سلام دوستای گلم
امیدوارم موفق باشین
در جواب حرف وروجک عزیزم باید بگم که بعضیا هم هستن که در خفا پیگیرن ولی اعتماد بنفس گذاشتن کاراشونو ندارن (اصن نفهمیدین کیو میگم که!! هان؟ خوبه :دی)![]()
راستش بنظر من کتاب معماری فرم آقای پیرداوری همبرای کسانی که در ترکیب حجم مشکل دارن کتاب خوبیه
مشاهده پیوست 89471
یکی از مهم ترین کتابا این کتابه توصیه میکنم حتما بخریدش خیلی خیلی ذهنتون رو باز میکنهسلام دوستای گلم
امیدوارم موفق باشین
در جواب حرف وروجک عزیزم باید بگم که بعضیا هم هستن که در خفا پیگیرن ولی اعتماد بنفس گذاشتن کاراشونو ندارن (اصن نفهمیدین کیو میگم که!! هان؟ خوبه :دی)![]()
راستش بنظر من کتاب معماری فرم آقای پیرداوری همبرای کسانی که در ترکیب حجم مشکل دارن کتاب خوبیه
مشاهده پیوست 89471
حرف شما کاملا درستهبه نظر من مواردی که توی اسکیس میاد و مهمه دسته بندی بشه ؛ مثلا فیگور، ترکیب حجم مناسب، اقلیم، ... از بیس تا نهایت . . .
بعد برای هر کدوم تمرین و کتاب مشخص کنیم تو زمان مشخص مثلا دو روز که زمان بندی هم دستمون باشه که آخر هر هفته بدونیم چی دستمونو به چی رسیدیم....
تمرینای آقای حسینی هم که بیس اولیه رو برای مهارت دست تا حدودی داره دیگه
اسکیس به نظر من مهارت دستی رو میخواد که فکر رو در نهایت سرعت برسونه اگه فکری نباشه دست قوی به چه درد می خوره؟
نظرتون چیه؟
خواهش دوست عزیزیکی از مهم ترین کتابا این کتابه توصیه میکنم حتما بخریدش خیلی خیلی ذهنتون رو باز میکنه
خیلی ممنون یولیا جان
راستی کتابای طایفه یادت نره آپلودش، صفحه اتو بستی دسترسی بهت غیرممکن شده مجبور شدم اینجا برات پیغام بذارم
پس ما که 2 ماه دیگه گنکور داریم چی؟ کنکور آزاد 22 اردیبهشته. تازه اسکیسش هم همون روزه. شما تازه میخواین از 2 ماه دیگه اسکیس کامل شرو کنین؟[/QUOTE]این روزا سرونوشت سازه ها از 2 ماه دیگه باید شروع کنیم هر روز حداقل یه طرح کاملو کار کنیم دقیقا عین کنکور ارشد پس بجنبدی، تا اونجا که بتونم منم کمک میکنم، تو اسکیس حرف چندانی برا گفتن ندارم اما تو روند طراحی و ایده پردازی و از اینجور چیزا امیدوارم بتونم کمک کنم
سلام به همه دوستااااا
ببخشیدا من گفته بودم دستم مشکل داره.واسه همینه کم کار میکنم!!!!.
ببخشیداااااا یه پیشنهاد!!!!!! لطفا این بحثایی که میکنید و تو قسمت آموزش اسکیس انجام بدید..تا اینجا پستا قاطی نشه!
هر کدوم که فیگور کشیدنتون خوبه لطفا چند تا بکشید از اونا که بیشتر سر جلسه به کار میان و سریع میشه شبیه آدم!!!
من یه کم مشکل دارم تو فیگور آدمام زیاد شبیه نمیشن!!ولی حالا کشیدم چندتا!اگه کسی با ماژیک فیگور راحت کشیدنو میدونه لطفا نمونه بزاره..ممنون
مشاهده پیوست 89591
سلام به همه دوستااااا
ببخشیدا من گفته بودم دستم مشکل داره.واسه همینه کم کار میکنم!!!!.
ببخشیداااااا یه پیشنهاد!!!!!! لطفا این بحثایی که میکنید و تو قسمت آموزش اسکیس انجام بدید..تا اینجا پستا قاطی نشه!
هر کدوم که فیگور کشیدنتون خوبه لطفا چند تا بکشید از اونا که بیشتر سر جلسه به کار میان و سریع میشه شبیه آدم!!!
من یه کم مشکل دارم تو فیگور آدمام زیاد شبیه نمیشن!!ولی حالا کشیدم چندتا!اگه کسی با ماژیک فیگور راحت کشیدنو میدونه لطفا نمونه بزاره..ممنون
مشاهده پیوست 89591
سلام مهندس جان خدا قوت... من چیزی بلد نیستم اما خب یه سری چیزا به نظرم میرسه که دوست دارم بگم دیگه تشخیص درست و غلطش با خودت
فیگور کشیدنت خوبه که
در ضمن فقط مرد نکش، زن و بچه هم بکش
اون دایره دور فیگورا چیه؟ حریم شخصی و عمومی و از این صحبتاست؟
کارت خوبه، فیگور رو میتونی از روی عکس آدما تو حالت های مختلف بکشی
مشاهده پیوست 89613 امیدوارم عکسا واضح باشن . با ارزوی قبولی برای همه
سلام دوستای گلم
امیدوارم موفق باشین
مشاهده پیوست 89471
منم این کتاب رو دارم.خیلی ازش راضیم. دید خوبی به ادم میده. حجمای متنوع خیلی زیادی داره.
