hasood
کاربر فعال
دوس دارم چند تا فحش بد بدم حرصم خالی شه!!! حیف که اینجا یه محیط علمیه !

دوس دارم چند تا فحش بد بدم حرصم خالی شه!!! حیف که اینجا یه محیط علمیه !
مرگ دسته جمعی عروسیه!واقعا امسالم مثل پارسال همه این لحظه های سخت رو توتنهایی با شما بچه های گل اینجا گذروندن چقذ آدم رو قوی می کنه!!!!![]()
(من تشکرم از صبح غیرفعال شده )
ساعت 4 خوابم برد تا 5 که خواهرم اومد درو باز کرد فکر کرد بیدارم گفت چی شد ؟!؟!؟! چشت روز بد نبینه جوابش شد یه تپخال گنده رو لبم ! اینم شده حال و روز ما!منم...میگما شما اصلا دیشب خوابیدی یا نه؟
نهادینه شدیم ......از دیشب تا حالا اینطورینشستم و هی رفرش میکنم...
یعنی کی میتونه باشه!!!زنگ بزنیم از گینس بیان ثبتمون کنن
یعنی کی میتونه توی دو روز یک میلیون آدم رو با یه انگشت روی هوا نگه داره !!
خوب شدم ....آخه عزیزم
40درصد داوطلبان كارشناسی ارشد 91 مجاز به انتخاب رشته شدند
تهران - مشاورعالی سازمان سنجش آموزش كشور اعلام كرد كه حدود 40 درصد شركت كنندگان در آزمون كارشناسی ارشد سال 1391برای انتخاب رشته، مجاز شناخته شدند.
![]()
'حسین توكلی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: از مجموع 785 هزار نفری كه در آزمون كارشناسی ارشد امسال شركت كردند نزدیك به 307 هزار نفر برای انتخاب رشته مجاز شده اند.
وی یادآور شد: كارنامه نتایج داوطلبان آزمون كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1391 از ساعت 14 امروز بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش كشور قرار می گیرد.
شركت كنندگان در آزمون كارشناسی ارشد سال 91 می توانند از امروز، ششم خردادماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و با استفاده از شماره داوطلبی یا شماره پرونده به همراه مشخصات شناسنامه ای خود شامل نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد و شماره شناسنامه و یا اطلاعات كارت اعتباری ثبت نام، كارنامه نتایج اولیه خود را مشاهده كنند.
"خبرگزاری ایرنا"
40درصد داوطلبان كارشناسی ارشد 91 مجاز به انتخاب رشته شدند
تهران - مشاورعالی سازمان سنجش آموزش كشور اعلام كرد كه حدود 40 درصد شركت كنندگان در آزمون كارشناسی ارشد سال 1391برای انتخاب رشته، مجاز شناخته شدند.
![]()
'حسین توكلی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: از مجموع 785 هزار نفری كه در آزمون كارشناسی ارشد امسال شركت كردند نزدیك به 307 هزار نفر برای انتخاب رشته مجاز شده اند.
وی یادآور شد: كارنامه نتایج داوطلبان آزمون كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1391 از ساعت 14 امروز بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش كشور قرار می گیرد.
شركت كنندگان در آزمون كارشناسی ارشد سال 91 می توانند از امروز، ششم خردادماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و با استفاده از شماره داوطلبی یا شماره پرونده به همراه مشخصات شناسنامه ای خود شامل نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد و شماره شناسنامه و یا اطلاعات كارت اعتباری ثبت نام، كارنامه نتایج اولیه خود را مشاهده كنند.
"خبرگزاری ایرنا"
سلامآقا من استرس دارم :دی
یعنی کی میتونه باشه!!!(هییییییی...)