اقای سرلشگر! مطمئنید سلاحی در دست نیروهای شما نیست؟!!(فیلم)

بابا ول کنین هرچی بود تموم شد منتها یه عده بیگناه رفتن پای دار که مطمئنا شما مسئول نیستین
مطمئنی دوست عزیز؟
راستی گفته بودی یک اکانت قدیمی هم داری؟
میگم تو انقدر راحت اعتراف به مولتی اکانت بودن میکنی چرا کسی نمی بنده این اکانتت رو؟
گذشته از این
این تاپیک و این حرفی که الان زدی چه اشکالی داشت اگر با اکانت واقعیت میومدی و میگفتی؟!!

از این هم بگذریم
فکر نمی کنی تازه همه چیز شروع شده؟
تو میگی ما مسوول نیستیم؟
البته هرچند با توجه به افکار شما این بعیده
چون فکر می کنم قبلا خیلی ها رو متهم کرده بودی
اما اگر الان مسوول نیستیم
وقتی پا پس بکشیم
وقتی خشک شدن خون ندا،محسن،سهراب،محمد و برادرها و خواهرهای دیگه مون رو ببینیم و خفه خون بگیریم هم مسوول نخواهیم بود؟
وقتی ریخته شدن خون مشروطه خواهان رو دیدیم، نشستیم و نظاره گر قدرت گرفتن محمدعلی شاه بودیم که الان بنشینیم؟
فکر می کنید وقتی اجازه ی پایمال شدن خون نداها رو بدیم
باز هم مسوول نخواهیم بود؟

star_silver2050

عضو فعال
1-از قدیم الایام گفتند از چند تا چیز بترس یکیش هم آه مظلومه مطمئنا خون بی گناه پایمال نمیشه
2-نکته ی دیگری که هست اینه که سخت ترین کار دنیا تفهیم کردن یه احمقه
3-کسی رو خوابیده میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده هرگز!!
هرکس تنها برود قاضی برمی گردد ؟؟؟ راضی کاری که دوستان عزیز ما انجام دادند و میدهند در صدا و سیما که ننگ ماست نه رسانه ملی ما و روزنامه ها ...
اینا که به خودی ها رحم نمی کنند محسن روح الامینی پسر مشاور ارشد رضایی
چه برسه به ندا و امثالش
من از قبل انتخابات منحوس تا حالا همه وقتمو گذاشتم پای این حرف ها هیچ نتیجه ای هم نداره دیگه خسته شدم اگه هر کار دیگه ای کرده بودم الان ...
خودتون قضاوت کنید حیف جوونی ما نیست که به گفتن اشتباهات دیگران باشیم

Ahmad hashemi

عضو جدید
كاربردش در اينجا..:
معمولا وقتي ميبينن كسي مشكوك هستش سريع ميزننش..
اين سري نيروهاي بسيج و نيروهاي ضد شورش تفهيم شده بودن كه معترضين احتمالا مسلح هستن!!
به اين خاطر هر جا حس بشه كه كسي مسلح هست سريع ميزننش از دور..
من اشناياني ميشناسم خودم كه تك تيراندازهاي نيرو هستن و حالا هم در اين درگيريها حضو داشتن!

پس حتمآباباي من بود كه به پادگان حمله كرد ؟
راستي هدفتون از اين حمله چي بود؟

Ahmad hashemi

عضو جدید
مطمئنی دوست عزیز؟
راستی گفته بودی یک اکانت قدیمی هم داری؟
میگم تو انقدر راحت اعتراف به مولتی اکانت بودن میکنی چرا کسی نمی بنده این اکانتت رو؟
گذشته از این
این تاپیک و این حرفی که الان زدی چه اشکالی داشت اگر با اکانت واقعیت میومدی و میگفتی؟!!

از این هم بگذریم
فکر نمی کنی تازه همه چیز شروع شده؟
تو میگی ما مسوول نیستیم؟
البته هرچند با توجه به افکار شما این بعیده
چون فکر می کنم قبلا خیلی ها رو متهم کرده بودی
اما اگر الان مسوول نیستیم
وقتی پا پس بکشیم
وقتی خشک شدن خون ندا،محسن،سهراب،محمد و برادرها و خواهرهای دیگه مون رو ببینیم و خفه خون بگیریم هم مسوول نخواهیم بود؟
وقتی ریخته شدن خون مشروطه خواهان رو دیدیم، نشستیم و نظاره گر قدرت گرفتن محمدعلی شاه بودیم که الان بنشینیم؟
فکر می کنید وقتی اجازه ی پایمال شدن خون نداها رو بدیم
باز هم مسوول نخواهیم بود؟

اين همه گفتي خواهر و برادر پس عزيز تكليف اين 24ميليون نفر چي ميشه .
خواهشآ نگو تقلب شده .
من يه تبريزي ام ... همون جايي كه موسوي گفته بود 90درصد آرا رو كسب ميكنم ..... آخه آقاي موسوي . همشهري عزيز .. بهت نگفتن طرفداران حزب رقيب در روز 20خرداد تو خيابون امام خميني (( محل تجمع طرفداران موسوي )) 10برابر ما بودند؟
حالا جاي شكر داره كه 50درصد رو كسب كردين
تصور كنين جايي كه گفته بود 50درصد كسب ميكنم چقدر آورده ؟ (( 90درصدش كه شد 50درصد )*)