من قبلا" هم گفتم با تقسیم بندی موافق نیستم. من هم می تونم شما رو متهم کنم ملت رو به 2 دسته تقسیم کردید:
1)روشنفکر و خواص: که همه طرفدار اصلاح طلب ها و در زمان فعلی به قول خودتون جنبش سبز هستند!
2)عوام و فریب خورده ها: که همون 25 میلیون نفر هستند!
لازم نیست متهم کنی من خودم بلدم تقسیم بندی کنم!
1. اونهایی که میدونند تقلب شده.
2.اونهایی که نمیدونند تقلب شده.
25 میلیون!!! قشیه خواب شتره رو شنیدی؟
25 میلیون برگ تعرف با 25 میلیون ادم فرق میکنه برادر!
این نظر شماست که به هیچیک از شبهات پاسخ داده نشد!من هم ادعا می کنم به تمام شبهاتی که با سند و مدرک همراه بود پاسخ داده شد.
بله البته شما استاد ادعا هستید! دلیل ادعای من اینه که دوست خوبم پرشین گزارش کمیته صیانت از ارا رو ارائه کرد ولی برخورد شما چی بود؟ چیزی در حد اینکه "داری جوک میگی"
البته در قاموس شما به این میگن پاسخ به شبهات!
درکی از اعتراضات نداری در غیر این صورت باز هم میتونستم بهت گزارش تقلب نشان بدم ولی خوب نهایت بازهم میگی :"شوخی میکنی"
پس چه فایده؟ اگه منطقی برخورد میکردی دلم نمیسوخت!
اگر قرار به توهین و ادعای کذب باشه که اول از همه نوبت آقای موسوی هست که در 1ماه تمام به دروغپردازی و سیاه نمایی علیه دولت منتخب مردم پرداختند! در ضمن خوشحال میشم که بفرمایین آقای احمدی نژاد درباره ی سران چه ادعایی کرد؟!
دروغپردازی رو محمود قبل از انتخابات کلید زد از جریان هاله نور و استقبال از خاتمی در الیزه و نامه تونی بلر و ...! ( بی خیال میشه مثنوی هفتاد من)
دولت منتخب؟!!! بازهم ارجاع به بند فوق ! کدوم منتخب ؟ بنا بر ادعای شما و شورای نگه بان که انتخابات مشروعیت نمیگیره! دولتهای دوران پیش از انقلاب هم منتخب!!!!!!!! بود ولی مردمی نبود!
چون دوست دارم خوشحال باشی همینجوری الکی بهت میگم کدوم سران!
1. هاشمی رفسنجانی و خانواده
2. ناطق نوری و خانواده
ادعا ها هم اگر حافظه ات یاری نمیکنه مناظره محمود و میر حسین رو ببین!
فعلا" که این اپوزویسیون از جنبش سبز شما حمایت کرده! اطلاعیه ی مسعود رجوی رو خوندید؟! اطلاعیه ی ربع پهلوی چی؟!
میرسیم به این ادعا ها!
والله نه اطلاعیه هاشون رو برای ما نفرستادند برای شما چی؟
دوماً (اگر این ادعای شما در حد کیهان نیوز نباشه) از این ادمها بعید نیست که وقتی ملت رو در صحنه ببینند دوست داشته باشند از اب گل الود ماهی بگیرند!شما کسی رو توی مملکت دیدی که تحویلشون بگیره ( به استثنای خودتون که اطلاعیه ها رو خوندید)!
حالا نوبت منه با بحص این اطلاعیه های دشمنان خارجی و محمود شما!
در طول تاریخ تقریباً 60 ساله رژیم صهیونیست این رژیم فقط یک بار در جایگاه متهم قرار نگرفت و به عنوان رژیم غاصب و نژاد پرست محکوم نشد!
بگم کی بود برادر؟ بگم؟ بگم؟
در اجلاس دوریان! در همون جایی که محمود با حمایت منفی از این رژیم از اون یک مظلوم وافعی ساخت تا برای اولین بار کشورهای دنیا به جای محکوم کردن ازش حمایت کنند! خوب بعید نیست که دبیران احزاب اسراییلی اینقدر شیفته محمود هستند و معتقدند که محمود به اسراییل بیشتر خدمت کرده تا به ایران!
بگذریم از جریان هولوکاست که به طریق مشابه به جای محکوم کردن اسراییل ازش یک مظلوم ساخت!
