یه زمانی بیچاره رضا خان میخاست چادر از سر زنا بکشه چیکارش کردن
ببین این اخوندا چیکار کردن که ملت میترسن چادر سرشون کنن
خدایی اون بهتر بود یا اینا
نور به قبرت بباره رضاخان
اي بابا به فكره حال باش گذشته گذشته

یه زمانی بیچاره رضا خان میخاست چادر از سر زنا بکشه چیکارش کردن
ببین این اخوندا چیکار کردن که ملت میترسن چادر سرشون کنن
خدایی اون بهتر بود یا اینا
نور به قبرت بباره رضاخان
آره خوب. ببینید من خودم اصلا به حجاب اعتقادی ندارم. اما دوستانی دارم که خودشون چادری اند و مثل خودم خانم اند
![]()
و شعور و فرهنگ بالایی دارند و حتی یکبار هم نشده به تیپ و قیافه ی هم گیر بدیم و در مورد مسائل شخصی هم فضولی کنیم.
اما متاسفانه قشر بالایی از جامعه رو همین حاج خانوم های بسیجی و فضول باشی تشکیل می دند که تو همه کار مردم دخالت می کنند.![]()
خیلی هم قشنگه[IMG]http://aks98.com/images/cxrd0hwbgdfmu0i7x0c2.jpg[/IMG]
![]()
خوب اونم دل داره[IMG]http://aks98.com/images/cxrd0hwbgdfmu0i7x0c2.jpg[/IMG]
![]()
چون تجارت چادر یه تجارت میلیاردی هست .من متوجه نشدم که این مطالب از زبان چه کسی هست.
به هر حال چادر در هیچ جای قرآن نیامده.
در ضمن چرا چادر بهترین پوشش زن مسلمان معرفی شده هم جای تعجب دارد!!!!
پوشش با روبنده در افغانستان، خیلی کاملتر است (همانند ایران قدیم)
به هر حال اگر رضاخان نبود و این پوشش جاهلانه با روبنده را از سر زنان فریب خورده ایران نمیکشید،الان همه به این پوشش حتما افتخار میکردند!!!!
![]()
ولی وای به روزی که متوجه شه حقیقت اعتقادش چی بودهممنون مطلب جالبی بود...
اما در مورد جمله ی آخر...
خیلی براتون خجالت آور بود اگه بقیه فکر می کردند شما چادری هستید؟!
اگر می بینید عده ای دخترهای این آب و خاک رو واسه حجاب و چادر مشکیشون تحقیر و تمسخر می کنند به خاطر عقده ها و کمبودها و هوس بازی های خودشونه.
خیلی خوبه که آدم اگه اعتقادی داری بهش افتخار کنه و محکم پای اعتقادش بایسته.
از یه شهروند اروپایی بپرس ببین در مورد حجاب نظرش چیه ؟حالا دیگه باشگاه مهندسان ایران شد کشور؟!
دخترایی هستند که تو قلب اروپا با اون همه محدودیت و فشار با افتخار کاملترین حجاب رو انتخاب می کنن و به قیمت حفظ ارزش ها از شغل و تحصیل منع میشن.
نکته در عزت نفس افراد هست.
البته بحث بنده در مورد استارتر محترم نیست.
من فقط یه سوال از ایشون کردم ...
به نظرم جمله ی آخر ایشون خیلی بی معنی بود.
عزیزم درست میگی شمااي بابا به فكره حال باش گذشته گذشته![]()
شما چقدر مدافع جالبی هستید
ما دبیرستانمون کتاب آمار نداشتیم (رشته ام ریاضی بود) تو دانشگاه هم نداشتیم ولی خوب آدم مگه مطالعاتش محدود به این دو مقطع میشه؟
من نمی دونم شما کجا درس خوندید اما تو هیچ کتاب آماری ضرب المثل توضیح نمی دهند
اون لغتنامه است مجید جان
عزیزم فقط خواستی یه جوابی داده باشی.
میگن یکی داشته درباره ماهی حرف می زده یکی دیگه بهش میگه آخه تو درباره ماهی چی میدونی ؟
میگه خیلی. ماهی همونه که تو بیابون هاست و شاخ داره
طرف میگه من فکر کردم تو ماهی رو نمیشناسی نگو گاو و شتر رو هم نمیشناسی
موفق باشی خانم
آره خوب. ببینید من خودم اصلا به حجاب اعتقادی ندارم. اما دوستانی دارم که خودشون چادری اند و مثل خودم خانم اند
![]()
و شعور و فرهنگ بالایی دارند و حتی یکبار هم نشده به تیپ و قیافه ی هم گیر بدیم و در مورد مسائل شخصی هم فضولی کنیم.
اما متاسفانه قشر بالایی از جامعه رو همین حاج خانوم های بسیجی و فضول باشی تشکیل می دند که تو همه کار مردم دخالت می کنند.![]()
اوه
کدوم اداره
ایرانی؟ اصلا نزدیکه ایرانی؟
بیابریم اداره نشونت بدم خانوماشم آستیناشونو میزنن بالا چه برسه به آقایون![]()
شما هم چقدر منتقد جالبی هستید...
