از دوستان عزیزی که پرسپکتیوشون خوبه تقاضا میکنم تجربه هاشون رو برای ترسیم تصاویر بهتر و گویا تر در دیدهای مختلف (پرنده-ناظر و...)ارائه کنن
تا روند دوستانی که مثل من پرسپکتیوشون خوب نیست تسریع بشه !
منم با نظر شما موافقم
منم پرسپکتیوم خوب نیست

از دوستان عزیزی که پرسپکتیوشون خوبه تقاضا میکنم تجربه هاشون رو برای ترسیم تصاویر بهتر و گویا تر در دیدهای مختلف (پرنده-ناظر و...)ارائه کنن
تا روند دوستانی که مثل من پرسپکتیوشون خوب نیست تسریع بشه !
منم با نظر شما موافقم
منم پرسپکتیوم خوب نیست![]()
سلام، من براي اسكيس ميخوام از خودنويس استفاده كنم ، ولي هيچي از ماركا نميدونم، و اينكه با خودنويس ميشه به راحتيه f كار كرد؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
پارسال استاد علیمحمدزاده تو کلاسای ارشدشون به ما گفتن که میتونید برای اتودهاتون از snowman و برای خط های اصلیتون از unipin 0.3 و بالاتر استفاده کنید و البته این رو هم بگما روی قلم خطاطی اصرار داشتن.سلام، من براي اسكيس ميخوام از خودنويس استفاده كنم ، ولي هيچي از ماركا نميدونم، و اينكه با خودنويس ميشه به راحتيه f كار كرد؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
من رفتم واسه کلاس اسکیس ثبت نام کنم بهم میگن واسه ارشد هم اسکیس،هم راندو،هم کارگاه اسکیس،هم حل تمرین
اونایی که تجربه دارن لطفا بگن آیا واقعا همش لازمه؟؟؟
من امروز تو نشست آخر علیمحمدزاده هم رفتم. یه سری نکتههای خیلی مهم گفتن که دوستان شاید به درد شما هم بخوره. این نکتهها رو برای کسایی گفتن که میخوان درصد اسکیسشون بالای 60 درصد بشه. من تند تند یادداشت کردم یه خورده قاطی شده.
1. باور و اعتماد به نفس ( یک نفر همیشه استثناست، همه نمیتوانند ولی هر کس میتواند آن استثنا باشد).
2. باید دوید تا ته بودن// باید به منتقای درخت و خدا رسید// جایی میان بیخودی و کشف (خیلی تاکید داشتن که در مرحله چهارم یادگیری مطالب باید از ضمیر ناخود آگاه ما خارج بشه، جایی میان بیخودی و کشف. که سهراب هم این رو درک کرده بود و بیشتر معمارای بزرگ و کسایی که توی یه فنی خیلی موفق میشن وارد مرحله چهارم یادگیری میشن.)
3. فرمشناسی، هندسه، عملکرد و کانسپت. اینجا یه دیاگرامی برای ما ترسیم کردن که شکل مثلث داشت. توی یه رأس این مثلث تفکر بود، توی یه رأسش عملکرد بود و توی یه رأسش زیبایی شناسی بود و تاکید داشتن که باید یه معمار بتونه سه رأس این مثلث رو به تعادل برسونه و ذهن معمار در مرکز سه رأس مثلث قرار داره.
4. دیتیلهای فنی در مقطع و ترسیم متعدد دیاگرامهایی که فرآیند طراحی رو نشون میدن. به دیاگرامهای رنزو پیانو و ریچارد راجرز هم اشارههایی داشتن.
5. راجع به مقولهی هم زمانی در طراحی مدارک معماری ( پلان، حجم و مقطع ) با توجه به آموزشهایی که خودشون از مدرسه AA لندن دیدن.
6. رعایت اصول محورها در طراحی ( پلانهای 2 محوره و 4 محوره مناسب آزمونند میشه تو زمان کوتاه جمعشون کرد.)
7. توجه به فضاهای بسته نیمه باز و باز و اینکه 10 درصد نمره به لنداسکیپ تعلق میگیره.
کلاً ایشون به سبک مینیمال هویت گرا تمایل نشون دادن و گفتن یه بخش عمده آموزششون بیان شاخصههای معماری ایرانیه مثل نمای 3 بخشی، تناسبات معماری ایرانی، ارزش فضا در مقابل فرم در معماری ایرانی و ... بعلاوهی اصول طراحی معماری بین الملل. دوستان نکتهها خیلی بیشتر از اینا بود اگر فرصتی بشه بقیشو براتون میزارم. از دوستهای دیگه هم میخوام که تو گذاشتن نکاتی که تو کلاس اسکیسها یاد میگیرن بیان اینجا بگن که هممون استفاده کنیم.
بچه هايي كه رفته بوديد همايش سپيده عليزاده ميشه بگيد راجع به درصدا چيزي گفتن يا نه؟؟؟اينكه ميانگينا امسال چه جوريه و ....
دانشگاه تهران اسکیس و تئوری خوبی می خواد . رتبه پیش بینی شدتون تا 300 می تونه جابجا بشه ، پس اسکیس رو باید خیلی خوب به بالا بزنید.چون ممکنه درصد ماکس تو یه سالی یه عددی باشه که ساله قبلش اینطوری نبود . فرض کنیم ماکسیمم درصد معماری 70 شده پس قبولین تو دسته هایی بین این تقسیم بندی قرار میگیرن.دوستان برای رتبه اولیه حدود 150 با چه درصدی حدودا میشه دانشگاه تهران قبول شد؟
دوستان برای رتبه اولیه حدود 150 با چه درصدی حدودا میشه دانشگاه تهران قبول شد؟
ُسلام شهید.نه، مشکلی نداره، حتی بعضی از استادا روش تدریسشون با خط کشه. این یه جور کار سلیقه ایه. بستگی به خودت داره که کدوم رو انتخاب کنی. من خودم بلد نیستم دستی بکشم. تو اگه میدونی کارت با خط کش بهترین میشه خب با خط کش بکش......کلا به نظرم سبک کشدن مهم نیس، مهم اینه که تو هر کار و سبکی که هستی بهترین باشیسلام
استفاده از خط کش واسه اسکیس مشکل داره؟؟؟ اگه نداره پس چرا این همه تمرین خط میکنیم؟؟؟؟
سلام
استفاده از خط کش واسه اسکیس مشکل داره؟؟؟ اگه نداره پس چرا این همه تمرین خط میکنیم؟؟؟؟
بچه هايي كه رفته بوديد همايش سپيده عليزاده ميشه بگيد راجع به درصدا چيزي گفتن يا نه؟؟؟اينكه ميانگينا امسال چه جوريه و ....
سلام بچه ها
کسی تا حالا کتاب ایده و خلاقیت در معماری احسان طایفه رو دیده آیا؟!
می دونید چه جوریه؟چقدر مفیده ؟!
بچه ها کسی میتونه کتاب یا جزوهای در مورد مفاهیمی مثل تراکم، سطح اشغال، ضوابط اشغال زمین و.. معرفی بکنه؟