سایه جان عزیزم من دنبال اسم این کتاب بودم می تونی زحمت بکشی اسم و نویسنده و .... رو بزاری؟؟؟
البته یک نکته ای هست و اونم اینه که دوستان میگن اگر تو کاردان بودی رتبه اتو خراب نمبکردی و پارسال قبول میشدی.......حق با شماست اما یک نکته هست و اونم اینه که من مشغول کار بودم متاسفانه و تایم واسه تمرین نداشتم اما تجربه عالی شد واسه امسال
سایه جان عزیزم من دنبال اسم این کتاب بودم می تونی زحمت بکشی اسم و نویسنده و .... رو بزاری؟؟؟
مشاهده پیوست 138756مشاهده پیوست 138757
نکاتی در مورد خط کشیدن
ESSENTIAL TIPS TO REMEMBER
http://www.sketchmyworld.com
- Draw with your elbow and shoulder;
- Don’t bend your wrist;
- Rotate a paper to an angle that is comfortable for you;
- Practice every single day!
کتاب مفاهیم پایه در معماری نوشته ادواردت.وایت عالیهههههههه
آفرینش فرم در معماری-پیرداوری
1) خودتون واسه این چیزا تو دردسر نندازید، اولا که اصولا ریزفضاها رو خودشون میدن، مثلا میگن مرکز فرهنگی دارای فضای آمفی تئاتر، گالری، اداری، کلاس آموزش و فروشگاه... ثانیا تو یه اسکیس 4 ساعته نمیان یه طرحی بدن که 20-30 تا ریز فضا داشته باشه و فقط 5 ساعت وقت صرف حل کردن روابطش بشه.
2) در مورد قسمت دیاگرام و تحلیل و اقلیم هم وقت بذارید ولی نه با وسواس. بعضی مواقع میگن هیچ گونه تحلیلی نباید داشته باشه طرح! از این گذشته اونیکه داره صحیح میکنه چندین ساله کارش اینه، براحتی میفهمه کدوم حرکت به قصد آب بندی صرف توی کار گنجونده شده. به هر حال اسکیس کنکور ارشد هست، اسکیس ترم 2 و 3 نیست که بعضی چیزای واضحو با آب و تاب بذاریم توی کار. توی این مرحله کاربرد مهمه، گفتن چیزای خیلی ریز هم که ازشون استفاده ای نمیشه دردی رو دوا نمیکنه. چون آزمون تستی نیست که بگیم من خیلی ریز بلد شدم اقلیمو، باید یه چیزی بلد باشی که به کار طرحت بیاد.
برنامه ریزی من : با 15 دقیقه تاخیر ......رسیدم....خیس عرق ....تا بیام پیدا کنم کجا هستم و گوشی و اینا رو تحویل بدم یه نیم ساعتی هم اونجا از دست رفت....بعد یه سری موجودات رو دیدم که ولو شدن رو زمین....مثل کنه به تخته شاسی چسبیدن....حق با شماست
ولی فکر کنم برای تمرین خیلی خوبه تا بدونیم برای هر بنا چی می خوایم
و اعداد و استانداردها رو هم برای دونستن نسبت فضاها خوبه دیگه!!!!!
گفتم که من تجربه ای ندارم
چه تمرینی خوبه الان انجام بدیم؟
اینکه بیشتر به فرم خوب نمره میدن یا به طرحی درست؟ یا به ارائه زیبا؟
در وهله اول بعد از دیدن موضوع باید چیکار کنیم؟ تحلیل کنیم...به فرمش فکر کنیم...نمی دونم؟
به هر حال باید برای وقتمون برنامه ریزی کنیم
نیم ساعت اول...یک ساعت بعد...یه ساعت پایانی...
حق با شماست
در وهله اول بعد از دیدن موضوع باید چیکار کنیم؟ تحلیل کنیم...به فرمش فکر کنیم...نمی دونم؟
من فك ميكنم تو اسكيس كسي برندس كه اسكيسو فهميده باشه1) خودتون واسه این چیزا تو دردسر نندازید، اولا که اصولا ریزفضاها رو خودشون میدن، مثلا میگن مرکز فرهنگی دارای فضای آمفی تئاتر، گالری، اداری، کلاس آموزش و فروشگاه... ثانیا تو یه اسکیس 4 ساعته نمیان یه طرحی بدن که 20-30 تا ریز فضا داشته باشه و فقط 5 ساعت وقت صرف حل کردن روابطش بشه.
2) در مورد قسمت دیاگرام و تحلیل و اقلیم هم وقت بذارید ولی نه با وسواس. بعضی مواقع میگن هیچ گونه تحلیلی نباید داشته باشه طرح! از این گذشته اونیکه داره صحیح میکنه چندین ساله کارش اینه، براحتی میفهمه کدوم حرکت به قصد آب بندی صرف توی کار گنجونده شده. به هر حال اسکیس کنکور ارشد هست، اسکیس ترم 2 و 3 نیست که بعضی چیزای واضحو با آب و تاب بذاریم توی کار. توی این مرحله کاربرد مهمه، گفتن چیزای خیلی ریز هم که ازشون استفاده ای نمیشه دردی رو دوا نمیکنه. چون آزمون تستی نیست که بگیم من خیلی ریز بلد شدم اقلیمو، باید یه چیزی بلد باشی که به کار طرحت بیاد.
unlike....................................من فك ميكنم تو اسكيس كسي برندس كه اسكيسو فهميده باشه
نميدونم منظورمو متوجه ميشين يا نه اما روابط فضايي و اينا كشكه
وقتي كنكور تئوري عوض ميشه
اين مقدمه اي هست براي عوض شدن اسكيس
حق با شماست