اقای سرلشگر! مطمئنید سلاحی در دست نیروهای شما نیست؟!!(فیلم)

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است!
سطح شعور و تربیت خودتو نشون دادی ولی من فرهنگ شما رو به همه ی هم عقیده هات تعمیم نمی دم چون مثل شما گستاخی نمی کنن.
میخای تعمیم بده یا نده نظر شما اصلا برام مهم نیست اصلا!!
درباره شعور هم خوبه بهش فکر کنی موضوع جالبیه !!
طرز صحبت و رفتار رو هم از هم رزمات تو کوچه و خیابون یاد گرفتم که زن و مرد و کوچیک و جوون رحم نمی کنید و هر گستاخی و ناسزا گویی رو بهشون تحمیل میکنی!!
با این حرفهات نمیتونی جلوی جنبش سبز رو بگیری و به حاشیه ببری !!
بیروزی نزدیکه خیلی نزدیکه...

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شما بیا یه تقسیم بندی دیگه انجام بده!

اگه کسی ولایتی نباشه میشه چه کاره؟

خود شما توی یک پست توی همین تالار به بچه ها نگفتی صهیونیست و ....!
این که تقسیم بندی خودتون بود! هر که با شما موافق نباشه و معتقد باشه توی انتخابات تقلب شده میشه خائن و صهیونیست!

در ثانی من کوچکترین انتظاری از شورای نگه بان ندارم که وقتی با حمایت 7 تن از اعضای خودش قبل از انتخابات بی طرفی خودش رو زیر سوال برد حالا بیاد برای علم امار ارزشی قایل باشه و به مدل سازی ها اهمیت بده!

امار ارائه شده از طرف وزارت کشور زیر سنگ نرفته که ! در همون روزهای اول بعد از انتخابات این مدل سازی ها انجام شد و نتایجش هم در سایتها به وفور یافت میشد!

راستی بیگانگان این مدل سازی ها رو برای مملکت ما نساخته بودند! این روشهای اماری استانداردهایی هستند که برای بررسی تمامی فرمهای عدد دهی از نتایج ازمایشگاهی بگیر تا نتایج انتخابات به کار میروند ( با تغییرات جزیی در فاکتورها)

حالا اگر برای انتخاباتی به استناد این مدل شبهه تقلب با احتمال بالا به وجود بیاد، تایید انتخابات مدل رو زیر سوال نمیبره بلکه تایید کننده رو زیر سوال میبره!
در این مورد شورای نگه بان!

راستی شنیدی که همه انتخابات شورانگیز پیش از انقلاب هم توسط مراجع قانونی در اون زمان تایید میشد ولی خوب این نکته مایه تایید انتخابات نبود بلکه مایه زیر سوال رفتن تایید کنندگان بود!

در مورد مدارک تقلب در انتخابات حرف زیاد زده شده برو اونها رو جواب بده تا بعد برسیم به باقی قضایا!

اصلا" لازم به تقسیم بندی نیست.
ما همه انسانیم و به قول معروف به تعداد هر انسان عقیده و تفکر وجود داره.چه درست و چه غلط!
در ضمن من به کسی نگفتم صهیونیست بلکه گفتم در فلان مسیر همسوی صهیونیست ها موضعگیری می کنید .
در مورد بحث پوسیده ی تقلب من نباید پاسخ شبهات رو بدم.
این طبق قانون اساسی وظیفه ی شورای نگهبان هست. این قانون همون قانونی هست که شاکیان امروز اومده بودند تا بهش عمل کنند!
اگر شورای نگهبان مورد تایید شما نیست چرا در این چارچوب انتخاباتی که تحت نظر شورای نگهبان برگزار میشه وارد نشدید؟
چرا آقای موسوی اطلاعیه دادند و از مردم خواستند مستندات در مورد تقلب رو براشون بفرستن تا تقدیم شورای نگهبان کنند؟
چرا آقای موسوی و کروبی آقای محمدی رو فرستادند برای بررسی نظرات طرفین؟
امروز اکثر نخبگان سیاسی اصلاح طلب ها هم این واقعیت که احمدی نژاد پیروز واقعی انتخاباته پذیرفتن و وارد نقد و بررسی تشکیل کابینه ی دولت دهم شدند.
شما هم هر ادعایی داشتید و دارید به شورای نگهبان فرستادند و پاسخ گرفتند . مشکل آقای موسوی اینه که برخی مثل اون فاتحی انگلیسی بهش اطمینان دادن که تو پیروز قاطع انتخاباتی و اگر اینجور نشه حتما" تقلب شده! برای همین آقای موسوی در اولین بیانیه بعد از انتخاباتش بدون هیچ مستند و مدرکی گفت که نتایج انتخابات غیرقابل باوره و بعدا" استمداد طلبیدن برای جمع آوری مدارک!

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخای تعمیم بده یا نده نظر شما اصلا برام مهم نیست اصلا!!
درباره شعور هم خوبه بهش فکر کنی موضوع جالبیه !!
طرز صحبت و رفتار رو هم از هم رزمات تو کوچه و خیابون یاد گرفتم که زن و مرد و کوچیک و جوون رحم نمی کنید و هر گستاخی و ناسزا گویی رو بهشون تحمیل میکنی!!
با این حرفهات نمیتونی جلوی جنبش سبز رو بگیری و به حاشیه ببری !!
بیروزی نزدیکه خیلی نزدیکه...

جنبش سبز؟!!!
واقعا" با این شکست قاطع بازم احساس می کنید جنبش سبزی وجود داره؟!
شما و جنبشتون 22خرداد توسط ملت به حاشیه رفتید و انشالله هم تا آخر همونجا هستید!
خوب الحمدلله پیروزی هم نزدیکه. جدا از شوخی خواهش می کنم بفرمایین این پیروزی که نزدیکه چیه؟ منظورم اینه که قراره چه اتفاقی بیفته و به کجا برسید؟

Matrix

عضو جدید
شما که خوندید لطف کنید پیام این کتاب ها رو به ما بگید!

من اگر بگم،برداشت شخصی خودم رو گفتم و مورد قبول شما نیست.

+ اصلا" غیر ممکنه همچین کتاب پرمحتوایی رو من بیام خلاصه ش کنم واسه شما در یکی دو صفحه!

حتما" بخون دوست من.

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا" لازم به تقسیم بندی نیست.
ما همه انسانیم و به قول معروف به تعداد هر انسان عقیده و تفکر وجود داره.چه درست و چه غلط!
در ضمن من به کسی نگفتم صهیونیست بلکه گفتم در فلان مسیر همسوی صهیونیست ها موضعگیری می کنید .

بله اصلا لازم به تقسیم بندی نیست شما هم همه نظرات مخالف رو میتونی با سعه صدر!!!!!!!!!!!!! قبول بفرمایی!

برادر یه چیزی بگو بگنجه! اخه شما که معتقدی همه ادمها یا ولایتی هستند یا ضد ولایت فقیه و شعر هم میدید مرگ بر ضد ولایت فقیه و معترضین را اغتشاشگران بیگانه پرست و ... میدونی خواهشاً از تکثر گرایی صحبت نفرمایید!
از اصحاب و کابینه دکترتون هم فهمیدیم تکثر گرا یعنی چی؟!

به تعداد هر انسان؟ من از ترکیب این جمله سر درنیاوردم شاید منظورتون به تعداد انسانها بوده!

ما هم جزء همون به تعداد هر انسان هستیم!

در مورد بحث پوسیده ی تقلب من نباید پاسخ شبهات رو بدم.
این طبق قانون اساسی وظیفه ی شورای نگهبان هست. این قانون همون قانونی هست که شاکیان امروز اومده بودند تا بهش عمل کنند!

میرسیم به بحث تقلب که سرتون رو کردید زیر برف و یکصدا فراید میزنید پوسیده پوسیده و ...!
خیر برادر به حتی یک شبهه از شبهات پاسخ داده نشد!

میخوای من شبهات رو ذکر کنم شما جواب بده!
شورای نگهبان اگر قانونی عمل میکرد که باید به دلیل توهین و ادعای کذب و تهمت به برخی سران نظام از احمدی نژاد سلب صلاحیت میکرد!

تهمتهای احمدی نژاد یا دروغ بوده یا راست! اگه دروغ بوده میشه سلب صلاحیت از محمود و اگه راست بوده باید بشه سلب صلاحیت از گروهی از سران نظام! محمود شما حرفی رو زد که اپوزوسیون مخالف انقلاب 30 سال تکرار میکرد حالا کی طرفداره ضد انقلابه؟

اگر شورای نگهبان مورد تایید شما نیست چرا در این چارچوب انتخاباتی که تحت نظر شورای نگهبان برگزار میشه وارد نشدید؟

من جایزه میدم به کسی که بتونه این چمله رو برای من ترجمه کنه! یعنی چی وارد نشدید؟ کدوم چهار چوب؟
ولی از اونجایی که شنونده باید عاقل باشه جواب میدم!
اولاً بله شورای نگهبان مورد تایید من نیست!
دوماً متاسفانه ما خس و خاشاک زورمون نرسید شورای نگه بان رو عوض کنیم !
سوماً ما خش و خاشاک باور داشتیم و معتقد بودیم اصلاح و انتخاب در چهارچوب همین نظام نیم بند انتخاباتی ممکن است ! خوب ادم عاقل هم اشتباه میکنه!
چهارماً هم میگذارم دوره بعد سورپرایز بشی!

