سلام به دوستان گل پایه ام.من قبلا یه نام کابری دیگه داشتم که به خاطر یه سری مشکلات دیگه از اون استفاده نمیکنم.
راستش من که پایه ام 3 یا 4 نفر دیگه از دوستامم میتونم بیارم.
اما این مکانش دیگه یه جورایی کلیشه ای شده هر وقت یه گروهی میخون قرار بزارن یا کوه صفه یا باغ غدیر یا باغ گلها اکثرش همین جاهاست.برین یا جا که تنوع بشه البته کوه صفه همیشه گزینه توپیه برای قرارا. اما من میگم اگه موافق باشن همه حدفاصل پل شیری و پل فلزی خیلی جای خوبیه قسمت شمالیشم که بیشه حبیبه بهتره. از قدیم که ریشا قیچی دسته خانوما بوده مردا همیشه سرشون کج بوده اما من میگم که نریم باغ غدیر یه حالیه .در هر صورت که ما تابع جمعیم.
چرا دوهفته پیش توی کمپین بزرگ نواندشان و مهندسانیا نبودین ؟
کوه صفه اون روزی که برف اومده بود ...
20 نفری بودن ..
چرا دوهفته پیش توی کمپین بزرگ نواندشان و مهندسانیا نبودین ؟
کوه صفه اون روزی که برف اومده بود ...
20 نفری بودن ..
راستی آجی اعظم موافقی ساعتشو بیاریم جلوتر؟ فوقش چنتا بچه ها یکم دیرتر میان
migam khob darin shoma 2ta dokhtar khanom farmandehi mikonida . yanichi man khabam onvaght mikham daghighi 91 beresam
آخه دلت پره خیلی برف خوردی.بگو تعارف نکنkhaili roz khobi bod koli hal dad ba dostay jadid ashna shodim koli barf zadim to sare dokhtara ama dokhtaram namardi nakardana azi vaghtasha a khejalat ma dar omadan az poshte sar hamle mikardan. dige tozih bedam ya base.begam ? begam??????!!!!!!1
آهان چشمممممممممم هر چی شما بوگوییییییندددددد.میخوای فارسی را را پاس بدارم؟خوب میدارم از این به بعد