اسم بلوتوث گوشي شما چيه؟

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از این که میبینم شما اینقدر دختر با کمالاتی هستید بسیار مسرورم خوب شد این اسمو برای بلوتوثتون انتخاب نکردینecmn_ec این اسمو میگم نمیگم قشنگ نیست یه خورده زشته

چون گفتي نرو بذار منم گذاشتم وگرنه اونقدرهام قشنگ نيس:D

ecmn_ec

عضو جدید
از این که میبینم شما اینقدر دختر با کمالاتی هستید بسیار مسرورم خوب شد این اسمو برای بلوتوثتون انتخاب نکردینecmn_ec این اسمو میگم نمیگم قشنگ نیست یه خورده زشته
شان شخصیت و فرهنگ تا همین حده دیگه ... کوچولو هیچ کس تاحالا با این حرفا بزرگ نشده و نمیشه نخواهد شد

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شان شخصیت و فرهنگ تا همین حده دیگه ... کوچولو هیچ کس تاحالا با این حرفا بزرگ نشده و نمیشه نخواهد شد

شما دو تا چرا بحث ميكنيد؟
شوخي و شيطنت هم حدي داره خووووووووو
هركسي يه اسمي به نظرش زيبا هس كه واسه ديگري شايد نباشه
درست نيس به هم توهين كنين

گیگیل

عضو جدید
چرا از حرف من نقل قول ميگيري و بعد عوضش ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كي اين حرفو زدم؟
خب تو دلت بود میخواستی بهم بگی خودم زودتر متوجه شدم چه اشکالی داره ولی به خاطر گل رویه مینا دیگه سر به سر اسمال نمی زارم اسمال بیا منو ببوس از دلم در بیار

ecmn_ec

عضو جدید
شما ديگه چرا ميخندي؟:razz:
شما گفتی که تو نقلو قول مثل اینکه دستکاری شده
منم خندم گرفت
منظوری نداشتم
خداییش آخر خنده بود ... آخه تا بعد از پستی که گفتم کسی تاحالا با این حرفا بزرگ نشده و نمیشه نخواهد شد این نقل و قول محقق شد

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب تو دلت بود میخواستی بهم بگی خودم زودتر متوجه شدم چه اشکالی داره ولی به خاطر گل رویه مینا دیگه سر به سر اسمال نمی زارم اسمال بیا منو ببوس از دلم در بیار

از كي تا حالا از دل من خبر داري؟
نخيرم همچين چيزي نبود:razz:

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما گفتی که تو نقلو قول مثل اینکه دستکاری شده
منم خندم گرفت
منظوری نداشتم
خداییش آخر خنده بود ... آخه تا بعد از پستی که گفتم کسی تاحالا با این حرفا بزرگ نشده و نمیشه نخواهد شد این نقل و قول محقق شد

اين بار از گناهتون ميگذرم :razz:
تكرار نشه هااااااااااا:D

ecmn_ec

عضو جدید
واقعا بعضیا رو هر کاری کنی بازم نمیخوان متوجه بی ادبیشون بشن
من دیگه جواب نمیدم