اعتراض به گردوخاک در دزفول ( انصافا دمشون گرم, یه حرکتی بالاخره دیدیم)

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اراكم / اينجا از تهرون شما بدتره شما دي اكسيد كربن ميخوريد ما سرب ميخوريم آلزايمر ميگيريم / سرب ميخوريم سرطان ميگيريم گوگرد ميخوريم زخم معده ميگيريم و..... از تشنگي ميميريم چون اينجا آب لوله كشي داخل خونه ها قابل شرب نيست ، بازم بگم

آخه ميدوني چرا ميگم تهرون بياد ؟؟؟ آخه مسئولين عزيز اونجا زندگي ميكنن ميگم مسئولين هم يكم خاك بخورن ، خاكي بشن ، بد نيست ، خوبه

دوست عزیز اگر دعای شما میخواست مستجاب بشه که دعا میکردید گرد و غبار و آلودگی از شهرتون بره ... پس نگرانی وجود نداره !
و اینکه فکر کردید مسئولین اگر تهران آلوده به این وضع بیوفته یک ثانیه تو تهران میمونند که درک کنند ؟!
مورد بعدی اینکه مگه شهر خودتون نماینده مجلس نداره ؟ شهردار نداره ؟ مگه استاندار ندارید ؟همین جوری به ظلم و ستمی که سرمون میارن قانع هستیم .... مشکل جای دیگست ... مردم دزفول بعد از 2 سال اولین بار هست که صداشون در اومده ! واقعا چرا ؟

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگر دعای شما میخواست مستجاب بشه که دعا میکردید گرد و غبار و آلودگی از شهرتون بره ... پس نگرانی وجود نداره !
و اینکه فکر کردید مسئولین اگر تهران آلوده به این وضع بیوفته یک ثانیه تو تهران میمونند که درک کنند ؟!
مورد بعدی اینکه مگه شهر خودتون نماینده مجلس نداره ؟ شهردار نداره ؟ مگه استاندار ندارید ؟همین جوری به ظلم و ستمی که سرمون میارن قانع هستیم .... مشکل جای دیگست ... مردم دزفول بعد از 2 سال اولین بار هست که صداشون در اومده ! واقعا چرا ؟

نكنه فكر كردي من الان وضو گرفتم رو به قبله نشستم دارم الله الله ميكنم تا تهرونم خاك بياد ؟؟؟
جدي فكر كردي شستم دعا ميكنم

كنايه ادبي حتما ميدونيد چيه ؟؟

اما حرف من اينه ميگم مردم شهر من كه همه چيز رو از دست دادند ديگه خاك نخورند ، خدايش ظلم نيست ؟؟

يك روز صبح براي ورزش رفتم پاي كوه / شهرم توي آلودگي بود / هيچي معلوم نبود :cry: به خدا مردم من نميدونند چي نفس ميكشند

اين آلودگي co2 ساده نيست / اين آلودگي همش سرطان زاست

وقتي كه پالايشگاه يك روز توي تقطير اشتباه ميكنه و يك ميليون ليتر بنزين و نفت رو ميسوزونه توي هوا
وقتي پتروشيمي يك ماده رو با فرمول اشتباه ساخت / همش رو ميسوزونه / بعد من بايد نفس بكشم

وقتي روزانه 50هزار تن مواد معلق از فلر مياد بيرون / ديگه اون خاكه بياد ميشه بدبختي

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
كامران خدايش الومينيوم سازي آلاينده بود
اون موقع كه بايد استاندارد مي بود / نبود
قبول كن آب زير زميني اراك رو آلومينيوم به فنا داد

درسته الان آلاينده نيست چون چند ساله خيلي ملاحضه ميكنند و استاندارد ها رو رعايت ميكنند
اما قبلا كه به فنا داد

يك لحظه منطقه رو توي ذهن خودت بيار ( شازند ، خنداب ، اراك )

در يك شعاع 40 كيلومتري ، غول صنعت خوابيده

شازند در فاصله 5 كيلومتر ، 3تا صنعت پير و آلاينده خوابيده ، نيروگاه حرارتي ، پتروشيمي ، پالايشگاه

