خب وحید هم قبل از من میتونست توضیح بده کامل چون همه چیزو تو جریان قرار گرفت اما حالا واسه اونا که نرفتن و نمیدونن میگم:
اولا ساعتی که گفتن رو یک ساعت زودتر برین اگر 7 نوشته 6 جلو دره دفتره گاز توی هویزه باشین. چون واسه من که 6:20 اومدن و کارم زودتر راه افتاد. امروز همه انگار اصفهانی بودیم ! حدود 12 نفر فکر کنم بودیم از اصفهان .
همه نامه هارو از دفتره گاز گرفتیم و زود آژانس گرفتیم توی خیابان سرهنگ سخایی طب صنعتی شرکت نفت مشخصه اونجا میرین نامه رو میدین دبیر خونه و صداتون میزنن تک تک و 5 تا عکس ازتون میگیرن و بتون فرم ها و پوشه میدن. روبروی همین طب صنعتی درمانگاه تخصصی شرکت نفت است که میرین تند و سریع تمام قسمت ها نوبت میگیرین و همه نوبت هارو جمع میکنین تا داشته باشین. یکی اپتیک یکی ادیومتری یکی رادیولوژی یکی هم آزمایش بعد تک تک اینارو هرکدوم زودتر نوبتش رسید میرین و پزشک براتون نتیجه رو تو یکی از فرم ها مینویسه و بتون میده . همه رو تا حدود 10 میتونین برین و تمام کنین.
رادیولوژِی از سینه بتون میگه که ساعت 13 بیاین و زودتر امکان نداره . اما چرت میگه

من و یکی از دوستام 11 رفتیم گفتیم گناه داریم تا 13 صبر کنیم اونم ازمون همون موقع گرفت .
البته همون ساعت 10 که کاراتون رو کردین اول برین ساختمان طب صنعتی دوباره و اونجا تست اسپیرومتری و نوار قلب ازتون میگیرن طبقه دوم . که اینم نیم ساعت طول میکشه یا کمتر.
بعد اینو که تمام کردین زود وسیله جور کنین برین مکان عدم اعتیاد که بتون برگه اش رو دادن و جاش توش نوشته شده کجاست. اونجا ازتون 21 تومن پول میگیرن که (حتما) باید کارت داشته باشین و نقد نمیشه داد !! سره این من خیلی اذیت شدم ! کارت هم چندتا ببرین چون ظاهرا ملت یا ملی رو قبول نمیکنن یادم نیست کدوم !
قبل از رفتن هم اب بخورین حسابی تا کمبود ادرار نداشته باشین

کسی نگاه نمیکنه و دوربین هم انگار نداشت اصلا !
بعد جواب رو لازم نیست پیگیر بشین خودشون فردا صبح زود فرستادن طب صنعتی .
بعد از تست اعتیاد برگردین همون حدود 11 اینا برین رادیولوژِی و صحبت کنین شاید ازتون زود بگیره مثل من.
در نهایت تا اینجا کارتون تمام شد برین ناهار بخورین و استراحت کنین تا فردا صبح ساعت 8 برین درمانگاه اول جواب آزمایش خون رو بگیرین زود ببرین طب صنعتی تحویل بدین. جواب اعتیاد و رادیولوژی رو خودشون دارن از قبل.
بعد هم طبقه سوم میرین دکتر جواب ها رو کامل میبینه و نظرش رو میده و لخت هم میشین یه نظر نگاه میکنه و میگه پاشو بپوش .
زود تمام میشه فرمالیته است یجورایی !! بعد هم پرونده رو میرین همکف میدین پذیرش و با خانوم که اونجاست خداحافظی میکنین و ضمنا دعوا هم نمیکنین باش (مثل وحید)

فقط ازش بپرسین نتیجه و جواب و بقیه مراحل استخدام رو کی باید پیگیر بشه ! خودشون اطلاع میدن یا ما زنگ بزنیم مرتب!؟!! اینو من درست نپرسیدم شماها بپرسین حتما و اینجا اعلام کنید.
.
.
.
آهان ضمنا دوتا چیز دیگه یادم اومد: تعهد رو دارن گرون میکنن قبلا 20 تومن بوده یارو گفت فعلا صبر کردیم تا نرخ جدید اعلام بشه و بعد بگیم تعهد محضری بدین!
و یکی دیگه هم اینکه سمت هامون فعلا همه نوبتکاره ارشد بهره برداری خورده .