ان شالله که ما رسمی بشیم برای همیشه من که شرکت توسعه نیشکر بودم (این شرکتها عظیم هستند و دولتی بودند و در زمان دولت سازندگی ساخته شدند با آخرین تکنولوژی روز دنیا . والان با وجود زیان ده بودن وعدم توانایی در پرداخت حقوق پرسنل خود) واگذار شدند . می دانم قرداد مدت المعین چه است و چگونه ادم رو روانی میکنه اوائل شش ماه بود بعدا یکسال قرداد می بستند.یعنی این موضوع شامل حال ما میشه؟
ببینین من تا این حد میدونم که بامون قرار داد 10 ساله میبندن و تعهد هم میگیرن ! اما اینکه بعد از ده سال چیکارمون میکنن رو نمیدونم ! کسی اینو میدونه؟
ان شالله که ما رسمی بشیم برای همیشه من که شرکت توسعه نیشکر بودم (این شرکتها عظیم هستند و دولتی بودند و در زمان دولت سازندگی ساخته شدند با آخرین تکنولوژی روز دنیا . والان با وجود زیان ده بودن وعدم توانایی در پرداخت حقوق پرسنل خود) واگذار شدند . می دانم قرداد مدت المعین چه است و چگونه ادم رو روانی میکنه اوائل شش ماه بود بعدا یکسال قرداد می بستند.
مرسی کاکو امیدوارمون کردیاونایی که خصوصی میشن بعد از خصوصی شدن نیروهایی که میگیرن قرار داد معین هستن....................الان شرکت گاز دولتی هست و شرایط ما اینجوری هست که اول پیمانی (همه شرایط رسمی رو داره) هستیم(به مدت 2 سال یا کمتر) .........بعدش رسمی میشیم....................
به عنوان مثال پالایشگاه هایی که خصوصی شدن نیروهایی که قبل از خصوصی شدن گرفتن رسمی هستن (مثل پالایشگاه بندر عباس و........).................ولی نیروهایی که بعد از خصوصی شدن گرفتن قرار داد معین هستن...
اون تعهدی هم که میگیرن 7 سال برای اینه که تقاضای انتقالی نکنی قبل از 7 سال
مستندات واگذاری پالایشگاهای گازی خوو.علی کنکوری دعا کن من تو رو موقع آموزشی نبینم! یعنی تو رو که میبینم یاد اون یارو توی سفرهای گالیور میفتم که هی میگفت "من میدونستم..."
عزیز من الکی واسه چی شایعه میندازی و به ملت استرس میدی؟؟؟ ما به هیچ وجه قراردادی نمیشییییییییییییییییییییییم!
وحید جان منظورم همین بود .کی گفته با ما قرارداد 10 ساله میبندن؟؟؟ اولش که کارمون رو شروع میکنیم به مدت 2 سال قراردادی یا پیمانی (هیچ وقت اسمش رو درست یاد نگرفتم) هستیم بعدش همه مون رسمی میشیم به معنای واقعی کلمه! اصلا هم قرار نیست قرارداد 10 ساله ببندیم فقط اولش یه تعهد میدیم که به مدت 10 سال تحت هیچ شرایطی از شرکت خودمون رو بازخرید نکنیم و اگر کردیم باید یه مبلغی رو به عنوان خسارت بپردازیم.
![]() |
وحید جان منظورم همین بود .
خب سوالم اینه که اون دوسال اول پیمانی هستیم بعد اگه گاز کلا خصوصی شد ما ممکنه باز رسمی بشیم؟ یا بعد از پیمانی بصورت قراردادی تا آخر عمر ادامه میدیم؟!
![]() |
مستندات واگذاری پالایشگاهای گازی خوو.
معاون وزیر نفت در امور گاز از پیشنهاد واگذاری سهام پالایشگاه های گازی و بخشی از سهام شرکت های گاز استانی به سازمان خصوصی سازی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبا به نقل از خبرگزاری موج، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان این که پالایشگاه های گازی کشور باید به صورت کامل همراه با تعهدهای توسعه ای به بخش خصوصی واگذار شود، گفت: با مجوزهای دولت 80 درصد سهام پالایشگاه گاز بیدبلند 2 به عنوان اولین پالایشگاه خصوصی بعد از ساخت به بانک صادرات ایران واگذار خواهد شد.