چرا آقای موسوی اطلاعیه دادند و از مردم خواستند مستندات در مورد تقلب رو براشون بفرستن تا تقدیم شورای نگهبان کنند؟
چرا آقای موسوی و کروبی آقای محمدی رو فرستادند برای بررسی نظرات طرفین؟

اهان اینجا داره جریان جالب میشه! پسر جان شورای نگه بان که مرتب اعلام میکرد اقای موسوی مسنتداتی به ما تحویل نداده!

بگذریم از این جریان برسیم به جواب پرسش شما!
اقای موسوی این اطلاعیه رو دادند چون تقلب وجود داشت! و البته بعدها پس از بی اعتنایی شورای نگه بان به شکایات خودشون تمامی موارد تقلب و مستنداتشون را برای ملت خس و خاشاک اعلام فرمودند! شما چون خس و خاشاک نیستی نفهمیدی!

کدوم طرفین؟ تا اونجایی که ما شنیدیم اقای موسوی هیچ بازنگری رو قبول نکرد و برای هیچ انجمن بازبینی نماینده نفرستاد و فقط خواهان ابطال انتخابات بود.

امروز اکثر نخبگان سیاسی اصلاح طلب ها هم این واقعیت که احمدی نژاد پیروز واقعی انتخاباته پذیرفتن و وارد نقد و بررسی تشکیل کابینه ی دولت دهم شدند.

کدوم اکثر نخبگان! شما جداً دچار خود زیاد بینی شدید!
چند تا از مراجع قم به محمود تبریک گفتند؟ چند تا از نخبگان تبریک گفتن؟ حالا نمیگم چند تا از کشور های خارجی!
توی همین سفر اخیر واعظ طبسی اصلاً به دیدار محمود نرفت البته ایشون هم خس و خاشاک اند و مهم نیست.

لازم نیست به کابینه برسند بحران انتخاب اسفندیار بگذار حل بشه میرسیم به کابینه نیم بندی که حتماً به سختی رای اعتماد میگیره! میگی نه نگاه کن.

شما هم هر ادعایی داشتید و دارید به شورای نگهبان فرستادند و پاسخ گرفتند . مشکل آقای موسوی اینه که برخی مثل اون فاتحی انگلیسی بهش اطمینان دادن که تو پیروز قاطع انتخاباتی و اگر اینجور نشه حتما" تقلب شده!

خیر ظاهرا! شما مشکلات دستور زبانی حادی دارید! یعنی چی شما ادعا دارید ... فرستادند و گرفتند!

البته باز هم مثل قبل جواب میدهم! اولاً نماینده ما اقای موسوی بودند که عملکردشون رو ما کاملاً قبول داریم و خوب میدونید ایشون هیچ جوابی نگرفتند!

شورای نگه بان هم وقتی به نخست وزیر امام جواب نده به خس و خاشاک جواب نمیده!

شما هم مثا محمودتون عادت دارید تهمت میزنید! فاتحی انگلیسی؟ حالا چون ایشون در انگلیس تحصیل میکنند جاسوس هم هستند؟
لابد دو تا پست پایینتر می یایی میگی من کی گفتم انگلیسی! همونطور که انکار میکنی که گفتی صهیونیست!

بله برادر من هم معتقدم صد در صد در انتخابات تقلب شده! لابد من هم عامل بی بی سی هستم!
میدونید استناد من به چیه؟ به مفهومی به نام علم امار که شما هیچ شناختی ازش ندارید و مدل سازی های اماری که هیچ درکی ازشون ندارید و گواهی این مدل سازی ها که میگه امار منتشر شده حتماً عدد سازی بوده!

لابد علم امار هم توطئه تاریخی انگلیسی هاست!

برای همین آقای موسوی در اولین بیانیه بعد از انتخاباتش بدون هیچ مستند و مدرکی گفت که نتایج انتخابات غیرقابل باوره و بعدا" استمداد طلبیدن برای جمع آوری مدارک!

اعلام اقای موسوی برای جمع اوری مدرک از سر بی مدرکی نبود به این دلیل که در همون روز انتخابات گزارش های مردمی مبتنی بر تقلب توی فضای نت پخش میشد!

از طرف دیگه من به این فراخوان عنوان احترام به مردم رو میدم! احترام رو که میدونی یعنی چی؟

یعنی با ابروی مومن بازی نکن ! یهنی تهمت نزن! یعنی ادعای بی سند نکن! و....
یعنی به یک بنده خدا نگو جاسوس انگلیس!

این ها رو کاش محمود شما هم میفهمید!

از همه اینها گذشته اگر توطئه تقلب در انتخابات توهم باشه، دستگیری های گسترده پس از انتخابات که توهم نیست!

حبس خانگی میر حسین که توهم نیست! بازداشت حجاریان و ابطحی ! بازداشت مسئولین ستادهای موسوی! بازداشت روزنامه نگاران! بازداشت فعالین سیاسی! بازداشت وکلای دستگیر شدگان! بازداشت فعالین حقوق زنان!
باز هم بگم بگم بگم؟

متال گارد عزیز
همچنان اثری از معذرت خواهی شما نمی بینم
هرچند
من پیش از این شما را بخشیده ام بابت بهتان و تهمت هایی که زدید که هرچند بسیار ناروا اما از جانب شما غیرمنتظره نمی نمود

و نکته ای که دوست دارم سایر دوستان هم بدونن اینه که
متال گارد عزیز به دلیل حقانیت شما علاقه ای به بحث در رویه ی درست ندارن و طبیعتا از الوده شدن و توهین امیز شدن گفتگو و همچنین باز شدن راهی برای مظلوم نمایی بسیار استقبال خواهند کرد
دادن این فرصت به ایشون خطاست

جنبش سبز؟!!!
خوب الحمدلله پیروزی هم نزدیکه. جدا از شوخی خواهش می کنم بفرمایین این پیروزی که نزدیکه چیه؟ منظورم اینه که قراره چه اتفاقی بیفته و به کجا برسید؟
متال گارد بزرگوار
تصور نمی کنم شما شخصی متوهم باشید
بالعکس
شما را دارای درک بالایی نیز می پندارم
هرچند درکتان در راستای منافعتان باشد

پس پاسخی برای این نقل قول شما وجود خارجی ندارد
چون شما خود از کذب یا حقیقت بودن ادعای خود آگاهید
گذشته از این
علاقه نداریم با پاسخگویی به چنین ادعاهای کمیکی باعث خنده ی یکدیگر شویم

که معیار درست و غلط شمایید و عقاید دیگر معاندند و جایشان در زندان و ...

مرسی از اینکه شما به عنوان تئوریسین ما تنها تعریف کردید و تعیین مصداق نکردید
پس بااجازه ی شما و با توجه به اینکه شما کاملا در گفته هاتون التزام به آزادی بیان رو نمایان کردید
من با افکار خودم و بر اساس تعاریف شما تعیین مصداق می کنم

دکتر محمود احمدی نژاد
شخصی که 4 سال در راستای اهداف و خواسته های اسراییل سخن گفت و گام برداشت

نظر وزیر اطلاعات در رابطه با برگه های تانشده ی رای، 2 روز پیش از شوی بازشماری آرا

بخش سوم:
گزارش تفصیلی کمیته صیانت از آرای میرحسین موسوی
بخش دوم:
بخش اول :

متال گارد عزیز
امیدوارم در این زمینه مشابه موضوع کتاب دروغهای کیهان برخورد نکنید
زیرا یقینا عدم علاقه ی شما به مطالعه ی مدارک ارائه شده نمایانگر عدم منطق پذیری شما خواهد بود
و چنین اقدامی از سوی شما
ما را در ادامه ی گفتگو به این نتیجه خواهد رساند که شما شخصی متحجر و غیرقابل انعطاف هستید و افکار خشکی دارید که حاضر نیستید در مقابل حقایق سرخم کنید و تنها خود را مصداق حق و حقانیت و راستی و درستی میدانید

مروز اکثر نخبگان سیاسی اصلاح طلب ها هم این واقعیت که احمدی نژاد پیروز واقعی انتخاباته پذیرفتن و وارد نقد و بررسی تشکیل کابینه ی دولت دهم شدند.

