hadi_free2000
عضو جدید
خودتونو اذیت نکنین نتایج معمولا در طی روز میاد
بین سومی و چهارمی هستمبه نظر شما ساعت کدام یک از این 4نفر درست شد؟
ش؟ما چگونه درخواست هایتان را از خدا میخواهید؟
بی خیال نتیجه
امضاتون جالبه واقعا قببولش دارید؟
پس امید و شادی رو بزرگ بنویس که بهتر ببینیشگلم ،با بی ایمانی محض به امید زندم!![]()
معدل کل تا همون ترمی که کنکور داده بودیسلام
تو سایت سنجش زده اگه معدلتون اشباه وارد کنید محروم میشید اونایی که هنوز در حال تحصیلن و تابسون تموم میشه درسشون چه معدلی رو باید وارد کنن ؟
به نظر شما ساعت کدام یک از این 4نفر درست شد؟
شما چگونه درخواست هایتان را از خدا میخواهید؟
با سلام و احترام به همه دوستان عزیز معماریکی پس اعلام می شه این نتایج؟ شیطونه می گه برم این توکلی رو از برج میلاد پرتش کنم پایین!
بچه ها سایت واسه من باز نمیشه...یکی بگه چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی بریزیم اونجا؟؟! بچه ها من رفتم یه عده بیچاره تر از خودمونم اونجان ، ولی فکر کنم ما دو مرحله ایا بدبخت تریم !با سلام و احترام به همه دوستان عزیز معماری
به نقل یکی از دوستان از سازمان سنجش ، نتایج ساعت 4 صبح میاد برید استراحت کنید فردا صبح ببینید
نکته بعدی:
مهندس من باید بچه های برقو از همه تالار ها جمع کنم الا برق!
بیاکلی از کاربرایی که کنکور دادن ، اونجا دارن با هم استرس می ورزند!!)
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!
![]()
البته که قدمتون روی چشم ماست ولی من منظورم بیشتر با دوستان برقی بودیعنی بریزیم اونجا؟؟! بچه ها من رفتم یه عده بیچاره تر از خودمونم اونجان ، ولی فکر کنم ما دو مرحله ایا بدبخت تریم !
یعنی بریزیم اونجا؟؟! بچه ها من رفتم یه عده بیچاره تر از خودمونم اونجان ، ولی فکر کنم ما دو مرحله ایا بدبخت تریم !
یعنی بریزیم اونجا؟؟! بچه ها من رفتم یه عده بیچاره تر از خودمونم اونجان ، ولی فکر کنم ما دو مرحله ایا بدبخت تریم !