تنهاخوری؟!!!ولشون كن اينا تنهايي رفتن
ما هم خودمون تنهايي ميريم![]()
داشتیم؟؟؟؟

تنهاخوری؟!!!ولشون كن اينا تنهايي رفتن
ما هم خودمون تنهايي ميريم![]()
خبر خاصی نیستاینجا چه خبره .... گردش علمی ... منم میام![]()
عزیزم به تو هیچگونه ایرادی از نظر بنده وارد نیست و من تموم حرفاتو قبول دارم و بزودی همه برنامه ریزی ها رو اعلام میکنم به شرطیکه بقیه هم به بنده رای بدن و اطمینانشون به من رو اعلام کننبه نظر من هم درست میگن تضمین باید باشه که اون هم شما باید زحمتش رو بکشین.
یه نفر باید سرپرست گروه باشه که به عنوان معتمد بتونه کارها و برنامه ریزی ها رو انجام بده که به نظر من خود شما(فرزان) میتونید این کار رو انجام بدین .
یه مورد دیگه اینکه هدف باید کاملا روشن بشه . که طبیعتا هدف ما اینه که بتونیم در نهایت در پیشرفت و تعالی همدیگه مفید باشیم.
اگه ایرادی چیزی هست لطفا بفرمایید.
من که کاملا موافق هستم شما برنامه ریز گروه باشین.عزیزم به تو هیچگونه ایرادی از نظر بنده وارد نیست و من تموم حرفاتو قبول دارم و بزودی همه برنامه ریزی ها رو اعلام میکنم به شرطیکه بقیه هم به بنده رای بدن و اطمینانشون به من رو اعلام کنن
پس شروع کنین و بگین من شایسته اعتماد شما هستم یانه
و اصلا بگین من شایسته برنامه ریزی و هدفگذاری واسه این برنامه هستم یا نه؟؟؟
تمام عزیزان رای بدن لطفا![]()
عزیزم به تو هیچگونه ایرادی از نظر بنده وارد نیست و من تموم حرفاتو قبول دارم و بزودی همه برنامه ریزی ها رو اعلام میکنم به شرطیکه بقیه هم به بنده رای بدن و اطمینانشون به من رو اعلام کنن
پس شروع کنین و بگین من شایسته اعتماد شما هستم یانه
و اصلا بگین من شایسته برنامه ریزی و هدفگذاری واسه این برنامه هستم یا نه؟؟؟
تمام عزیزان رای بدن لطفا![]()
بله عزیز صحبت شما کاملا منطقیه ولی بازم ممنون که بهم اعتماد کردین مطمئن باش پشیمون نمیشینسلام
و سال نو مبارک .امیدوارم روزگار خوشی داشته باشین در سال جدید ؛همشهریای عزیز.
فرزان عزیز من که شخصا شما رو نمی شناسم که بگم شایسته نیستین و یا هستین ( ببخشید که رک میگم ) این کاملا منطقیه که شما برنامه ریز گروه باشین و من به شخصه به شما اعتماد میکنم فعلا ؛ مگراینکه خلافش ثابت بشه!!!!!
یه جای توووووووپ؟ یعنی کجا ؟؟؟؟
به نظر من توی پارک یا همون صفه بهتره فصل بهار تو فضای باز یه نسیم هم بهمون میخوره .بله عزیز صحبت شما کاملا منطقیه ولی بازم ممنون که بهم اعتماد کردین مطمئن باش پشیمون نمیشین
در ضمن اون یه جای توپ تقریبا پاتوق دوستامه و احتمال میدم واسه بار اول جای خوبی باشه تا بعدا در مورد جلسات بعدی صحبت کنیم
جلسه اول قرار شد فقط آشنایی باشه
پس من نه استاد دعوت میکنم و نه جاش رو زیاد رسمی در نظر میگیرم
با کافی شاپ موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جای خوبیه
اگه کافی شاپ رو هم نخواستین میتونم جای دیگه رو تدارک ببینم مثل صفه یا یه جای دیگه
البته به نظر خودم واسه بار اول کافی شاپ بهترین انتنخابه چون پیدا کردن همدیگه راحت تره و در ضمن من با صاحب اونجا که آشناست صحبت میکنم که در طی اون ساعت خاصی که ماداخل کافی شاپ هستیم مشتری راه نده که قاطی بشه
وفقط اونجا رو واسه بچه های باشگاه دربست میکنم
در ضمن این خبر خوبیه واسه عشق بستنی ها...![]()
به نظر من توی پارک یا همون صفه بهتره فصل بهار تو فضای باز یه نسیم هم بهمون میخوره .
