ببخشيد من منظورتون رو نفهميدم.
نكته اش چي بود ؟
والا الان این نکته رو با کی بودین ؟ لطفن یه نقل قول ساده بگیرین دوستان متوجه بشن منظورتون از نکته در چه رابطه هست
ببخشيد من منظورتون رو نفهميدم.
نكته اش چي بود ؟
سه تا سوال برام پیش اومده:
1_ چرا وقتی بی بی سی چیزی راجب این خبر نگفته بود تلویزیون ایران اومد روی این خبر مانور داد که اعتبار امام رو بیاره پایین؟
2_ چرا اینهمه عکس خامنه ایی رو تا به امروز به اتش کشیدن و بهش فحش دادن و شعار علیه او دادن رو به تصویر نکشیده؟
3_ از کجا معلوم کار خودشون نباشه که هم امام رو از اعتبار بندازن و هم به سبزها تهمت بزنن؟!
شماها که دیگه قاعدتاً نباید ایشون رو قبول داشته باشید.......آيتاللهالعظمي ناصر مكارم شيرازي با تاكيد بر اينكه تمام وفاداران به انقلاب بايد هتك حرمت به ساحت مقدس امام خميني (ره) را محكوم كنند، گفت: هتك حرمت نسبت به ساحت مقدس امام (ره)، اهانت به تمام ارزشهاي انقلاب و اهانت به تمام ملت ايران است.
بدینوسیله اعلام میشه :
پدیده ال نینو...کشف قاره امریکا.....واقعه 11 سپتامبر ....طوفان کاترینا....وحوادث بزرگ وکوچک همش تقصیر جنبش سبزه وان وطرفداراش هیچ گناهی ندارن ومعصومیتشون ثابت شده هست
![]()
![]()
من یه اعتراف میکنم.
زلزله ی بم رو هم من و سجاد خان به کمک چند تن از دوستان ترتیب دادیم.........
بدینوسیله اعلام میشه :
پدیده ال نینو...کشف قاره امریکا.....واقعه 11 سپتامبر ....طوفان کاترینا....وحوادث بزرگ وکوچک همش تقصیر جنبش سبزه وان وطرفداراش هیچ گناهی ندارن ومعصومیتشون ثابت شده هست
![]()
بله دیگه.......یعنی ما داشتیم ازمایشات اتمی میکردیم وسط بیابون؟؟!!![]()
دوست عزیز آرش
هنوز اون روزهای اول را که در دفاع از سبزها مطلب مینوشتی یادم هست!
میگفتن سبزها به منازل و اماکن و ماشینها و. ... حمله کرده و صدمه زدند و تو چقدر در مخالفت با این حرف که سبزها این کار رو نکردن مطلب نوشتی! عکس گذاشتی! و...
و این روزها رو هم میبینم!
180 درجه تفاوت در گفتار و بحث کردنت!
البته از اینکه چنین تغییر موضع دادی حرفی نیست بالاخره جواب های قانع کننده ای برای خودت داشتی.
![]()
آن را که حبسید علی
نیست کافرست
گر زاهد زمانه و گر اهل راز بُوَدُُ
تا زنده ایم پیرو رهبریم
مرگ بر ضد ولایت فقیه
من به شما هیچ وقت توهین نمی کنم، شما که عزیز هستید، منظور من از معاویه موسوی هستش. یک عده ای گول خوردن در اون قضیه نه همه.
وقتی اینطوری می نویسید یعنی تمام اعضای باشگاه اعتراض دارن ... اما من ندارم !
یوزر عزیز ، جناب اقا یا خانم Eshragh-Archi شما و کارهاتون هم مثل صداسیما میمونه ، صحبت ها رو قیچی کرده میزارید و بسیار گزینشی میگذاری تا دوستان فکر کنن که من کلا ً آدمی هستم که توهین میکنم ، الحق که همفکرید همگی و همه به گمراهی میرید و ادامه دهنده راه صدا سیما هستی که هر چی نامردی و جنگ و درگیری و نفاق و سوء استفاده از بیت المال به نفع یک جریان خاص تو کشوره کار این هاست
اگه کمی عدالت به خرج میدادی ، میومدی میگفتی قبلش کی به ما ها چی گفته بود !
