اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir.D

عضو جدید
[FONT=&quot]یارو میره طوطی سخنگو بخره، فروشنده بهش یه جغد میندازه. [FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]بعد از یه مدت دوستای یارو بهش می گن: یاد گرفته حرف بزنه یا نه؟ [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]یارو می گه: هنوز نه، ولی خیلی توجه می کنه![/FONT]
[/FONT]

[FONT=&quot]یکی رفت انگلیس ، صبح پاشد با زنش رفت بیرون توی خیابون.
یه مرده از کنارشون رد شد و گفت : «گود مورنینگ سر»
اون جواب داد : «سر مورنینگ گود» !
زنش پرسید : اوا آقا جعفر چی شد ؟
گفت هیچی !
این یارو انگلیسیه گفت : «سلام علیکم» و منم بهش گفتم : «علیکم سلام»
[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

[FONT=&quot]http://jok20.blogsky.com/[/FONT]

[FONT=&quot]http://jok20.blogsky.com/[/FONT]
[FONT=&quot]غضنفر داشته از تو جزیره آدم‌خورا رد میشده،‌ یهو می بینه آدم خورا محاصرش کردن. بیچاره جفت می‌کنه با حال زار میگه: ای خدا بدبخت شدم!‌ یهو یک صدایی از آسمون میاد: نترس بنده من، بدبخت نشدی! اون سنگ رو از جلوی پات بردار بکوب به سر رئیس قبیله[URL="http://jok20.blogsky.com/"]. غضنفر خوشحال میشه،‌ سنگ رو میکوبه تو کله ‌رئیس قبیله. رئیسِ قبیله جابه‌جا میمیره، باقی افراد قبیله شاکی میشن، نیزه به دست، شروع می‌کنن دویدن طرف غضنفر! یهو یک صدایی از آسمون میاد: خوب بنده من، حالا دیگه بدبخت شدی[/FONT]

[FONT=&quot]یک مورچه و یک زرافه باهم ازدواج می کنند.
شب عروسی مورچه گم می شه بعد از یک هفته پیداش می شه
بعد زرافه بهش می گه : این همه مدت کجا بودی ؟
مورچه می گه : تو راه بودم که بیام بوست کنم[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[/URL]

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
توی کلبه توی بیشه * رو بخار گرم شیشه * مینویسم با تو هستم از گذشته تا همیشه

ozra.m

عضو جدید
:biggrin:اگه يه روز بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و به خونتون نرسي ... اونوقت ميفهمي كلاغ قصه ها چي ميكشه!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

Amir.D

عضو جدید
[FONT=&quot]حیف نون رو برای اولین بار می برند توی هلی کوپتر، توی آسمان از سمت چپی اش می پرسه: شما گرمتونه؟ [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]طرف می گه: نه [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]از سمت راستی اش می پرسه شما گرمتونه؟ [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]اون یکی هم می گه نه [/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]بعد حیف نون بلند می گه: آقای خلبان هیچ کس گرمش نیست. اون پنکه سقفی رو خاموشش کن![/FONT]

[FONT=&quot]آقاهه میره پیش دکتر و می گه: آقای دکتر به دادم برس! از صبح تا حالا کمرم راست نمی شه ! دکتر با تعجب به سر تا پای طرف نگاه می کنه و می گه: علتش معلوم است [/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot] ! دکمه یقه پیراهنت را به دکمه شلوارت وصل کردی![/FONT]

[FONT=&quot]پسره میره خواستگاری، پدر عروس میگه مهریه دخترم صد بشکه بنزِینه! پدر داماد میگه پسرم! پاشو پاشو بریم یک دختر گازِسوز پیدا کنیم [/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot][/FONT]

khooshe

مدیر بازنشسته
صبح که ازخواب پا می شی 2کار انجام بده 1-خدا رو شکر کن که زنده ای 2-برو حموم چون بقیه هم می خوان زنده باشنو زندگی کنن!!!!!!!

khooshe

مدیر بازنشسته
میدونین چرا زنها کمتر فوتبال بازی می کنن؟چون کمتر زنی پیدا می شه که حاضر باشه با 10نفر دیگه یه جور لباس بپوشه!!!!

khooshe

مدیر بازنشسته
روش دفع انگل:3روز فقط چایی و بیسکویت می خوری روز 4رم فقط چایی می خوری اون وقت انگل میاد بیرون و میگه بیسکوییتش کو اون وقت میگیریش.

khooshe

مدیر بازنشسته
آنهایی که رنگ پریدگیه پاییز را دوست ندارند نمی فهمند که پاییز همان بهار است که عاشق شده!

khooshe

مدیر بازنشسته
یه روز توی جهنم همدیگرو میبینیم آخه هردومون جهنمی هستیم تو به جرم اینکه قلبمو دزدیدی و من به خاطر اینکه جای خدا تورو پرستیدم.

