خدمت از ماستسلام عرض شد.برو بچه های اصفهان.ما از شاهین شهر هستیم.در خدمتیم![]()
به صفحه 4و 5و 6 تاپیک مراجعه کن لطفا

خدمت از ماستسلام عرض شد.برو بچه های اصفهان.ما از شاهین شهر هستیم.در خدمتیم![]()
سلام عرض شد.برو بچه های اصفهان.ما از شاهین شهر هستیم.در خدمتیم![]()
نظریه جالبیه من خودم این کار رو بر عهده میگیرم و جلسه اول اون رو برگزار میکنم البته اگه بچه ها همه موافق باشنمن یه چیزی بگم ؟
نمیدونم اجازه اینو توی باشگاه داریم یا نه !!!!
من میگم شاید بد نباشه بچه های اصفهان یه جایی توی اصفهان قرار بذاریم و با همدیگه آشنا بشیم !!!شاید یه برنامه مثلا پیاده روی دسته جمعی.
نمیدونم ؛ یه چیزی توی ذهنمه انگار هنوز پخته نشده که بتونم بگم ؛ خامه هنوز فکرم !
شاید از ریشه مسخره ست این کار ، لطفا نظراتتون رو بدین.
این نمونه یه ایده ست :
( مابا بچه های دانشگاه ، با یکی از اساتیدمون برنامه اصفهان گردی هفتگی داریم .البته بیشتر از اماکن تاریخی ، اونم نه این شناخته شده ها ی شهر.کار جالبیه و دوس داشتنی .)
نظریه جالبیه من خودم این کار رو بر عهده میگیرم و جلسه اول اون رو برگزار میکنم البته اگه بچه ها همه موافق باشن
چون استاد و محل مناسب رو هم سراغ دارم
البته به شرطیکه همه بچه ها با ظرفیت باشن و به این جلسه به صورت یه جلسه علمی نگاه کنن نه یه محل واسه پیدا کردن gf or bf
قبول؟
هرکدوم از بچه ها که قبول داره بنویسه تا رای همه رو جمع کنیم![]()
من یه چیزی بگم ؟
نمیدونم اجازه اینو توی باشگاه داریم یا نه !!!!
من میگم شاید بد نباشه بچه های اصفهان یه جایی توی اصفهان قرار بذاریم و با همدیگه آشنا بشیم !!!شاید یه برنامه مثلا پیاده روی دسته جمعی.
نمیدونم ؛ یه چیزی توی ذهنمه انگار هنوز پخته نشده که بتونم بگم ؛ خامه هنوز فکرم !
شاید از ریشه مسخره ست این کار ، لطفا نظراتتون رو بدین.
این نمونه یه ایده ست :
( مابا بچه های دانشگاه ، با یکی از اساتیدمون برنامه اصفهان گردی هفتگی داریم .البته بیشتر از اماکن تاریخی ، اونم نه این شناخته شده ها ی شهر.کار جالبیه و دوس داشتنی .)
نفر بعدی ...کار قشنگیه!!!
منم تو فکرش بودم ... ما تا به حال به عملی بودنش فکر نمیکردم!
میشه مثلا کوه صفه بریم ... یا بریم اردو و کوه نوردی و از این قبیل کارها!!
