اعتراض باشگاه مهندسان ایران در پی اهانت به بنیانگذارانقلاب

شاهپرک

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه تا سوال برام پیش اومده:

1_ چرا وقتی بی بی سی چیزی راجب این خبر نگفته بود تلویزیون ایران اومد روی این خبر مانور داد که اعتبار امام رو بیاره پایین؟

2_ چرا اینهمه عکس خامنه ایی رو تا به امروز به اتش کشیدن و بهش فحش دادن و شعار علیه او دادن رو به تصویر نکشیده؟

3_ از کجا معلوم کار خودشون نباشه که هم امام رو از اعتبار بندازن و هم به سبزها تهمت بزنن؟!
;)
مث خیلی کارای دیگه که کردن و انداختن تقصیر جنبش.
یادتونه؟
شیشه شکستناشون،ماشین آتیش زدناشون و ..........

شاهپرک

عضو جدید
کاربر ممتاز
آيت‌الله‌العظمي ناصر مكارم شيرازي با تاكيد بر اينكه تمام وفاداران به انقلاب بايد هتك حرمت به ساحت مقدس امام خميني (ره) را محكوم كنند، گفت: هتك حرمت نسبت به ساحت مقدس امام‌ (ره)، اهانت به تمام ارزش‌هاي انقلاب و اهانت به تمام ملت ايران است.
شماها که دیگه قاعدتاً نباید ایشون رو قبول داشته باشید.......:surprised:

spow

اخراجی موقت
بدینوسیله اعلام میشه :
پدیده ال نینو...کشف قاره امریکا.....واقعه 11 سپتامبر ....طوفان کاترینا....وحوادث بزرگ وکوچک همش تقصیر جنبش سبزه وان وطرفداراش هیچ گناهی ندارن ومعصومیتشون ثابت شده هست

شاهپرک

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدینوسیله اعلام میشه :
پدیده ال نینو...کشف قاره امریکا.....واقعه 11 سپتامبر ....طوفان کاترینا....وحوادث بزرگ وکوچک همش تقصیر جنبش سبزه وان وطرفداراش هیچ گناهی ندارن ومعصومیتشون ثابت شده هست
:biggrin: :biggrin:
من یه اعتراف میکنم.
زلزله ی بم رو هم من و سجاد خان به کمک چند تن از دوستان ترتیب دادیم.........

شاهپرک

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدینوسیله اعلام میشه :

یعنی ما داشتیم ازمایشات اتمی میکردیم وسط بیابون؟؟!!:D
بله دیگه.......
بعد همین باعث شد به خاطر اینکه ما ادب شیم، انرژی هسته ای مملکت به مخاطره بیفته......:redface:

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز آرش
هنوز اون روزهای اول را که در دفاع از سبزها مطلب مینوشتی یادم هست!
میگفتن سبزها به منازل و اماکن و ماشینها و. ... حمله کرده و صدمه زدند و تو چقدر در مخالفت با این حرف که سبزها این کار رو نکردن مطلب نوشتی! عکس گذاشتی! و...
و این روزها رو هم میبینم!
180 درجه تفاوت در گفتار و بحث کردنت!
البته از اینکه چنین تغییر موضع دادی حرفی نیست بالاخره جواب های قانع کننده ای برای خودت داشتی.

:w05:

من بهت میگم جریان چیه.
این اقا به این نتیجه رسیدن که وضع خیلی خراب تر شده و اگه اینجوری ادامه پیدا کنه .ممکن هست این نظام ساقط بشه.
یادمه در جواب طرفدار ا ن که گفته بود این سبز ها نمیتونند و قدرتش را ندارند که با خ ا و نظام بجنگند و شکستش بدند.گفتش که همین جوری اگه ادامه پیدا کنه .اگر الان نشه تا 7 سال دیگه مطمئنن این اتفاق میوفته.دقیقا این جمله یادم هست.ولی مثلا در یک تاپیکی چند روز پیش در جواب به یک کاربر همون جمله ای را گفت که خودش جوابش را داده بود یعنی یک جمله ای که معنی حرف اون کاربر طرفدار ا ن بود را نوشت.
در روزی که خ ا دستور جهاد داد و فرداش باعث کشته شدن خیلی ها شد.
دقیقا جمله او یادمه که گفت خ ا دستور جهاد را داد و من دارم از ناراحتی خون گریه کنم.
ولی در همین تاپیک بالای 100 بار نوشت که خ ا ربطی به کشتن مردم نداره و کار لباس شخصی ها هست.

