mb_fighter
عضو جدید
سلام . من میثاق هستم . دانشجوی ترم 4 مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد مشهد . خوشوقتم از دیدنتون 

سلامسلام من سیدمحمد موسویان هستم دانشجوی ترم 6 مکانیک دانشگاه یزد
سلام چه گرایشی؟دوستان سلام : محمد اکبری هستم دانشجوی ترم آخر مکانیک دانشگاه بیرجند
سلام . من میثاق هستم . دانشجوی ترم 4 مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد مشهد . خوشوقتم از دیدنتون![]()
چه ترمی؟سلام
من اردلان دانشجوی سال 3 دانشگاه سمنان هستم![]()
شما؟خودتو معرفی کنsaza جان ملت را خفه کردیاااااااااااااااااااااااااااا
هر کی پست می ده بلافاصله مج میگیری ازش
خسته نباشی
آقای امیری من فارغ التحصیل مکانیک هستم . برای ارشد دانشگاه ازاد اراک را انتخاب کردم و 20 اردیبهشت کنکور دادم . اگر می شود مرا کمی راهنمایی کنید. آدرس پستی من hadi_etemadi2007@yahoo.com متشکر می شوم .سلام دوستان عزیز من هم امیری دانشجوی ترم 2 کارشناسی ارشد مکانیک گرایش طراحی کاربردی اراک هستم و از آشنایی با همه شما عزیزان خوشحالم.
ضمنا در رابطه با خودرو . سنگ شکن . نماینگی خودرو . مرکز معاینه فنی خودرو سبک و سنگین . مرغ داری و در آخر ساختمان سازی اطلاعات دارم اگر کسی راهنمایی خواست میتونم کمکش کنم.
ضمنا خیلی بهتر میشه اگه همه دوستان علاوه بر معرفی خودشون تخصص شون هم بگن. ممنون![]()
آقای امیری من فارغ التحصیل مکانیک هستم . برای ارشد دانشگاه ازاد اراک را انتخاب کردم و 20 اردیبهشت کنکور دادم . اگر می شود مرا کمی راهنمایی کنید. آدرس پستی من hadi_etemadi2007@yahoo.com متشکر می شوم .