من پایه ام![]()
خوشگلی یا رقصت قشنگه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!منم به يه شرط ميام
كه يه توپ واليبال هم بياريدبعد واسم بستني هم بخريد
(شد دو تا شرط
)
داریم پیشرفت میکنیممنم هستم
اگه عملی شد تو پروفایلم خبر بدید
البته نظر خودمن چیز دیگه ایهداریم پیشرفت میکنیم
اگه تعداد به حد نصاب رسید همتون به خرج من واسه بار اول میریم سینما
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چشمیه جلسه با حضور اساتید بزرگ دانشگاهی و یا هنرمندان
برا بار اول این خوبه
فقط به یه شرطچشم
فقط بخاطر آبجی نیلو
پس یکار قشنگتر میکنم
کسانی رو که سراغ دارم واسه اومدن بهتون معرفی میکنم تا با همفکری هم یکی از اونها رو انتخاب کنیم
قبول؟؟؟؟![]()
شرمنده که رک صحبت کردمفقط به یه شرط
بچه ها من قصد بی ادبی و یا جسارت ندارم اما اگه کسی واقعا میخواد بیاد و روی حرفش وامیسته به من قول اومدن بده تا خدای نکرده بعدا واسه من بد نشه که کسی رو دعوت کنم و آبروم خدای ناکرده جلوی شخصی که دعوت کردم بره
مرسی![]()
ضمنا حضور داداش پترو در جلسات کاملا الزامیه به اینصورت که جلسات فقط زمانی برگزار میشه یا حداقل اولین جلسه زمانی برگزار میشه که داداش پترو بیاد اصفهانشرمنده که رک صحبت کردم
آخه من تا حالا زیاد اینجور اتفاقت واسم پیش اومده و خراب شدم
البته خدای نکرده نمیگم بچه های باشگاه اینطوری هستن اما اینها رو باید میگفتم تا فقط اوناییکه واقعا مایل به اومدن هستن بیان![]()
البته نظر خودمن چیز دیگه ایه
اونم اینکه واسه یار اول روهمتون رو به یه جلسه با حضور اساتید بزرگ دانشگاهی و یا هنرمندان برجسته اصفهان دعوت کنم
دومی چطوره؟؟؟؟؟
البته قول اولم سر جاش هست اما واسه دفعات بعد اگه خداخواست![]()
منم به يه شرط ميام
كه يه توپ واليبال هم بياريدبعد واسم بستني هم بخريد
(شد دو تا شرط
)
داریم پیشرفت میکنیم
اگه تعداد به حد نصاب رسید همتون به خرج من واسه بار اول میریم سینما
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ولی من با این یکی مخالفم چون زیادی دیگه قرار نیست باهم پسر خاله و دخترخاله باشیممنم موافقم ؛ توپ و بستنی![]()
از لطف شما دوستان ممنونم.ضمنا حضور داداش پترو در جلسات کاملا الزامیه به اینصورت که جلسات فقط زمانی برگزار میشه یا حداقل اولین جلسه زمانی برگزار میشه که داداش پترو بیاد اصفهان![]()
ولی من با این یکی مخالفم چون زیادی دیگه قرار نیست باهم پسر خاله و دخترخاله باشیم
من تجارب زیادی در برگزار کردن اردوهای مختلف دارم و به همین دلیل با این نظریه در برخورد اول کاملا موافقم
قرار نشد دنبال چیزی باشیم داداشی
از اتفاق همون مورد دوم و برگزاری جلسه خیلی بهتره چون نه تعداد زیاده که یه همایش بزرگ باشه و نه چیز دیگه
یه جلسه ساده و خودمونیه
ضمنا قرار نیست وقتی همدیگه رو دیدیم باهم زیاد فامیل بشیم و شماره بدیم و بگیریم که بچه ها میگن توی جلسه نمیشه همو بشناسیم
به اندازه ای که کفایت کنه همدیگه رو میشناسیم![]()
ضمنا ما همه با هم قراره مث داداش و آبجی باشیم و نه بیشتر![]()
سلام عزیزماشتباه نشه
من منظورم این نیست که شماره رد و بدل بشه و روابط شخصی گسترش پیدا بکنه !!!
من میگم ما اصلا همدیگه رو ندیدیم ، حالا بریم بشینیم توی یه جلسه !!!
این منطقیه که اول یه جلسه آشنایی باشه. بعد از جمع کردن نظر بچه ها ، ببینین چیکار بکنیم بهتره.
فکر میکنم اگه آدم یه ذره عقل اجتماعی داشته باشه ، دنبال فرصت نمی گرده ، که بچه های باشگاه کم و بیش اینجورین .جا واسه دختر پسر خاله بازی زیاد هست .آدم باید یه ذره منطقی باشه .
بهتره اول از همه، هیچکس به این فکر نکنه که قراره روابط خاصی بوجود بیاد.وگرنه به هیچ جا نمی رسیم.
منظور من این بود که جلسه ما قرار نیست که تعداد توش اونقدر زیاد باشه که جا واسه معرفی نباشهسلام عزیزم
داداشی من اصلا منظورم این که شما میگین نبود
مث اینکه من منظورمو بد فهموندم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بر وبچ ایرانی(ماد ،پارس وپارت)سریع بفرمایید داخل. | همشهری ها! | 52 | |
![]() |
قزوینیاش بیان تو! سریع! | همشهری ها! | 447 | |
![]() |
بچه های بهشهری بیان تو | همشهری ها! | 4 | |
![]() |
بچه های بهشهری بیان تو | همشهری ها! | 61 | |