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مغزی که در ان جمجمه هست عسل است چرا که هر که در عسل انگشت کند با ان همراه میشود حتی انگشت خون الود دیکتاتور ها!!!!
آن را که حب:gol:سید علی:gol:نیست کافرست

گر زاهد زمانه و گر اهل راز بُوَدُُ

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
زور نزن دوران کوریزما تمام شده آنچه میبینی اخرین روزهای کوریزماتیک در سرزمین عقب نگهداشته شده ایران است .
خرد نگهدارتان
تا زنده ایم پیرو رهبریم

مرگ بر ضد ولایت فقیه

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردی که در بدترین دوران سی ساله اخیر موجب ثبات کشور گردید حالا شده معاویه!!به همین راحتی مارک میچسبانید و حکم قتل صادر میکنید؟!
موسوی معاویه نیست مسلمانی پاک باخته است که در گیر و دار درگیری با رئیس جمهور زمان خود که امروز در مقام رهبری قرار داده شده ستیز کرد و امام خمینی همونی که از پاره شدن عکسش بدست اراذل و اوباشی که نظام فرستاده بود شاکی هستی از موسوی حمایت کرد و نه از خامنه ای!!!آیا امام هم نمی دانست که چه کسی حق دارد که به خواست موسوی و علیه خامنه ای لبیک گفت!!!!؟همون امامی که امروز سنگش را به سینه می زنید حاضر بود روی صداقت و درستی موسوی قسم بخورد امام عصر مسلمین هیچوقت موسوی را با رئیس جمهور با افکار کمونیستی اش عوض نمیکرد.
من به شما هیچ وقت توهین نمی کنم، شما که عزیز هستید، منظور من از معاویه موسوی هستش. یک عده ای گول خوردن در اون قضیه نه همه.

Reza.R

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یوزر عزیز ، جناب اقا یا خانم Eshragh-Archi شما و کارهاتون هم مثل صداسیما میمونه ، صحبت ها رو قیچی کرده میزارید و بسیار گزینشی میگذاری تا دوستان فکر کنن که من کلا ً آدمی هستم که توهین میکنم ، الحق که همفکرید همگی و همه به گمراهی میرید و ادامه دهنده راه صدا سیما هستی که هر چی نامردی و جنگ و درگیری و نفاق و سوء استفاده از بیت المال به نفع یک جریان خاص تو کشوره کار این هاست

اگه کمی عدالت به خرج میدادی ، میومدی میگفتی قبلش کی به ما ها چی گفته بود !
وقتی کسی میگه اگه فهمیدی این مطالب رو ، ما رو هم دعا کن یعنی چی ؟ یعنی ما نفهمیم دیگه ، یا وقتی میگن شما مثل لشکر معاویه هستید ، چه جوابی بدم ؟؟؟؟؟ وقتی میگه تو اظهار نظر نکن توقع داری چی بگم ؟؟؟ عدالتتون چی شد ؟ فقط یاد گرفتی حرف های یک طرفه بگذارید واسه اینکه منو محکوم کنی ؟؟ نمیگی چه کسی اینجوری حرف زده که باعث شده منم به روش خودشون جواب بدم ؟؟؟؟
من که این طور با نامردی عمل کردن رو نمیبخشم ...

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی اینطوری می نویسید یعنی تمام اعضای باشگاه اعتراض دارن ... اما من ندارم !

نکنه شما هم خودتو سبز میدونی..
...........................................................

کجان اونایی که سعی دارن ثابت کنن ما نبودیم..؟؟؟ قبول
دوستان سبز گلم کجان...؟؟؟
ما چیزی نمیگیم...

.

