اصفهان نصف جهان- بیاین خوشحال میشیم دوستان

شهاب شهابی

کاربر فعال
عذر میخام اما صحبتهای هرکس نشان دهنده فرهنگ و تمدن خانواده محسوب میشه...
درسته اینجا هیچکدوم از کاربران هویت مشخصی ندارند اما نماینده شهرشون به حساب میان دوستان تبریزی و شیرازی و ... ما هم تو شهرهای شما به مدت زیادی زندگی کردیم و حرفای زیادی برای گفتن وجود داره اما قراره اینجا باهم بخندیم نه اینکه به هم بخندیم!!!

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته اینجا هیچکدوم از کاربران هویت مشخصی ندارند اما نماینده شهرشون به حساب میان دوستان تبریزی و شیرازی و ... ما هم تو شهرهای شما به مدت زیادی زندگی کردیم و حرفای زیادی برای گفتن وجود داره اما قراره اینجا باهم بخندیم نه اینکه به هم بخندیم!!!

میشه بگین منظورتون دقیقا کدوم توهینه؟

f.babaei

عضو جدید
شوما خیلی جو گیریاااااا ...اول اینکه اینجا همه باهم دوستن و شوخی میکنن هیچ کس مشکل شخصی یا هرچی با کسی نداره
دوما همه صاحب شخصیتن برا خودشون من فک نمیکنم از حرفام بوی توهین بیاد خدایی نکرده ....شما یکم طبعتو ملایم کی بد نیس....

خانم محترم بنده هم با هیچ کسی مشکلی ندارم و موافق شوخی وخنده هستم اما حد وحدود باید رعایت بشه! شما از خط قرمز گذشتی!

من خودم همیشه توی دانشگاه با بچه ها سر همین قضیه واین چیزا شوخی میکردم وکلی هم میخندیدم اصلا هم ناراحت نمیشدم چون میدونسم جنبش رو دارند و محیطش میطلبید اما به نظر شما این محیط میطلبه!
بهر حال بهتره ادامه ندم!

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
آوره! :) یواش تو گوشم بگو کی بریم کسی نشنوه! :D

آره بابا... اگه اونجوری بود که خودم تا حالا عروسشون شده بودم! :D
شنبه خوبه ؟

یعنی نسل خسیسا دنباله دار بشه
بابا من خیلی ولخرجم بیام یه تحول ژنتیکی ایجاد کنم :D

رفته بودم سقا خونه :)
:surprised:
:love:قربونت حنانه جون .....خوبی از خودته
:redface: فدامدا
دوستم..
کسی که نگفت اصفهانیا بدن یا شهرای دیگه..
تو هر شهری خوب و بد وجود داره...
واینکه اینجا همه دورهم با هم میخندیم نه به هم
و اگه حرفی باعث رنجشتون شده من عذرخواهی میکنم
:gol:

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم محترم بنده هم با هیچ کسی مشکلی ندارم و موافق شوخی وخنده هستم اما حد وحدود باید رعایت بشه! شما از خط قرمز گذشتی!

من خودم همیشه توی دانشگاه با بچه ها سر همین قضیه خسیس بودن واین چیزا شوخی میکردم وکلی هم میخندیدم اصلا هم ناراحت نمیشدم چون میدونسم جنبش رو دارند و محیطش میطلبید اما به نظر شما این محیط میطلبه!
بهر حال بهتره ادامه ندم!

مگه اینجا محیطش ججوریه؟ نکنه مجلس خبرگانه؟ بعدم اینکه شوخی میکنیم که اصفهانیا خسیسن ....خیلی حرف بدیه که شما دارین حرفاز احترام و فرهنگ خانوادگی میزنین؟این چیزیه که همه میدونن چیز قبحی نیس؟شما تهدید میکنید خیلی کار خوبیه مثلا؟

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از اون خنده داراش باشه ها وگرنه با پس گردنی میندازمت بیرون :D(البته جراتشو ندارم)

در چه حد خنده دار؟
این خوبه مثلا؟
یک فعل چند منظوره در لهجه شیرین مشهدی:مو بوروم: من بروم.مو بوروم: من می بُرم.مو بوروم: من می بَرَم.مو بوروم: من برنده می شوم.مو بوروم: من مو بور هستم.