ذوب آلومينيوم هر كاريش بكني جز صنعت هاي آلاينده دنيا محسوب ميشه

ديروز بايد پتروشيمي رو ميديدي چطوري دود ميكرد

حالا خدايش ميخواي منطقه آلوده نباشه ؟؟؟؟

خو آلوده است ديگه برادر من

غير از اينه كه آب خوردن نداريم ؟؟؟

میدونی دادا بحث آلودگی هووای اراک الومینیوم نیست بلکه پتروشیمه که داره مثل اکزوز خاور دود میده به خورد مردم میتونی از هواشناسی استان هم استعلام کنی هم تو سایتشون ببینی آب و هوای اراک کوهسانیه و جهت وزش باد از غرب به شرقه یعنی از سمت سردشت به سمت سه راهی خمین این وضعیت وزش هوا و دوم اینکه من اینا رو تو جلسه مشترکی که با مدیر کل محیط زیست بود مطرح کردم بالغ بر 10 میلیارد تومان برای *****ینک آند سازی و کارگاه های قدیم هزینه شده در هر حالی که پتروشیمی هیچ قدمی در این مورد بر نداشته حتی خط های 1 و 2و 3 ما هم از مدار خارج شد ولی پتروشیمی هیچ حرکتی نکرد بزرگترین فضای سبز و پارک و دریاچه مصنوعی تو استان با هزینه ایرالکو تامین شد ولی باز هم پتروشیمی و پالایشگاه هیچ اقدامی نکردن و ..... میدونی اگه آلایندگی هم بوده در مقابلش کار هایی هم انجام شده در حالی که ما داریم هر ماه بالغ بر 2 درصدد حقوقمون رو بابت عوارش مالیات در اراک به استانداری و شهرداری پرداخت میکنیم (3000 هزار نفر پرسنل ) که رقمش میلیونی میشه . بحث آلودگی شهر ها بیشتر یه بحث کلیه تا جزیی و یا انتصابی به صنعت و .... باید اول مشگل ریز گرد ها حل بشه بعد بحث صنعت پیش کشیده بشه ...

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی دادا بحث آلودگی هووای اراک الومینیوم نیست بلکه پتروشیمه که داره مثل اکزوز خاور دود میده به خورد مردم میتونی از هواشناسی استان هم استعلام کنی هم تو سایتشون ببینی آب و هوای اراک کوهسانیه و جهت وزش باد از غرب به شرقه یعنی از سمت سردشت به سمت سه راهی خمین این وضعیت وزش هوا و دوم اینکه من اینا رو تو جلسه مشترکی که با مدیر کل محیط زیست بود مطرح کردم بالغ بر 10 میلیارد تومان برای *****ینک آند سازی و کارگاه های قدیم هزینه شده در هر حالی که پتروشیمی هیچ قدمی در این مورد بر نداشته حتی خط های 1 و 2و 3 ما هم از مدار خارج شد ولی پتروشیمی هیچ حرکتی نکرد بزرگترین فضای سبز و پارک و دریاچه مصنوعی تو استان با هزینه ایرالکو تامین شد ولی باز هم پتروشیمی و پالایشگاه هیچ اقدامی نکردن و ..... میدونی اگه آلایندگی هم بوده در مقابلش کار هایی هم انجام شده در حالی که ما داریم هر ماه بالغ بر 2 درصدد حقوقمون رو بابت عوارش مالیات در اراک به استانداری و شهرداری پرداخت میکنیم (3000 هزار نفر پرسنل ) که رقمش میلیونی میشه . بحث آلودگی شهر ها بیشتر یه بحث کلیه تا جزیی و یا انتصابی به صنعت و .... باید اول مشگل ریز گرد ها حل بشه بعد بحث صنعت پیش کشیده بشه ...

حرف شما كاملا صحيح

اما نميشه نقش آلومينيوم رو صفر در نظر گرفت ؟؟؟ ميشه ؟؟

خلاصه قطره قطره جمع گردد وانگهي جنوب غربي استان به فنا رود

پتروشيمي كه هيچ مگو / همه ما رو به خانه آخرت ميبره

پتروشيمي هم عوارض ميده فراموش نكن !! خيلي مبلغ بزرگتري از آلومينويم ، ميلياردي عوارض ميده

خلاصه حرفم اين بود ميگم مردم ما كه دارند مواد شيمايي ميخورند ، ديگه اين خاكه نياد

وقتي ريز گرد مياد توي هوا / جرريان هوا كند ميشه ، غلظت الاينده ميره بالا از اونجا كه دانسيته آلاينده هاي اينجا از هوا بيشتر همه آلودگي ها ميان پايين و در سطح تنفس قرار ميگيرند