یکی از مهم ترین کتابا این کتابه توصیه میکنم حتما بخریدش خیلی خیلی ذهنتون رو باز میکنه
خیلی ممنون یولیا جان
راستی کتابای طایفه یادت نره آپلودش، صفحه اتو بستی دسترسی بهت غیرممکن شده مجبور شدم اینجا برات پیغام بذارم
به نظر من مواردی که توی اسکیس میاد و مهمه دسته بندی بشه ؛ مثلا فیگور، ترکیب حجم مناسب، اقلیم، ... از بیس تا نهایت . . .
بعد برای هر کدوم تمرین و کتاب مشخص کنیم تو زمان مشخص مثلا دو روز که زمان بندی هم دستمون باشه که آخر هر هفته بدونیم چی دستمونو به چی رسیدیم....
تمرینای آقای حسینی هم که بیس اولیه رو برای مهارت دست تا حدودی داره دیگه
اسکیس به نظر من مهارت دستی رو میخواد که فکر رو در نهایت سرعت برسونه اگه فکری نباشه دست قوی به چه درد می خوره؟
نظرتون چیه؟
حرف شما کاملا درسته
تو همین تاپیک چند تا پست قبل من پیشنهادی دادم کا ظاهرا مورد توجه قرار نگرفت
یه بار دیگه دوستان همگی بخونن
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/347951-اسكيس91-آموزش/page13
این روزا سرونوشت سازه ها از 2 ماه دیگه باید شروع کنیم هر روز حداقل یه طرح کاملو کار کنیم دقیقا عین کنکور ارشد پس بجنبدی، تا اونجا که بتونم منم کمک میکنم، تو اسکیس حرف چندانی برا گفتن ندارم اما تو روند طراحی و ایده پردازی و از اینجور چیزا امیدوارم بتونم کمک کنم
خواهش دوست عزیز
وظیفه م بود
بخاطر مسئله کپی رایت امکان این کار نیست....
پس ما که 2 ماه دیگه گنکور داریم چی؟ کنکور آزاد 22 اردیبهشته. تازه اسکیسش هم همون روزه. شما تازه میخواین از 2 ماه دیگه اسکیس کامل شرو کنین؟[/QUOTE]این روزا سرونوشت سازه ها از 2 ماه دیگه باید شروع کنیم هر روز حداقل یه طرح کاملو کار کنیم دقیقا عین کنکور ارشد پس بجنبدی، تا اونجا که بتونم منم کمک میکنم، تو اسکیس حرف چندانی برا گفتن ندارم اما تو روند طراحی و ایده پردازی و از اینجور چیزا امیدوارم بتونم کمک کنم
دوست خوبمپس ما که 2 ماه دیگه گنکور داریم چی؟ کنکور آزاد 22 اردیبهشته. تازه اسکیسش هم همون روزه. شما تازه میخواین از 2 ماه دیگه اسکیس کامل شرو کنین؟
ممنونسلام مهندس جان خدا قوت... من چیزی بلد نیستم اما خب یه سری چیزا به نظرم میرسه که دوست دارم بگم دیگه تشخیص درست و غلطش با خودت
1.پرسپکتیوات دفرمه شدند فاصله نقطه پایین تا گریز رو کمتر کن یا فاصله گریزا بیشتر
2.یه مقدار روی پرسپکتیوات بیشتر وقت بذار یعنی اینکه همونو ادامه بده تابه یک جایی برسونیش.روی ان یکسری پروخالی ها،بازشو،پله،اضافه وکم کردن ها انجام بده.ابتدای کار برای دست گرمی اصلا به عملکرد فکر نکن چه بسا بی ربط هم باشندولی سایه و بافت پیوند با زمینه رو روش کار کن.اگر حجمت دیتیله تر باشه بهتر از اینه که درخت راندو شده داشته باشه
وقتی که این پرو خالی ها جا افتاد(مثل چیز حاضر اماده ی مختص به خودت در ذهنت ثبت میشه)ان وقت برایش عملکرد درنظربگیر،اقلیم رو ببین وسایر مواردی که لازمه پیاده کن.همین تمرینی که استاد داده و گفته از روی کارهای معمارهای معروف بکشید برای همینه که دست برای کشیدن جزییات رون بشه
پرسپکتیو تنها وسیله ایست برای نشان دادن فکرت پس از یادگیری اش سوئ استفاده کن
من متاسفانه بیشتر از یکساله که دست به قلم نشدم الان هم خیلی برام سخت بود بکشم یه نمونه گذاشتم ببخشید که خیلی بده سعی کردم منظورمو توی نوشته هام بگم.باز هم میگم درست و غلطش به عهده خودتون چون من تجربه اسکیس ندارم..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تحليل موضوعات اسكيس،آمادگي اسكيس 92 | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 165 | |
![]() |
[مرحله دوم عملی] نمونه اسكيس هاي موضوعی دانشجویان | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 127 | |
![]() |
برنامه ریزی و مشاوره آزمون اسکیس | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 771 |