اطلاعیه ترحیم

#HAEK#

کاربر فعال مهندسی نساجی
بدینوسیله درگذشت ناگهانی آقای مهندس علی زارعی,استاد گروه کارشناسی شیمی نساجی دانشگاه اسلامی کار قزوین و عضو هیئت علمی آن دانشگاه را به تمامی اساتید و دانشجویان و صنعتگران این رشته تسلیت عرض مینماییم.

مراسم سوم و هفتم آن مرحوم در تاریخ 17/7/88 از ساعت 15.30-14 همزمان در مسجد صدیقه الزهرا واقع در فردیس/کانال غربی/خیابان 16 متری امام خمینی برگزار میگردد.

#HAEK#

کاربر فعال مهندسی نساجی
واقعا از اینکه این خبر بد رو به شما میدم متاسفم.وقتی این خبرو به من دادن اصلا باور نمیکردم.همش دعا میکردم دروغ باشه ولی نشد......:(
استاد زارعی یکی از بهترین اساتید دانشگاه کار بودن و از اساتیدی بودن که با دانشجوهاش علاوه بر استادی رفاقت هم میکرد و بهشون بها میداد. من یکی از بهترین دوستامو از دست دادم.:(ایشون کسی بودن که واقعا بچه ها درسشون رو میفهمیدن و استفاده میکردن.

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
منم از دیروز که خبر فوتشون رو شنیدم نتونستم باور کنم...رفتم خاکسپاریشون شاید بتونم باور کنم نشد...بدون استاد زارعی چی میشه؟مگه میشه؟استاد شریف نژاد میگفت تکیه گاهم رفت!واقعا که ایشون یه تکیه گاه بودن برای تمام اطرافیانشون...فکر کنم هیچ کس هیچ کس ازشون بدی ندیده..هرچی فکر میکنم توی چهارسالی که شاگردشون بودم یه بار صداشون بلند نشد...یه بار عصبانی ندیدمشون....یه بار ندیدم با زبونشون کسی رو برنجونن..خدا رحمتشون کنه..به خانواده شون هم صبر بده.
ممنون از تاپیکی که زدید..خیلی خوشحال شدم.:gol:

tirana65

عضو جدید
هیچ کس نمی تونه باور کنه که دیگه استاد زارعی نیست امروز ما باید سر کلاس شیمی رنگشون بودیم اما ...
نمی دونم چی بگم
دلم خیلی گرفته همین

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
انگار همیشه این بهترین ها هستند که ما رو زودتر ترک می کنن،
چقدر خوبه وقتی رفتی همه به نیکی ازت یاد کنن.
روحش شاد.

:gol:

تتی

عضو جدید
جای خالی استاد

جای خالی استاد

و تو میدانستی...
مهلتی باقی نیست!
یاد مهتابی تو نفس آبی تو
در دل و جان جاریست
دیده هر جا نگرد هر کجا پای نهد
یادگارت باقیست...
ای سراپا خوبی
جای سبزت خالیست...

روح پاکش شاد...

tirana65

عضو جدید
مراسم چهلم

مراسم چهلم

مراسم چهلم مرحوم استاد زارعی روز جمعه 88/8/22 از ساعت 13:30 الی 15 در مسجد امام حسن عسگری واقع در کرج , 45 متری گلشهر نبش آذر شرقی برگزار می گردد.
روحش شاد و یادش گرامی باد

بالا