ilili
عضو جدید
قابلی نداشت ...بعدا با هم حساب میکنیمفدات بشم عزیزم سایت خیلی باحالی بود![]()

قابلی نداشت ...بعدا با هم حساب میکنیمفدات بشم عزیزم سایت خیلی باحالی بود![]()
مارو گرفتیدها! یعنی واقعا تاحالا همچین اسمی نشنیده بودید! به شمام میشه گفت ایرانی؟
خو اسم منو که همه میدونن
عقربم عقرب
من محسنممممممممممممممممممممممممممم
برو خدا رو شکر کن اسمت ریشه ی عربی نداره
ترکی زیادم بد نیست
اما عربی...
موافقم
بدبختی اسم واقعیم عربیه!! قبلا کلی پدر مادرم رو سرزنش میکردم از این اسمای عربی که انتخاب کردن ولی الان چیزایی میبینم که دیگه تاسف عمیق وبسیار شدیدی دارم برای جوونای امروزی که واقعا اینا چرا اسم بچه هاشون رو ازین اسم ها میذارن ! قدیم میگفتن فلانی خاب آهو دیه میزاشتن رضا یکی خاب بیابون میدید میزاشت حسین یکی خاب شمشیر میدید میزاشت علی و....... این جونای مثلا تحصیل کرده امروزی چرا انقدر کوته فکرن آخه...
شما اگه اسم بچت ایرانی اصیل باشه بزرگ شد خوشش نیومد 3 سوت ثبت احوال تبدیلش میکنه به عربی ! ولی اگه عربی باشه بری بخای به ایرانی تبدیلش کنی اصل بعید نیست بندازنت زندان!!!
در کل باید بگم متاسفم از این نه تنها باطنمون درگیر خرافات و... هست ظاهرمون هم همینطوره
بدبختی بزرگتر اینه که اصلا معنی اسم رو نمیدونن! طرف اسم بچشو گذاشته ### ! یکی نیست بگه دیوانه اصن میدونی معنی و منظور از این اسم چیه.....؟؟
خو باش چرا حالا اینقدر عصبانی خخخخخخخخخخ
من محسنممممممممممممممممممممممممممم
این اسم واقعیت بود......حسین بیشتر از آب تشنه ی لبیک بود.افسوس که به جای افکارش، زخم های تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند. دکتر علی شریعتی
اسمتووووووووو بگو تا من نگفتممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممخو باش چرا حالا اینقدر عصبانی خخخخخخخخخخ
هیم؟حسین بیشتر از آب تشنه ی لبیک بود.افسوس که به جای افکارش، زخم های تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند. دکتر علی شریعتی
اسمش حسن استاین اسم واقعیت بود......
چهاسم قشنگی......
آدم یه اسم داره دیگه..الکی، واقعی دیگه چیه؟!!
من شناسنامه ندارم..
پس اصل و نصبت رو رو پوست مرغ نوشتن؟بلخره یه 3 جلدی ! 2جلدی ! تک جلدی چیزی داری دیگه
![]()
پس اصل و نصبت رو رو پوست مرغ نوشتن؟بلخره یه 3 جلدی ! 2جلدی ! تک جلدی چیزی داری دیگه
![]()
نه رو پوست کرگدن نوشتن موندگاریش بیشتره...
شما که اسم الکی و واقعی داری اسم واقعیت و بگو ببینم..
اندر اسپم های مقوایی اسپم نژاد
به توچه......
اینا اندر اندزه تشت د کلت..........![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اسم واقعیت و معنیشو بیا بگو... | زنگ تفريح | 80 | |
![]() |
چند نفر هم اسم شما وجود دارند ؟! | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
با آخرین حرف اسم نفر قبلی یه اسم بگو | زنگ تفريح | 844 | |
![]() |
اسم این دختر چی میشه؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
اسم گرید فروت چیست? | زنگ تفريح | 0 |