وقتی کسی میگه اگه فهمیدی این مطالب رو ، ما رو هم دعا کن یعنی چی ؟ یعنی ما نفهمیم دیگه ، یا وقتی میگن شما مثل لشکر معاویه هستید ، چه جوابی بدم ؟؟؟؟؟ وقتی میگه تو اظهار نظر نکن توقع داری چی بگم ؟؟؟ عدالتتون چی شد ؟ فقط یاد گرفتی حرف های یک طرفه بگذارید واسه اینکه منو محکوم کنی ؟؟ نمیگی چه کسی اینجوری حرف زده که باعث شده منم به روش خودشون جواب بدم ؟؟؟؟
من که این طور با نامردی عمل کردن رو نمیبخشم ...
آقا علی خوشحال میشم شما که گفتی جنبش سبز توهین کردن، تمامی تاپیکها رو بخونی و بگی کیا بیشترین توهین رو کردن
وقتی داری پست های منو ردیف میکنی جلو یعنی چی ؟ اگه راست میگی برو پست های اون ها رو هم قبلش بزار تا ملت ببینن که کی شروع کرده !! اگه قراره من از اون ها بپرسم که چرا اینجوری میگن پس تو هم حق نداری اینجوری پیکی پست انتخاب کنی
آرش جان خیلی داری بد برخورد می کنی ....ابجی خیلی گلی به امام حسین..
من یکی باید از تو یاد بگیرم..
دوستان منم اینجا اعلام میکنم..
صادقانه..
یک هفته قبل از مراسم دانشگاه تهران به بنده هم زنگ زدن و دعوت کردن که بیا و اگر میتونی برو بچه های پایگاه رو هم بیار..
من گفتم خودمون درگیریم..
البته صحبت از این نکردن که میخواد عکسی پاره بشه یا اتش زده بشه!
فقط گفتن بیا ..
تا اینکه پریشب برام گفتن که چه خبر بوده و چه میخواسته بشه...
اینو بگم نگین نگفتی!
شما پست اول تاپیک رو کامل مطالعه کردی؟!
شما اعتراضی نداری پس..
عضو جنبش سبز هم هستی احتمالا دیگه؟!
اینه که میگم مهندس موسوی باید یه کاری بکنه..!
شما هم عضو جنبش سبز هستی؟!
عضوی یا سپر جنبش سبز رو جلوت گرفتی؟!
حیف جوونهایی که فدا میشن و تو گوشت و خون اونها رو سپر میکنی تا به هدف کثیفت برسی!
مطمئن باش در خواب هم به این رویا نمیرسی!
حاج مرتضی چرا جواب اینها رو نمیدی برادر؟!
مگر بی طرف نیستی اخوی؟!
میخوای بد و بیراه بدم به احمدی نژاد؟!
به امام حسین میدم ترسی هم ندارم!
کما اینکه بین طرفداراش روزانه اینکارو میکنم!
تو هم بیا و جواب این دو پست بالا رو بده..
تو مگه اصل نظام رو قبول نداری؟!
بیا جوابشونو بده..
دو ساعت نبودم!
لااقل پشت سر حرف نزنید!
اگر هم از شخصی حرف میزنید بیاید ادرس حرفی که زدید رو بدید تا طرف بیاد از خودش دفاع کنه!
جاوید رفیقم باشی یا نباشی کارت کثیف ترین کاری بود که به عمرم دیدم!
میخوای خراب کنی بسم الله..
جلوم!!
اگر حرف میزنی بیا توی پروفایلم بگو فلان جا پریدم بهت!
خجالت بکش یه خرده!
واقعا متاسف شدم!
من تا اخرش جوابگو هستم..البته با کسایی که ارزش داشته باشه حرف زدن باهاشون!
تا قیامت هم هستم!
منتها به این خاطر با تو بحث نمیکنم که حرفات بیشتر خنده داره تا واقعیت!
بعدش هم که منطقی باهات حرف میزنی میری کوچه غلام خان دکان دار!!!
اگر باز هم میخوای بحث بکنی بسم الله..ولی ببینم باز زدی به خط صحبتهای مسخره میزنم بیرون!
اتفاقا من از شما دلیل و سند میخوام که بگی جنبش سبز این کارو نکرده!!
گناهکار ما نیستیم که بخوایم بی گناهیمون رو اثبات کنیم!
گناهکار شمایید که باید بی گناهیتون رو اثبات کنید!! ( اگر میخوای بچرخی منم باهات میچرخم جاوید)
اگر سندت نشون ندادن چهره اس که واست متاسفم!
بیانیه 20.30 رو نخوندی؟!
20.30 اعلام کرده که تمام فیلمها رو نشون میده منتها به شرطی که مهندس موسوی عواقب کار رو بپذیره..