در ضمن مهم این نیست که شما شورای نگهبان رو قبول دارید یا نه. مهم قانون هست که آقای موسوی برای اجراش قیام کرد!
البته شورای نگهبان هم با رفتار خودش نشان داد که نظر مردم براش اصلاً مهم نیست شما لازم نیست تکرار کنی!
قانون؟ بیچاره ما و میر حسین که اگه قانون اجرا شده بود اینقدر دردسر نداشتیم! چ.ن بر اسا قانون رییس جمهوری که به بدون مدرک به افراد در نظام تهمت فساد میزنه باید رد صلاحیت بشه که نشد! از همین جا فاتحه قانون رو خوندیم!
اقای موسوی هم الحق بشتر از انتظارمن پای مردم ایستاد و من در این مورد انتظاری بالاتر از این نداشتم.
این دوره هم خیلی رجز می خوندید ولی نتیجه مثل روز برای ما روشن بود. الآن هم بهتون می گم مثل جریان ملی-مذهبی که منزوی شد و مثل بنی صدر و بنی صدری ها که ساکت شدند و مثل خیلی دیگر از جریان هایی که مانع جریان اصیل انقلاب بودند و مثل 6 سال گذشته که در همه ی انتخابات ها شکست خوردید , شکست می خورید و شکست خواهید خورد ! بشینید و ببینید!
میرسیم به رجز خوانی!
اگه قبل از انتخابات توی این باشگاه بودی میدیدی که رجز میخوند و کی بچه ها رو تهدید میکرد که بعد از انتخابات پلیس سایبر رد همتون رو میگیره و جواب همتون رو میده و ...!
خوب این از تهدید به بگیر و ببند از قبل از انتخابات که بیچاره از دهنش در رفت! یادش نبود تا بعد از انتخابات باید جلوی زبونش رو بگیره.
جریان اصیل انقلاب؟ خوب منظورتون مصباح و فرقه مصباحیه است دیگه؟ وگرنه ما که حامی نخست وزیر امام و روحانی مبارز و معتمد امام و فرمانده جنگ زمان امام بودیم! خوب پس احتمالاً ما باید مدعی جریان اصیل انقلاب باشیم و نه شما!
توی 6 سال گذشته تقلبها رو دیدیم ! رد صلاحیت های همه مبارزان انقلابی رو دیدیم و دم نزدیم ! اینجا دیگه خیلی فشار اومد! عادت کرده بودی به بی زبونی مردم؟ هجوم مردم به صندوق ها حتماً به معنی اراده برای تغییر بوده و نه تایید! میدونید که این عادت تاریخی مردم ایران بوده.
حالا میرسیم به مقایسه های تاریخی شما! برادر پهلوی ها هم مثل شما خیلی از این حرفها میزدند و مردم وقتی با هم متحد شدند که نه ماهواره بود و نه اینترنت ونه موبایل و نه اس ام اس ! باز هم اگر اراده کنند همان اتحاد رو با هم دارند! یه سری به خیابونها میزدی توی این 2 ماه مردم رو میدیدی و نه تعرفه های بدون پشتوانه!
بدونید که مستنداتی در مبنی بر ابطال انتخابات تحویل داده نشده. شما بگو شاید با شما هم عقیده شدیم!
بله! چون آقای موسوی پیروز نشدند حتما" تقلب صورت گرفته! این استدلال شماست!
من گزارش های کمیته ی صیانت از آراء رو خوندم. اولا" که خیلی هاش پاسخ گرفته. دوما" بقیش در حد ادعاست.
آقای موسوی تو دام بزرگی افتاده.
همون که گفتم به شما با علم امار هم مدرک ارائه بدهندحتماً دروغه چون به غیر از خودتون هیچ گروه دیگه ای رو قبول نداری!
حالا که بنا بر ادعاست ما همون گزارش رو در بست قبول داریم و ادعای شما و اون شورا رو نه!
اول که بدون مدرک و سند و تنها بر پایه ی توهمات شخصی خودش اعلام کرد تقلب شده و اذهان برخی از طرفداراشو تحریک کرد و سرانجام باعث ایجاد خسارت به جان و مال ملت شد.
بعد که یه کم فکر کرد و گشت و مدرکی بر تقلب پیدا نکرد متوجه شد که قبول این حقیقت یعنی تباه شدن این همه جان و مال برای توهم شخصی خودش پس دوباره به راه اشتباهش ادامه داد...