آخرین ویرایش:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یوزر عزیز ، جناب اقا یا خانم Eshragh-Archi شما و کارهاتون هم مثل صداسیما میمونه ، صحبت ها رو قیچی کرده میزارید و بسیار گزینشی میگذاری تا دوستان فکر کنن که من کلا ً آدمی هستم که توهین میکنم ، الحق که همفکرید همگی و همه به گمراهی میرید و ادامه دهنده راه صدا سیما هستی که هر چی نامردی و جنگ و درگیری و نفاق و سوء استفاده از بیت المال به نفع یک جریان خاص تو کشوره کار این هاست

اگه کمی عدالت به خرج میدادی ، میومدی میگفتی قبلش کی به ما ها چی گفته بود !
وقتی کسی میگه اگه فهمیدی این مطالب رو ، ما رو هم دعا کن یعنی چی ؟ یعنی ما نفهمیم دیگه ، یا وقتی میگن شما مثل لشکر معاویه هستید ، چه جوابی بدم ؟؟؟؟؟ وقتی میگه تو اظهار نظر نکن توقع داری چی بگم ؟؟؟ عدالتتون چی شد ؟ فقط یاد گرفتی حرف های یک طرفه بگذارید واسه اینکه منو محکوم کنی ؟؟ نمیگی چه کسی اینجوری حرف زده که باعث شده منم به روش خودشون جواب بدم ؟؟؟؟

شما یه نیگاهی به پست های من بندازید..
ببینید کجا به کسی توهین کردم...؟؟

هر کی که بهت گفته لشکر معاویه از خودش بپرس چرا همچین حرفی بهت زده.. نه اینکه بخوای جواب اون به یکی دیگه بدی عزیزم..:gol:
من که با شما پدر کشتگی ندارم عزیز من..:gol::gol:

بیشتر بچه های ولایی از ما و شما فرقی نمیکنه اومده با یه پست محکوم کرده رفته..

به نظرت با اون جمله( همه گمراهید.). جمعی رو مورد لطف قرار ندادین..؟؟

اون پست من هم واسه این بود که جوجو خواست بشماریم..

آقا علی خوشحال می‌شم شما که گفتی جنبش سبز توهین کردن، تمامی تاپیک‌ها رو بخونی و بگی کیا بیشترین توهین رو کردن

دوست داری پست های شما رو با نقل قول ها ی کامل بیارم..؟؟که کی اول گفت شما ها نمیفهمید..
چون خودت خواستی این کارو میکنم...

.

Reza.R

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هر کی که بهت گفته لشکر معاویه از خودش بپرس چرا همچین حرفی بهت زده.. نه اینکه بخوای جواب اون به یکی دیگه بدی عزیزم..:gol:
من که با شما پدر کشتگی ندارم عزیز من..:gol::gol:
وقتی داری پست های منو ردیف میکنی جلو یعنی چی ؟ اگه راست میگی برو پست های اون ها رو هم قبلش بزار تا ملت ببینن که کی شروع کرده !! اگه قراره من از اون ها بپرسم که چرا اینجوری میگن پس تو هم حق نداری اینجوری پیکی پست انتخاب کنی
جواب های من هم فقط مخصوص ایشونه نه فرد دیگه ای ، فرار به جلو میکنی !؟
اولین پست من مواجه شد با یه ادم غیر مسئول که گفته کسی نظر تو رو نخواست !! یکی نیست به این اقا بگه تو چکاره ای به من بگی چیکار کنم یا نکنم ؟ تحملت رو ببر بالا نه اینکه حرف چرند بیا بگو

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابجی خیلی گلی به امام حسین..
من یکی باید از تو یاد بگیرم..
دوستان منم اینجا اعلام میکنم..
صادقانه..
یک هفته قبل از مراسم دانشگاه تهران به بنده هم زنگ زدن و دعوت کردن که بیا و اگر میتونی برو بچه های پایگاه رو هم بیار..
من گفتم خودمون درگیریم..
البته صحبت از این نکردن که میخواد عکسی پاره بشه یا اتش زده بشه!
فقط گفتن بیا ..
تا اینکه پریشب برام گفتن که چه خبر بوده و چه میخواسته بشه...
اینو بگم نگین نگفتی!

