پرسش : سلام استاد تو اين سيستم انتخاب رشته تون چرا پس گرايشات ديگه رو نشون نميده يه کاري بکنبد فقط گرايش الکترونيک و قسمتي از گرايش قدرت رو مياره يعني حداکثر 200 تارو نشون ميده . ممنون
پاسخ : يه ضرب المثل هست ميگه اسب پيشکشي را دندونش را نمي شمارند، همينم که آماده شده قنيمته (استاد توسلي)
source:sanjeshserv.ir
اصفهان خالیمنظورتون از اصفهان, صنعتی اصفهانه یا نه اصفهان خالی؟؟؟
اجازه بدید پاسخبرگتون که اومد اگر اشتباهی بود اعتراض بزنید حتمامن از انتخاب رشته سنجش استفاده کردم.4 صفحه رشته که 200 تاست رو میده ولی تا به گرایش خودم کنترل میرسه تموم میشه!!
من شانس ندارم درصد سیگنالم 60 بود تو کارنامه اومد 44.44 نمیدونم چه مدلی حساب کردن.وقتشون زیاد بوده بعضی گزینه ها به مرور زمان خود به خود پاک شدن!
دوستان با رتبه ی 2500 تا 3000 قدرت سراسری روزانه یا شبانه شانسی هست لطفا مهندسین وارد راهنمایی کنند .
من یک مهندس وارد نیستم..اما نظر شخصیم این هست که متاسفانه امیدی نیست...دوستان با رتبه ی 2500 تا 3000 قدرت سراسری روزانه یا شبانه شانسی هست لطفا مهندسین وارد راهنمایی کنند .
سلام. به نظر شما عباسپور بهتره یا فردوسی؟ من مازنی هستم.
به نظرم فقط گرایش قدرت و کنترل تو عباسپور تشکیل می شن چون خود شهید بهشتی از قدیم دانشکده ی برق و کامپیوتر داشت و کلاسای مخابرات و الکترونیک اونجا تشکیل می شدعباسپور به اون نام دیگه نیست ، الان عباسپور شده پردیس دانشگاه بهشتی ، البته تمامی ورودی های برق ارشد بهشتی در پردیس عباسپور تحصیل میکنند .
برای گرایش قدرت اساتید خوبی داره .
من برای گرایش کنترل عباسپور پرسیدم.میدونم یکی شدن ولی معلوم نیست شاید دوباره جدا بشن. بعد مشکل عباسپور خوابگاه ندادنشه.یعنی واقعا به روزانه خوابگاه نمیدن.من کارشناسی صنعتی بابل قدرت خوندم به شبانه هام بعضی وقتا خوابگاه میدادن.
من برای گرایش کنترل عباسپور پرسیدم.میدونم یکی شدن ولی معلوم نیست شاید دوباره جدا بشن. بعد مشکل عباسپور خوابگاه ندادنشه.یعنی واقعا به روزانه خوابگاه نمیدن.من کارشناسی صنعتی بابل قدرت خوندم به شبانه هام بعضی وقتا خوابگاه میدادن.
خب میتونید از خوابگاه های خودگردانو پانسیون ها استفاده کنید دیگه!
با سلام.
دوستام میتونن تو این سایت سرفصل تمامی دروس و تمامی گرایش ها و رشته ها و مقاطع رو دانلود کنن.
http://www.msrt.ir/sites/Talented/sh.../AllItems.aspx
موفق باشید.
چطور میتونیم بفهمیم گرایشی که میزنیم دکتراش هم تو همون دانشکده هست؟
یعنی کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟سلام
به نظرتون با رتبه 723 قدرت روزانه تبریز در گرایش های سیستم و یا الکترونیک قدرت شانسی هست؟
اگر شبانه بخونم خواجه نصیر بهتره یا تبریز؟تو شبانه خوابگاه میدن؟
مهندس این صفحه که خطاداره errorمیده بازش نمیکنهبا سلام.
دوستام میتونن تو این سایت سرفصل تمامی دروس و تمامی گرایش ها و رشته ها و مقاطع رو دانلود کنن.
http://www.msrt.ir/sites/Talented/sh.../AllItems.aspx
موفق باشید.
میگن رتبه را 1/4 میکنهبا سلام می خواستم از دوستان بپرسم کسی می دونه شاگرد اولی چقدر تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این به این صورته که از ترم 2 به بعد بر اساس معدل و نظر استاد و علاقه و........گرایش هرکس رومشخص میکنن.چون گرایش بیشتر واسه پایان نامه نوشتنهدوستان کلا تکلیف کدرشته هایی که تو قسمت توضیحاتش هیچی ننوشته چیه؟
ببخشید این لینک درسته واسه برقمهندس این صفحه که خطاداره errorمیده بازش نمیکنه