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
در چه حد خنده دار؟
این خوبه مثلا؟
یک فعل چند منظوره در لهجه شیرین مشهدی:مو بوروم: من بروم.مو بوروم: من می بُرم.مو بوروم: من می بَرَم.مو بوروم: من برنده می شوم.مو بوروم: من مو بور هستم.

تکراری بود بابا :D

f.babaei

عضو جدید
مگه اینجا محیطش ججوریه؟ نکنه مجلس خبرگانه؟ بعدم اینکه شوخی میکنیم که اصفهانیا خسیسن ....خیلی حرف بدیه که شما دارین حرفاز احترام و فرهنگ خانوادگی میزنین؟این چیزیه که همه میدونن چیز قبحی نیس؟شما تهدید میکنید خیلی کار خوبیه مثلا؟

اولا من حرفی از فرهنگ خانوادگی نزدم بایکی دیگه اشتبا گرفتی دوما نگرفتی چی میگم دارم میگم هر چیزی یه حدی داره شما شورشو درآوردی! سوما ما هم نگفتیم چیز بدیه اتفاقا گفتمم خودمم با رفیقام در این مورد شوخی میکنم ومیخندم اما ظرفیتشو دارن چهارما چرا واقعا فکر میکنی این وجود داره؟ پنجما تهدیدی در کار نبود من هییییییییییییییییییییییییییییییییچ عنوان کاری نمیکنم که کسی از دستم ناراحت بشه! شیشما نگم بهتره

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا من حرفی از فرهنگ خانوادگی نزدم بایکی دیگه اشتبا گرفتی دوما نگرفتی چی میگم دارم میگم هر چیزی یه حدی داره شما شورشو درآوردی! سوما ما هم نگفتیم چیز بدیه اتفاقا گفتمم خودمم با رفیقام در این مورد شوخی میکنم ومیخندم اما ظرفیتشو دارن چهارما چرا واقعا فکر میکنی این وجود داره؟ پنجما تهدیدی در کار نبود من هییییییییییییییییییییییییییییییییچ عنوان کاری نمیکنم که کسی از دستم ناراحت بشه! شیشما نگم بهتره

اولا من کلی جواب دادم...دوما این یه مطلب علمی هس که اب و هوا بر خوی و خصلت تاثیر داره خشک و گرم بودن منطقه شما هم رو این موضوع تاثیر داره من این مطلب که اصفهان هواش کنسی میاره رو تو یه کتاب قدیمی که اسمش یادم نیس خوندم ...در اخر شما اصلا ظرفیت شوخی ندارین که اگهبود حرف به اینبحثا نبود...در نهایت شما نمیخوایینکسیو نناراحت کنین اما در واقع این کارو کردین ...شب همگی بخیر دوستان

f.babaei

عضو جدید
اولا من کلی جواب دادم...دوما این یه مطلب علمی هس که اب و هوا بر خوی و خصلت تاثیر داره خشک و گرم بودن منطقه شما هم رو این موضوع تاثیر داره من این مطلب که اصفهان هواش کنسی میاره رو تو یه کتاب قدیمی که اسمش یادم نیس خوندم ...در اخر شما اصلا ظرفیت شوخی ندارین که اگهبود حرف به اینبحثا نبود...در نهایت شما نمیخوایینکسیو نناراحت کنین اما در واقع این کارو کردین ...شب همگی بخیر دوستان
ئه مطلب علمی!! ما ظرفیت داریم شما متاسفانه ..............................ولش کن بحث کردن با شما بی فایدس چون نمیخوایید قبول کنید که اشتباه کردید. حداقل اینقدر جرائتشو دارم که اگه جایی اشتباه کردم معذرت خواهی کنم نه اینکه با حرفای بیهوده مشکل رو دو چندان کنم!بهتون حق نمیدم که ناراحت بشید چون اشتباه از شما بودبسلامت

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شبت خوش عزیزم
ناراحت نشو دیگه! پیش میاد...:(
خوب میخونم
خواب که نع :|

:redface::D

الهی...! :redface:
پس خوب بخونی دوستم....:smile: