پلیمر بده سینا؟
من زنگ زدم استادم میگه چون دختر پلیمر بزن تو اصفهان بازار کارش خوبه!
من زنگ زدم استادم میگه چون دختر پلیمر بزن تو اصفهان بازار کارش خوبه!
تاپیک که حسابی رفته قاطی باقالی ها..ماهم چند تا بکاریم
مگه هنوز هم با ارشد هیت علمی میگیرن؟؟؟چون من دانشجو دکترای سراسری رفیقم بود میگفت،آزاد شیراز قبولم نکرده برای تدریس(تازه نه هیئت علمی)و مجبوریم توی شهرهای اطراف مثل لامرد و فسا و..درس بدهیم؟؟؟؟؟
یک سوال مرتبط،اگه کسی آزاد را 2 ترم بخونه ودرسهایی را پاس کنه و بد برفرض بره سراسری بخونه،2باره باید درسها را از اول پاس کنه یا معادلسازی میشه؟
درضمن اساتید زایشگاه آزاد شیرز چجوری هست؟من فقط یکیش را اونم در جریان انتخابات بروشور تبلیغاتی اش را دیدم و شناختم....اصلا توی دانشکده اش مثل اینکه دکترا خیلی خیلی کم وجود داره!!!!درضمن آیا آزاد هم سرباز هیئت علمی میگیره که امریه را بشه توش گرفت؟کلا بجز نخبان چه راه هایی برا راحت تر شدن خدمت هست؟
مرسی از اطلاع رسانی و همچنین باز کردن مجدد تاپیک.جهت انتخاب رشته مجدّد کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی، به وبسایت www.azmoon.org مراجعه کنید.
انتخاب جهت تکمیل ظرفیّت از امروز شروع شده است.
تراز گرایش هارو هر کی میدونه بذاره لطفا!
مرسی بابک خانطرّاحی فرآیند تهران جنوب --> 6804
ترمودینامیک و سینتیک تهران جنوب --> 5900
محیط زیست تهران جنوب --> 5000
پلیمر تهران جنوب رو نمی دونید؟طرّاحی فرآیند تهران جنوب --> 6804
ترمودینامیک و سینتیک تهران جنوب --> 5900
محیط زیست تهران جنوب --> 5000
نکنه مثل انتخاب واحده هر کسی زودتر انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید بعضی دانشگاه ها الان دارن ثبت نام میکنن برای تکمیل ظرفیت تعدادهاشون کم و زیاد میشه یعنی قطعی نیست، نه؟؟؟؟؟؟
شاید.. پس اگه اینجوره ممکنه اضافه هم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید بعضی دانشگاه ها الان دارن ثبت نام میکنن برای تکمیل ظرفیت تعدادهاشون کم و زیاد میشه یعنی قطعی نیست، نه؟؟؟؟؟؟
با سلام چرا هیچ رشته ایی از ماهشهر نزدن؟؟؟؟
منم همین رو می گم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!با سلام چرا هیچ رشته ایی از ماهشهر نزدن؟؟؟؟
سلام. خب یه شهر دیگه بزن اگه برات ارشد مهمه و حتما دوست داری بری.به نظرتون انتخاب رشته کنیم یا نه هنوز؟
شماره آموزش دانشگاهنتو نداری؟ زنگ بزن کارشناس رشته.منم همین رو می گم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شاید گذاشتن واسه نیمه دوم!
کسی رو هم نداریم بره بپرسه از دانشگاه
به نمایندگی از ایشون: بله!آناهیتا خانم شما کارشناسی شهرضا خوندید؟؟ از تراز های رشته های ارشد مهندسی شیمی اونجا اطلاع ندارید؟
شماره مدیر گروه چطور؟!دارم اما جواب نمیدن شانس ما.!!!!!!
اشکال نداره! ترازت چقدر بوده؟ رتبه ت چقدر بده، آخرین رتبه قبولی چند بوده؟ آخرین تراز چند بوده؟ این چهارتا رو بهم بگی خیلی خوب تر میشه!نه ندارم متاسفانه!!