اسكيس - مشاوره

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
20120309942.jpg تازه شاسی هم نداشتم. یه کتاب داشتم که گذاشتم زیر کاغذام:biggrin:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 88589 مشاهده پیوست 88591 اینا رو در حالی کشیدم که فقط چندتا کاغذ A4 داشتم که یه روش سفید بود و یک عدد unipin 0.8 !. :biggrin:

مشاهده پیوست 88602 تازه شاسی هم نداشتم. یه کتاب داشتم که گذاشتم زیر کاغذام:biggrin:

دوستي
براي كاهش ترافيك لطفا كاراي هر شب رو در يك پست قرار بده
خسته نباشي
دلخور نشي دوستي اموزش قرار دادن چند عكس در يك پست رو تو صفحات قبلي گذاشتم

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستي
براي كاهش ترافيك لطفا كاراي هر شب رو در يك پست قرار بده
خسته نباشي
دلخور نشي دوستي اموزش قرار دادن چند عكس در يك پست رو تو صفحات قبلي گذاشتم

درسته حق باشماست.:smile: اما امشب با نت درگیر بودم جواب نداد. ار این روش استفاده کردم.
پوزش بابت اسپم

arcdoc

اخراجی موقت
خوب میبینم که بچه ها حسابی را افتادن من با یک استراحت تقریبا یک ماهه امدم میخوام با هم دیگه بترکوینم خلاصه اسکیس 100
میخوایم بزنیم.من تو این مدت چندتا کتاب رو بررسی کردم و با مشورت دوستان و اساتید با کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم
میخوام شروع کنم.اگه کسی جلد یک این کتاب رو داره و میخواد گروهی کار کنیم بیااااااااااااااااااااااااد.
برای کسایی هم که ندارن من فصل اول این کتاب رو کپی و اسکن کردم(کتاب امانت بود از کتابخونه دانشگاه گرفتم)
اینجا میزارم اگه مایلید تمرین به تمرین این کتاب رو باهم بریم جلو و شب ها بزاریم اینجا.. و اشکالات و نظرات هم رو بدونیم
من تمرینات دوستان رو دیدم ولی در مقایسه با تمرینات این کتاب به نظرم خیلی کم و غیر کاربردی بود خودتون این کتاب رو
دانلود کنید و مطالعه کنید متوجه حرفام خواهید شد.
من فقط تمرین اول این کتاب رو انجام دادم دستم از این رو به اون رو شد
نویسنده این کتاب گفته حداقل برای تمرین خط ،نیاز به روزی 3 الی 4 ساعت تمرین مستمر و تا حدود 20 روز می باشد.
بدون توقف استمرار حتی برای یک روز. تمرین خط تموم نشده یکدفعه نرید کار با ماژیک و راندو وپرسپکتیو.
چندتا نکته از این کتاب:
1-تمرین خط در معماری، هرگز بیهوده و بی تاثیر نیست
2-در انجام تمرین های این فصل نباید در ترسیم هر کدام ار آنها در یک شیت ا3 دست را از روی کاغذ بلند کنید و در حقیقت دست
شما باید عادت کند که 2 الی 3 ساعت به صورت مداوم کار کند.بدون انقطاع! لطفا رعایت شود

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب میبینم که بچه ها حسابی را افتادن من با یک استراحت تقریبا یک ماهه امدم میخوام با هم دیگه بترکوینم خلاصه اسکیس 100
میخوایم بزنیم.من تو این مدت چندتا کتاب رو بررسی کردم و با مشورت دوستان و اساتید با کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم
میخوام شروع کنم.اگه کسی جلد یک این کتاب رو داره و میخواد گروهی کار کنیم بیااااااااااااااااااااااااد.
برای کسایی هم که ندارن من فصل اول این کتاب رو کپی و اسکن کردم(کتاب امانت بود از کتابخونه دانشگاه گرفتم)
اینجا میزارم اگه مایلید تمرین به تمرین این کتاب رو باهم بریم جلو و شب ها بزاریم اینجا.. و اشکالات و نظرات هم رو بدونیم
من تمرینات دوستان رو دیدم ولی در مقایسه با تمرینات این کتاب به نظرم خیلی کم و غیر کاربردی بود خودتون این کتاب رو
نویسنده این کتاب گفته حداقل برای تمرین خط ،نیاز به روزی 3 الی 4 ساعت تمرین مستمر و تا حدود 20 روز می باشد.
بدون توقف استمرار حتی برای یک روز. تمرین خط تموم نشده یکدفعه نرید کار با ماژیک و راندو وپرسپکتیو.
چندتا نکته از این کتاب:
2-در انجام تمرین های این فصل نباید در ترسیم هر کدام ار آنها در یک شیت ا3 دست را از روی کاغذ بلند کنید و در حقیقت دست
شما باید عادت کند که 2 الی 3 ساعت به صورت مداوم کار کند.بدون انقطاع! لطفا رعایت شود

