خوب ممنون از همه دوستان
برای شروع کار فیدبک خوبی بود هر چند که بعضی از دوستان فعالیت های خودشون را شروع کردن و از حق نخوایم بگزریم یه دست مزیزاد حسابی به همه بدهکارم
از دوستان هم عذر می خوام که امتیازات من هم کم هست و نمی تونم از خجالت همه در بیام هر روز پست های بسیار مفید همه دوستان را می خونم منتها چون تشکر ها محدوده امکان جبران نیست پس حمل بر بی توجهی نشه هر چند که دوستان بزرگوار تر از این حرف هستن
با توجه به صحبت های خود دوستان می رم سر اصل مطلب تقسیم وظایف
من بیشتر نگرانیم برای تالار قدرت بود که وضعش یه کم از بقیه تالار ها بد تر بود ولی شکر خدا الان به لطف دوستان خیلی وضعه بهتری پیدا کرده و جا داره از آقای
hosseinassar که توی این مدت اکثر سوالات قدرتی را پاسخ دادن تشکر کنم و همچنین سایر دوستان
پس برای تالار قدرت دوستان
hosseinassar
MILAD AHWAZI
eskan
pesare irani
برای تالار مخابرات دوستان
daneshpajooh ( که تا الان هم زحمت های زیادی کشیدن
)
hibye2020
بای تالار الکترونیک هم
hibye2020
saghar 64
و خودم
تالار کتاب و جزوات و مقالات
imannasa2000 ( که زحماتشون معرف حضور دوستان هست )
البته آقا hosseinassar هم در دادن مقالات به دوستان هم بسیار فعال بودن و من با اجازشون اسمشون را در اینجا هم ذکر می کنم
تالار نرم افزار هم دوستمون
Benefic.H
و البته چون نرم افزار ها متعلق به همه رشته ها هست سایر دوستان هم یه نیم نظری به این تالار داشته باشن بد نیست
و نخبه برق هم که خودم با این ایدشون در بست خدمتشون هستم و کلی باهاشون کار دارم و فکر کنم این بخش معرفی ، خودش بار علمی بسیاری را به همراه داشته باشه
و اما کار هایی که باید دوستان انجام بدن
1)
اولا که کاره ما یک کاره تیمی هست پس دوستانی که با هم در یک گروه قرار دارن باید از وضع هم مطلع و با هم در ارتباط باشن تا در صورت نبود یکی ، دیگری بیشتر حواسش به تالار مربوطه باشه تا هیچ وقت تالار بی مسئول نمونه پس با هم در ارتباط باشین لطفا
2) چک کردن مرتب تاپیک سوالات و درخواست های مربوط به بخش واگذار شده و اعلام سوالاتی که پرسیده شده و پس از مشخص شدن این که هیچ یک از اعضای اون قسمت قادر به پاسخگوییش نیستن به قسمت مدیریت تا هرچه سریعتر جواب سوال پیدا بشه و سوالی بی جواب نمونه
3) گزارش کردن پست های اسپم ، نامربوط ، حذفی ، انتقالی و ... قسمت مربوطه که برای این کار کافیه تنها بر روی مثلث قرمز پایین هر پست کلیک کنید و داخل کادر کاری را که باید انجام بشه بنویسد مثلا
بنویسید این پست یا تاپیک منتقل شود به لینک زیر ( و لینک جایی که مد نظرتون هست را وارد کنید ) یا بنویسید حذف به دلیل تبلیغ یا هر دلیلی که باعث شده اون پست را گزارش بدین
4) آگاهی دادن به تازه وارد هایی که در قسمت شما به اشتباه پست و یا درخواست دادن به گونه ای کاملا مودبانه و شایسته که نه اون شخص سرخورده و ناراحت بشه و هم این که باعث بشه اون تازه وارد خودش هم به فعالیت در تالار علاقه مند بشه پس لطفا روی این مورد یه کم صبر و حوصله و انرژی بزارید
و در آخر این که
چون در حال حاضر امکان این که عنوان همکار را به دوستان بدم نیست و ادماین این را منوط به فعالیت بیشتر بچه ها کردن پس دوستان با فعالیت خودشون می تونن شایستگی هر چه بیشتر خودشون را نشون بدن و هم این که این کار ها و کمک به دیگران باعث این می شه که بر اطلاعات و دانسته های خود ما هم افزوده بشه و من هم با دست پر پیش ادماین برم و عناوینی را که به حق لایقشون هست را طلب کنم
همون طور که گفتن زکات علم نشر آن هست و هر کدام از ما هم بسیاری از مطالب را خودمون نمی دونستیم و با کمک دیگران آن ها یاد گرفتیم و همیشه مدیون اونهاییم
و مثله همیشه منتظره انقادات ، پیشنهادات و ایده های تازه شما دوستان هستیم
با تشکر از همه شما دوستان
هر گونه سوال و کمکی هم باشه من در خدمتم
دست حق به همراه
یا حق ...