اوجی با تاکید بر این که بحث حاکمیتی شرکت ملی گاز بسیار مهم است و باید در اختیار دولت باقی بماند، گفت: خطوط فشار قوی گاز و ایستگاه های تقویت فشار گاز جزء بخش های هستند که واگذار نمی شوند.
وی با اشاره به این که تاکنون 40 درصد سهام شرکت ملی گاز به عنوان رد دیون دولت به سازمان تامین اجتماعی واگذار شده است، گفت: جلسات زیادی با سازمان خصوصی در باره نحوه بازنگری واگذاری این شرکت برگزار می شود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از مشخص شدن نحوه و میزان واگذاری سهام شرکت ملی گاز ایران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: بر اساس سیاست های اصل 44 قانون اساسی مبنی بر کاهش تصدی گری دولت و واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی، شرکت ملی گاز ایران آماده واگذاری سهام شرکت های زیرمجموعه است.
اوجی با تاکید بر این که تلاش میشود شرکت ملی گاز ایران با مطالعات بنیادین و مطلوبی به بخش خصوصی واگذار شود تا بر عملکرد آن تاثیر منفی نگذارد، گفت: این شرکت دولتی شامل 44 شرکت مشتمل بر هشت پالایشگاه گاز، 30 شرکت گاز استانی شرکت انتقال گاز، پنج شرکت خدماتی، مهندسی و بازرگانی است.
نفت نیوز: بدنبال انتشار فهرست 21 شرکت قابل واگذاری وزارت نفت به بخش خصوصی تعداد زیادی از کارمندان شاغل در این شرکت ها طی تماس های مکرر با نفت نیوز خواستار شفاف سازی و طرح دیدگاههای خود در این زمینه شدند.
به گزارش نفت نیوز براساس اعلام رسمی وزارت نفت از 21 شرکت مشمول اصل 44 قانون اساسی ، 5 شرکت متعلق به شرکت ملی نفت ایران، 9 شرکت متعلق به شرکت ملی صنایع پتروشیمی، 5 شرکت متعلق به شرکت ملی گاز ایران و 2 شرکت متعلق به شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی است.
بر پایه این گزارش، این شرکت ها شامل شرکت های پتروپارس، پترو ایران، حفاری شمال، شرکت خدمات مهندسی و تجهیزات صنعتی و شرکت خدمات ترابری و پشتیبانی جنوب زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران، شرکت های پتروشیمی تبریز، شیراز، رازی، خراسان، فجر، بوشهر، دماوند و شرکت حمل و نقل صنایع پتروشیمی زیر مجموعه شرکت صنایع پتروشیمی، شرکت های گاز استان همدان، سمنان، چهارمحال و بختیاری، زنجان و پالایش گاز بیدبلند زیر مجموعه شرکت ملی گاز ایران و پالایشگاه های اصفهان و تبریز زیر مجموعه شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی هستند.
این گزارش می افزاید نحوه واگذاری این شرکت ها در سازمان خصوصی سازی مشخص می شود.
روش واگذاری شرکت های نفتی: 9 تا از طریق مزایده، 8 تا از طریق بورس و 4 تا نامعلوم
مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار پیش تر اعلام کرده بود از 21 شرکت نفتی که باید در اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی واگذار شود، 9 شرکت از طریق مزایده و 8 شرکت از طریق بورس عرضه می شود و روش واگذاری 4 شرکت نفتی دیگر پس از بررسی های بعدی مشخص خواهد شد.