سلام دوست عزیز
کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم کتاب بسیار عالی هست و تعدادی از اسکیس هایی که تو همین جلد یکش هستن هم کار استاد حسینی هستن که تو این تایپیک اموزش اسکیس میدن
در مورد تمرین خط باید بگم که خوب ما همیشه باید تمرین کنیم و این بدیهیه
مزییتی که تمرینای اینجا نسبت به کتابا داره اینه که میتونی بعد از تمرین مشکلاتتو از طریق دوستان برطرف کنی
فرق دیگه ای که این تایپیک با کتابا داره اینه که کتابا به ما ماهی میدن و این تایپیک به ما ماهیگیری یاد میده;)
با ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز و همه

arcdoc

اخراجی موقت
سلام دوست عزیز
کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم کتاب بسیار عالی هست و تعدادی از اسکیس هایی که تو همین جلد یکش هستن هم کار استاد حسینی هستن که تو این تایپیک اموزش اسکیس میدن
مزییتی که تمرینای اینجا نسبت به کتابا داره اینه که میتونی بعد از تمرین مشکلاتتو از طریق دوستان برطرف کنی
فرق دیگه ای که این تایپیک با کتابا داره اینه که کتابا به ما ماهی میدن و این تایپیک به ما ماهیگیری یاد میده;)
من عرض کردم تمرینات کتاب رو انجام بدیم و اینجا بزاریم....................
منظورت از اینکه کتابها ماهی میدن رو متوجه نشدم.....
این کتاب برای آموزشه و کلی تمرینات داره .قرار نیست فقط به اسکیس ها نگاه کنیم و لذت ببریم........
متاسفانه من سایت خوبی برای اپ لود پیدا نکردم .فردا حتما میزارم

sayeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندتا نکته از این کتاب:
من با نظرت موافقم فکر خوبیه ولی من این کتاب و ندارم ممنون میشم اگه بذاری اینجا ...

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این کتاب برای آموزشه و کلی تمرینات داره .قرار نیست فقط به اسکیس ها نگاه کنیم و لذت ببریم........
www.up.98ia.com
فک کنم دوستان بیشتر از این سایت استفاده میکنن واسه اپلود
تو صفحه ی 12 همین تایپیک هم شیوه ی اپلود تو این سایت زده شده:gol:

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
چندتا نکته از این کتاب:

سلام دوست عزیز

من با نظرت موافقم فکر خوبیه ولی من این کتاب و ندارم ممنون میشم اگه بذاری اینجا ...

بالاخره نمردم غير خودم يكي به اين تاپيك متروك كه تازگي بي سرپرست هم شده سر زد
قبلا هم گفتم
اين كتاب خوبه و منم ميام و تو هم بيا
و بيا بتركونيم ،‌واسه ما خط و نون و آب نميشه
اگه كسي حرف داره اول خطشو بزاره

Nasim_Feiz_A

عضو جدید
تمرین پرسپکتیو 2نقطه

تمرین پرسپکتیو 2نقطه

سلام
دوستان خسته نباشید :gol:

این چهارمین باریه که متن مینوسم و همش می پره ...حتی آپلودهام هم بسته شد :cry:

arcdocعزیز ، ممنون که اون کتاب رو اسکن کردید ، این تاپیک میذارید یا تاپیم مشاوره اسکیس؟ اگه فرصت نکردید کلش رو آپلود کنید ، لطفا اون قسمت آموزش نحوه ی ترسیم سایه ها رو بگید، چون کتابی که دارم خیلی سخت و علمی توضیح داده ، شاید آقای طایفه آسون تر گفته باشند ...تمرینای خودتون هم بذارید لطفا....
اگه اینقدر روی تمرین خط کشیدن صبر کنیم، به نظرتون تا کنکور آزاد میرسیم ؟!!!!!!!!!!