شما پست اول تاپیک رو کامل مطالعه کردی؟!
شما اعتراضی نداری پس..
عضو جنبش سبز هم هستی احتمالا دیگه؟!
اینه که میگم مهندس موسوی باید یه کاری بکنه..!

شما هم عضو جنبش سبز هستی؟!
عضوی یا سپر جنبش سبز رو جلوت گرفتی؟!
حیف جوونهایی که فدا میشن و تو گوشت و خون اونها رو سپر میکنی تا به هدف کثیفت برسی!
مطمئن باش در خواب هم به این رویا نمیرسی!

حاج مرتضی چرا جواب اینها رو نمیدی برادر؟!
مگر بی طرف نیستی اخوی؟!
میخوای بد و بیراه بدم به احمدی نژاد؟!
به امام حسین میدم ترسی هم ندارم!
کما اینکه بین طرفداراش روزانه اینکارو میکنم!
تو هم بیا و جواب این دو پست بالا رو بده..
تو مگه اصل نظام رو قبول نداری؟!
بیا جوابشونو بده..

دو ساعت نبودم!
لااقل پشت سر حرف نزنید!
اگر هم از شخصی حرف میزنید بیاید ادرس حرفی که زدید رو بدید تا طرف بیاد از خودش دفاع کنه!
جاوید رفیقم باشی یا نباشی کارت کثیف ترین کاری بود که به عمرم دیدم!
میخوای خراب کنی بسم الله..
جلوم!!
اگر حرف میزنی بیا توی پروفایلم بگو فلان جا پریدم بهت!
خجالت بکش یه خرده!
واقعا متاسف شدم!
من تا اخرش جوابگو هستم..البته با کسایی که ارزش داشته باشه حرف زدن باهاشون!
تا قیامت هم هستم!
منتها به این خاطر با تو بحث نمیکنم که حرفات بیشتر خنده داره تا واقعیت!
بعدش هم که منطقی باهات حرف میزنی میری کوچه غلام خان دکان دار!!!
اگر باز هم میخوای بحث بکنی بسم الله..ولی ببینم باز زدی به خط صحبتهای مسخره میزنم بیرون!

اتفاقا من از شما دلیل و سند میخوام که بگی جنبش سبز این کارو نکرده!!
گناهکار ما نیستیم که بخوایم بی گناهیمون رو اثبات کنیم!
گناهکار شمایید که باید بی گناهیتون رو اثبات کنید!! ( اگر میخوای بچرخی منم باهات میچرخم جاوید)
اگر سندت نشون ندادن چهره اس که واست متاسفم!
بیانیه 20.30 رو نخوندی؟!
20.30 اعلام کرده که تمام فیلمها رو نشون میده منتها به شرطی که مهندس موسوی عواقب کار رو بپذیره..
سند میخوای بیاری درست بیار..
بچه گانه جلو نرو!
حالا میخوای من جای تو ثابت کنم که کار جنبش سبز نبوده؟!
آرش جان خیلی داری بد برخورد می کنی ....
چند پست برگرد عقب و سوالاتی که من پرسیده بودمو بخون حاجی اگه تونستی جواب بدهی من مخلصتم و گرنه مطمئن باش این کار از ناحیه ما نبوده برعکس من خیلی مطمئنم شاید از ناحیه ا.ن باشه ولی من و دوستان من چون مثل اینها جو ساز نیستیم اول می بینیم واقعا کار کیه بعد حرف می زنیم ....
ولی تاسف که .....

quote=JU JU;1436582]دیشب تا دلت خواست حرف زدی و رفتی
نوشته‌ها توی این تاپیک هست
نوشته‌های من خنده دار، ولی توهینی نکردم به تو دوستانت
نوشته‌های من خنده دار ولی از بیانه 20:30 خنده‌دار تر نیست
مسئولیت چی رو باید قبول کنه، یا اینکه شما قبول داری اینجا دادگاهی نیست و بی عدالتی موج می‌زنه ؟ آرش کمی با خودت رو راست باش، تو هنوز نتونستی جواب سوالات من رو بدی، علت مسخره بودن سوالام رو بده تا حداقل به اون پی ببرم

