اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مرد تنهای شب

عضو جدید
امروز یه جمله قشنگ خوندم :
" وقتی به یه مشکل بزرگی برمیخورین نگین : خدایا من یه مشکل بزرگ دارم .
بگین: آهای مشکل من یه خدای بزرگ دارم !"
...

مرد تنهای شب

عضو جدید
برای زیستن دوقلب لازم است :
یکی برای من یکی برای تو
و اگر قلب من مال تو باشه و قلب تو مال من باشه
آن زندگی هیچ وقت تمومی نداره

avaye_sabz

عضو جدید
یلدا یعنی یادمان باشد که زندگی آنقدر کوتاه است که یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت.
یلدا پیشاپیش مبارک

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ياد گرفتم که : 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند. 2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند . 3. از حسود دوري کنم چون حتي اگر دنيا را هم به او تقديم کنم باز هم از من بيزار خواهد بود . 4. تنهايي را به بودن در جمعي که به آن تعلق ندارم ترجيح دهم

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
تواگه پائیز زردی واسه من بهار سبزی...تواگه هوای سردی واسه من همیشه گرمی...تواگه ابر سیاهی واسه من ابر بهاری...تواگه دشت گناهی واسه من یه بی گناهی... تواگه غرق نیازی واسه من یه بی نیازی...تواگه رفیق راهی واسه من یه تکیه گاهی...تواگه دلت زسنگه واسه من خیلی قشنگه... تواگر باده پرستی تواگر هرچه هستی من توراباانچه هستی دوست دارم

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي جالبه: از سوسک مي ترسيم................از له کردن شخصيت ديگران مثل سوسک نميترسيم. از عنکبوت ميترسيم................از اينکه تمام زندگيمون تار عنکبوت ببنده نمي ترسيم. از خوب سرخ نشدن قورمه سبزي ميترسيم................از سرخ شدن آدما از خجالت نميترسيم. از سرما خوردگي ميترسيم................از سرخورده کردن دوستامون نميترسيم. از شکستن ليوان ميترسيم................از شکستن دل آدما نميترسيم

مرد تنهای شب

عضو جدید
در پی سهمِیه بندی شدن بنزیِن قیمت الاغ به شدت افزایش یافت... برو خوشحال باش قیمتت رفته بالا...!

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشمه ساری که خود را در اعماق درون شما پنهان ساخته است ، روزی قد خواهد کشید و فوران خواهد کرد و با ترنم و نغمه راه دریا را درپیش خواهد گرفت . جبران خلیل جبران

hosna soly

عضو جدید
من دارم پنجشنبه شب میرم. فکر نکنم دیگه همدیگه رو ببینیممنو فراموش کن و به خاطر تمام بدی ها منو ببخش.
(از طرف پاییز . یلدا مبارک)

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
به مجنون زد شبی لیلی اس ام اس
که آخر تا به کی تاخیر و فس فس؟
اگر عقدم نخوانی سال جاری
روم تهران، شوم دختر فراری!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
به ترکه می گن...
...
...
...
...
...
به تو چه که به ترکه چی می گن؟ اگه بگن آشغالارو ببر پایین حال نداری! اما برای فضولی این همه راه میای پایین!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
گا هي آنقدر غرق آرزو هات هستي ،،،،،که فرا موش مي کني خودت بزرگترين آرزوي کسي هستي

وضعیت
موضوع بسته شده است.