افرادي كه به {{{{ six }}} علاقه دارنــــــــــد بيان تو

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه جور خود درگيريه مزمنه اين حالت !
از حاج آقا فاكر بخواه برات دعا كنه حتما !!! :surprised:

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادش بخیر، یه بار سر کلاس زبان عمومی یکی از دوستم که لهجه ترکی داشت مخواست بگه نامبر سیکس هی میگفت نامبر س.ک.س. این استادم هی از ته کلاس داد میزد بگو نامبر سیکس این رفیق منم نمی تونست وهی میگفت نامبر س.ک.س. شاید 6-5 دفعه این اتفاق افتاد. آخرسر استاد فهمید قضیه چه و بی خیال شد.:biggrin:
کلاس رو هوا بود.:biggrin::biggrin:

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز اشتباه اومدی تالار زنگ تفریح جایی دیگست ..................

• Like
واکنش ها: zx1

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عاشق اين هستم شما چطور بد برداشت نكنيا منظورم Number six بود:biggrin::biggrin:

من یه سوال داشتم , آقا/خانوم soaa چرا سایت خودتو ول می کنی می آی اینجا ,که هی اخراجت می کنن؟

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عاشق اين هستم شما چطور بد برداشت نكنيا منظورم Number six بود:biggrin::biggrin:

همین کارا رو کردی که
:razz::razz:

من هم soaa و اي داد بيداد و اخراجي موقت خدا بيامرز بودم كه با يوزر اخراجي موقت يه تاپيك زدم با موضوع اخراجي موقت كه در كمتر از 10 دقيقه تاپيك رو بستنن تو اين 10 دقيقه بيش از 20 نفر خودشونو لو دادن كه قبلا اخراج شدن و اما با soaa داشتم مقاله ميزاشتم اخراج كردن ومن هم رفتم يه انجمن راه انداختم الان هم اخراج ميشم ميگي نه ببين:biggrin:

اگر شما هم جاي من بودي بجاي 3 بار اخراج شدن 100 بار اخراج ميشدي دلييلش اينه برو لينك زير رو بخون

http://soaa.ir/forumdisplay.php?f=171 [FONT=Arial (Arabic)]حمايت از كودكان سرطاني ارسال كن براي همه اسمت رو هم زير اين بنويس(رضا-محمد-نگين-علي-نادر-اضغر-زهرا-محسن-فاطمه-مهدسه-محمد-سبز -احمد-رضا-طيبه-زينب
[/FONT]

nilgoon13

عضو جدید
بهت گفته بودم که خوب می شی؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.