اعتقاداتتان راچند می فروشید؟

SaDaF7

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقیم لندن بود، تعریف می کرد که یک روز سوار تاکسی می شود و کرایه را می پردازد. راننده بقیه پول را که برمی گرداند 20 پنس اضافه تر می دهد!

می گفت :چند دقیقه ای با خودم کلنجار رفتم که بیست پنس اضافه را برگردانم یا نه؟ آخر سر بر خودم پیروز شدم و بیست پنس را پس دادم و گفتم آقا این را زیاد دادی ...

گذشت و به مقصد رسیدیم .

موقع پیاده شدن راننده سرش را بیرون آورد و گفت آقا از شما ممنونم . پرسیدم بابت چی ؟ گفت می خواستم فردا بیایم مرکز شما مسلمانان و مسلمان شوم اما هنوز کمی مردد بودم. وقتی دیدم سوار ماشینم شدید خواستم شما را امتحان کنم .

با خودم شرط کردم اگر بیست پنس را پس دادید بیایم . فردا خدمت می رسیم!

تعریف می کرد : تمام وجودم دگرگون شد حالی شبیه غش به من دست داد .

من مشغول خودم بودم در حالی که داشتم تمام اسلام را به بیست پنس می فروختم!!

sky walker1

عضو جدید
بستگی بخود طرف داره چقد بش پابند باشه آیا اون هدفه مورد نظرش ارزشش بیشتره یا اعتقادش اگه برا اون بیشتر ارزش قایل شد خب اعتقادشو میذاره زیر با و میره بسمت هدفش حالا ممکن این اعتقاد غلط باشه با تحقیق و برسوجو بهش برسه بنابراین به هرچیزیم که اعتقاد داری بشت با بش زدن غلط نیس با مثال عرض میکنم خدمتتون بسری رو میشناسم دختری عاشقش شد علاقه این دختر بقدری زیاد شد که باهاش درمورد احساسش حرف زدو تشکیل خوونواده دادن درصورتی که دختر غیر مسلموون بود خانواده بسر هم اعتقادشون بر ازدواج با دختر مسلمون بود بس از مدتی اصرار از دوطرف و فهموندن ای مسیله بخووناده هاشون بر اعتقاده خانوواادگیشون با گذاشتنو در خارج از کشور ازدواج کردن

rajai

عضو جدید
قابل تامل بود...
واقعا بعضی موقع ها کارایی که به نظر ما کوچیکه،چه نتایج بزرگی در بر داره!!!

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود
ولی قیاس به جایی نیست که با یه کار(برگرداندن پول)، یه دین رو تایید یا تکذیب کنیم.......

• Like
واکنش ها: Mute

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تاپیک برای شونصد هزارمین بار زده شده
و دوباره برای شونصد هزاریمن بار یه بحث تکراری

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/321230-اعتقاداتتان-راچند-می-فروشید؟

تازه اینم زمان خودش تکراری بود اما حالا اگه وقت زیاد دارید
همینو ادامش بدید:D:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/308655-اعتقاداتان-را-چند-می-فروشید؟/page2

آخرین ویرایش:
بالا