من بچه‌گانه رفتم جلو یا شما ؟ شما می گین کار جنبش سبزه، ثابت کنین، فیلم هم دارین
من نه فیلمی دارم و نه این کار رو کردم، شما این کار رو کردی آیا ؟

نفهمیدم از چی باید خجالت بکشم، تو اینجا حرفا زدی
بهتر بگم
حرفا زدی به "جوجو"، نه غیبت کردم نه حرف بدی زدم
همه می‌تونن حرفا رو توی همین تاپیک بخونن، برای گویش و اخلاق خودت متاسف باش

شما دستتون رو از توی لجنی که کردین بیرون بیارین، بعد دیگران رو دارای کاری کثیف بخون

تنها چیزی که در تو می‌بینم، اینه که تعادل روانی نداری، همین و بس
وقتی جوابی نداری، آینه‌ی رهبرت خ.ر می‌شی[/quote]

جاوید جواب های هوی نیست جواب توهینو نباید با توهین داد برادر ...;)

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دوست داری پست های شما رو با نقل قول ها ی کامل بیارم..؟؟که کی اول گفت شما ها نمیفهمید..
چون خودت خواستی این کارو میکنم...

وقتی داری پست های منو ردیف میکنی جلو یعنی چی ؟ اگه راست میگی برو پست های اون ها رو هم قبلش بزار تا ملت ببینن که کی شروع کرده !! اگه قراره من از اون ها بپرسم که چرا اینجوری میگن پس تو هم حق نداری اینجوری پیکی پست انتخاب کنی
جواب های من هم فقط مخصوص ایشونه نه فرد دیگه ای ، فرار به جلو میکنی !؟
اولین پست من مواجه شد با یه ادم غیر مسئول که گفته کسی نظر تو رو نخواست !! یکی نیست به این اقا بگه تو چکاره ای به من بگی چیکار کنم یا نکنم ؟ تحملت رو ببر بالا نه اینکه حرف چرند بیا بگو

خب اگه اعتقاد داری به کسی توهین کردم.. پست های منو هم ردیف کن..

اصلا دلم نمیخواست بزارم.. چون خودت خواستی...:gol::gol:

اقایون ولایت مدار ، هر کسی به امام توهین کرده متعلق به جنبش سبز نیست و متعلق به جنبش احمدیه
والسلام ، حالا اگه فهمیدید

بهتره شما بچسبی به زندگی خودت چون از شما نظر نخواستن

مگه من به زندگی شما چسبیدم ؟ :biggrin: برو عمو جان ، منم نخواستم ازت که نظر منو بخونی ، در ضمن برای تو ننوشتم ;) به مخ نداشته ات فشار اومد نقطه گذاشتی ؟؟

البته باید برای تو نقطه میزاشتم... اگه بتونی فکر کنی میفهمی چرا؟؟؟

تو نمیخواد حرف از فهم بزنی ، تو فقط صحبت از چماق بکن و اسپری ، برای حمله بعدی اماده باش ، خوب ؟

هیچ علاقه ای به هم صحبتی باهات نیستم:redface:

exactly ! same as you
وقتی همون اول میای و جواب مضخرف میگی انتظار جواب مناسب نداشته باش;)

اگه اندکی شعور دارید تموم کنید

.

.

آخرین ویرایش:

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضرت علي عليه السلام مي فرمايند :
مبغوض ترين و بدترين مردم نزد خداوند کساني هستند که وجدان و خرد خود را سرکوب کرده و دستورات الهي را زير پا نهاده اند. ودر نتيجه خداوند آنان را از عنايات و هدايت خويش محروم ساخته است و چون به افکار و آراي پوچ خود تکيه دارند ، ايشان را به خودشان وانهاده است.
( نهج البلاغه خطبه 102 )

reza_esi13

عضو جدید
من وقتی این واقعه را شنیدم، (موفق به دیدن اهانت از تلویزیون نشدم، خدا را شکر که ندیدم... آخه من 5 سالم بود که امام مرد و وقتی مرد آنچنان گریه میکردم که پدر و مادرم از گریه های من ترسیدن که چه اتفاقی افتاده، بعد از اینکه اونا هم شنیدن، مثل من و بقیه مردم ایران و مسلمونای جهان گریه و شیون کردن... ) به قدری ناراحت شدم که گفتم عامل این کار را باید به دار آویخت اونم مثل زمان مصر باستان از پا...