سند میخوای بیاری درست بیار..
بچه گانه جلو نرو!
حالا میخوای من جای تو ثابت کنم که کار جنبش سبز نبوده؟!
وقتی کسی میگه اگه فهمیدی این مطالب رو ، ما رو هم دعا کن یعنی چی ؟ یعنی ما نفهمیم دیگه ، یا وقتی میگن شما مثل لشکر معاویه هستید ، چه جوابی بدم ؟؟؟؟؟ وقتی میگه تو اظهار نظر نکن توقع داری چی بگم ؟؟؟ عدالتتون چی شد ؟ فقط یاد گرفتی حرف های یک طرفه بگذارید واسه اینکه منو محکوم کنی ؟؟ نمیگی چه کسی اینجوری حرف زده که باعث شده منم به روش خودشون جواب بدم ؟؟؟؟
من که این طور با نامردی عمل کردن رو نمیبخشم ...
دوست داری پست های شما رو با نقل قول ها ی کامل بیارم..؟؟که کی اول گفت شما ها نمیفهمید..
چون خودت خواستی این کارو میکنم...
وقتی داری پست های منو ردیف میکنی جلو یعنی چی ؟ اگه راست میگی برو پست های اون ها رو هم قبلش بزار تا ملت ببینن که کی شروع کرده !! اگه قراره من از اون ها بپرسم که چرا اینجوری میگن پس تو هم حق نداری اینجوری پیکی پست انتخاب کنی
جواب های من هم فقط مخصوص ایشونه نه فرد دیگه ای ، فرار به جلو میکنی !؟
اولین پست من مواجه شد با یه ادم غیر مسئول که گفته کسی نظر تو رو نخواست !! یکی نیست به این اقا بگه تو چکاره ای به من بگی چیکار کنم یا نکنم ؟ تحملت رو ببر بالا نه اینکه حرف چرند بیا بگو
اقایون ولایت مدار ، هر کسی به امام توهین کرده متعلق به جنبش سبز نیست و متعلق به جنبش احمدیه
والسلام ، حالا اگه فهمیدید
بهتره شما بچسبی به زندگی خودت چون از شما نظر نخواستن
مگه من به زندگی شما چسبیدم ؟برو عمو جان ، منم نخواستم ازت که نظر منو بخونی ، در ضمن برای تو ننوشتم
به مخ نداشته ات فشار اومد نقطه گذاشتی ؟؟
البته باید برای تو نقطه میزاشتم... اگه بتونی فکر کنی میفهمی چرا؟؟؟
تو نمیخواد حرف از فهم بزنی ، تو فقط صحبت از چماق بکن و اسپری ، برای حمله بعدی اماده باش ، خوب ؟
هیچ علاقه ای به هم صحبتی باهات نیستم![]()
exactly ! same as you
وقتی همون اول میای و جواب مضخرف میگی انتظار جواب مناسب نداشته باش![]()
اگه اندکی شعور دارید تموم کنید
جوجوی عزیزم... ببین جملتو چقدر قشنگ شروع کردی...با اون گل خوشکله..
. اصلا لازم نبود برای اثبات جمله تو انجوری تمومش کنی....
خوشت میاد ما هم به هر تازه واردی بگیم...امنه یا اون حسام رومی با یه یوزر دیگه اومده..
وقتی میخوان ارزش کار کسی رو کم کنن.. روش اینه.. یاد بگیرین...
تک تک این پست ها توهینه...
بشمر ببین مال کی بیشتره...
جواب هم داره...خودتون تاپیک و میبرین به بیراهه بعد به بقیه میگید تمومش کنید..خیلی جالبه..
کسی نخواست ثابت کنه این اقدام بیشرمانه کار بچه های سبزه یا نه..
نمیدونم چرا به خودتون شک دارید..
از همون اولین صفحه هاش ریختین توی تاپیک که ثابت کنید شما نبودید..
فقط تاپیکی واسه محکوم کردنه... ببینید به چه روزی انداختینش...
گر چه چیزی از ارزش کار دوستام کم نمیکنه..حالا تا میتونید ادامه بدبد...
..
مرگ بر ضد ولایت فقیه
مرگ بر آمریکا
درود بر خمینی و خامنه ای
نکنه شما هم خودتو سبز میدونی..
...........................................................
کجان اونایی که سعی دارن ثابت کنن ما نبودیم..؟؟؟ قبول
دوستان سبز گلم کجان...؟؟؟
ما چیزی نمیگیم...
.
بدینوسیله اعلام میشه :
![]()