در زندان اوین و زیر شکنجه؟
مبارکه

وارد نقد و بررسی تشکیل کابینه ی دولت دهم شدند

این که حامیان دکتر احمدی نژاد انقدر راحت طرح های ایشون رو لو میدن خیلی بده
دوستان یادتون هست تاپیکی با عنوان "دکتر احمدی نژآد از انتصاب رحیم مشایی چه سودی میبرد" گذاشتم
حالا
یک نگاهی به این نقل قولی که از متال گارد عزیز گرفتم بندازید
بسیار طرح دکتر کودکانه و همچنین ادامه ی این راه نیز نادرست به نظر میرسه
غیر از اینه؟

موفق باشیم

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
جنبش سبز؟!!!
درسته جنبش سبز!!
قرار دیکتاتوری سقوط کنه و دموکراسی واقعی حکومت کنه!!
حکومتی که بتونه حرفای مخالفشون رو تحمل کنه راجب بهشون فکر کنه مدام تو خیال پردازی و توهم نباشه که همه منتقدین جاسوس امریکا و اسراییل هستن!
به فکر اسایش و رفاه مردم باشند دروغ تحویل مردم ندند با حربه دین سر مردم کلاه نگذارن!!
پسر ها رو اوباش و دخترها رو هرزه تلقی نکنندبه حقوق مدنی و شخصی مردم تجاوز نکنند !!
به مردم ازادی بیان ازادی عقیده بدهند!!
این حکومت واسه زنهای این جامعه هیچ ارزشی قایل نیست هیچ حق و حقوقی ندارن باهاشون مثل قاب دستمال اشپزخونه برخورد میشه !!
تو ایران هنوز سنگسار انجام میشه این چه رسمیه از عربای بادیه نشین به ارث رسیده !!
این همه دروغ اینهمه ریا اخه برا چی!!
طرف رو پیشونیش رو نمیدونم چه فیلمی در میاره که اونطور کبود میشه که میخواد بگه نشونه عبادت زیاده ولی هزار تا کثافت کاری پشت اون چهرش میکنه !!
اخه برادر عزیز من بخوام از مطالبات مردم برات صحبت کنم تا صبح طول میکشه !!
زجر میکشم مردمی رو میبینم که تنها سلاحشون الله اکبر و یا حسین روشون اتش میکشن میزنن بازداشت میکنن!!
تو کدوم دینی این نوع رفتار رسمه!!
بابا عدل علی کجاست ؟؟
حضرت علی هر وقت رو منبر میرفت به به مخالفاش اجازه صحبت میداد!!
بابا پیامبر علی رو خطاب میکنه و می فرماید هر وقت مردم تو و حکومتت رو قبول نداشتن از خلافت کنارگیری کن!
این چه فیلمیه داره رو مردم پیاده میشه بابا اقای منتظری هم که همه مراجع قبولش دارن صداش خیلی وقته در امده!!
برادر فکر کن ...

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا بحث میکنیم
ایشون حتی قبول نداره تیر اندازی شده
یعنی اصلا این فیلم رو ندیده
پس برای چی باید باهاش بحث کرد
خدا لعنت کنه کسی که بانی خون ریزی شد در از طرف ضد ولایتی ها و شاید در میان ولایتیها

Thais

عضو جدید
من نمیدونم چشم وگوشهاتونا بستید یا واقعا نمیخواهید واقعیتا را ببینید این فیلمها اینا همه شاهد این همه کشتار دروغه خدا فقط به دادمون برسه.

ahora_big

عضو جدید
نمیدونم چرا بحث میکنیم
ایشون حتی قبول نداره تیر اندازی شده
یعنی اصلا این فیلم رو ندیده
پس برای چی باید باهاش بحث کرد
خدا لعنت کنه کسی که بانی خون ریزی شد در از طرف ضد ولایتی ها و شاید در میان ولایتیها

سلام به شما دوست گرامی
دوست گلم وقتی فرمانده سپاه جناب آقای فیروز آبادی برای امام زمان نامه مینویسه که : آقا ما دستمون خالی بود شهید دادیم.
و به قول آقای کروبی: دیگه چرا به آقا دروغ میگید بگید که ما با سلاح یکسری آدمهای بی گناه رو کشتیم .:D
دوستان خواهشا با جناب متال گارد بحث نکنید ایشون تو صراط مستقیم هستن ما به ترکستان داریم میریم .:D
یه توصیه راحت باش زندگی مال شماست ریا که نکردم متال جان;)

ahora_big

عضو جدید
حتما" اطلاعات شما از خانواده ی سهراب بیشتره! نه؟
توصیه می کنم گزارش روزنامه ی اعتماد ملی از ماجرا و مصاحبه با خانواده ی سهراب رو مطالعه کنید.
متهم اصلی این قتل ها کسی هست که برای رسیدن نامشروع به قدرت با احساسات امثال سهراب بازی کرد و در خانه نشست و بیانیه پشت بیانیه صادر کرد!

سلام متال جان
من روزنامه اعتماد میخونم بگو چه تاریخی نوشته بود ؟؟؟
اخه بابا دیگه شما دارید برای همه چی مدرک درست میکنید!!!!
خجالت تنها چیزی که شماها باید بکشید با احترام;)
ریا نشه;)

ahora_big

عضو جدید
این تقسیم بندی ها رو خودتون می سازید و خودتون هم برای تخریب و سیاه نمایی مورد استفاده قرار میدید! این هم از روش های قدیمی شماست.
در مورد تقلب ها هم که ملاک برای ملت تایید شورای نگهبان بود و نظر شما هم می تونه فقط این واقعیت رو که نتونستید اعتماد مردم رو به اندازه ی کافی جلب کنید رو از ذهنتون دور کنه تا این چهارسال و به امید خدا از این به بعد کمتر اذیت بشید!

سلام متال جان
دوست گلم شما با این بیانه ها، اگه زمان ارسطو بودی باور کن از ارسطو معروف تر میشدی!!!
بله ملاک ما شواری نگهبان بود الان شما بگو ماست سیاه من قبول میکنم!!!
شما وحی مطلقی انشاالله که اذیت نمیشیم چون سابقه ایشون تو 4 سال اولیه که این رو میگه.
ریا نشه;)

ahora_big

عضو جدید
تمام دستورات مبنی بر حفظ امنیت و آرامش مردم بود و به جز فرمانده ها هیچ یک از نیروهای انتظامی و بسیج به سلاح گرم مسلح نبودند.
من حق رو به طور مطلق به نیروهای امنیتی نمی دم. مطمینا" زیاده روی هایی هم در برخی موارد رخ داده. ولی دستوراتی که ابلاغ شد حداقل به بسیج از فرمانده ی سپاه محمد رسول الله تهران بود که تاکید شده بود هدف اصلی دفاع از امنیت آرامش مردم باشه و به جز موارد دفاع از اماکن نظامی و امنیتی و یا روبرویی با افراد مسلح هیچیک از فرماندهان و نیروهای مسلح حق تیراندازی ندارند.
این دستوری بود که ابلاغ شد. حالا اگه به قول شما یه از خدا بی خبری خارج از این دستور رفتار کرد من هم با شما موافقم که باید باهاش برخورد بشه.
در ضمن تکلیف اون 8 بسیجی که شهید شدند چیه؟ اونا انسان نبودند؟ اون بسیجی که از آمبولانس کشیدنش بیرون و تیکه تیکش کردن انسان نبود؟ یا اون بسیجی 18ساله که با ماشین لهش کردند؟
کدوم از خدابی خبرایی اینا رو شهید کردند؟!

با سلام متال عزیز
پایگاه بسیج که دارای 300 سلاح بوده علامت سوال داره البته این رو روزنامه ایران ننوشته بلکه روزنامه اعتماد نوشته بود.
همه باهم بخوانیم فاتحه ...
چرا دوست گلم اونها هم انسانن اصلا ما کی باشیم که بخواییم کسی رو از زندگی کردن محروم کنیم ؟؟؟
دوست گلم کشتن خیلی بده چه اینوری چه اونوری ولی جواب های هوی است یانه؟؟؟;)

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خبر ویژه‌ی «موج سبز آزادی»: محسن روح الامینی چگونه شهید شد

یک روز پس از اعلام خبر رسمی شهادت محسن روح‌الامینی، «موج سبز آزادی» اطلاعات تازه‌ای را درباره‌ی نحوه‌ی شهادت وی به دست آورده است.

بر اساس گزارش‌های رسیده به «موج سبز آزادی» محسن روح‌الامینی که دانشجوی رشته‌ی کامپیوتر دانشکده‌ی فنی دانشگاه تهران بوده، در روز 18 تیر بازداشت شده و پس از آنکه سرش با ضربه‌ی باتوم می‌شکند، علائم عفونت مننژیت در وی دیده می‌شود. اما با وجود آنکه وی پس از دستگیری در بیمارستان شهدای تجریش بستری می‌شود، از رسیدگی جدی به عفونت زخم وی جلوگیری می‌شود تا آنکه وی از دنیا می‌رود.

گزارش «موج سبز آزادی» حاکی است پیکر وی برای چندین روز در سردخانه‌ای در کهریزک، که گفته می‌شود اجساد دیگری نیز در آنجا نگهداری می‌شود، نگهداری می‌شده است.

ahora_big

عضو جدید
شما که خوندید لطف کنید پیام این کتاب ها رو به ما بگید!

دوست گلم سلام
خسته نباشید الان پست شما تموم شد لطفا بفرمایید تا بقیه همرزمان شما هم از این فیض بهرمند شوند.
یه تنه خیلی زرنگیا خداکنه دیگه شلوغی نشه که حساب ما با کرامتو کاتبینه;)

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله اصلا لازم به تقسیم بندی نیست شما هم همه نظرات مخالف رو میتونی با سعه صدر!!!!!!!!!!!!! قبول بفرمایی!

برادر یه چیزی بگو بگنجه! اخه شما که معتقدی همه ادمها یا ولایتی هستند یا ضد ولایت فقیه و شعر هم میدید مرگ بر ضد ولایت فقیه و معترضین را اغتشاشگران بیگانه پرست و ... میدونی خواهشاً از تکثر گرایی صحبت نفرمایید!
از اصحاب و کابینه دکترتون هم فهمیدیم تکثر گرا یعنی چی؟!

به تعداد هر انسان؟ من از ترکیب این جمله سر درنیاوردم شاید منظورتون به تعداد انسانها بوده!

ما هم جزء همون به تعداد هر انسان هستیم!

میرسیم به بحث تقلب که سرتون رو کردید زیر برف و یکصدا فراید میزنید پوسیده پوسیده و ...!
خیر برادر به حتی یک شبهه از شبهات پاسخ داده نشد!