ولی وقتی دیروز سخنان رهبر این انقلاب را شنیدم، مثل سخنرانی نماز جمعه بعد از انتخابات، آنچنان آرامم کرد که ایمانم از دفعات قبل بیشتر و بیشتر و بیشتر شد و این دگرگونی ها را تمام شده میبینم و این را میدونم که وای به حال اون افرادی که این اعمال را تکرار کنن... چون داستان مرداب را که قبلا تعریف کردم، شروع شد و هرکی پا به این مرداب بذاره، نه تنها این دنیا را از دست میده، مطمئنا اون دنیا هم پیش خدا باید جواب پس بده... پس دیگه این تایپیک ها هم به هدف نهایی رسیدن ، پس چه بهتر به آرامش که رهبر گفت ، بپیوندیم...

والسلام

spow

اخراجی موقت

جوجوی عزیزم... ببین جملتو چقدر قشنگ شروع کردی...با اون گل خوشکله.
:gol:.:gol: . اصلا لازم نبود برای اثبات جمله تو انجوری تمومش کنی....:gol:

خوشت میاد ما هم به هر تازه واردی بگیم...امنه یا اون حسام رومی با یه یوزر دیگه اومده..
:lol:

وقتی میخوان ارزش کار کسی رو کم کنن.. روش اینه.. یاد بگیرین...

تک تک این پست ها توهینه...
بشمر ببین مال کی بیشتره...

جواب هم داره...خودتون تاپیک و میبرین به بیراهه بعد به بقیه میگید تمومش کنید..خیلی جالبه..

کسی نخواست ثابت کنه این اقدام بیشرمانه کار بچه های سبزه یا نه..

نمیدونم چرا به خودتون شک دارید..

از همون اولین صفحه هاش ریختین توی تاپیک که ثابت کنید شما نبودید..

فقط تاپیکی واسه محکوم کردنه... ببینید به چه روزی انداختینش...

گر چه چیزی از ارزش کار دوستام کم نمیکنه..حالا تا میتونید ادامه بدبد...
..

این تکثیر قارچ گونه رو بکرات دیدیم از طرف کیا بوده
اونقدر هم تابلو بودن که نیازی به گواه اوردن نیست

ارزش کارکسی نیست
خمینی یک دگردیسی اتدیشه درایران بود
صاحبان ادمکش صداوسیما دارن از اسم ویاد واندیشه اون برا تحریف اذهان عمومی سواستفاده میکنن

خوبه دیگه
طلبکارهم هستین
تاپیک شعار درست کردین
خوبه بیاییم شعار بدیم مرگ بر دیکتاتور.....؟؟

اصلا نمیتونین این وصله هارو بچسبونین
چون اونقدر اینکار تابلو وخنده داربود که کل ملت براشون میخندن وبرا امام متاسف شدن

وشما نیانداختینش....:surprised:

ارش دیدی هرچیزی که مییگفتم بهت به حقیقت پیوست!:D

zahra97

عضو جدید
کاربر ممتاز
حذف اسلام از جمهوری اسلامی.. کجا رو هدف گرفته جز اسلام...
کجاست بیانیه برائت..؟؟؟؟؟؟

عذر میخوام که من دوباره جواب میدم به این تاپیک .البته چون این سوال مربوط به اصل این تاپیک نبود جواب میدم.چون بحث در مورد اصل تاپیک رو من همون دیشب تمومش کردم.