سرنوشت کارمندان پس از خصوصی سازی
در این میان پرسشی که مطرح می شود این است که تکلیف کارکنان دولتی شرکتهای نفتی که خصوصی می شوند چه می شود؟
مرسی کاکو امیدوارمون کردیفقط یه سوال؟
اگه تو مدت 2 سال اول که هنوز پیمانی هستیم spgc خصوصی شد اون وقت تکلیف ما چیه؟ قراردادی میشیم یا رسمی؟
منم منطقه 6 هستم مهندس.....نه من انتقال گاز منطقه 2 قبول شدم میروم اونجا سوال میکنم
دمت گرم داداش.این خبرایی که علی کنکوری میزاره همش قدیمیه تو خبر اول هم دیدید که از شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی گاز که قراره خصوصی بشن حرفی از مجتمع پارس جنوبی نیست.یه خبر هم هست برا ابان 89 که جواد اوجی گفته مجتمع گاز پارس جنوبی به صورت صد در صد در اختیار شرکت گاز میمونه.الان شرکت انتقال گاز و شرکت های گاز استانی و چند تا پالایشگاه گاز به غیر از اس پی جی سی تو الویت واگذاری هستند .پس دیگه انقد حرف از خصوصی شدن نزنید که کلافه شدیم.یه چیز دیگه تو خصوصی سازی مهمه اینه که این شرکت دسته کجا میفته همانطور که دوستمون هم گفت با اینکه قرار داد معین هست از رسمی ها چیزی کمتر نمیگیره.مثلا من شنیدم اگه به تامین اجتماعی واگذار بشه اوضاع بد میشه و این حرفا.اون تعهد هم برا اینه که شما باید 7 یا 10 سال تو عسلویه بمونید و حق خروج و انتقال ندارید.شرکت گاز یکی از مزایاش اینه که حالا بعدها اگه خواستی منتقل بشی تو هر شهری شرکت گاز های استانیو ایستگاه تقلیل فشار این چیز ها هست
من کاراموزی اداره گاز بودم که دیدم یه بنده خدایی از عسلویه انتقالی گرفته بود/نشد نداره ولی سخته و تسهیل کنندش پارتیهمن خالم تو شرکت گاز اصفهان گار میکنه داییم هم شرکت گازه اصفهانه . امیدوارم کردی بعد از 10 سال شاید بتونم بیام همین اصفهان مشغول بشم. البته اگه انتقال امکان پذیر باشه
من کاراموزی اداره گاز بودم که دیدم یه بنده خدایی از عسلویه انتقالی گرفته بود/نشد نداره ولی سخته و تسهیل کنندش پارتیه
پس میشه انتقالی گرفت اگه شرایطشو داشته باشیم درسته؟
آخرش هیچکی واضح نگفت که چقدر بهمون حقوق میدن ؟
امشب بچه ها نیستن ! نه وحید نه هادی ! البته وحید که عروسی دعوت بود. حوصلم سر رفت منم برم یکم گیم بزنم![]()
بچه ها من رسما از انجام ادامه مراحل استخدام انصراف می دهم....باشد تا در همین شغل رستگار شویم
برای همه دوستانی که قبول شدن آرزوی موفقیت در شرکت ملی گاز ایران را دارم....
اهان اره راست میگی شاید یه خورده فقط بیشتر باشه. راستی بحث حقوق انگار سکرته و نباید علنی حرف بزنیم نمیدونم چرا ! پس تو این زمینه هرکس اطلاعات خواست پیغام خصوصی فقط بزنه خواهشا و اینجا مبلغ نزاره !!من اومدم
رامین اون قضیه حقوق که گفتی واسه pogc هستش دیگه؟
فکر کنم حقوق spgc از اونا بیشتر باشه
آقا جان آمار جدید 1668 نفر شرکت کننده کل آزمون 729 قبول 880 نفر مردود. 56 نفر هم غیر قابل شرایط بوده خووو. تعداد قبولی ها بر حسب درصد729/1668=43.7 درصد بیده خو یعنی از 2.228 نفر یکی قبول شده . تقریبا از هر دونفر خووو.
با تشکر از تلاش و پیگیری مجدانه و خستگی ناپذیر شما دوست عزیز!
علی کنکوریه خوووووووو![]()