میخوای من شبهات رو ذکر کنم شما جواب بده!
شورای نگهبان اگر قانونی عمل میکرد که باید به دلیل توهین و ادعای کذب و تهمت به برخی سران نظام از احمدی نژاد سلب صلاحیت میکرد!

تهمتهای احمدی نژاد یا دروغ بوده یا راست! اگه دروغ بوده میشه سلب صلاحیت از محمود و اگه راست بوده باید بشه سلب صلاحیت از گروهی از سران نظام! محمود شما حرفی رو زد که اپوزوسیون مخالف انقلاب 30 سال تکرار میکرد حالا کی طرفداره ضد انقلابه؟

من جایزه میدم به کسی که بتونه این چمله رو برای من ترجمه کنه! یعنی چی وارد نشدید؟ کدوم چهار چوب؟
ولی از اونجایی که شنونده باید عاقل باشه جواب میدم!
اولاً بله شورای نگهبان مورد تایید من نیست!
دوماً متاسفانه ما خس و خاشاک زورمون نرسید شورای نگه بان رو عوض کنیم !
سوماً ما خش و خاشاک باور داشتیم و معتقد بودیم اصلاح و انتخاب در چهارچوب همین نظام نیم بند انتخاباتی ممکن است ! خوب ادم عاقل هم اشتباه میکنه!
چهارماً هم میگذارم دوره بعد سورپرایز بشی!

اهان اینجا داره جریان جالب میشه! پسر جان شورای نگه بان که مرتب اعلام میکرد اقای موسوی مسنتداتی به ما تحویل نداده!

بگذریم از این جریان برسیم به جواب پرسش شما!
اقای موسوی این اطلاعیه رو دادند چون تقلب وجود داشت! و البته بعدها پس از بی اعتنایی شورای نگه بان به شکایات خودشون تمامی موارد تقلب و مستنداتشون را برای ملت خس و خاشاک اعلام فرمودند! شما چون خس و خاشاک نیستی نفهمیدی!

کدوم طرفین؟ تا اونجایی که ما شنیدیم اقای موسوی هیچ بازنگری رو قبول نکرد و برای هیچ انجمن بازبینی نماینده نفرستاد و فقط خواهان ابطال انتخابات بود.

کدوم اکثر نخبگان! شما جداً دچار خود زیاد بینی شدید!
چند تا از مراجع قم به محمود تبریک گفتند؟ چند تا از نخبگان تبریک گفتن؟ حالا نمیگم چند تا از کشور های خارجی!
توی همین سفر اخیر واعظ طبسی اصلاً به دیدار محمود نرفت البته ایشون هم خس و خاشاک اند و مهم نیست.

لازم نیست به کابینه برسند بحران انتخاب اسفندیار بگذار حل بشه میرسیم به کابینه نیم بندی که حتماً به سختی رای اعتماد میگیره! میگی نه نگاه کن.

خیر ظاهرا! شما مشکلات دستور زبانی حادی دارید! یعنی چی شما ادعا دارید ... فرستادند و گرفتند!

البته باز هم مثل قبل جواب میدهم! اولاً نماینده ما اقای موسوی بودند که عملکردشون رو ما کاملاً قبول داریم و خوب میدونید ایشون هیچ جوابی نگرفتند!

شورای نگه بان هم وقتی به نخست وزیر امام جواب نده به خس و خاشاک جواب نمیده!

شما هم مثا محمودتون عادت دارید تهمت میزنید! فاتحی انگلیسی؟ حالا چون ایشون در انگلیس تحصیل میکنند جاسوس هم هستند؟
لابد دو تا پست پایینتر می یایی میگی من کی گفتم انگلیسی! همونطور که انکار میکنی که گفتی صهیونیست!

بله برادر من هم معتقدم صد در صد در انتخابات تقلب شده! لابد من هم عامل بی بی سی هستم!
میدونید استناد من به چیه؟ به مفهومی به نام علم امار که شما هیچ شناختی ازش ندارید و مدل سازی های اماری که هیچ درکی ازشون ندارید و گواهی این مدل سازی ها که میگه امار منتشر شده حتماً عدد سازی بوده!

لابد علم امار هم توطئه تاریخی انگلیسی هاست!

اعلام اقای موسوی برای جمع اوری مدرک از سر بی مدرکی نبود به این دلیل که در همون روز انتخابات گزارش های مردمی مبتنی بر تقلب توی فضای نت پخش میشد!

از طرف دیگه من به این فراخوان عنوان احترام به مردم رو میدم! احترام رو که میدونی یعنی چی؟

یعنی با ابروی مومن بازی نکن ! یهنی تهمت نزن! یعنی ادعای بی سند نکن! و....
یعنی به یک بنده خدا نگو جاسوس انگلیس!

این ها رو کاش محمود شما هم میفهمید!

از همه اینها گذشته اگر توطئه تقلب در انتخابات توهم باشه، دستگیری های گسترده پس از انتخابات که توهم نیست!

حبس خانگی میر حسین که توهم نیست! بازداشت حجاریان و ابطحی ! بازداشت مسئولین ستادهای موسوی! بازداشت روزنامه نگاران! بازداشت فعالین سیاسی! بازداشت وکلای دستگیر شدگان! بازداشت فعالین حقوق زنان!
باز هم بگم بگم بگم؟

من قبلا" هم گفتم با تقسیم بندی موافق نیستم. من هم می تونم شما رو متهم کنم ملت رو به 2 دسته تقسیم کردید:
1)روشنفکر و خواص: که همه طرفدار اصلاح طلب ها و در زمان فعلی به قول خودتون جنبش سبز هستند!
2)عوام و فریب خورده ها: که همون 25 میلیون نفر هستند!
-----
این نظر شماست که به هیچیک از شبهات پاسخ داده نشد!من هم ادعا می کنم به تمام شبهاتی که با سند و مدرک همراه بود پاسخ داده شد.
اگر قرار به توهین و ادعای کذب باشه که اول از همه نوبت آقای موسوی هست که در 1ماه تمام به دروغپردازی و سیاه نمایی علیه دولت منتخب مردم پرداختند! در ضمن خوشحال میشم که بفرمایین آقای احمدی نژاد درباره ی سران چه ادعایی کرد؟!
فعلا" که این اپوزویسیون از جنبش سبز شما حمایت کرده! اطلاعیه ی مسعود رجوی رو خوندید؟! اطلاعیه ی ربع پهلوی چی؟!
در ضمن مهم این نیست که شما شورای نگهبان رو قبول دارید یا نه. مهم قانون هست که آقای موسوی برای اجراش قیام کرد!
این دوره هم خیلی رجز می خوندید ولی نتیجه مثل روز برای ما روشن بود. الآن هم بهتون می گم مثل جریان ملی-مذهبی که منزوی شد و مثل بنی صدر و بنی صدری ها که ساکت شدند و مثل خیلی دیگر از جریان هایی که مانع جریان اصیل انقلاب بودند و مثل 6 سال گذشته که در همه ی انتخابات ها شکست خوردید , شکست می خورید و شکست خواهید خورد ! بشینید و ببینید!
بدونید که مستنداتی در مبنی بر ابطال انتخابات تحویل داده نشده. شما بگو شاید با شما هم عقیده شدیم!
بله! چون آقای موسوی پیروز نشدند حتما" تقلب صورت گرفته! این استدلال شماست!
من گزارش های کمیته ی صیانت از آراء رو خوندم. اولا" که خیلی هاش پاسخ گرفته. دوما" بقیش در حد ادعاست.
آقای موسوی تو دام بزرگی افتاده.
اول که بدون مدرک و سند و تنها بر پایه ی توهمات شخصی خودش اعلام کرد تقلب شده و اذهان برخی از طرفداراشو تحریک کرد و سرانجام باعث ایجاد خسارت به جان و مال ملت شد.
بعد که یه کم فکر کرد و گشت و مدرکی بر تقلب پیدا نکرد متوجه شد که قبول این حقیقت یعنی تباه شدن این همه جان و مال برای توهم شخصی خودش پس دوباره به راه اشتباهش ادامه داد...
اطلاعات شما هم ناقصه. چون آقای موسوی و کروبی با فرستادن نماینده ی خودشون آقای محمدی به شورای نگهبان و پیشنهاد طرح بازشماری آرا با تطبیق سریال ها و با شرکت نماینده های خودشون موافقت کردند و شورای نگهبان هم استقبال کرد ولی در روز بازشماری نماینده های آقای موسوی شرکت نکردند!
پس از اون هم آقای لاریجانی با آقای موسوی مذاکره داشت و با پیشنهادی جدید مبنی بر تشکیل هیت بی طرف اعم از برخی مسیولان دولت سازندگی و توسعه ی سیاسی سراغ شورای نگهبان رفت و شورای نگهبان هم موافقت کرد و قرلر شد که مذاکرات با حضور کاندیداها صورت بگیره که دوباره آقای موسوی حاضر نشدند!!!
و همه ی این ها بر می گرده به اینکه آقای موسوی از فاش شدن حقیقت و پوچ بودن ادعاشون به دلیل اینکه باید پاسخگوی خون های ریخته شده باشند می ترسند!
در مورد رای اعتماد هم به اتفاق شما منتظر می مونیم و می بینیم!
شما پیام تبریک جامعه ی مدرسین حوزه ی علمیه ی قم و این پیام های تبریک کشورهای مختلف جهان رو نشنیدید؟! البته ما از کشورهایی که حضور آقای احمدی نژاد براشون خطر و حضور آقای موسوی فرصتی برای خوردن حق ملت ایران بود انتظار تبریک نداریم. آنها هم مثل شما عزادارن!
البته جواب مد نظر آقای موسوی از شورای نگهبان ابطال انتخابات بود. فقط همین! بنا به این اصل با شما هم عقیدم که جوابی نگرفتید!
شورای نگهبان که بارها از نخست وزیر مستعفی دوران حساس جمهوری اسلامی در خواست کرد که حضوری تشریف بیارن ولی ایشون چون از راه قانون پیشبردی ندارند حضور پیدا نکردند!
از آقای فاتحی بپرسید دلیل رفت و آمدهای مشکوک با سفارت انگلیس و دفتر شبکه ی بی بی سی همچنین بپرسید مکالمات چند ساعتشون با سفارت انگلیس درباره ی چه موضوعی بوده و حالا بپرسید جلساتشون در انگلیس برای چیست؟
شما هم یا وانمود می کنید که تقلب شده یا جدا" فریب قدرت طلب ها رو خوردید که در دوحال مشکل خودتونه!
خوش به حال شما که عالم آمار هستید! می شه با معادلات و دیفرانسیل هم برای ما ثابت کنید؟!!
اگه آقای موسوی احترام به مردم رو می شناختند به رای و انتخابشون احترام میذاشتن!
در مورد دستگیری ها هم برگ زرینی بر افتضاحات حامیان آقای موسوی هست ! که به زودی از خیانت ها و مدارک موجود مطلع می شوید!