میشه بقیه دوستان هم تمریناتی که آقای دکتر حسینی لطف کردند گذاشتند رو تمرین کنند و اینقدر به تمرینات پراکنده اشاره نکنند؟! اگه هرکس به یک شیوه اینجا جلو بره و ساز خودشو بزنه بیشتر گیج میشیم و حووول میکنیم! :confused:

تمرینات این چند روز من!
{ نزدیک عیده هر روووز نمیتونم بیام تاپیک! }

1) تمرین پرسپکتیو 2نقطه

2) تمرین پرسپکتیو 2 نقطه + تصویر شماره4 به یک نقطه گریز رفته و سایر خطوط موازی ترسیم شده ....

3) تمرین فیگور و ماشین!

{تمرینات کتاب رو کشیدم.....}

آخرین ویرایش:

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلامدوستان خسته نباشید :gol:این چهارمین باریه که متن مینوسم و همش می پره ...حتی آپلودهام هم بسته شد :cry: arcdocعزیز ، ممنون که اون کتاب رو اسکن کردید ، این تاپیک میذارید یا تاپیم مشاوره اسکیس؟ اگه فرصت نکردید کلش رو آپلود کنید ، لطفا اون قسمت آموزش نحوه ی ترسیم سایه ها رو بگید، چون کتابی که دارم خیلی سخت و علمی توضیح داده ، شاید آقای طایفه آسون تر گفته باشند ...تمرینای خودتون هم بذارید لطفا....اگه اینقدر روی تمرین خط کشیدن صبر کنیم، به نظرتون تا کنکور آزاد میرسیم ؟!!!!!!!!!! میشه بقیه دوستان هم تمریناتی که آقای دکتر حسینی لطف کردند گذاشتند رو تمرین کنند و اینقدر به تمرینات پراکنده اشاره نکنند؟! اگه هرکس به یک شیوه اینجا جلو بره و ساز خودشو بزنه بیشتر گیج میشیم و حووول میکنیم! :confused: تمرینات این چند روز من! { نزدیک عیده هر روووز نمیتونم بیام تاپیک! }1 - تمرین پرسپکتیو 2نقطه http://www.up.98ia.com/viewer.php?file=ej6hz994n6e7ujljxxz.jpg2- تمرین پرسپکتیو 2 نقطه + تصویر شماره به یک نقطه گریز رفته و سایر خطوط موازی ترسیم شده ....http://www.up.98ia.com/viewer.php?file=7bq3mqba1miardsfzpq.jpg3- تمرین فیگور و ماشین! http://www.up.98ia.com/viewer.php?file=o8zkqk57euwonc65q4t.jpg

كذت عزيز
تا اطلاع ثانوي يا هميشگي فعلا استاد نيستن
من خودم نميتونم نظر بدم چون ممكنه صحيح نباشه
خسته نباشي

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره نمردم غير خودم يكي به اين تاپيك متروك كه تازگي بي سرپرست هم شده سر زد
قبلا هم گفتم
اين كتاب خوبه و منم ميام و تو هم بيا
و بيا بتركونيم ،‌واسه ما خط و نون و آب نميشه
اگه كسي حرف داره اول خطشو بزاره
سلام یه سوال در مورد تایپیک
اینجا فقط تمرینارو میزاریم یا هر اسکیسی که داشته باشیم میتونیم بزاریم

Nasim_Feiz_A

عضو جدید
كذت عزيز
تا اطلاع ثانوي يا هميشگي فعلا استاد نيستن
من خودم نميتونم نظر بدم چون ممكنه صحيح نباشه
خسته نباشي

دوست خوبم شما هم خسته نباشی

نگران نباش ، فعلا تمرینات پرسپکتیو رو انجام میدیم تا ایشون هم بیایند.... اینکه بخوان هر روز تمرین بذارند حتما وقت گیره ، خوب بود اگه تایم مشخص و منظمی رو تعیین میکردند و به تاپیک سر میزدند و برای انجام تمرینات هم زمان تعیین میکردند ، چون همون طور که میبینی اینجا در طی 24ساعت ، پست های زیادی گذاشته نمیشه که حاوی تمرینی هم باشه !!!!! .....3-4روز یک بار هم کافیه! :smile:

من هنوز پرسپکتیو دونقطه دید انسانی نکشیدم، از تمرینات روکشی از کار معمارهای بزرگ هم فقط پرسپکتیو داخلی کشیدم!!! دونقطه های دید پرنده و انسانی مونده..... تازه اقلیم هم سرد و خشک و معتدل و مرطوب رو نکشیدم............. کلی تمرین دیگه مونده ... یعنی میرسیم بعد از عید شروع کنیم موضوعی اسکیس بزنیم؟!!:confused:

اون کتابه هایی که معرفی کردی منم شنیدم کتاب های خوبی هستند ، ولی فقط مفاهیم پایه در معماری رو دارم ، سال هاست این کتاب رو دارم ، اما هنوووز نفهمیدم چه کاربردی داره!!!!

