اصفهانیا بیاین آخرین 5شنبه سال با هم باشیم.

tifoid

عضو جدید
یادتون نره ها 5 شنبه ساعت 5 بعد از ظهر دم در ورودی باغ غدیر
فقط هرکی میاد به من بگه برنامه داریم

Andromeda Galaxy

عضو جدید
سلاااااااااااام
من اومدم
تازه رسیدم خونه.شرمنده تیفوئیدم نشد درست حرف بزنم دورم شلوغ بود

tifoid

عضو جدید
عیب نداره عزیزم 5 شنبه جبران میکنم. جای خوبیه حتما بیاین برنامه های جالبی بچه ها پیشنهاد دادن:gol:

hamed_hm89

عضو جدید
سلام به دوستان گل پایه ام.من قبلا یه نام کابری دیگه داشتم که به خاطر یه سری مشکلات دیگه از اون استفاده نمیکنم.
راستش من که پایه ام 3 یا 4 نفر دیگه از دوستامم میتونم بیارم.
اما این مکانش دیگه یه جورایی کلیشه ای شده هر وقت یه گروهی میخون قرار بزارن یا کوه صفه یا باغ غدیر یا باغ گلها اکثرش همین جاهاست.برین یا جا که تنوع بشه البته کوه صفه همیشه گزینه توپیه برای قرارا. اما من میگم اگه موافق باشن همه حدفاصل پل شیری و پل فلزی خیلی جای خوبیه قسمت شمالیشم که بیشه حبیبه بهتره. از قدیم که ریشا قیچی دسته خانوما بوده مردا همیشه سرشون کج بوده اما من میگم که نریم باغ غدیر یه حالیه .در هر صورت که ما تابع جمعیم.

tifoid

عضو جدید
سلام به دوستان گل پایه ام.من قبلا یه نام کابری دیگه داشتم که به خاطر یه سری مشکلات دیگه از اون استفاده نمیکنم.
راستش من که پایه ام 3 یا 4 نفر دیگه از دوستامم میتونم بیارم.
اما این مکانش دیگه یه جورایی کلیشه ای شده هر وقت یه گروهی میخون قرار بزارن یا کوه صفه یا باغ غدیر یا باغ گلها اکثرش همین جاهاست.برین یا جا که تنوع بشه البته کوه صفه همیشه گزینه توپیه برای قرارا. اما من میگم اگه موافق باشن همه حدفاصل پل شیری و پل فلزی خیلی جای خوبیه قسمت شمالیشم که بیشه حبیبه بهتره. از قدیم که ریشا قیچی دسته خانوما بوده مردا همیشه سرشون کج بوده اما من میگم که نریم باغ غدیر یه حالیه .در هر صورت که ما تابع جمعیم.

آفرین حتما بیاین فقط تعداد بدین و حتما بیاین. دیگه به اکثریت گفتیم غدیر. جای خوب و بزرگیه بیاین دیگه. منم توپ میارم شیطونی کنیم. چنتایین؟

Andromeda Galaxy

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/255641-اصفهانیا-بیاین-آخرین-5شنبه-سال-با-هم-باشیم./images/smilies/icon_gol.gif5 شنبه ساعت 5 بعد از ظهر باغ کنار سردر باغ غدیر
بیاید خوش میگذره:w14::w14::w14:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا دوهفته پیش توی کمپین بزرگ نواندشان و مهندسانیا نبودین ؟

کوه صفه اون روزی که برف اومده بود ...

20 نفری بودن ..

tifoid

عضو جدید
راستی آجی اعظم موافقی ساعتشو بیاریم جلوتر؟ فوقش چنتا بچه ها یکم دیرتر میان

hamed_hm89

عضو جدید
migam khob darin shoma 2ta dokhtar khanom farmandehi mikonida . yanichi man khabam onvaght mikham daghighi 91 beresam

hamed_hm89

عضو جدید
khaili roz khobi bod koli hal dad ba dostay jadid ashna shodim koli barf zadim to sare dokhtara ama dokhtaram namardi nakardana azi vaghtasha a khejalat ma dar omadan az poshte sar hamle mikardan. dige tozih bedam ya base.begam ? begam??????!!!!!!1

hamed_hm89

عضو جدید
آهان چشمممممممممم هر چی شما بوگوییییییندددددد.میخوای فارسی را را پاس بدارم؟خوب میدارم از این به بعد

Andromeda Galaxy

عضو جدید
khaili roz khobi bod koli hal dad ba dostay jadid ashna shodim koli barf zadim to sare dokhtara ama dokhtaram namardi nakardana azi vaghtasha a khejalat ma dar omadan az poshte sar hamle mikardan. dige tozih bedam ya base.begam ? begam??????!!!!!!1
آخه دلت پره خیلی برف خوردی.بگو تعارف نکن
آهان چشمممممممممم هر چی شما بوگوییییییندددددد.میخوای فارسی را را پاس بدارم؟خوب میدارم از این به بعد

مگه نگفتی قبلا هم باشگاه بودی.پس باید بلد باشی قوانین چی هست

آخرین ویرایش:

Andromeda Galaxy

عضو جدید
دوستاااااااااان
توجه توجه

تصویب شد ساعت3
یادتون نره

ساعت3
پ.ن:لطفا هر کس میاد اعلام کنه:redface:

hamed_hm89

عضو جدید
بلللللللللللللللللللهههههههههههههههههه. ...... گوشم کر شد چه دادی زدی.چشم اما میترسم تا لحظه ی قرار شما 2نفر یواش یواش بکشونیدش تا ناهار ظهرا.

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبی مریم خانوم؟

میگم علیرضا کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:D:D

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .. بچه های اصفهان ... این سومین پست من در جستجوی یه بنده خدایی از شهر افجد نزدیک فلاورجانه ....اگه از دوستان کسی از این افجد هست یه خبری به من بده .....

donya...

عضو جدید
:cry::cry::cry: آقاااااااااااااااااااااا خب یعنی چی؟ من پنجشنبه صبح مسافرم دلم میخواد بیام میتیییییییییییینگ نمیشه صبر کنید من از سفر برگردم؟:cry::cry:

hamed_hm89

عضو جدید
شب بخیر دنیا جان راستی میگم تو خبر نداری چرا اینجوری شدی. این چه زلزله ای بود آخه سر مردم و برادران ناتنی و کفار اوردی دنیا جان.

انشا الله که سفرتون خوش بگذره همون طوری که سلامت میرین همونجوریم سلامت برگردین با روحیه ی بهتر .
چرا بعد عید بچه ها قرار گذاشتن هته بعد 13بدر که میشه 19 فروردین اون روزم از قظا تولد من .