اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sarsaz

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
واكنش افراد با ديدن بنز 500 sel :

آمريكايي : oh my god
عرب : احسنت
انگليسي : oh very nice
ايتاليايي : molta bella
ايراني : ؟ارتو ؟اييدم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه ترکه میره مسابقه‌ی قرآن خوانی، سوره‌ی بنی اسرائیل بهش می افته انصراف میده

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
كوتاه ترين راه براي تسكين پشت كنكوري ها ديدن افراد موفق و خوشبختي است كه حتي از جلوي دانشگاه هم رد نشده اند

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشتی ها در لنگرگاه ایمنی بیشتری دارند اما کشتی را برای ماندگار شدن در بندر نساخته اند

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسوزد خدمت سربازي که سوخت جگرم*** دوست دخترم، مادر شد و من هنوز پسرم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
هواپیما داشت سقوط می کرد همه داشتن جیغ میزدن به جز یه ترکه ! ازش می پرسن چرا تو ساکتی ؟ میگه : ماله بابام که نیست بذار سقوط کنه

abc_ramak

عضو جدید
کاربر ممتاز
غضنفر دوستشو ميبينه ميگه: حالا ما تلفن نداريم بي معرفت تو نبايد يه زنگي به ما بزني؟!

Goonay

عضو جدید
دختره به دوستش زنگ میزنه میگه: یه پسر دنبالن راه افتاده چیکار کنم؟
دوستش میگه: خوب تند تر راه برو....
دختره میگه: من دارم تند راه میرم ولی اون خاک تو سر خیلی یواش راه میره!!11!11!:w01:

شايد حامد

عضو جدید
درختي كه در آسودگي رشد كند ، با اولين طوفان فرو مي شكند و درختي كه در طوفان شروع به زيستن كند تا آخرين ضربه تبر ايستادگي مي كند!!!!

سحر

عضو جدید
داستانهای یه دختر خوب !!!

یه دختر خوب اولاً اصلاً پيدا نميشه يه دختر خوب هيچوقت زودتر از اينکه از شير بگيرنش عاشق نميشه يه دختر خوب بيشتر از 3 ساعت توي حموم نميمونه (نکته مهم المپياد) يه دختر خوب به خاطر بعضي مسائل چترش را باز نمي کنه يه دختر خوب وقتي بلد نيست رانندگي کنه چرا بايد زور بزنه و با گل پسرا کل کل کنه يه دختر خوب توي روي مامانش وانميسته و به خاطر قراري که داره (و سرکاره) 100000 تا دروغ نميگه يه دختر خوب از مثلاً 6 ساعت وقت کلاس خودش 5 ساعتش رو نمي پيچونه
کافر همه را به کیش خود پندارد:w05:

shirin_yalda

عضو جدید
از يه ترکه مي پرسن دوست داري توي تاکسي با کي بشيني؟ ميگه با يه دختر خوش قد و بالا وخوشگل و قد بلند با نامزدش. ميگن واااا اخه براي چي بانامزدش ؟ ميگه اخه ميچسبن به هم جا براي من باز مي شه:D

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه روز یه خروسه به مرغه میگه: یه نوک میدی؟ مرغه میگه: نه. خروسه میگه: جهنم.با خودکار می نویسم.

altinay

عضو جدید
شکوفه های صورتی فدای مهربونیات..............دارو ندارم یه دله ....اونم فدای خنده هات.

altinay

عضو جدید
یه ضرب المثل آفریقایی هست که میگه:
eshaban tenat eb ras makhim
یعنی خیلی دوست دارم.
جالب اینکه اگه از آخز هم بخونی همین معنی رو میده......!!
بخون...........؟:love:

naeim-kosha-2007

عضو جدید
از یه **** می پرسن که برای بستن یک لامپ به چند نفر ترک احتیاج داری؟ می گه 3 نفر می گن چرا 3 نفر ؟ میگه: یه نفر میره بالا نردبون لامپ رو بگیره .. دو نفر هم از پایین، نردبون رو بچرخوونند

naeim-kosha-2007

عضو جدید
خيلي ها مترسک رو دوست ندارن چون پرنده ها رو مي ترسونن.ولي من دوستش دارم چون تنهايي رو درک ميکنه

naeim-kosha-2007

عضو جدید
خداوند منو گرسنه ديد پيتزا داد
خداوند منو تشنه ديد پپسي داد.
خداوند منو در تاريكي ديد نور داد
خداوند منو بي مشكل ديد تو رو به من داد

naeim-kosha-2007

عضو جدید
دخترا به پنج گروه اصلي تقسيم ميشن :
‌گروه اول دخترائي هستند كه پسرا رو بدبخت ميكنن!
گروه دوم دخترائي هستند كه اشك پسرا رو در ميارن!
گروه سوم دخترائي هستند كه جوون پسرا رو به لبشون ميرسونن!
گروه چهارم دخترائي هستند كه كاري ميكنن پسرا روزي 18 بار‌آرزوي مرگ كنن!
گروه 5 دخترائي هستند كه به اشتباه فكر ميكنن جزو هيچكدوم از گروههاي بالا نيستن

naeim-kosha-2007

عضو جدید
يه بار يه خيارو خيارشورباهم ميرفتند يه نفر از خياره ميپرسه اين كيه باها ت ميگه خواهرمه ترشيده

naeim-kosha-2007

عضو جدید
يك روز انگشت با دماغ دعوا مي كنند دماغه به انگشته ميگه اگه از اين به بعد بهت جنس دادم

naeim-kosha-2007

عضو جدید
بوش بعد از مسلمان شدن به احمدي نژاد گفت انرژي هسته‌اي رو ولش؛ اين صيغه كه ميگن چيه؟

naeim-kosha-2007

عضو جدید
دليل پيشرفت نكردن فوتبال خانوم ها : 1) عمرا 11 تا خانوم توي زمين مث هم لباس بپوشن 2) عمرا توي بازي بعدي هم همون لباسا رو دوباره بپوشن

naeim-kosha-2007

عضو جدید
يک قطره اشک مى اندازم تو دريا
- تا زمانى كه پيداش كنى دوستت دارم.
- اگه پيدا كردي اون وقت تو رو فراموش مي كنم

naeim-kosha-2007

عضو جدید
تا گل هستند که خیلی با ارزشن:
۱-گل رز سرخ که مظهر عشقه
۲-گل شقایق که دلش مثل خونه
۳-گلی که داره این SMS را می خونه

naeim-kosha-2007

عضو جدید
دیروز روز جهانی آوارگان بود. توقع داشتم یه تبریک خشک و خالی بهم می گفتی که یه عمره آوارتم.

naeim-kosha-2007

عضو جدید
لذت داشتن یه دوست خوب توی یه دنیای بد، مثل خوردن یه فنجون قهوه گرم زیر برفه. درسته که هوا رو گرم نمی کنه، ولی آدمو دلگرم می کنه.

naeim-kosha-2007

عضو جدید
حیف نون به پسرش شک می کنه، بهش می گه: ها کن ببینم. پسرش ها می کنه. حیف نون می زنه تو گوشش می گه: کره خر! دختر بازی می کنی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.