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
متال گارد عزیز
همچنان اثری از معذرت خواهی شما نمی بینم
هرچند
من پیش از این شما را بخشیده ام بابت بهتان و تهمت هایی که زدید که هرچند بسیار ناروا اما از جانب شما غیرمنتظره نمی نمود

و نکته ای که دوست دارم سایر دوستان هم بدونن اینه که
متال گارد عزیز به دلیل حقانیت شما علاقه ای به بحث در رویه ی درست ندارن و طبیعتا از الوده شدن و توهین امیز شدن گفتگو و همچنین باز شدن راهی برای مظلوم نمایی بسیار استقبال خواهند کرد
دادن این فرصت به ایشون خطاست

متال گارد بزرگوار
تصور نمی کنم شما شخصی متوهم باشید
بالعکس
شما را دارای درک بالایی نیز می پندارم
هرچند درکتان در راستای منافعتان باشد

پس پاسخی برای این نقل قول شما وجود خارجی ندارد
چون شما خود از کذب یا حقیقت بودن ادعای خود آگاهید
گذشته از این
علاقه نداریم با پاسخگویی به چنین ادعاهای کمیکی باعث خنده ی یکدیگر شویم

که معیار درست و غلط شمایید و عقاید دیگر معاندند و جایشان در زندان و ...

مرسی از اینکه شما به عنوان تئوریسین ما تنها تعریف کردید و تعیین مصداق نکردید
پس بااجازه ی شما و با توجه به اینکه شما کاملا در گفته هاتون التزام به آزادی بیان رو نمایان کردید
من با افکار خودم و بر اساس تعاریف شما تعیین مصداق می کنم

دکتر محمود احمدی نژاد
شخصی که 4 سال در راستای اهداف و خواسته های اسراییل سخن گفت و گام برداشت

نظر وزیر اطلاعات در رابطه با برگه های تانشده ی رای، 2 روز پیش از شوی بازشماری آرا

بخش سوم:
بخش دوم:
بخش اول :

متال گارد عزیز
امیدوارم در این زمینه مشابه موضوع کتاب دروغهای کیهان برخورد نکنید
زیرا یقینا عدم علاقه ی شما به مطالعه ی مدارک ارائه شده نمایانگر عدم منطق پذیری شما خواهد بود
و چنین اقدامی از سوی شما
ما را در ادامه ی گفتگو به این نتیجه خواهد رساند که شما شخصی متحجر و غیرقابل انعطاف هستید و افکار خشکی دارید که حاضر نیستید در مقابل حقایق سرخم کنید و تنها خود را مصداق حق و حقانیت و راستی و درستی میدانید

در زندان اوین و زیر شکنجه؟
مبارکه

این که حامیان دکتر احمدی نژاد انقدر راحت طرح های ایشون رو لو میدن خیلی بده
دوستان یادتون هست تاپیکی با عنوان "دکتر احمدی نژآد از انتصاب رحیم مشایی چه سودی میبرد" گذاشتم
حالا
یک نگاهی به این نقل قولی که از متال گارد عزیز گرفتم بندازید
بسیار طرح دکتر کودکانه و همچنین ادامه ی این راه نیز نادرست به نظر میرسه
غیر از اینه؟

موفق باشیم

اگر بی احترامی کردم عذر می خوام. من یاد ندارم از اقوام استفاده کرده باشم من خویشاوند گفتم و منظورم آشنایان بود که حداقل 3بار در دبحث ها به نظراتشون استناد کردید.
باز هم اگه بی احترامی بود معذرت می خوام.
دوست عزیز من هم شما رو اصلا" فردی بی منطق و متوهم نمی بینم
می دونم که شما هم از حقیقت مطلعید و اگر سلامت انتخابات رو رد می کنید به خاطر علاقه ی شدیدتون به کاندیدای منتخبتون هست . من این علاقه ی وافر شما رو تحسین می کنم ولی ای کاش...
در ضمن اشکال به نظرم اشکال نداره فضا کمیک بشه ... پس خواهش می کنم کمی بیشتر در مورد تقلب در انتخابات توضیح بدید.
اگه منافع اسراییل نفی هولوکاست و غیرقانونی برشمردن این کشور هست بله آقای احمدی نژاد در این راستا حرکت کردند و امثال آقای خاتمی که هولوکاست رو واقعیت تاریخی برشمردند بر خلاف این منافع!
در ضمن ممنونم که در جهت کمیک شدن فضا داستان های کمیته ی صیانت از آراء رو آوردید.
شما هر نتیجه گیری که مایل هستید بفررمایید ما هم به نتایجی رسیدیم!
طرحهای دکتر هم شاید کودکانه باشه! ولی خدا رو شکر تونسته 25 میلیون نفر رو به خودش جلب کنه!

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته جنبش سبز!!
قرار دیکتاتوری سقوط کنه و دموکراسی واقعی حکومت کنه!!
حکومتی که بتونه حرفای مخالفشون رو تحمل کنه راجب بهشون فکر کنه مدام تو خیال پردازی و توهم نباشه که همه منتقدین جاسوس امریکا و اسراییل هستن!
به فکر اسایش و رفاه مردم باشند دروغ تحویل مردم ندند با حربه دین سر مردم کلاه نگذارن!!
پسر ها رو اوباش و دخترها رو هرزه تلقی نکنندبه حقوق مدنی و شخصی مردم تجاوز نکنند !!
به مردم ازادی بیان ازادی عقیده بدهند!!
این حکومت واسه زنهای این جامعه هیچ ارزشی قایل نیست هیچ حق و حقوقی ندارن باهاشون مثل قاب دستمال اشپزخونه برخورد میشه !!
تو ایران هنوز سنگسار انجام میشه این چه رسمیه از عربای بادیه نشین به ارث رسیده !!
این همه دروغ اینهمه ریا اخه برا چی!!
طرف رو پیشونیش رو نمیدونم چه فیلمی در میاره که اونطور کبود میشه که میخواد بگه نشونه عبادت زیاده ولی هزار تا کثافت کاری پشت اون چهرش میکنه !!
اخه برادر عزیز من بخوام از مطالبات مردم برات صحبت کنم تا صبح طول میکشه !!
زجر میکشم مردمی رو میبینم که تنها سلاحشون الله اکبر و یا حسین روشون اتش میکشن میزنن بازداشت میکنن!!
تو کدوم دینی این نوع رفتار رسمه!!
بابا عدل علی کجاست ؟؟
حضرت علی هر وقت رو منبر میرفت به به مخالفاش اجازه صحبت میداد!!
بابا پیامبر علی رو خطاب میکنه و می فرماید هر وقت مردم تو و حکومتت رو قبول نداشتن از خلافت کنارگیری کن!
این چه فیلمیه داره رو مردم پیاده میشه بابا اقای منتظری هم که همه مراجع قبولش دارن صداش خیلی وقته در امده!!
برادر فکر کن ...

خوبه!
می شه بفرمایید به امید خدا این جنبش شما کی و چگونه پیروز می شه؟
خیلی مایلم پیش بینی شما رو از آینده بدونم .
مشکل اساسی اینجاست که شما متوهم شدید که این جمعیت اقلیت تمام مردم ایران هستند؟!
البته این اقلیت هم حق دارند هر تفکری داشته باشند ولی باید تابع اکثریت باشن.
آقای منتظری هم دوساله که فراموشی شدید ارند و در این چند ماه اخیر وضعیت جسمی و روانی نامساعدی دارن و نزدیکان خودشون هم نمی شناسن!
در ضمن مورد تایید اکثریت مراجع هم نیستند.

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما دوست گرامی
دوست گلم وقتی فرمانده سپاه جناب آقای فیروز آبادی برای امام زمان نامه مینویسه که : آقا ما دستمون خالی بود شهید دادیم.
و به قول آقای کروبی: دیگه چرا به آقا دروغ میگید بگید که ما با سلاح یکسری آدمهای بی گناه رو کشتیم .:D
دوستان خواهشا با جناب متال گارد بحث نکنید ایشون تو صراط مستقیم هستن ما به ترکستان داریم میریم .:D
یه توصیه راحت باش زندگی مال شماست ریا که نکردم متال جان;)

آقای کروبی!:biggrin:
شما به توصیه ی خودتون عمل کنید!

