افکار خود را بیازمایید...!!!!!! بیاین تو تست بدین!!!!

farzaan

عضو جدید
کاربر ممتاز
این معمایی که مطرح میکنم مربوط به آزمون استخدامی یکی از شرکتهای بزرگ دنیاست که از تعداد زیادی از مهندسین حاضر در آزمون به عنوان سؤال کلیدی پرسیده شده.
سؤال: شما با ماشین شخصی خودتون که فقط و فقط جای دو سرنشین داره (یکی راننده و دیگری کنارش) در یک ایستگاه اتوبوس توقف کرده اید . در آن ایستگاه سه نفر منتظر اتوبوس هستند شما کدامیک از این سه نفر رو سوار میکنین؟
1- یک پیرزن در حال مرگ که اگه به بیمارستان نرسه میمیره :cry:
2- دکتری که قبلا یک بار جان شما را از مرگ حتمی نجات داده :cool:
3- معشوقه شما که قصد ازدواج باهاش رو دارین. :heart:
لطفا علت انتخاب رو بگین.
من جوابهاتون رو میبینم و پاسخ آزمون رو براتون توی همین تاپیک یا توی پیغامهاتون میذارم.

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی قاطی پاتی شد!
اولندش من تو ایستگاه اتوبوس توقف نمیکنم!!!!!!!!! چون ممنوعه!:whistle:
:D
ولی حالا چون تو میگی این کارو میکنم!(فقط فرض میکنمااااااااا)!

خوب دومین حالت!
اونا منتظر اتوبوس هستن! حتما اتوبوس دوس دارن که اونجا رفتن!!!!!!!!!!! وگرنه میرفتن سوار تاکسی می شدن! چرا مزاحمشون بشم؟؟؟؟؟

تازه مگه میشه دکتر ماشین نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مسئله ات مشکل داره!
تازه پیرزنی که در حال مرگ هستش, دیونس تو ایستگاه اتوبوس وایسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب دکتر اونجا هست می تونه مداواش کنه!!!!!!:whistle:

خیلی مشکل داره!
تازه من اهل عشق و معشوقه و ... نیستم! و از این سوسول بازی ها هم خوشم نمیاد!
و اینکه من می خوام تا آخر عمر مجرد بمونم! پس دلیل نداره که به کسی قول ازدواج بدم!!!!!!
تازه پیرزن پیر هستش دیگه! خودش داره میمیره! بهتره که راحت بشه! چه امرو چه فردا!:whistle:

ولی حالا که اصرار میکنی, میشه به یه جوابی رسید! تو گفتی میشه 2نفر سوار شن! درسته؟ میشه من پشت فرمون نباشم؟
خوب واسه این کار باید اول به آقای دکتر بگم , که اگه قبول کرد(باید خودم هم بهش اعتماد داشته باشمااااااااا) ماشینم رو بهش میدم که پیرزن و ببره بیمارستان اونجا هم خودش مداواش کنه!
منم با معشوقم:)biggrin: خندم میگیره) تنها میمونم! و با هاش صحبت میکنم که فکر ازدواج رو از سرش بندازه بیرون!
اینجوری فکر کنم همه چیز درست میشه!:whistle:

:smoke:

sanaz950

عضو جدید
ايده قبلي خيلي جالب بود فكر كنم جواب درست همون باشه
اما اگه قرار باشه يكي رو انتخاب كنيم منم پيرزنه رو انتخاب ميكنم

hoolooo

عضو جدید
این سوال قبلا توی همین سایت مطرح شده بود جوابشم داده بودن
لطفا در پست دادن هاتون دقت لازم رو به عمل بیارید و از تکرار خود داری کنید

ج:دادن کلید به دکتر(که قبلا یک دوست قدیمی بودو حالا دکتراشون رو گرفتن) و از او خواستن که پیرزن رو به بیمارستان ببره و خود با معشوقه در ایستگاه ماندن

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
راس میگه این پست تکراریه. دقت کنید تا با کسز امتیاز مواجه نشید

javidboss

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من اینو جواب دادم ولی نیست؟؟ یا تکراریه؟؟؟
:surprised::surprised:

ریتا

عضو جدید
من اولا تو ایستگاه اتوبوس نگه نمیدارم.یه کم میرم جلوتر پارک میکنم:Dبعد ضمن عذر خواهی از دکتر و معشوقه(همون عاشقم:D) در یک حرکت انسان دوستانه پیرزن رو سوار میکنم:smile:

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
من معشوقه ام را سوار می کنم چون دکتره می تونه پیره زنه را خوب کنه بنابراین نیازی نیست به دکتر برسونمش

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماشین و می دم به دکتر تا پیر زنه رو ببره بیمارستان

با معشوقم زیر بارون قدم می زنم:smile:

RaminPSLP

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلید رو میدم به دکتره پیرزنه رو ببره بیمارستان خودم با معشوقم میمونم اونجا.