************راستی به نظرتون کارهای جیمز استرلینگ برای روکشی خوب هست ؟ کتابشو بگیرم ؟ *************************************************

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
دوست خوبم شما هم خسته نباشی

نگران نباش ، فعلا تمرینات پرسپکتیو رو انجام میدیم تا ایشون هم بیایند.... اینکه بخوان هر روز تمرین بذارند حتما وقت گیره ، خوب بود اگه تایم مشخص و منظمی رو تعیین میکردند و به تاپیک سر میزدند و برای انجام تمرینات هم زمان تعیین میکردند ، چون همون طور که میبینی اینجا در طی 24ساعت ، پست های زیادی گذاشته نمیشه که حاوی تمرینی هم باشه !!!!! .....3-4روز یک بار هم کافیه! :smile:

من هنوز پرسپکتیو دونقطه دید انسانی نکشیدم، از تمرینات روکشی از کار معمارهای بزرگ هم فقط پرسپکتیو داخلی کشیدم!!! دونقطه های دید پرنده و انسانی مونده..... تازه اقلیم هم سرد و خشک و معتدل و مرطوب رو نکشیدم............. کلی تمرین دیگه مونده ... یعنی میرسیم بعد از عید شروع کنیم موضوعی اسکیس بزنیم؟!!:confused:

اون کتابه هایی که معرفی کردی منم شنیدم کتاب های خوبی هستند ، ولی فقط مفاهیم پایه در معماری رو دارم ، سال هاست این کتاب رو دارم ، اما هنوووز نفهمیدم چه کاربردی داره!!!!

************راستی به نظرتون کارهای جیمز استرلینگ برای روکشی خوب هست ؟ کتابشو بگیرم ؟ *************************************************

کتاب مفاهیم پایه از صفحه 81به بعد از هر موضوع 10 دیاگرام باید تحلیل کنی و حفظ باشی

و براي پوستي انداختمن معماري شرقي بهتره(استاد سابق فرمودن) لويي كان و تادائو آندو

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلام یه سوال در مورد تایپیک
اینجا فقط تمرینارو میزاریم یا هر اسکیسی که داشته باشیم میتونیم بزاریم

قرار بوده اينجا طبق برنامه استاد پيش بره
يعني ايشون تمرينايي كه خودشون ميدن رو كركسيون كنن
بهتره پراكنده كار نكنيم
حداقل تا اطلاع ثانوي كار پراكنده نزاريم

niazy

عضو جدید
بچه هاآقای حسینی دیگه نمیان؟
برنامه عوض میشه؟
یه پیشنهاد،
برنامه ریزی کنیم و تا یه جاهایی پیش ببریم؟
یا همه به غیر چند نفر قید اینجا رو زدن رفتن کلاس؟

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برنامه عوض میشه؟
یه پیشنهاد،

نرفتیم کلاس. هستیم. در سکوت پیگیر اینجا هستیم. روند رو ادامه میدیم:smile:

sayeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی میدونه چرا استاد حسینی دیگه نمیان؟حداقل بیاین خودمون 1 برنامه ریزی کنیم؟من طبق برنامه تاپیک هرشب تمرین میکنم ولی چون به نظرم افتضاح میشه نمیذارمشون:(

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ki
برنامه عوض میشه؟
یه پیشنهاد،

نرفتیم کلاس. هستیم. در سکوت پیگیر اینجا هستیم. روند رو ادامه میدیم:smile:

کسی میدونه چرا استاد حسینی دیگه نمیان؟حداقل بیاین خودمون 1 برنامه ریزی کنیم؟من طبق برنامه تاپیک هرشب تمرین میکنم ولی چون به نظرم افتضاح میشه نمیذارمشون:(

من هر شب كارامو ميزارم
اگه كسي ميتونه برنامه بده بسم الله

بالا