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه!
می شه بفرمایید به امید خدا این جنبش شما کی و چگونه پیروز می شه؟
خیلی مایلم پیش بینی شما رو از آینده بدونم .
مشکل اساسی اینجاست که شما متوهم شدید که این جمعیت اقلیت تمام مردم ایران هستند؟!
البته این اقلیت هم حق دارند هر تفکری داشته باشند ولی باید تابع اکثریت باشن.
آقای منتظری هم دوساله که فراموشی شدید ارند و در این چند ماه اخیر وضعیت جسمی و روانی نامساعدی دارن و نزدیکان خودشون هم نمی شناسن!
در ضمن مورد تایید اکثریت مراجع هم نیستند.
اقلیت...!!
گذر زمان همه چیز رو ثابت میکنه فقط دوست دارم حرفهایی که این روزها میزنی یادت بمونه!!
تو هیچ حرف منطقی رو قبول نداری به هیچ کدوم از صحبتهایی که در مورد خواسته های مردم و فردایی بهتر برای ایران
فارغ از هر زنده باد و مرده باد سر به راه وطن باید نهاد
توهم رو ذهن بیمار گونه سران مملکت دارن که قکر میکنن حامی جان و مال و ناموس مردم هستن !!
هیچ حکومتی پایدار نیست مگر حکومت موعود

اگر بی احترامی کردم عذر می خوام. من یاد ندارم از اقوام استفاده کرده باشم من خویشاوند گفتم و منظورم آشنایان بود که حداقل 3بار در دبحث ها به نظراتشون استناد کردید.
باز هم اگه بی احترامی بود معذرت می خوام.
دوست عزیز من هم شما رو اصلا" فردی بی منطق و متوهم نمی بینم
می دونم که شما هم از حقیقت مطلعید و اگر سلامت انتخابات رو رد می کنید به خاطر علاقه ی شدیدتون به کاندیدای منتخبتون هست . من این علاقه ی وافر شما رو تحسین می کنم ولی ای کاش...
در ضمن اشکال به نظرم اشکال نداره فضا کمیک بشه ... پس خواهش می کنم کمی بیشتر در مورد تقلب در انتخابات توضیح بدید.
اگه منافع اسراییل نفی هولوکاست و غیرقانونی برشمردن این کشور هست بله آقای احمدی نژاد در این راستا حرکت کردند و امثال آقای خاتمی که هولوکاست رو واقعیت تاریخی برشمردند بر خلاف این منافع!
در ضمن ممنونم که در جهت کمیک شدن فضا داستان های کمیته ی صیانت از آراء رو آوردید.
شما هر نتیجه گیری که مایل هستید بفررمایید ما هم به نتایجی رسیدیم!
طرحهای دکتر هم شاید کودکانه باشه! ولی خدا رو شکر تونسته 25 میلیون نفر رو به خودش جلب کنه!
خدا رو شکر ما عوامیم
ما بازیچه ی غربیم
ما دستاویز بیگانه و جاسوس شرق و غربیم و شما سیاست شناس و سیاست باز
اما دوست گرامی
تا حالا فکر کردید نفی هلوکاست در کلام تا در سیاست چقدر فرق داره؟
چه اثرات متفاوتی داره؟
فضا برای شما کمیک بودنش لذت بخشه بزرگوار
اما ما شهید دادیم و زندانی
پس خیلی در راه شادی گام برنمیداریم
شادی ما عدم پایمال شدن خون آن شهداست

در ضمن
من از شما خواستم جاهایی که من از خویشاوندانم نام بردم رو ذکر کنید
فکر می کنم اگر شما دنبال طلب بخشش بودید
یا به دنبال اوردن نامی از خویشاوندانی بودید که من از ایشان نام بردم
حتما تاکنون گفته بودید
حسی به من میگه شما گشتید و به اشتباه خود پی بردید
اما دوست گرامی
من شما رو خیلی وقته بخشیدم
منتهی این که شما بیاید و اشتباه خود را با باری از منت گذاری بپذیرید شایسته ی شخصی چون شما نیست

باز هم ادعایی کردید
و باز هم نیاز به ثبوت داره
پس خواهش می کنم این بخش از گفته هاتون رو اثبات کنید
من خویشاوند گفتم و منظورم آشنایان بود که حداقل 3بار در دبحث ها به نظراتشون استناد کردید.
هرچند شما گفته بودید هرکی هرجا کشته میشه و ... اشنا و خویشاوند شماست
اما ما این عقب نشینی شما که نوعی طلب کوتاه آمدن هم هست رو با خوشحالی میپذیریم
شما حداقل 3 بار دیدید
پس بیاورید

بهتره از همین مثال های کوچک و اشاره های باریک شروع کنیم و ببینیم چه کسی با سند و بر اساس حقیقت و چه کسی بر اساس اغراق و دروغبافی حرف میزنه
ما اینجا با هم کنار میایم و به حقیقت میرسیم
به امید خدا بزرگان و سیاستمدارانی که ما حامی ایشان هستیم هم همین راه را در پیش می گیرند

در ضمن
متاسفم متال گارد عزیز
اشتباه ظریفی از شما سر زد و
باز درخواست من مبنی بر اینکه مدارکی که دیگران تحویل می دهند را بررسی کنید نادیده گرفتید
من یک فیلم از اظهارات وزیر اطلاعات در کنار بازشماری
و یک سری مدارک از کمیته ی صیانت از آرا تحویل شما دادم
با شناختی که ما از دولت و شخص اقای محصولی داریم
اگر این مدارک خدشه ای داشتند ایشون فردا با محاسباتی عوام فریبی می کردند
مثال ساده ی برخورد ایشان در مورد برگه های رای بود
اومدن گفتن ما 56 میلیون چاپ کردیم با 40 میلیون شرکت کننده
خاتمی 50 میلیون با 28 میلیون شرکت کننده
با در نظر گرفتن این نسبت ما باید 90 میلیون چاپ می کردیم که ...
و انجا کسی نبود که بگه اقای محصولی
برگه های رای و تعرفه ها نسبت به میزان افراد واجد شرایط چاپ میشه
شرکت کنندگان که بعد از انتخابات میزانشون مشخص خواهد شد و نمیشه معیار قرار بگیرن

اما مقصود من اینه که جناب محصولی در قبال این نکاتی که در گزارش کمیته هست حتی این مدلی هم سفسطه و دروغبافی نکردن

پس ارزش خواندن داشت متال گارد عزیز
نه؟

موفق باشیم

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیلم دلخراشی بود . باری آرامش روح همه جانباختگان در دل فاتحه ای بخوانیم و صلواتی دهیم .
برای ریشه کن شدن ظلم و ظالم نیز دست به دعا بریم . خداوند بزرگترین عدالت گستر است و بشر وسیله ازادی خویش از جانب او بر خود است .

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولي فكر كنم كار بيگانگان باشه
مي خواهن اقاي احمدي نژادو ببرن زير سئوال

شماها به همسايه بي ازار ما چيكار داريد ؟؟
بزاريد كارشو بكنه
نديد چه زيبا داشت علف هاي هرزو از تو باغچه اش جدا مي كرد
ما هم علف هرزيم داره مارو هم از اين دنيا مي چينه

احمدي نژاد يه حرف قشنگي زد ( برنامه تبليغلتي قبل از انتخابات

گفت به اين علف نگاه كنيد به ظاهر زيباست و سبزي ولي علف هرزه و بايد چيدش تا به بقيه سبزي ها صدمه نزنه

من قسم مي خورم علف هرز سرزمينو برچينم اقاي احمدي نژاد

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبلا" هم گفتم با تقسیم بندی موافق نیستم. من هم می تونم شما رو متهم کنم ملت رو به 2 دسته تقسیم کردید:
1)روشنفکر و خواص: که همه طرفدار اصلاح طلب ها و در زمان فعلی به قول خودتون جنبش سبز هستند!
2)عوام و فریب خورده ها: که همون 25 میلیون نفر هستند!

لازم نیست متهم کنی من خودم بلدم تقسیم بندی کنم!
1. اونهایی که میدونند تقلب شده.
2.اونهایی که نمیدونند تقلب شده.

25 میلیون!!! قشیه خواب شتره رو شنیدی؟
25 میلیون برگ تعرف با 25 میلیون ادم فرق میکنه برادر!

این نظر شماست که به هیچیک از شبهات پاسخ داده نشد!من هم ادعا می کنم به تمام شبهاتی که با سند و مدرک همراه بود پاسخ داده شد.

بله البته شما استاد ادعا هستید! دلیل ادعای من اینه که دوست خوبم پرشین گزارش کمیته صیانت از ارا رو ارائه کرد ولی برخورد شما چی بود؟ چیزی در حد اینکه "داری جوک میگی"
البته در قاموس شما به این میگن پاسخ به شبهات!
درکی از اعتراضات نداری در غیر این صورت باز هم میتونستم بهت گزارش تقلب نشان بدم ولی خوب نهایت بازهم میگی :"شوخی میکنی"
پس چه فایده؟ اگه منطقی برخورد میکردی دلم نمیسوخت!

اگر قرار به توهین و ادعای کذب باشه که اول از همه نوبت آقای موسوی هست که در 1ماه تمام به دروغپردازی و سیاه نمایی علیه دولت منتخب مردم پرداختند! در ضمن خوشحال میشم که بفرمایین آقای احمدی نژاد درباره ی سران چه ادعایی کرد؟!

