الو نیستی اوسا
هستم جونم به فرما
الو نیستی اوسا
علت اصلی کج کردن سوپاپ ها بهم خوردن تایم موتور و چون کار اصلی تسمه تایم انتقال نیرو از میل لنگ به میل سوپاپ میباشد وقتی تسمه پاره می شود پیستون به سمت نقطه مرگ بالا رسیده در همان حال سوپاپ ها باز بوده و به سر پیستون برخورد می کند که باعث کج شدن سوپاپ می گرددعلت کج کردن سوپاپ هنگامی که تسمه تایمینگ پاره میکنه در پژو.زانتیاو...چیه؟
سلام من یه سایتی بهت معرفی میکنم که درمورد توربوشارژ یه توضیحاتی دادهمن اطلاعات جامعی در مورد سیستم توربوشارژر به خصوص دور و گشتاور نهایی می خواستم و این اطلاعا ت را دراختیار ندارم و برای مثال این توربوشارژر بر روی یک خوردو پراید نصب شود چه پارامتر های ایجاد می شود و دور خروجی آن چگونه محاسبه می شود
ممنون که جواب مرا داده اید
چون ماشینهایی مثل پراید و دوو پیستونهای آن ها کوتاهتر بوده و اگر هم پیستون در نقطه مرگ بالا باشد و سوپاپ ها هم کاملا باز باشد هیچ وقت به هم برخورد نمیکند و لازم به توضیح است که برای تمام ماشین های پژو و زانتیا این اتفاق نمی افتد چون احتمال دارد در آن موقع پیستون در نقطه مرگ پایین قرار داشته باشدممنون دوست عزیز چرا در ماشین هایی مثل دوو همچین اتفاقی رخ نمیده؟
یعنی مقدار حجم چهار سیلندر که 1600 یا 1800 cc می باشدسلام دوستان
اینکه میگن Roa مثلا 1600 و 405 مثلا 1800 یعنی چی ؟
این اعداد دور موتوره یا قدرت موتور ؟ اصلا به چه معنیه ؟
یعنی مقدار حجم چهار سیلندر که 1600 یا 1800 cc می باشد
سلام من یه سایتی بهت معرفی میکنم که درمورد توربوشارژ یه توضیحاتی داده
www.khodroha.com
توی ماشین از چرخ لنگ استفاده میشه یانه؟
اگه میشه چی هست و توضیحات بده.
اصلا هزینه این کار مهم نیست فقط سوال من در مورد این کار اینه که اگر یک توربو شارژر در یک خودرو پراید نصب گردد و با تمام هزینه های ممکنه مقدار گشتاور و دور نهایی شفت تور بوشارژر چقدر می شود .سلام.امکان نصب توربو بر روی موتوری که توربو ندارد عملا وجود ندارد بدلیل اینکه n تا پارامتر تغییر میکنند و هزینهاش سر به فلک میذاره پس به صرفه نیست.goodluck
![]()
اصلا هزینه این کار مهم نیست فقط سوال من در مورد این کار اینه که اگر یک توربو شارژر در یک خودرو پراید نصب گردد و با تمام هزینه های ممکنه مقدار گشتاور و دور نهایی شفت تور بوشارژر چقدر می شود .
ممنون می شوم پاسخ دهید این یک پروژه تحقیقاتی است و خوشحال می شوم من را یاری کنید![]()
این یک پروژه کاملا تحقیقاتی است و باعث تقویت موتور شده و انتظار دارم که قدرت موتور تا حدود 3 برابر یا بیشتر از خودرو های معمولی برسد ولی قبل از آن یک اطلاعات جامع در مورد پارامتر های توربوشارژر نیاز دارم از جمله سرعت خروجی دود از منیفولد - راندمان حجمی دود خروجی - حداکثر دمای دود خروجی - گشتاور و دور نهایی شفت توربوشارژر و غیرهواس تقویت موتور میخای نوربو بذاری یا دلیل دیگه داری؟![]()
با سلامموتوری که دارای سیستم توربو میباشدزمانی که طراحی میشود و طراحی آن استارت میخورد با هدف سیتم توربو مواد آن برای تحمل دما و فشار بالاتر انتخاب شده تمامی تحلیل های دینامیکی و حرارتی آن طبق این شرایط میباشد که فکر نمیکنم موتور پراید اینطور دوامی را داشته باشد.
با سلام
ممنون از پاسخ خوب شما ولی من از توربوشارژر به عنوان یک دمنده هوا یا پرخورانی استفاده نخواهم کرد وهدف من با لا بردن توان موتور بدون پروانه دمنده می باشد فقط برای من گشتاور و دور نهایی شفت توربوشارژر خیلی خیلی مهم است .
با تشکر از اطلاعات خیلی مفید شما ولی منظور بنده گشتاور موتور نبوده بلکه گشتاور شفت اصلی و یا پروانه خود توربوشارژر می باشدبا سلام
توربو شارژر جریان هوای ورودی به محفظه احتراق را تقویت نموده و باعث افزایش فشار آن به نسبت دو برابر فشار جو میشود . این امر باعث افزایش قدرت خروجی و گشتاور موتور از 25 تا 40 درصد بسته به طراحی توربوشارژر و موتور می شود.
1-برای مثال در دور 2000RPM در موتور کامینس(JB-600) قدرت بازدهی موتور مجهز به توربوشارژر 152 اسب بخار و در نوع بدون توربوشارژر 100 اسب می باشد.
2-حداکثر گشتاور موتور قبلی با توربو = 47/5mkg در دور 1800Rpm و در نوع بدون توربو= 39kgm در دور 1500
3-زمانیکه موتور در دور بالا تمام گاز کار می کند سرعت توربوشارژر تقریبا به 80000 تا 90000 دور در دقیقه می رسد.
منبع: تکنولوژی مولد قدرت // نویسنده: استاد کاظمی
امیدوارم جوابتو گرفته باشی..
بدرود
با تشکر از اطلاعات خیلی مفید شما ولی منظور بنده گشتاور موتور نبوده بلکه گشتاور شفت اصلی و یا پروانه خود توربوشارژر می باشد.
سلاماطلاعات در مورد خودرو خواستید من هستم
كولر خودروسلام
من درباره سیستم تهویه خودرو مطلب می خوام.مرسی اگه کمکم کنی