اصلا به جووني ما ميشه گفت جووني؟

nj_electronic88

عضو جدید
تاپیک دخترونه زدین؟
به جای این همه آه و ناله از دست چیزی که اسمش رو گذاشتید بدبختی خودتون رو از این چیزی که دارید توش غرق میشید نجات بدید.
اونوقت دیگه نه کسی بهتون گیر میده و اسمتون هم میشه خوشبخت!:D
تاپيك دخترونه نيس..ما واقعا محدوديم..محدوديتمونم اصلا منطقي نيس..منم مثل خيليا خوشبختيم اونقدري هست كه تنها چيزي كه باعث شده نگران شم تلف شدن بيخودي جوونيمه..
خيلي مضحكه اما جالبه كه تا يه برنامه ي + مثلا هر روز كوه با رفيقات رو ميگنجوني تو برنامه ي زندگيتو فقط واسه ورزش و يه جور استفاده از نفس جوونيت خودتو پايبند ميكني كه انجامش بدي...نوع خواستگارات و حتي تعدادشون فرتـــــــــــ ميكشه پايين..

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپيك دخترونه نيس..ما واقعا محدوديم..محدوديتمونم اصلا منطقي نيس..منم مثل خيليا خوشبختيم اونقدري هست كه تنها چيزي كه باعث شده نگران شم تلف شدن بيخودي جوونيمه..
خيلي مضحكه اما جالبه كه تا يه برنامه ي + مثلا هر روز كوه با رفيقات رو ميگنجوني تو برنامه ي زندگيتو فقط واسه ورزش و يه جور استفاده از نفس جوونيت خودتو پايبند ميكني كه انجامش بدي...نوع خواستگارات و حتي تعدادشون فرتـــــــــــ ميكشه پايين..

وضعیت پسرا هم بهتر از شما نیست اینقد از دختر بودن ننال

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
یضرب المثل برقی هست ک میگه:
تسمه موتوررو نه انقد سفتش کن ک پاره شه نه انقد شلش کن ک در بره.
متاسفانه تو مملکت ما این تسمه موتوره داره روز ب روز سفتر میشه و آخرم پاره میشه

واسه من پاره شده من که بریدم تو این زندگی

ولی بازم تا خدا هست غمت نباشه

اوستا کریم خیلی کریمه

nj_electronic88

عضو جدید
یضرب المثل برقی هست ک میگه:
تسمه موتوررو نه انقد سفتش کن ک پاره شه نه انقد شلش کن ک در بره.
متاسفانه تو مملکت ما این تسمه موتوره داره روز ب روز سفتر میشه و آخرم پاره میشه

پس با اين اوصاف هيچ راهي نميمونه واسه ما؟؟ و هيچ جوابي هم نداريم وقتي بچه ي خودمون اينو ازمون بپرسه...؟!

حالا شما می گید به خاطر جنسیت محدودیت ما چی بگیم
من بحثم دختر و پسر نيس..هممون محدوديت داريم..درست ميگيد محدوديت از روي جنسيت هيچ علاجي نداره تو اين مملكت..

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس با اين اوصاف هيچ راهي نميمونه واسه ما؟؟ و هيچ جوابي هم نداريم وقتي بچه ي خودمون اينو ازمون بپرسه...؟!

من بحثم دختر و پسر نيس..هممون محدوديت داريم..درست ميگيد محدوديت از روي جنسيت هيچ علاجي نداره تو اين مملكت..
چرا راه هست اما مردش کمه تواین زمونه
راهشم تغییراته
ی راه هم هست ک فردیه اونم رفتن از این مملکته ک بهترین راهه

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

محدودیت ماها همش به خاطر مملکت نیست خیلیشم زاده تفکراتمونه

خودمون دوست داریم محدود باشیم. اینطوری بار اومدیم رشد کردیم فکر می کنیم

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برین خدارو شکر کنین تو سومالی یا گینه بی صاحب نیستین! وضعمون از خیلیا بدتره ولی از خیلیا هم بهتره! حداقلش میدونیم دردمون چیه!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
برین خدارو شکر کنین تو سومالی یا گینه بی صاحب نیستین! وضعمون از خیلیا بدتره ولی از خیلیا هم بهتره! حداقلش میدونیم دردمون چیه!

این حرف قبول دارم

دایم شکر گذار باشیم شاید بدترین شرایط زندگی ما ارزوی یکی دیگه باشه.

این جمله رو ننوشتم بهتون امید واهی بدم ولی خوب انسان به امید زندست اگه این امید هم کمرنگ بشه که دیگه هیچی.

پس امید داریم به رحمت خداوند

نارون آبي

عضو جدید
ما دوست داریم جونی کنیم و خوش بگذرونیم اما نمیشه
مگر میذارن یقیه کی رو باید بریم بگیریم تقصیرو گردن کی بندازیم با این اوضاع
دوست دایم ازاد باشیم اما نمیذارن اینا تقصیر کیه:(

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا جان چرا بیکارین؟!!!
پسرا،با هم جمع شین بریم اسید پاشی...(قول شرف میدم که برنامه های خطرناک و بی ابرویی مثل اب پاشی توش نخواهد بود.)، تجاوز دسته جمعی و اختلاس.... خوش میگذره! بعضی ها رفته بودن،گفتن خوش میگذره....