دروغپردازی رو محمود قبل از انتخابات کلید زد از جریان هاله نور و استقبال از خاتمی در الیزه و نامه تونی بلر و ...! ( بی خیال میشه مثنوی هفتاد من)
دولت منتخب؟!!! بازهم ارجاع به بند فوق ! کدوم منتخب ؟ بنا بر ادعای شما و شورای نگه بان که انتخابات مشروعیت نمیگیره! دولتهای دوران پیش از انقلاب هم منتخب!!!!!!!! بود ولی مردمی نبود!

چون دوست دارم خوشحال باشی همینجوری الکی بهت میگم کدوم سران!
1. هاشمی رفسنجانی و خانواده
2. ناطق نوری و خانواده

ادعا ها هم اگر حافظه ات یاری نمیکنه مناظره محمود و میر حسین رو ببین!

فعلا" که این اپوزویسیون از جنبش سبز شما حمایت کرده! اطلاعیه ی مسعود رجوی رو خوندید؟! اطلاعیه ی ربع پهلوی چی؟!

میرسیم به این ادعا ها!
والله نه اطلاعیه هاشون رو برای ما نفرستادند برای شما چی؟
دوماً (اگر این ادعای شما در حد کیهان نیوز نباشه) از این ادمها بعید نیست که وقتی ملت رو در صحنه ببینند دوست داشته باشند از اب گل الود ماهی بگیرند!شما کسی رو توی مملکت دیدی که تحویلشون بگیره ( به استثنای خودتون که اطلاعیه ها رو خوندید)!
حالا نوبت منه با بحص این اطلاعیه های دشمنان خارجی و محمود شما!

در طول تاریخ تقریباً 60 ساله رژیم صهیونیست این رژیم فقط یک بار در جایگاه متهم قرار نگرفت و به عنوان رژیم غاصب و نژاد پرست محکوم نشد!

بگم کی بود برادر؟ بگم؟ بگم؟

در اجلاس دوریان! در همون جایی که محمود با حمایت منفی از این رژیم از اون یک مظلوم وافعی ساخت تا برای اولین بار کشورهای دنیا به جای محکوم کردن ازش حمایت کنند! خوب بعید نیست که دبیران احزاب اسراییلی اینقدر شیفته محمود هستند و معتقدند که محمود به اسراییل بیشتر خدمت کرده تا به ایران!
بگذریم از جریان هولوکاست که به طریق مشابه به جای محکوم کردن اسراییل ازش یک مظلوم ساخت!

در ضمن مهم این نیست که شما شورای نگهبان رو قبول دارید یا نه. مهم قانون هست که آقای موسوی برای اجراش قیام کرد!

البته شورای نگهبان هم با رفتار خودش نشان داد که نظر مردم براش اصلاً مهم نیست شما لازم نیست تکرار کنی!
قانون؟ بیچاره ما و میر حسین که اگه قانون اجرا شده بود اینقدر دردسر نداشتیم! چ.ن بر اسا قانون رییس جمهوری که به بدون مدرک به افراد در نظام تهمت فساد میزنه باید رد صلاحیت بشه که نشد! از همین جا فاتحه قانون رو خوندیم!
اقای موسوی هم الحق بشتر از انتظارمن پای مردم ایستاد و من در این مورد انتظاری بالاتر از این نداشتم.

این دوره هم خیلی رجز می خوندید ولی نتیجه مثل روز برای ما روشن بود. الآن هم بهتون می گم مثل جریان ملی-مذهبی که منزوی شد و مثل بنی صدر و بنی صدری ها که ساکت شدند و مثل خیلی دیگر از جریان هایی که مانع جریان اصیل انقلاب بودند و مثل 6 سال گذشته که در همه ی انتخابات ها شکست خوردید , شکست می خورید و شکست خواهید خورد ! بشینید و ببینید!

میرسیم به رجز خوانی!

اگه قبل از انتخابات توی این باشگاه بودی میدیدی که رجز میخوند و کی بچه ها رو تهدید میکرد که بعد از انتخابات پلیس سایبر رد همتون رو میگیره و جواب همتون رو میده و ...!

خوب این از تهدید به بگیر و ببند از قبل از انتخابات که بیچاره از دهنش در رفت! یادش نبود تا بعد از انتخابات باید جلوی زبونش رو بگیره.

جریان اصیل انقلاب؟ خوب منظورتون مصباح و فرقه مصباحیه است دیگه؟ وگرنه ما که حامی نخست وزیر امام و روحانی مبارز و معتمد امام و فرمانده جنگ زمان امام بودیم! خوب پس احتمالاً ما باید مدعی جریان اصیل انقلاب باشیم و نه شما!

توی 6 سال گذشته تقلبها رو دیدیم ! رد صلاحیت های همه مبارزان انقلابی رو دیدیم و دم نزدیم ! اینجا دیگه خیلی فشار اومد! عادت کرده بودی به بی زبونی مردم؟ هجوم مردم به صندوق ها حتماً به معنی اراده برای تغییر بوده و نه تایید! میدونید که این عادت تاریخی مردم ایران بوده.

حالا میرسیم به مقایسه های تاریخی شما! برادر پهلوی ها هم مثل شما خیلی از این حرفها میزدند و مردم وقتی با هم متحد شدند که نه ماهواره بود و نه اینترنت ونه موبایل و نه اس ام اس ! باز هم اگر اراده کنند همان اتحاد رو با هم دارند! یه سری به خیابونها میزدی توی این 2 ماه مردم رو میدیدی و نه تعرفه های بدون پشتوانه!

بدونید که مستنداتی در مبنی بر ابطال انتخابات تحویل داده نشده. شما بگو شاید با شما هم عقیده شدیم!
بله! چون آقای موسوی پیروز نشدند حتما" تقلب صورت گرفته! این استدلال شماست!
من گزارش های کمیته ی صیانت از آراء رو خوندم. اولا" که خیلی هاش پاسخ گرفته. دوما" بقیش در حد ادعاست.
آقای موسوی تو دام بزرگی افتاده.

همون که گفتم به شما با علم امار هم مدرک ارائه بدهندحتماً دروغه چون به غیر از خودتون هیچ گروه دیگه ای رو قبول نداری!
حالا که بنا بر ادعاست ما همون گزارش رو در بست قبول داریم و ادعای شما و اون شورا رو نه!

اول که بدون مدرک و سند و تنها بر پایه ی توهمات شخصی خودش اعلام کرد تقلب شده و اذهان برخی از طرفداراشو تحریک کرد و سرانجام باعث ایجاد خسارت به جان و مال ملت شد.
بعد که یه کم فکر کرد و گشت و مدرکی بر تقلب پیدا نکرد متوجه شد که قبول این حقیقت یعنی تباه شدن این همه جان و مال برای توهم شخصی خودش پس دوباره به راه اشتباهش ادامه داد...

حوب شما هم مثل محمودتون خیلی خواب میبین و توهم و رویا پردازی هم در حد هال نور اساساً مرامتونه!
این توهین های شما از جنس همون رفتارهای محمود وارانه است که داره یک سبک اخلاقی مخصوص به خودش میشه! خسارت به جان و مال مرم مستولش همون حمله کنندکان و تخریب کنندگان هستند که فیلمهایی که توی همین باشگاه هویتشون رو بر ملا کردند!

حرفتون در مورد انداختن مسئولیت کشته شدگان به گردن موسوی من رو یاد محمدرضا پهلوی میندازه که مسئولیت شهدای انقلاب رو به گردن رهبرانشون انداخت و البته این موضع مشترک همه دیکتاتورهاست.

ا
طلاعات شما هم ناقصه. چون آقای موسوی و کروبی با فرستادن نماینده ی خودشون آقای محمدی به شورای نگهبان و پیشنهاد طرح بازشماری آرا با تطبیق سریال ها و با شرکت نماینده های خودشون موافقت کردند و شورای نگهبان هم استقبال کرد ولی در روز بازشماری نماینده های آقای موسوی شرکت نکردند!

طبیعتاً در مورد این ادعا شما منبعدمن نیستید بلکه منبع مورد اعتماد من سایت رسمی ستاد موسوی است که در تمام مراحل جز ابطال انتخابات و تشکیل جلسه با اعضای بیطرف درخواست دیگری نداشت که با تشکیل یک شورا با افرادی با گرایشهای سیاسی معلوم در این شورا حاصر نشدند که انتخابشون برای ما کاملاً محترمه!

چه فایده ای داره دوباره همون گرایش قبلی برای رای مردم تصمیم بگیره!

پس از اون هم آقای لاریجانی با آقای موسوی مذاکره داشت و با پیشنهادی جدید مبنی بر تشکیل هیت بی طرف اعم از برخی مسیولان دولت سازندگی و توسعه ی سیاسی سراغ شورای نگهبان رفت و شورای نگهبان هم موافقت کرد و قرلر شد که مذاکرات با حضور کاندیداها صورت بگیره که دوباره آقای موسوی حاضر نشدند!!!