اگر چنانچه دوست عزیز کسی یا کسانی هم احیانا نظرشون جدایی اسلام از جمهوری باشه واسه اینه که توی این کشور همه به دین اسلام نیستند ما اقلیت هم داریم
و اصولا ما که معتقدیم قران بدون هیچ تحریفی بدستمون رسیده پس باید به آیه ی لا اکراه فی الدین هم که کل تکحزبی بودن و پافشاری کردن روی اون رو باطل میکنه رو هم قبول داشته باشیم.
البته من خودم مفتخرم به دینم به اینکه مسلمونم اما توقع ندارم همه به دین و شیوه و سلوک من باشن.:gol::gol:

آخرین ویرایش:

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیدم بعضیا در باره ی من نقله قول ونظر دادن خواست اینو بگم تا روشن بشه موضوع واسشون

من فق و فقط پیرو خط رهبرمم
ونه یه قدم جلو ونه یه قدم عقب از رهبرم حرکت میکنم

هرچی ولایت بگه همونه
ما به حزب و انگایه سیاسی هم کار نداریم

فقط سرمون دربرابره ولایت فقیه خمه چون ایشون حرفش حرفه اسلامه و
و جز اسلام ومصلحت چیزی نمیگه

امید وارم واسه همه جا افتاده باشه موضوع
بازم میگم این تاپیک ربطی به رهبر نداشت از دوستانی هم که موضوع رو به رهبر ربط داندوباعث ایجاد توهین هایی به بعضی از شخصیت های ولایه نظام شدن دلگیریم
وبازهم میگم دوستان خواهشا جلوتر از ولایت حرکت نکنیدوتوهین هم نکنید

دسته خدابر سرما
خامنه ای رهبر ما

از حاج مرتضی هم به خاطر صبر و تاملش و خاتمه دان به بحث توی این تاپیک ممنونم
چون به حرفه ما کردند و واسه حرفمون ارزش قائل شدن
یاعلی

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شخصا مسئولیت پاره کردن عکس امام را به عهده می گیرم تا هرآنچه قرار است در این هفته و هفته آینده اتفاق بیفتد تکلیفش از همین حالا مشخص باشد .
اعتراف می کنم که : خطا کردم . احساساتی شدم . وقتی دیدم هرکدام شما یک چیزی از امام را پاره می کنید ، من هم بچگی کردم و عکس امام را پاره کردم . دیدم شما طومار سپاه و بسیج و عزت امام را پاره کرده اید ، من به عکس او بسنده کردم .
دیدم شما نقشه راه امام را که حرمت نهادن به مردم و کرامت یک یک آنان در آن بود و هست ، پاره کرده و پاره می کنید ، زورم به عکس امام رسید .
دیدم شما وصیت نامه امام را که در آن به خیر وخوبی و عزت و سربلندی برای ایران و ایرانی تاکید شده ، پاره می کنید ، سهم من همان عکس امام شد.
من با چشم برزخی خدا داده ام جمال مبارک امام را دیدم که به قیل و قال شما تبسم می کرد . و صدای دلنشین او را شنیدم که از یک بلندی برسرشما فریاد می زد و می فرمود : ای همه شما که برای پاره شدن عکس من گریبان می درید ، آن روز که فرزندان مرا به جرم اعتراض آرام به نتیجه انتخابات به گلوله بستند و خونشان برزمین ریختند ، چرا کفن نپوشیدید و به اسم توهین به عقل و اسلام و راه خمینی ، به شعارگویی های تند و پرتنش نپرداختید ؟
اصلا من خودم ، روح الله الموسوی الخمینی ، به محمد نوری زاد گفتم : برو و عکس مرا پاره کن تا خدا و عقل و تاریخ و آینده به شوربختی جماعتی بنگرند که استعداد خلق یک دروغ ساده را نیز ندارند .
در کشوری که فراورده های فکری و سیاسی و معرفتی و اجتماعی و فرهنگی امام توسط برجستگان حکومت به شوخی گرفته می شود ، پاره شدن عکس امام ، احترام به اوست .
من از این مضحکه ای که دوستان بپاکرده اند ، دو گرایش برآورده ام . که دومی برای اولی بستر سازی می کند . یک : احساس خطر دوستان . و دو : نیاز دوستان به عوام . که یعنی اگر در این سالهای پس از انقلاب ، صداو سیما و منبریان و مداحان ما بر رشد مردمان اصرار می ورزیدند ، امروز نمی توانستند به ضرب یک چنین ترفند کودکانه ای ، عوام را بخاطر پاره شدن یک عکس به خیابان آورند و در نقطه مقابل ، بخاطر کشته شدن جوانانمان در خانه نگهشان دارند . احساس خطر دوستان که به داستان مفصلی خیمه بسته است . حتی تصور برکناری مصدر نشینان نیز رعشه بجانشان می اندازد ، چه برسد به واقعیتی که چهار نعل پیش می تازد .