حوب شما هم مثل محمودتون خیلی خواب میبین و توهم و رویا پردازی هم در حد هال نور اساساً مرامتونه!
این توهین های شما از جنس همون رفتارهای محمود وارانه است که داره یک سبک اخلاقی مخصوص به خودش میشه! خسارت به جان و مال مرم مستولش همون حمله کنندکان و تخریب کنندگان هستند که فیلمهایی که توی همین باشگاه هویتشون رو بر ملا کردند!
حرفتون در مورد انداختن مسئولیت کشته شدگان به گردن موسوی من رو یاد محمدرضا پهلوی میندازه که مسئولیت شهدای انقلاب رو به گردن رهبرانشون انداخت و البته این موضع مشترک همه دیکتاتورهاست.
ا
طلاعات شما هم ناقصه. چون آقای موسوی و کروبی با فرستادن نماینده ی خودشون آقای محمدی به شورای نگهبان و پیشنهاد طرح بازشماری آرا با تطبیق سریال ها و با شرکت نماینده های خودشون موافقت کردند و شورای نگهبان هم استقبال کرد ولی در روز بازشماری نماینده های آقای موسوی شرکت نکردند!
طبیعتاً در مورد این ادعا شما منبعدمن نیستید بلکه منبع مورد اعتماد من سایت رسمی ستاد موسوی است که در تمام مراحل جز ابطال انتخابات و تشکیل جلسه با اعضای بیطرف درخواست دیگری نداشت که با تشکیل یک شورا با افرادی با گرایشهای سیاسی معلوم در این شورا حاصر نشدند که انتخابشون برای ما کاملاً محترمه!
چه فایده ای داره دوباره همون گرایش قبلی برای رای مردم تصمیم بگیره!
پس از اون هم آقای لاریجانی با آقای موسوی مذاکره داشت و با پیشنهادی جدید مبنی بر تشکیل هیت بی طرف اعم از برخی مسیولان دولت سازندگی و توسعه ی سیاسی سراغ شورای نگهبان رفت و شورای نگهبان هم موافقت کرد و قرلر شد که مذاکرات با حضور کاندیداها صورت بگیره که دوباره آقای موسوی حاضر نشدند!!!
اون هیات (نه هیت) بیطرف نبود و سلایق سیاسی مورد نظر در اون شرکت نداشتند از این گذشته با فاصله زیاد پس از انتخابات مدرک سازی برای وزارت کشور و شورای نگه بان کار سختی نبود و بنابراین درخواست ابطال تنها راه حل بود! راستی شما که فکر میکنی !!!! 25 میلیونی چرا نگران ابطال انتخابات هست؟ زیر نظر یک مرجع بی طرف؟
و همه ی این ها بر می گرده به اینکه آقای موسوی از فاش شدن حقیقت و پوچ بودن ادعاشون به دلیل اینکه باید پاسخگوی خون های ریخته شده باشند می ترسند!
در مورد رای اعتماد هم به اتفاق شما منتظر می مونیم و می بینیم!
ارجاع به پاسخ های بالا! در مورد مسئولیت و ادعا و ...! حرف جدید نداری بزنی؟
رای اعتماد هم بله منتظریم
شما پیام تبریک جامعه ی مدرسین حوزه ی علمیه ی قم و این پیام های تبریک کشورهای مختلف جهان رو نشنیدید؟! البته ما از کشورهایی که حضور آقای احمدی نژاد براشون خطر و حضور آقای موسوی فرصتی برای خوردن حق ملت ایران بود انتظار تبریک نداریم. آنها هم مثل شما عزادارن!
یه کم به غیر از خبرهای کیهان نیوز چیزهای دیگه هم گوش کن و بخون! اکثر علمای قم به احمدی نژاد تبریک نگفتند بگذریم از اونهایی که دولت اون رو با فتوا نامشروع اعلام کردند!
بله بله میشنویم! چند تاکشور تبریک گفتند برادر؟
اخرین امار من 11 بود! زیاد هم شده؟ فکر کنم 190 کشور داریم! اره تو همین مایه ها!
خودت جمله اخرت رو یه بار دیگه بخون بگو یعنی چی؟ البته باز هم شنونده عاقله به خودت سخت نگیر!