دخترا، خوب چه کاریه؟!! خودتون رو خودتون اسید بپاشید حال کنین!! والا دیگه نه اب بازی میخواد بکنین نه اینکه لازم میشه فحش بدین به پسر مردم!

مملکتی که فقط اثار باستانی شهر هاش میتونه کل کشور رو بگردونه، یا 3 هزار میلیارد تومن توسط یه نفر هاپولی میشه بعد از 4 سال تازه میفهمن همچین پولی هم کم شده، ممکلتی با این هم دکتر و مهندس مهاجر، مملکتی با این فرهنگ و این طبیعت،با این منابع، با این صحرا ها و بیابون ها و جنگل ها و دریاچه ها(ی سابق!) ، چطوری باید با جایی مثل سومالی مقایسه بشه؟!

رفیقمون یه لمبورگینی برده بود تعمیرگاه میگفت اقا این ماشینه 40 تا بیشتر نمیره،به نظرت مشکلش چیه؟! یارو جواب داد که داداش،بابا باز خوبه 40 تا میره!!دوچرخه ی پسر من 1 تا میره!! اره عزیزم برو خوش باش با همین 40 تا!!
شما باشی،چی جوابش رو میدی؟!

آخرین ویرایش:

Ramin-GT

عضو جدید

همه محدود هستند.
اگه میخوای خودت رو با پسر ها مقایسه کنی و بگی محدود هستی پس کال بیخیال بحث کردن بشو
در مورد محدودیت همه محدودند،پسر و دختر هیچ فرقی نمیکنه،فکر کردی به پسرها کم گیر میدن؟
قول میدم اگه توی یه زمینه ی خاص خودت رو با پسرا مقایسه کنی با انصاف البته میبینی که یه پسر خیلی محدود تر هستش تا یه دختر.
و اینکه بهتره واقع بین باشی،توی این کشور به دنیا اومدی،اگه میخوای فراتر از قوانینی که برای من و تو هست بری پس باید از این کشور هم بری عزیز به فکر تغییر مملکت نباش که موضوع از این حرفا گذشته

nj_electronic88

عضو جدید
همه محدود هستند.
اگه میخوای خودت رو با پسر ها مقایسه کنی و بگی محدود هستی پس کال بیخیال بحث کردن بشو
در مورد محدودیت همه محدودند،پسر و دختر هیچ فرقی نمیکنه،فکر کردی به پسرها کم گیر میدن؟
قول میدم اگه توی یه زمینه ی خاص خودت رو با پسرا مقایسه کنی با انصاف البته میبینی که یه پسر خیلی محدود تر هستش تا یه دختر.
و اینکه بهتره واقع بین باشی،توی این کشور به دنیا اومدی،اگه میخوای فراتر از قوانینی که برای من و تو هست بری پس باید از این کشور هم بری عزیز به فکر تغییر مملکت نباش که موضوع از این حرفا گذشته
نميدونم چرا گير كرديم بين دختر و پسر..هيچ جاي دنيا دختر و پسر نميكنن..ما حتي اعتراضامونو هم دختر و پسر ميبينيم
موافقم...با رفتن ازين مملكت موافقم و دلم واسه همه ي اونايي كه ميخوان و نمي تونن ازين قوانين كشكي و گناه هايي كه فقط واسه دخترا حرومه و همه ي ماها بعدش ميشيم جهنمي خلاص شن و برن..به هر دليلي..(خونواده..پول..خدمت..) ميســــــــــــــــــوزه....................................................................................................................................

Ramin-GT

عضو جدید
نميدونم چرا گير كرديم بين دختر و پسر..هيچ جاي دنيا دختر و پسر نميكنن..ما حتي اعتراضامونو هم دختر و پسر ميبينيم
موافقم...با رفتن ازين مملكت موافقم و دلم واسه همه ي اونايي كه ميخوان و نمي تونن ازين قوانين كشكي و گناه هايي كه فقط واسه دخترا حرومه و همه ي ماها بعدش ميشيم جهنمي خلاص شن و برن..به هر دليلي..(خونواده..پول..خدمت..) ميســــــــــــــــــوزه....................................................................................................................................
ممنون به خاطر دلسوزیت.

lvliss19

عضو جدید
ما هم به همين نتيجه رسيديم و داريم ميريم.بعضي از مسائل اينقدر درد داره كه ديگه لال ميكنه آدم رو.اينم از همون دردهاي بي چاره ايست كه ناليدن واسش خيلي كمه عزيزم

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
مونده به جنبه و جربزه جوان ............. اگه جربزه داشته باشه تو جوانی به مراحلی بسیار بالا از هر جهت میرسه............

felor

عضو جدید
من اما تا یه حدودوی جوونی میکنم...
به خدا 30بار تو جاده شمال با نامزدم گرفتنمون...حالا تا بابام اینا عقد نامه بیارن باید بغل یه مشت خلافکار بشینیم!!!
تازه یه بار کپی عقدناممونو گذاشتیم تو داشبورت.. تو جاده که نشونشون دادیم..علاوه بر روابط نا مشروع!!!! جعل سند هم زدن تا اصلش اوومد!!!!!
خدا آخر عاقبتمونو به خیر کنه با اینا...!!!