• Like
واکنش ها: spow

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
متن بالا از سایت محمد نوری زاد آوردم ، به نظرم بسیار با معنا است

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
حدیثی هست بنام ثقلین که اغلب مسلمین معنی انرا میدانند اگر انرا پذیرا باشیم تشخیص حق از باطل اسانتر میشود:
روزی میر حسین نزد خمینی رفت و گفت وزرای مرا آقای خامنه ای نمی پذیرد و من میخواهم استعفا دهم و خمینی گفت استعفای توکار درستی نیست وزرایت را من تایید میکنم و از انجا کینه میر حسین در دل آقای خامنه ای جای گرفت و حتی بعد ها نخست وزیری را در چارت سازمانی دولت حذف کرد تا بعد از میر حسین دیگر کسی نتواند در برابر رئیس جمهور قد علم کند و میر حسین گوشه گیر شد تا اینکه با فشار مردم دوباره به صحنه سیاست امد او میدانست که آقای خامنه ای در برابرش خواهد ایستاد اونهم در مقام رهبری پس در مذاکرات فریاد زد من همون موسوی انقلابی قدیم و پیرو امام خمینی هستم .این کلام را شاید شما معنایش را حس نکرده باشی ولی آقای خامنه ای خوب میداند که معنی حرف موسوی اینستکه او ایشان را در مقام رهبری نپذیرفته است اما بکرات موسوی گفته است جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیش و نه یک کلمه کم و به همین علت بسیاری از کسانیکه در دفاع از موسوی به صحنه امدند این منش را دنبال میکردند ولی قطعا وجود دارند مردمی که از سیاست های جبارانه نظام اسلامی به ستوه امده و شعارهای دیگری هم سر دادند.
همانظور که عوامل نظام شیشه های مغازه ها را شکستند و انرا بنام طرفداران موسوی عنوان نمودند همانطور دوباره تلاش میکنند تا موضوع سبز علوی را براه بیاندازند اما کوزه اسلام سیاسی ترک خورده و نشتی ان کوزه هر روز بیشتر خواهد شد.
مرگ بر ضد خرد
مرگ بر بی خرد
مرگ بر ضد ولایت فقیه
مرگ بر آمریکا
درود بر خمینی و خامنه ای

shahryar14

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا تاسف آوره
با هر دو طرف بحثم
چرا انقدر به هم توهین می کنید، سه صفحه گذشته رو خوندم مغزم سوت کشید
ما هممون مسلمونیم و هممونم ایرانی
یعنی چی اینکار
حالا من یکی رو قبول دارم، دوست و هم وطنم قبول نداره
اگه قرار باشه با توهین و تحقیر باهاش برخورد کنم که طرف بدتر زده می شه
----
امام باقر (ع) می فرمایند:
با اعمال خود ما خاندان رسول ا.. را تبلیغ کنید، نه با گفتارتان.

دست از این کارا بردارید بابا

محمد بهفرد

عضو جدید
اهانت به امام خمینی

اهانت به امام خمینی

روز 16 آذر روز رو شدن دست مخالفان انقلاب بود و روز آشکار شدن باطل .
واقعا باید از این رویداد ناراحت باشیم .
امام رهبر یک انقلاب کبیر بود چگونه بعضی ها به خود جسارت چنین اعمالی را می دهند.

MEMOL...

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکنه شما هم خودتو سبز میدونی..
...........................................................

کجان اونایی که سعی دارن ثابت کنن ما نبودیم..؟؟؟ قبول
دوستان سبز گلم کجان...؟؟؟
ما چیزی نمیگیم...

.

این اتفاق از اصل دروغ هستش یعنی کار خودشونه به همین خاطر گفتم من اعتراضی ندارم... اگه متوجه نشدی بگو بیشتر برات توضیح بدم ...!

بدینوسیله اعلام میشه :

اینو خوب اومدی عزیزم. مرسی ...

بالا