اون هیات (نه هیت) بیطرف نبود و سلایق سیاسی مورد نظر در اون شرکت نداشتند از این گذشته با فاصله زیاد پس از انتخابات مدرک سازی برای وزارت کشور و شورای نگه بان کار سختی نبود و بنابراین درخواست ابطال تنها راه حل بود! راستی شما که فکر میکنی !!!! 25 میلیونی چرا نگران ابطال انتخابات هست؟ زیر نظر یک مرجع بی طرف؟

و همه ی این ها بر می گرده به اینکه آقای موسوی از فاش شدن حقیقت و پوچ بودن ادعاشون به دلیل اینکه باید پاسخگوی خون های ریخته شده باشند می ترسند!
در مورد رای اعتماد هم به اتفاق شما منتظر می مونیم و می بینیم!

ارجاع به پاسخ های بالا! در مورد مسئولیت و ادعا و ...! حرف جدید نداری بزنی؟
رای اعتماد هم بله منتظریم

شما پیام تبریک جامعه ی مدرسین حوزه ی علمیه ی قم و این پیام های تبریک کشورهای مختلف جهان رو نشنیدید؟! البته ما از کشورهایی که حضور آقای احمدی نژاد براشون خطر و حضور آقای موسوی فرصتی برای خوردن حق ملت ایران بود انتظار تبریک نداریم. آنها هم مثل شما عزادارن!

یه کم به غیر از خبرهای کیهان نیوز چیزهای دیگه هم گوش کن و بخون! اکثر علمای قم به احمدی نژاد تبریک نگفتند بگذریم از اونهایی که دولت اون رو با فتوا نامشروع اعلام کردند!
بله بله میشنویم! چند تاکشور تبریک گفتند برادر؟

اخرین امار من 11 بود! زیاد هم شده؟ فکر کنم 190 کشور داریم! اره تو همین مایه ها!
خودت جمله اخرت رو یه بار دیگه بخون بگو یعنی چی؟ البته باز هم شنونده عاقله به خودت سخت نگیر!
البته اونهایی که میتونن حق ما رو بخورند تبریک گفتند : چین روسیه عراق و ....!
شنیدید که چین و روسیه پول بیت المال رو میگیرند و پروژه هایی رو که تحویل میدهند با تاخیر و بخور و ببر فراوون تحویل میدهند؟ مثال؟ نیروگاه بوشهر و بزرگراه تهران شما!

البته با این بخور بخور باید هم پیش از تایید انتخابات تبریک بگند!
راستی تقسیم بندی هم کردی! ما هم شدیم جزء عزادارانی که از بخور بخور افتادند! خیر برادر من برعکس شما از بسیج حقوق نمیگیرم! حقوق بگیر دولت هم نیستم! این دولت و اون دولت هم فرقی برای ما نداشت ! برای شما چی؟ البته برای شما تهمت بخور بخور مثل تهمت هایی که به هامش زده شد نقل شب وروز است راحت خرج میکنید!

البته جواب مد نظر آقای موسوی از شورای نگهبان ابطال انتخابات بود. فقط همین! بنا به این اصل با شما هم عقیدم که جوابی نگرفتید!
شورای نگهبان که بارها از نخست وزیر مستعفی دوران حساس جمهوری اسلامی در خواست کرد که حضوری تشریف بیارن ولی ایشون چون از راه قانون پیشبردی ندارند حضور پیدا نکردند!
از آقای فاتحی بپرسید دلیل رفت و آمدهای مشکوک با سفارت انگلیس و دفتر شبکه ی بی بی سی همچنین بپرسید مکالمات چند ساعتشون با سفارت انگلیس درباره ی چه موضوعی بوده و حالا بپرسید جلساتشون در انگلیس برای چیست؟

بله بله اطلاعاتی هم تشریف دارید و مکالمان اقای فاتحی هم مدرکش در وزارت خارجه موجود است! رفت و امدهایش رو هم شما دیدید!
جالبه که اقای فاتحی تهدید کردند از منتشر کنندگان این اخبار دورغ شکایت میکنند! بشتابید تا دیر نشده مدرک سازی کنید!
من اقای فاتحی رو ندیدم که ازش.ن بپرسم ان شا< الله دفعه دیگه! ولی شما و همفکران شما که میتوانید دستگیرشون کنید اجازه ندهید این جاسوس انگلیسا!!!!!!!!!!!!!!! از دستتون در بره!

شما هم یا وانمود می کنید که تقلب شده یا جدا" فریب قدرت طلب ها رو خوردید که در دوحال مشکل خودتونه!
خوش به حال شما که عالم آمار هستید! می شه با معادلات و دیفرانسیل هم برای ما ثابت کنید؟!!
اگه آقای موسوی احترام به مردم رو می شناختند به رای و انتخابشون احترام میذاشتن!
در مورد دستگیری ها هم برگ زرینی بر افتضاحات حامیان آقای موسوی هست ! که به زودی از خیانت ها و مدارک موجود مطلع می شوید!

باز هم تقسیم بندی! حالا بگو من تقسیم بندی نمیکنم.
چون بچه ای نمیفهمی بهت میگم امار فرق داره با معادلات! به کس دیگه ای نگو بهت میخندن.

علم خیلی زیادی هم نمیخواد یه دوره روی درسهای دبیرستان جواب میده همون کافیه.
در مورد تقلب برادر این واقعیتیه که میدونم برای سختهولی خوب کاریش نمیشه کرد! اقایموسوی حمایتوشن از مردم رو به حد اعلا رسوندند و انتظاری بیشتر از این ازشون نیست!

در مورد اعتراف گیری ها!
چقدر رفتارهای دیکتاتورها به هم شبیه هست.
اعتراف زیر فشار و شکنجه اگر از نظر مشا ارزشی داره از نظر ما کاملاً بی ارزشه. و خوب چه عالی که تا حالا اعترافی پخش نشده ! با شناختی که از کیهان نیوز دریم اگر چیزی در چنته داشت تا حالا دریغ نمیکرد!

برو برادر از لاک خودت بیا بیرو به نگاهی به مردمی بنداز که دارند توی خیابونها خون میدهند .
این اعتراضات در تاریخ ایران بی سابقه بوده چون تقلب بی سابقه بوده.

ولی مجموعاً به دلایلی که الان زوده بفهمی من از وضع فعلی بدم نمیاد!

میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:) شرمنده ، من خیلی در جریانات نیستم ، ولی فکر نمیکنید دیگه زیادی داریم کشش میدیم ؟ خوب ، بد ، زشت ، زئیس جمهور انتخاب شد . حالا بهتره به فکر وطن باشیم . به فکر خاکمون ، به این فکر که هر کدوم چقدر برای پیشرفت خودمون و اطرافیانمون میتونیم کمک باشیم . هیچ جامعه ای درست نمیشه مگر افرادش درست بشند . دورانی شده که انرژی و وقتمون رو داریم صرف این سیاسی بازی ها میکنیم . خون ها ریخته شده ، زندان ها کشیده شده ، کتک ها خورده شده ، ولی حرف ها هنوز هست . حرف ها ... حرف ها ... حرف ها !

:) شرمنده ، من خیلی در جریانات نیستم ، ولی فکر نمیکنید دیگه زیادی داریم کشش میدیم ؟ خوب ، بد ، زشت ، زئیس جمهور انتخاب شد . حالا بهتره به فکر وطن باشیم . به فکر خاکمون ، به این فکر که هر کدوم چقدر برای پیشرفت خودمون و اطرافیانمون میتونیم کمک باشیم . هیچ جامعه ای درست نمیشه مگر افرادش درست بشند . دورانی شده که انرژی و وقتمون رو داریم صرف این سیاسی بازی ها میکنیم . خون ها ریخته شده ، زندان ها کشیده شده ، کتک ها خورده شده ، ولی حرف ها هنوز هست . حرف ها ... حرف ها ... حرف ها !
مصطفای عزیز واقعا فکر می کنی راه حل پایمال نشدن حق ما و خون شهدا به فکر کارهامون بودنه؟
من نمیدونم
و درست هم نیست که در مورد حرفهای شما قضاوت کنم
اما با دولتی که فاقد شایستگی، حقانیت و رای مردم باشه کنار نمیام
این جمله رو نمی تونم از زبان بقیه ی بچه ها هم بگم
اما از نظر من
ادامه ی این مبارزه یعنی به فکر وطن و این خاک بودن

فکر می کنم تقریبا توی صدمین سال به توپ بسته شدن مجلس باشیم
صدمین سالگرد استبداد صغیر
زمانی که محمدعلی شاه فکر می کرد نیازی به رای ملت نداره
فکر می کرد مردم بعد از کودتاش با کمک روسیه، میگن حالا دیگه بریم به فکر وطن باشیم
اما ...
نه برادر
مردم از پا ننشستن
مردم رای خودشون
مشروطه ی خودشون
حق خودشون
و کشور خودشون رو دست یک دیکتاتور ندادن
پس گرفتنش
محمدعلی شاه هم به سفارت روسیه پناه برد

ما از پا نمی نشینیم برادر
تا وقتی که محمدعلی شاه ها به سفارت روسیه پناهنده شن

ahora_big

عضو جدید
آقای کروبی!:biggrin:
شما به توصیه ی خودتون عمل کنید!

سلام متال جان
توصیه خودم!!!
شما انگار خیلی هوا برداشتت، که داری از ولایت مطلق فقیه(فصل الخطاب) که عاری از هرگونه گناه و معصیتیه طرفداری میکنی;);)
برو خاطرات سید احمد خمینی رو بخون!!!!
واردات از چین باعث شد که شما 2000 تومنیها وارد بازار ایران شید;)

nma

عضو جدید
بابا ول کنین هرچی بود تموم شد منتها یه عده بیگناه رفتن پای دار که مطمئنا شما مسئول نیستین