بخره احتمالا با همین قیمت به توافق میرسیدیم ولی من عصبی هستم.
علتش هم بخاطر گذشته ایه که با این آدمها داریم. تقریبا هیچ خاطره ی مثبتی با هم نداریم و من همیشه تلاش کردم که ازشون فاصله بگیرم.
حالا پیشنهاد غیر منتظره ای که امروز بهمون دادن برای ما خوبه ولی ناخودآگاهم داره آزارم میده و با تجدید همه ی خاطره های تلخ گذشته باعث عصبی شدنم میشه.
اگه قیمت خوبی پیشنهاد داده حتما بفروش فکر کن غریبه هستن .واقعا هم همینه فامیلی که خاطره خوبی نداری از صد تا غریبه غریب تره

خیلی خسته ام

قیمتش خوبه ولی... :w05: :w05: :w05:

این خونه برام پر از حس های مثبته، عاشقشم، از همون اول موقع خریدش تا همین حالا که شش سال گذشته، واقعا نگرانم که آخرش بد تموم بشه.
من آدم اجتماعی و اهل معاشرت و صلح بودن با همه هستم، ولی متاسفانه با تنها آدمهایی که اصلا نمیتونم حتی ببینمشون و هر وقت حتی صحبتشون میشه پر از انرژی های منفی و انواع و اقسام حس های بد میشم، همین آدمها هستن.
متاسفانه با اینکه میدونم این بار این حجم از حس بد بی مورده ولی واقعا نمیتونم این حس رو از خودم دور کنم.
انشاالله هر چی خیره همون میشه .نگرانی منفی نداشته باش .انرژیش اثر می‌زاره .توکل کن به خدا همه چی درست میشه

eterno

کاربر ممتاز
اگه قیمت خوبی پیشنهاد داده حتما بفروش فکر کن غریبه هستن .واقعا هم همینه فامیلی که خاطره خوبی نداری از صد تا غریبه غریب تره
قیمتش خوبه ولی... :w05: :w05: :w05:

این خونه برام پر از حس های مثبته، عاشقشم، از همون اول موقع خریدش تا همین حالا که شش سال گذشته، واقعا نگرانم که آخرش بد تموم بشه.
من آدم اجتماعی و اهل معاشرت و صلح بودن با همه هستم، ولی متاسفانه با تنها آدمهایی که اصلا نمیتونم حتی ببینمشون و هر وقت حتی صحبتشون میشه پر از انرژی های منفی و انواع و اقسام حس های بد میشم، همین آدمها هستن.
متاسفانه با اینکه میدونم این بار این حجم از حس بد بی مورده ولی واقعا نمیتونم این حس رو از خودم دور کنم.

eterno

کاربر ممتاز
از دیشب بهترم، دیشب انقدر بهم ریخته بودم که با همون حالم فال حافظ گرفتم و خیلی توی بهترشدن حالم کمکم کرد، امیدوارم مثل ده سال پیش که این دوتا آدم آرامش زندگیمون رو بهم ریختن، دوباره تکرار نشه که اگه بشه دیگه این نسبت فامیلی انقدر نزدیک برام هیچ اهمیتی نداره و دیگه نه خودشون رو تحمل میکنم و نه این واسطه ای که الان بینمونه رو.

eterno

کاربر ممتاز
با خوندن کامنت آیدا جون نگران شدم😟
چون منم قراره برم یه دندونم رو ایمپلنت کنم، تا حالا تجربه نداشتم، نمیدونم چجوریه😟🥴

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با خوندن کامنت آیدا جون نگران شدم😟
چون منم قراره برم یه دندونم رو ایمپلنت کنم، تا حالا تجربه نداشتم، نمیدونم چجوریه😟🥴
اصلا نگران نباش درد خاصی ندارن فقط زمان بره من اولین مرحلشو چهار ماه پیش انجام دادم .شنبه رفتم پیچ گذاشت که شدیداً رو اعصابمه البته مشکل از خودمه 😁 دو هفته دیگه نوبت قالب گیری دارم .کلا از دندونپزشکی بدم میاد و متاسفانه اکثرا تو دندونپزشکی هستم😏