البته اگه دوستان با کافی شاپ موافق باشن من هم حرفی ندارم .
سلام سال نو مبارک .منم نظرم همینه! شاید الان با این حجم مسافر صفه هم شلوغ باشه حسابی . شاید بد نباشه توی یکی از پارکای خلوت بگیریم .مثلا پل چوبی یا مارنان ! البته پل چوبی خلوت تره .ولی خوب تابع جمع هم هستم .
سلام سال نو همگی جدید.
بنازم به این مهمون نوازی ما اصفهانیا![]()
salam,sale no shoma ham mobarak,ba arze sharmandegi bayad begam esfahani ha hamchin mehmun navaz ham nistand
man mikhastam eid beram shiraz vali be pishnahade yeki az bache haye bashgah umadam shahre shoma.......agar mikhaid mehmun navazi bebinid ye sar bezanid KHUZESTAN
سلام بر همگیسلام سال نو مبارک .
یه قرار آشنایی برای بچه های باشگاه اونم تو اصفهان به نظر من خیلی باید زیبا باشه. دیروز عصر کنار خلیج فارس با چند تا از دوستان نشسته بودیم واقعا که چه صفایی داشت. جای همه اصفهانی های باشگاه خالی بود. اما دلم برا اصفهان خیلی تنگیده.
سلام بر عزیز دلمبچه ها اگر که دنبال یه جای خلوت و مناسب میگردین من سراغ دارم که توی تعطیلات عید هم خلوته
پارک سپاهان شهر روبروی آکواریوم نزدیک خونمونه من همه جوره تضمینش میکنم یه سورپرایز هم برای بچه های معماری اونجا دارم .![]()
اولا سلام عرض شد!!!!!salam,sale no shoma ham mobarak,ba arze sharmandegi bayad begam esfahani ha hamchin mehmun navaz ham nistand
man mikhastam eid beram shiraz vali be pishnahade yeki az bache haye bashgah umadam shahre shoma.......agar mikhaid mehmun navazi bebinid ye sar bezanid KHUZESTAN
قدمت روی چشمسلام.منم اصفهانی نیستم اما الان دانشجوی اصفهانم.
کاره جالبیه،موافقم البته اگه افتخار بدین منم باشم.
من معماری می خونم یه نظر معمار گونه بدم.من دوستای اصفهانیه زیادی دارم که با اینکه تو اصفهان هستن خیلی جاهای اصفهان رو ندیدن.
میتونیم تو برنامه یه بازدید های اینطوری رو بذاریم.
من و هم کلاسیام تقریبا یه همچین کاریو می کنیم و جواب خواهد داد یه روزی.
اما اگه بعد تعطیلات باشه من میتونم بیام.
اگه منو قبول دارین من روز اصفهان رو بهترین روز واسه اولین جلسه آشنایی بین بچه ها میدونم
روز اصفهان که همون روز بزرگداشت شیخ بهاییه
اگه گفتین چه تاریخیه؟!!!!
اینم یه راهنمایی:
تاریخش نزدیکه
خیلی نزدیک...![]()
مرسی ازت ولی بقیه هم هستن که نظر اونا هم مهمهسلام دوست من .
سال نو مبارک و ایام به کام .
شرایط رو منم قبول دارم ، یه جورایی به آدم اطمینان خاطر میده. مرسی
دیدار اول هم روز مناسبی ست !!! روز مهندس هم هست بنا به روایتی !!! ماه خوبیم هست .
منکه موافقم . راستی جمعست !! حواستون که هست؟ ساعتشو زودتر بگین ، از الان هماهنگ کنیم با منشیامون !!!
زحمت کارا می افته با شما !! موفق باشین دوست من .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بر وبچ ایرانی(ماد ،پارس وپارت)سریع بفرمایید داخل. | همشهری ها! | 52 | |
![]() |
قزوینیاش بیان تو! سریع! | همشهری ها! | 447 | |
![]() |
بچه های بهشهری بیان تو | همشهری ها! | 4 | |
![]() |
بچه های بهشهری بیان تو | همشهری ها! | 61 | |
![]() |
[ هرمزگان]► برو بچه های هرمزگان بیان | همشهری ها! | 135 |