استعفای روشنفکران

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما روشنفکران کی از روشنفکری استعفاء میدهند؟

aarrsshhiiyyaa

عضو جدید
روشنفکر

روشنفکر

روشنفکر کسي است که بين تضادها زندگگي ميکنه،بين بايدهاونبايدهاکه چون بيشتر از همه ميدونه وميفهمه خودش را نماينده طيف عظيمي ميدونه که بايد فرياد بزنه،روشنفکران هيچگاه استعفا نميدهند ولي محکوم به انزوا ميشوند...دير يا زود،خواسته يا ............

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از جوابها اینه که : روشنفکر ها وقتی ببینند که نسبت تفکر و عمل فرهنگی و انتظامی و اخلاقی با تأثیر سرکه بر صفرا و یا اثر اسید سولفوریک بر آهن قیاس میشود , به فکر استعفای فکرشان میافتند.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی که دردادگاه های اسلامی حاضر میشن جلوی دوربین صدا سیما:biggrin:
البت قبلش یه قرصی هست باس اونو نوش جون کنی:surprised:
خيلي بامزه اي !!! :smile:

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ روشنفکری از فکرش استعفا حقیقی نمیده
مگر اینکه مثه گالیله و . . . ................................................. برای خر کردن طرف (ببخشید البته) و ساکت کردنشون به طور ظاهری از فکرشون استعفا بدن

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همین جا اعلام میکنم اگه مهرشاد استعفا بده منم استعفا میدم

sun_girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
روشنفکر کسي است که بين تضادها زندگگي ميکنه،بين بايدهاونبايدهاکه چون بيشتر از همه ميدونه وميفهمه خودش را نماينده طيف عظيمي ميدونه که بايد فرياد بزنه،روشنفکران هيچگاه استعفا نميدهند ولي محکوم به انزوا ميشوند...دير يا زود،خواسته يا ............

;)

به نظر من استعفا نمی تونه واژه مناسبی نباشه،... روشنفکر وقتی شروع می کنه به فریاد زدن خیلی ها برای ساکت کردن اون دست به کار میشن... به هر قیمتی... اینجاست که بعضی سکوت می کنن، بعضی از موضع خودشون عقب نشینی می کنن و بعضی هم جان خودشون رو پای فکرشون می ذارن

sun_girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
جریان چیه؟ آقا مهرشاد که میگه نمی خواد استعفا بده، آرش خان می گه اگه اون استعفا بده منم می دم... :razz:
حالا روشنفکران محترم بگید چی شده به فکر استعفا افتادید؟ کی چیزی بهتون گفته؟ :w08:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما چرا داری هی زیر خاکی میاری بالا؟:surprised::surprised:
سلام هاشمی جان گلم. از بس که از این تاپیکها ( اندر احوالات دست در دماغ کردن مرد 24 ميليوني !!! (http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/multipage.gif 1 2) ) میزنن. حالم بهم میخوره . رفتم سراغ تاپیکهای قدیمی . بعضی هاشم تقدیم صفحه اول میکنم که خاطره ها داریم ازشون. مرسی

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
از روشنفکری را نمیدونم توی ایران تو شغلشون قبل از اینکه استعفا بدند اخراجشون میکنند و هم تیپ خوشون توی اون پست قرار میدند .

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی به نفعشون نباشه!!!

البته دو نوع روشنفکر داریم:
روشنفکری که واقعاً روشنفکره
روشنفکری که متناسب با جریانات سیاسی روشنفکر میشه!

اون که گفتم وقتی به نفعشونه مربوط به روشنفکران سیاسی است. که این قشر روشنفکران اساساً خودشون هم نمی فهمند کی عوض میشن، بعضی در طی سالیان زیادی تغییر می کنند، برخی یک شبه!

اونی هم که واقعاً روشنفکره محترمه و فقط خودش میتونه تفکرش رو عوض کنه...