مگه شما چند سالتون هست؟ من هم دبیرستان رشته م ریاضی بود و آمار رو تو دبیرستان پایه دوم خوندم؛ بچه های تجربی هم همون رو توی پایه سوم میخونند.
من هر جا که درس خونده باشم درنظام آموزشی همین کشور بوده، و (جهت اطلاع جناب عالی) تو کتاب آمار ما از ضرب المثلها استفاده شده بود،
شما خودتون مثل اینکه فقط خواستید یه جوابی داده باشید...
دوباره ما از غرب گفتیم و بعضی ها دردشون گرفت!!!
دوست عزیز آخه چرا سنگ اجنبی رو به سینه میرنی؟!
من از اداره های دولتی خبر ندارم اما حجاب قانون این کشوره و همه ملزم به رعایت قانون هستند.
شما گفتید که باشگاه یه نمونه آماری خوب هست واسه دلیلتون هم گفتید مشت نمونه خرواره، اما دوست عزیز، یک نمونه گیری آماری علمی نمیتونه تو یه فضای مجازی و اون هم توی یک فروم که تعداد محدودی عضو از یک قشر خاص دانشجو یا فارغ التحصیل که اکثرا بین سنین 18 تا 30 - 35 سال هستند انجام بشه. من در جواب شما گفتم با یک گل بهار نمیشه. یعنی شما یک جامعه آماری کوچک را که تنوع چندانی در اون وجود نداره انتخاب کردید که این اصلا علمی نیست.من نظام قدیم درس خوندم که اصلا آمار نداشتیم
بر فرض هم که خونده باشی شد عذر بدتر ازگناه چون هیچی یادت نیست
برگرد داستان ماهی رو بخون برات خوبه
در ثانی من یه صفحه مطلب نوشتم تو فقط تونستی در مقابل یه ضرب المثل یکی دیگه بگی؟؟؟
خسته نباشی یه کم فسفر بسوزنی بد نیست حیفه آکبند نگاه میداری
عزیزم درست میگی شما
ولی اخه ببین همینایی که میگن 2500سال طاغوت
ببین همون به اصطلاح طاغوت با مردم چطور تا کرده بود که مردم عقیده و اعتقاداتشون محکم بود ولی اینا چی؟دم از اسلام میزنن ولی دارن با این اعمالشون تیشه به ریشه اسلام میزنن
البته من نمیگم طاغوت ها اینا میگن
شما گفتید که باشگاه یه نمونه آماری خوب هست واسه دلیلتون هم گفتید مشت نمونه خرواره، اما دوست عزیز، یک نمونه گیری آماری علمی نمیتونه تو یه فضای مجازی و اون هم توی یک فروم که تعداد محدودی عضو از یک قشر خاص دانشجو یا فارغ التحصیل که اکثرا بین سنین 18 تا 30 - 35 سال هستند انجام بشه. من در جواب شما گفتم با یک گل بهار نمیشه. یعنی شما یک جامعه آماری کوچک را که تنوع چندانی در اون وجود نداره انتخاب کردید که این اصلا علمی نیست.
شما شرط اولیه یک آمارگیری علمی رو رعایت نکردید، فکر کنم مثال ماهی بیشتر در مورد خودتون صدق میکنه.
در ضمن، شما یکم ادب رو رعایت کنید بد نیست ها....
هه هه ...
شما هم کل ادعایی که میتونید بکنید اینه که فلانی از غرب دفاع کرد
دست بردارید از این تفکرات بچه گانه .... اجنبی کیلو چند ؟ چرا وقتی یه نفر حرف حق میزنه سریع وصله اجنبی بودن و منافق بودن میزنید ؟
کجای کتاب قانون اساسی حجاب واسه مرد پیرهن استین بلند تعریف شده ؟
اره ...
من قلبم درد میگیره وقتی میبینم لجن و کثافت داره مملکتو میگیره ...
قلبم درد میگیره وقتی میبینم یه عده به جای سربلندی اسلام ابروی اسلام و مسلمون و بردند
حالم بهم میخوره از این استدلالهای احمقانه ...
موافقم عزیزمناراحت نباش اينا از بس گير دادن به مردم ديگه همه از اسلام و ايمان بدشون مياد در صورتي كه اينا اسلامو دارن خراب ميكنن
صدق الله العلی العظیمبه نام خدای دوست داشتنی
سلام
باور کنید آزادی داشتن یا نداشتن به چادری بودن یا نبودن نیست
کی گفته چادری بودن بی کلاسیه و چادری نبودن باکلاسی
از کی تاحالا چادری نبودن بیدینیه غیر انسانی
دکتر شریعتی یک الگوی کامل انسان متدین و روشنفکر بود
دکتر هم متدین بود و هم روشنفکر
مثل بعضی از افراد به اصطلاح روشنفکر که تا به جایی می رسند قید تمام مقدساتشون رو می زنند نبود که امروز خیلی از این افراد داریم.
دنیا دنیای عجیبی شده
باید آزادی به قری وجود داشته باشه که هر کس به هر نحوی که می خواهد پوشش داشته باشه.
این میشه روشنفکری
ارزش آدرم ها به فکرشون بستگی داره نه به ظاهرشون
ای کاش می شد!!