Amir.D

عضو جدید
[FONT=&quot]مردي چپول[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]پيش دكتر ميره[/FONT][FONT=&quot].
[/FONT]
[FONT=&quot]ميگه :آقاي دكتر من همه چيز رو دو تا ميبينم[/FONT][FONT=&quot] .
[/FONT]
[FONT=&quot]دكتر ميگه هر[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]سه تا تون اينجوري ميبينيد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

Amir.D

عضو جدید
[FONT=&quot]يه مرغه به[/FONT][FONT=&quot] اون يكي مرغه ميگه: ديدي بدبخت شدم، تو كيف دخترم پرخروس پيدا كردم. دوستش ميگه[/FONT][FONT=&quot]: اينكه چيزي نيست، من تو كيف دخترم تخم مرغ پيدا كردم[/FONT]

khooshe

مدیر بازنشسته
قابل توجه آقایان:با در نظر کرفتن قیمت جدید سکه دیه از مهریه ارزانتر است.حالا تصمیم با شماست.:D

khooshe

مدیر بازنشسته
یک باب خانه در نیاوران به مساحت 450متر مربع مفید سونا استخر جکوزی و پکیج با دید بسیار عالی به خدا خوشبختی نمیاره برو سر خونه زندگیت....!

ozra.m

عضو جدید
به یارو میگن کامپیوتر بلدی ؟؟؟؟؟؟..........میگه آره .........میگن پس روشنش کن :میگه نه تا این حد دیگه.

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
سلام .. از اداره ی برق مزاحمتون می شم .... شاکی خصوصی دارید .... برق چشاتون یکی را کشته

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
خسیسه ، یه روز موز میخوره - وقتی که خوردش پوستش رو میزاره لای دفتر خواتراتش

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هرگز به کودکانتان نگوييد پيشه آينده اش چه باشد همواره به او ادب و ستايش به ديگران را آموزش دهيد چون با داشتن اين ويژگيها هميشه او نگار مردم و شما در نيکبختي خواهيد بود و اگر اينگونه نباشد هيچ پيشه اي نمي تواند به او و شما بزرگواري بخشد[FONT=&quot]

[/FONT]

آخرین ویرایش:

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
عشق یعنی علاقه - نه کفکیر و ملاقه - دوستت دارم یه عالمه اندازه ی یه قابلمه - تو قابلمه نشستم - یه لنگه کفش تو دستم - منتظر تو هستم

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
كدام عضو مرد است كه
هيچ استخواني ندارد،
پررنگ است،
دوست دارد تلمبه بزند
و در عشق بازي نقش مهمي دارد؟
...................

اون عضو، «قلب» است،
البته نظر شما هم محترم است

khooshe

مدیر بازنشسته
لره با خدا قهر می کنه بالای دفترش می نویسه به نام بعضیا!!!!!

khooshe

مدیر بازنشسته
هر وقت یه سوسک تو دستشویی دیدی با دمپایی فورا نزن رو سرش با بی توجهی از بغلش رد شو بی توجهی از صد تا فحش براش بدتره!!!!

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]عشق مثله پنیر میمونه، زیادش آدمو خنگ میکنه، نرمالش فقط تا یک ساعت آدمو سیر نگه میداره، هیچ کس هم بدونه پنیر نمرده .[/FONT]

mohsend

عضو جدید
اگه ایرانسل داری این کد رو وارد کن. تمام تماسها و اس ام اسهات با تمام خطوط رایگان میشه
.
.
.
.
*140*zereshk#

Behnam.H2009

عضو جدید
به عربه میگن شهر شما آثار باستانی هم داره ؟ میگه : نه . ولی آقای رئیس جمهور قول داده چند تایی برامون بسازه .

afa

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی ، هر چه را که بخواهی همان را به تو می دهد
چشمانت را باز کن
دلت را بیدار کن

رویاهایت را صدا کن

وقتی عشقت تنهات گذاشت … نگران خودت نباش که بدون اون چی کار کنی ، شرمنده ی دلت باش که بهت اعتماد کرد !

داش سام علیک !

با اجازت روغن ماشینتو خالی کردم و به جاش خون جیگرمو ریختم ، تا هر وقت استارت زدی به عشقت بسوزم .

ذت زیاد

آرشيتكت

عضو جدید
مثل ساحل آرام باش تاديگران مثل دريا بيقرارت باشند
به خنگه ميگن آرزوت چيه؟ميگه دكتر شم از اتاق عمل بيام بيرون بگم متاسفم

khooshe

مدیر بازنشسته
به غضنفر مي گن بيا اينجا به انگليسي چي مي شه ؟ ميگه : کام هير. ميگن حالا برو اونجا به انگليسي چي ميشه ؟ ميگه: ميرم اونجا ميگم کام هير. . . !!!!
غضنفر از پدرش مي‌پرسه: بابا، ماه نزديك‌تره يا اصفهان؟ پدره ميزنه پس گردنش و ميگه: آخه نفهم، معلومه ديگه، مگه تو از اينجا ميتوني اصفهان رو ببيني
ميخواستم شمع باشم و تا آخر عمر به پات بسوزم، ولي نامرد اديسون، برق رو اختراع كرد
شما برنده یک دستگاه ماکسیما، یک باب منزل مسکونی و ماهانه 500هزار تومان را سراغ نداری؟ گفتم شاید امر خیری صورت گرفت!

قاضی به دزده میگه تو این همه دزدی رو تنهایی انجام میدی؟؟
دزده میگه ای بابا مگه تو این زمونه آدم درستکار هم پیدا میشه که به شراکت انتخاب کنم؟؟!!!

عشقي ترين اس ام اس غضنفری : عزيزم بيا با قايق عشق با هم پرواز کنيم
پيتيکو ! پيتيکو ! پيتيکو !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.