manmehdiam
عضو جدید
مهندس ناظر مقيم و مهندس طراح(ترجيجا مهندسي آب) .براي كار در كرج آشنا به سازههاي آبي و نقشهبرداري (فوري) تماس بگيريد
آخرین ویرایش توسط مدیر:
ممنون كه اعلام آمادگي كرديدمن بومی بوشهر نیستم .فوق لیسانس هم ندارم و تازه سال 3
ولی تسلط کامل به GIS دارم
اینجور شرکت ها معمولا توی تهران یه شعبه دارن نه؟
در ضمن تا اونجایی که من میدونم
سعید"#mojir#" و ارش"arash manafi" و محسن"digimon" هم مسلطند ولی فقط ارش فوق داره "اونم تازه امسال میشه ورودی" تازشم هیچ کدوم بومی بوشهر نیستند
اگه کارش تهران بود 4 نفر داوطلب دایم!!!!![]()
مرسي از اطلاعاتتونسلام مثل اینکه توضیح من باعث شد شما یکم سر در گم شین
بله همه از اعضای این سایتیم
دوره GIS طی 2 دوره 250 ساعته 2 سال پیش برگزار شد که طی این دوره اشنایی با سیستم های اطلاعات جغرافیایی و قابلیت انها و اشنایی با نرم افزارهای arc view و قابلیت ان بررسی اطلاعات جغرافیایی و استفاده از ان در برنامه ریزی های خرد و کلان و چگونگی انجام و ایجاد پروژه های سیستم های اطلاعات جغرافیایی به صورت تءوری و عملی و توان ارزیابی بین سیستم های سنتی و مکانیزه و قابلیت رقومی سازی اطلاعات سنتی برای مدیریت و بهینه سازی بررسی شد همچنین ما مهارت لازم رو در کاربرد جداول tables و ورود اطلاعات به arc view و نشانه گذاری و طبقه بندی اطلاعات چگونگی مدیریت و اجرای ی پروژه های GIS و اشنایی با نرم افزار Arc view و اشنایی با ساختار داده های توصیفی و فضایی و قابلیت و اشنایی و کاربرد با سیستم های اطلاعات جغرافییی و کاربرد نمودارها chart و تهیه خروجی LAGOUT ,و بررسی روابط و تجزیه و تحلیل gis طی انتخاب عارضه نقطه نزدیک به عارضه خطی و انتخاب مناطق همجوار و انتخاب polygom های مناطق منطبق با عارضه خطی و انتخاب نقاط موجود در یک محدوده مشخص و یافتن نزدیک ترین عارضه به یک محل و یک پارچه نمودن عوارض مشترک در یک خاصیت بررسی و تحلیل گردید . که شد 2 سالسابقه کاری برا ما 4تا حالا من نمیدونم شرایط شما محدود به این اطلاعاتیه که ما داریم یا فراتر از اونه
مرسي جاويدنیما جان یه سری دوست دارم، معمار و عمران
میپرسم بهت میگم
البته اگه مورد نیاز خودت باشه
آخه دوستای هم سن و سالام که بلد نیستن، بقیه هم که بزرگترن و من ارتباطی ندارم و بچههای این سایت هم نیستن
فقط خواستم بگم اگه خودت نیاز داری بگو تا منم واست سرچی کنم
البته واسم پیغم خصوصی چیزی بزار
اگه قرار شد غير بومي بگيرن حتما شما در اولويتيد و خبرتون ميكنم .البته به شرطي كه بتونيد توي شرايط جنوب كار كنيد . ميتونيد ؟خوب ما هر 4 تامون
نه بومی بوشهریم
نه فوق داریم "البته ارش ورودیه ارشد امساله"
فقط شرط 3 در مورد ما صادقه
تا دلت بخواد تو این رشته مهارت داریم![]()
ببینم چی کار میتونم بکنماگه قرار شد غير بومي بگيرن حتما شما در اولويتيد و خبرتون ميكنم .البته به شرطي كه بتونيد توي شرايط جنوب كار كنيد . ميتونيد ؟
راستي اگه تو دانشگاتون يا جايي كسي با چنين شرايطي سراغ داشتين خبرم كنيد
مرسي
سلام لیسانس عمران دارم بدون سابقه کاریبا سلام
جهت کارگاه ساختمانی در شمال تهران نیازمند به 2 نفر آقا ،تکنسین یا مهندس عمران و یا معماری میباشد.
در صورت تمایل پیغام بگذارید تا اطلاعات بسشتری در اختیارتان گذاشته شود
با تشکر
با سلام
جهت کارگاه ساختمانی در شمال تهران نیازمند به 2 نفر آقا ،تکنسین یا مهندس عمران و یا معماری میباشد.
در صورت تمایل پیغام بگذارید تا اطلاعات بسشتری در اختیارتان گذاشته شود
با تشکر
سلام
این چه جور کاریه که تکنسین یا مهندس بودنش و همچنین عمران یا معماری بودنش تفاوتی نمی کنه !!!؟؟؟
این موضوع یه کم جای گلایه داره !!
دوستان هم بهتره خوب به این قضیه توجه کنند !!!!
حاتمی