البته اونهایی که میتونن حق ما رو بخورند تبریک گفتند : چین روسیه عراق و ....!
شنیدید که چین و روسیه پول بیت المال رو میگیرند و پروژه هایی رو که تحویل میدهند با تاخیر و بخور و ببر فراوون تحویل میدهند؟ مثال؟ نیروگاه بوشهر و بزرگراه تهران شما!
البته با این بخور بخور باید هم پیش از تایید انتخابات تبریک بگند!
راستی تقسیم بندی هم کردی! ما هم شدیم جزء عزادارانی که از بخور بخور افتادند! خیر برادر من برعکس شما از بسیج حقوق نمیگیرم! حقوق بگیر دولت هم نیستم! این دولت و اون دولت هم فرقی برای ما نداشت ! برای شما چی؟ البته برای شما تهمت بخور بخور مثل تهمت هایی که به هامش زده شد نقل شب وروز است راحت خرج میکنید!
البته جواب مد نظر آقای موسوی از شورای نگهبان ابطال انتخابات بود. فقط همین! بنا به این اصل با شما هم عقیدم که جوابی نگرفتید!
شورای نگهبان که بارها از نخست وزیر مستعفی دوران حساس جمهوری اسلامی در خواست کرد که حضوری تشریف بیارن ولی ایشون چون از راه قانون پیشبردی ندارند حضور پیدا نکردند!
از آقای فاتحی بپرسید دلیل رفت و آمدهای مشکوک با سفارت انگلیس و دفتر شبکه ی بی بی سی همچنین بپرسید مکالمات چند ساعتشون با سفارت انگلیس درباره ی چه موضوعی بوده و حالا بپرسید جلساتشون در انگلیس برای چیست؟
بله بله اطلاعاتی هم تشریف دارید و مکالمان اقای فاتحی هم مدرکش در وزارت خارجه موجود است! رفت و امدهایش رو هم شما دیدید!
جالبه که اقای فاتحی تهدید کردند از منتشر کنندگان این اخبار دورغ شکایت میکنند! بشتابید تا دیر نشده مدرک سازی کنید!
من اقای فاتحی رو ندیدم که ازش.ن بپرسم ان شا< الله دفعه دیگه! ولی شما و همفکران شما که میتوانید دستگیرشون کنید اجازه ندهید این جاسوس انگلیسا!!!!!!!!!!!!!!! از دستتون در بره!
شما هم یا وانمود می کنید که تقلب شده یا جدا" فریب قدرت طلب ها رو خوردید که در دوحال مشکل خودتونه!
خوش به حال شما که عالم آمار هستید! می شه با معادلات و دیفرانسیل هم برای ما ثابت کنید؟!!
اگه آقای موسوی احترام به مردم رو می شناختند به رای و انتخابشون احترام میذاشتن!
در مورد دستگیری ها هم برگ زرینی بر افتضاحات حامیان آقای موسوی هست ! که به زودی از خیانت ها و مدارک موجود مطلع می شوید!
باز هم تقسیم بندی! حالا بگو من تقسیم بندی نمیکنم.
چون بچه ای نمیفهمی بهت میگم امار فرق داره با معادلات! به کس دیگه ای نگو بهت میخندن.
علم خیلی زیادی هم نمیخواد یه دوره روی درسهای دبیرستان جواب میده همون کافیه.
در مورد تقلب برادر این واقعیتیه که میدونم برای سختهولی خوب کاریش نمیشه کرد! اقایموسوی حمایتوشن از مردم رو به حد اعلا رسوندند و انتظاری بیشتر از این ازشون نیست!
در مورد اعتراف گیری ها!
چقدر رفتارهای دیکتاتورها به هم شبیه هست.
اعتراف زیر فشار و شکنجه اگر از نظر مشا ارزشی داره از نظر ما کاملاً بی ارزشه. و خوب چه عالی که تا حالا اعترافی پخش نشده ! با شناختی که از کیهان نیوز دریم اگر چیزی در چنته داشت تا حالا دریغ نمیکرد!
برو برادر از لاک خودت بیا بیرو به نگاهی به مردمی بنداز که دارند توی خیابونها خون میدهند .
این اعتراضات در تاریخ ایران بی سابقه بوده چون تقلب بی سابقه بوده.
ولی مجموعاً به دلایلی که الان زوده بفهمی من از وضع فعلی بدم نمیاد!
میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.