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
این معمایی که مطرح میکنم مربوط به آزمون استخدامی یکی از شرکتهای بزرگ دنیاست که از تعداد زیادی از مهندسین حاضر در آزمون به عنوان سؤال کلیدی پرسیده شده.
سؤال: شما با ماشین شخصی خودتون که فقط و فقط جای دو سرنشین داره (یکی راننده و دیگری کنارش) در یک ایستگاه اتوبوس توقف کرده اید . در آن ایستگاه سه نفر منتظر اتوبوس هستند شما کدامیک از این سه نفر رو سوار میکنین؟
1- یک پیرزن در حال مرگ که اگه به بیمارستان نرسه میمیره :cry:
2- دکتری که قبلا یک بار جان شما را از مرگ حتمی نجات داده :cool:
3- معشوقه شما که قصد ازدواج باهاش رو دارین. :heart:
لطفا علت انتخاب رو بگین.
من جوابهاتون رو میبینم و پاسخ آزمون رو براتون توی همین تاپیک یا توی پیغامهاتون میذارم.
سلام
این جواب منه
اول از اون دکتر عذرخواهی میکنم و میدونم که میپذیره چون خودش قسم یاد کرده
سپس خودم پیاده میشم
ماشین رو میدم به معشوقه ام تا اون خودش اون خانم مسن رو سریعا به بیمارستان برسونه
و
خودم هم میرم و سوار اتوبوس میشم و بعدا میرم پیش معشوقه ام تا با هم بریم یه دور بزنیم.
منتظر جواب هستم.
ممنون.:gol:

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی که در حال مرگ باشد . اون پیرزن حتما" احتیاج به کمک داره .سوارش می کنم .

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اون برای موقعی است که دکتر عزیز رانندگی بلد نباشه
اگه بلد بود این کار رو میکنم:
ماشینم رو میدم به دکتر تا خودش خانم مسن رو برسونه به بیمارستان
و خودم با معشوقه ام میرم سوار اتوبوس میشم و اونو تا سر کارش مشایعت میکنم بعدش خودم هم با اتوبوس میرم سرکار.
این نظر قاطع من است.

شاد باشید.
:gol::gol::gol::gol:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
من معشوقه خودم رو!!!
از دکتر هم عذر خواهی می کنم.
پیرزن هم اگه الآن نرسه، 2روز دیگه.....
شوخی کردم، اما جدی معشوقه خودم رو!!!
جوابش چیه؟! :D

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
راستی، میشه خودمون هم پیاده شیم؟!
مثل بقیه دوستان؟!
یا همون 3حالت؟!
تعبیراش هم بگین لطفاً!

farzaan

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب

جواب

;)شما هر جوابی که به سؤال مطرح شده بدین درسته و اشتباه نگفتین . ولی جواب درست اینه که دکتر با پیرزن برن با ماشین و شما با معشوقتون راحت بشینین . این جواب افرادیست که دارای فکر واگرا هستند یعنی در بند گزینه های داده شده در صورت مسایل نیستند و اعتقاد خودشون رو طرح میکنن . این افراد اصولا بهترین گزیده های کارآفرینی هستند و شرکتهای بزرگ دنبال مهندسین کارآفرین با افکار واگرا هستند تا باعث تحول در مجموعه شوند

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب معلومه من عشقمو سوار مي كنم
اون پيرزن ديگه عمر خودش و كرده و اون دكتر هم مسلما خيلي خيسيه وگرنه دربست مي گرفت مي رفت پس بهتره همون جا بمونه تا اگه مشكلي براي پيرزن پيش امد كمكش كنه اون پيرزن هم عشق و حال خودشو كرده حالا نوبن ما جوناست شوخي مي كنم:biggrin:
بعد از تمام اين قضايا اول مي رفتم كنار عشقم و با اونم مشورت مي كردم كه چكار كنيم البته اون از همه مهم تره جون ادما هم برام مهمه شايد بعد از مشورت ماشين و مي داديم به همونا كه برن بيمارستان
ولي اول تو :gol:

bas

عضو جدید
ماشين رو مي دم به دكتره كه پيرمرده رو ببره بيمارستان ، خودم هم با معشوقه پياده مي رم