پیرجوی عزیز
لطفا رودربایستی نکنید
چرا لقمه رو بپیچونیم
شما میخواید به موسوی فحش بدید، بعد میاید با تحلیل هایی عجیب و غریب فحشی رو که به بسترسازان دادید ربط میدید به مهندس موسوی
واقعا من یه جورایی متوجه نیستم شما چرا تا این حد غیرمعمول سخن میگید
1
یعنی شما اینکه موسوی بستر رو فراهم کرده فرض تثبیت شده ای گرفتید که درش شکی نیست، وحی منزله(در حالی که قرار بود این حکم صحبت های من و شما باشه و در بخش نتایج قرار بگیره)
سپس اومدید از این فرض به نتیجه ای عجیب تر رسیدید
در واقع ما قرار بود از یک چیزای دیگه ای برسیم به جایی که مثلا "اینها حاکی از آنست که موسوی بسترساز است"
اما خدا رو شکر شما دیگه زدید کل فلسفه و منطق رو زیر سوال بردید و روش جدیدی ابداع کردید
خب راحت باشیم
براساس شیوه ی شما من هم جواب قانع کننده ای براتون دارم
" صدا و سیما و بسیجی ها خود بسترساز این واقعه بودند و این حاکی از آن است که اینها با اصل نظام و جمهوریت آن مشکل دارند"
خب که چی؟
یعنی دقیقا هدفتون از این بخش چی بود؟
چه نتیجه ای رو در بر داشت؟
ما کلا بحثمون اینه که چه کسانی بستر این عمل رو فراهم کردند و چه کسانی هم خود این عمل رو انجام دادند
وقتی در این زمینه به توافق رسیدیم می تونید این سوال رو بپرسید
لطفا بدانید که ما در روزهای 25، 26، 27 و 28ام خرداد ماه تظاهرات هایی میلیونی برگزار کردیم که تنها و تنها نماد آن "سکوت" ما بود
اگر مقصودتون از دانشگاه ها دانشگاه ماست، که تنها یک مورد آتش زدن توسط دانشجویان معترض داشتیم،
اون هم فیلمش هست، وقتی توی دانشکده اشک آور می زنن آتش زدن 4 تا ورق باطله اجتناب ناپذیره

اما اگر میخواید بدونید چه کسانی این اعمال رو انجام دادن، چه کسانی اشک آور زدن، چه کسانی شیشه شکستن و حمله کردن و ...
شما رو ارجاع میدم به بیانیه ی مسوولان دانشگاه
بیانیه شورای پردیس دانشکده های فنی، به مناسبت وقایع ناگوار 16 و 17 آذرماه سال 88