skull
حالا مگه چه آشه دهن سوزی هستsend me
حالا همتون نرین این اسمو بزارین که خز شه
وای بلا به دورحالا مگه چه آشه دهن سوزی هست
من ماله خودمه بالای 2ساله که دارمو عوض نمیکنم
موش تو رو نخورهوای بلا به دور
حالا معنیش چیه که اینقدر طرفداریشو میکنی؟؟موش تو رو نخوره
ecکه خودممحالا معنیش چیه که اینقدر طرفداریشو میکنی؟؟
ec؟؟؟فکر کنم اسمت اسمال باشه مخففش کردی شده اینecکه خودمم
اسماعیل هستمec؟؟؟فکر کنم اسمت اسمال باشه مخففش کردی شده این
خب منم که همونو گفتم اسمتو مخفف کردم شد اسمال دیدی چقدر باهوشم تو بگو ف من تا عقدسیش میرماسماعیل هستم
send me
حالا همتون نرین این اسمو بزارین که خز شه
یرو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنهخب منم که همونو گفتم اسمتو مخفف کردم شد اسمال دیدی چقدر باهوشم تو بگو ف من تا عقدسیش میرم
از این که میبینم شما اینقدر دختر با کمالاتی هستید بسیار مسرورم خوب شد این اسمو برای بلوتوثتون انتخاب نکردینecmn_ec این اسمو میگم نمیگم قشنگ نیست یه خورده زشتهمنم الان گذاشتم send me![]()
از این که میبینم شما اینقدر دختر با کمالاتی هستید بسیار مسرورم خوب شد این اسمو برای بلوتوثتون انتخاب نکردینecmn_ec این اسمو میگم نمیگم قشنگ نیست یه خورده زشته
شان شخصیت و فرهنگ تا همین حده دیگه ... کوچولو هیچ کس تاحالا با این حرفا بزرگ نشده و نمیشه نخواهد شداز این که میبینم شما اینقدر دختر با کمالاتی هستید بسیار مسرورم خوب شد این اسمو برای بلوتوثتون انتخاب نکردینecmn_ec این اسمو میگم نمیگم قشنگ نیست یه خورده زشته
ممنون از لطفتون خودمم میدونم اسم بلوتوث من تکهحیف که تمام گوشیهای جهان دستم نیست وگرنه اسم تمام بلوتوثهای جهانو این اسم میزاشتم![]()
شان شخصیت و فرهنگ تا همین حده دیگه ... کوچولو هیچ کس تاحالا با این حرفا بزرگ نشده و نمیشه نخواهد شد
از این که میبینم شما اینقدر دختر با کمالاتی هستید بسیار مسرورم خوب شد این اسمو برای بلوتوثتون انتخاب نکردینecmn_ec این اسمو میگم نمیگم قشنگ نیست یه خورده زشته
چی بد شدشان شخصیت و فرهنگ تا همین حده دیگه ... کوچولو هیچ کس تاحالا با این حرفا بزرگ نشده و نمیشه نخواهد شد
ممنون از لطفتون خودمم میدونم اسم بلوتوث من تکه
وایچرا از حرف من نقل قول ميگيري و بعد عوضش ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كي اين حرفو زدم؟
خب تو دلت بود میخواستی بهم بگی خودم زودتر متوجه شدم چه اشکالی داره ولی به خاطر گل رویه مینا دیگه سر به سر اسمال نمی زارم اسمال بیا منو ببوس از دلم در بیارچرا از حرف من نقل قول ميگيري و بعد عوضش ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كي اين حرفو زدم؟
شما گفتی که تو نقلو قول مثل اینکه دستکاری شدهشما ديگه چرا ميخندي؟![]()
خب تو دلت بود میخواستی بهم بگی خودم زودتر متوجه شدم چه اشکالی داره ولی به خاطر گل رویه مینا دیگه سر به سر اسمال نمی زارم اسمال بیا منو ببوس از دلم در بیار
شما گفتی که تو نقلو قول مثل اینکه دستکاری شده
منم خندم گرفت
منظوری نداشتم
خداییش آخر خنده بود ... آخه تا بعد از پستی که گفتم کسی تاحالا با این حرفا بزرگ نشده و نمیشه نخواهد شد این نقل و قول محقق شد
از كي تا حالا از دل من خبر داري؟
نخيرم همچين چيزي نبود![]()
خب ولی اسم بلوتوثم که یه کم که قشنگه
خب همینو میخواستم بدونمچون اصرار ميكني يه اره خیلی قشنگه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اسم بلوتوث گوشیت چیه؟ | زنگ تفريح | 7 | |
![]() |
چند نفر هم اسم شما وجود دارند ؟! | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
با آخرین حرف اسم نفر قبلی یه اسم بگو | زنگ تفريح | 1139 | |