reza_baltazar
عضو جدید
معافیت پزشکی داشتید؟
خب لابد میخان دلیلشو بدونن
آره دیگه، پزشکیه
معافیت پزشکی داشتید؟
خب لابد میخان دلیلشو بدونن
واسه من هم از رامین هم از حامد زودتر اومدن تحقیقات. من فکر میکنم بر اساس حروف الفبا نامه ها رو فرستادن
مصاحبه به ترتیب حروف الفبا ی شهرستان بوده که اصفهانم اولین روز بودجیگرتو
اره من واسه مصاحبه تخصصی هم اولین روز بودم یعنی 22 اردیبهشت .
اینا کاری به گزینش و ... نداره بر اساس حرف اول فامیل است فکر کنم ! مال من ب داره.
راستی کسی از بچه ها اون سوال رو که کردم نظری نداره؟! اینکه بریم تهران بعد یهو غافلگیرمون کنن بگن حالا اومدی اینجا بیا بشین رو صندلی 4 تا سال عقیدتی بپرسیم ببینیم بلتی یا نه ؟
پس به طرطیب هروف علفبا نیست
مصاحبه به ترتیب حروف الفبا ی شهرستان بوده که اصفهانم اولین روز بود
با سلام
دو تا سوال دارم :
دوستان لطفا پاسخ بدهند :
اگر کسی تو شرکت نفت تمام مراحل اش را تا آخر طی کند چقدر طول میکشد ؟ ( منظورم این است که از روز مصاحبه تا طب صنعتی و عقیدتی تا اعلام اسامی جهت مراجعه به محل کارآموزی دقیقاً چقدر طول می کشد )؟
یک سوال دیگر هم این است که: اگر کسی تو تمام مراحل قبول بشود و برای کارآموزی هم اسمش دربیاید ، می تواند مرخصی بگیرید حتی بدون حقوق ؟ و چقدر مرخصی بدون حقوق می دهند ؟ یا باید رسمی بشود تا بعد بتواند مرخصی بدون حقوق بگیرد ؟ ممنون میشوم روندش را کامل توضیح بدهید .
ازلطف شما بابت پاسخگویی ممنونم.
1سال طول میکشه
معمولا بین 3 تا 5 سالبا سلام
دو تا سوال دارم :
دوستان لطفا پاسخ بدهند :
اگر کسی تو شرکت نفت تمام مراحل اش را تا آخر طی کند چقدر طول میکشد ؟ ( منظورم این است که از روز مصاحبه تا طب صنعتی و عقیدتی تا اعلام اسامی جهت مراجعه به محل کارآموزی دقیقاً چقدر طول می کشد )؟
یک سوال دیگر هم این است که: اگر کسی تو تمام مراحل قبول بشود و برای کارآموزی هم اسمش دربیاید ، می تواند مرخصی بگیرید حتی بدون حقوق ؟ و چقدر مرخصی بدون حقوق می دهند ؟ یا باید رسمی بشود تا بعد بتواند مرخصی بدون حقوق بگیرد ؟ ممنون میشوم روندش را کامل توضیح بدهید .
ازلطف شما بابت پاسخگویی ممنونم.
معمولا بین 3 تا 5 سال
با تشکراز پاسخگویی شما
ممنون میشوم بفرمایید که این 3 تا 5 سال مدت مرخصی بدون حقوق است یا باید 3 تا 5 سال کار کرد و بعدش تازه بتوان مرخصی بدون حقوق گرفت .
از لطف شما ممنونم.
با تشکراز پاسخگویی شما
ممنون میشوم بفرمایید که این 3 تا 5 سال مدت مرخصی بدون حقوق است یا باید 3 تا 5 سال کار کرد و بعدش تازه بتوان مرخصی بدون حقوق گرفت .
از لطف شما ممنونم.
نمیدونم چه علاقه ای به مرخصی بدون حقوق داری
داداش تو شرکت نفت و گاز و کلا استخدامی های رسمی مرخصی با حقوق داریم فقط .
مرخصی بدون حقوق مال تعویض روغنی سر کوچس
بابا من منظورم این بود که 3 تا 5 سال مراحل استخدام طول میکشه تا شما ازمون بدی و بری آموزشی چرا نکته رو نمیگیری ! خیره سرم اومدم شوخی کنما
جیگرتو
اره من واسه مصاحبه تخصصی هم اولین روز بودم یعنی 22 اردیبهشت .
اینا کاری به گزینش و ... نداره بر اساس حرف اول فامیل است فکر کنم ! مال من ب داره.
راستی کسی از بچه ها اون سوال رو که کردم نظری نداره؟! اینکه بریم تهران بعد یهو غافلگیرمون کنن بگن حالا اومدی اینجا بیا بشین رو صندلی 4 تا سال عقیدتی بپرسیم ببینیم بلتی یا نه ؟
اونجایی که آدرس دادن فکر نکنم بیمارستان باشه. واسه طب صنعتی میفرستن بیمارستان سرهنگ سخایی توی خیابون حافظ؛ اما بعید هم میدونم که بخوان سوال عقیدتی بپرسن چون الان باید پرونده های گزینش بسته شده باشه
13920516001301
اولین بخشنامه دولت یازدهم
طرح مهرآفرین به دستور جهانگیری متوقف شد/ تعلیق استخدام و تغییر ساختار در دستگاههای دولتی
معاوناول رئیسجمهور در بخشنامهای به کلیه وزارتخانهها، شرکتها، موسسات و سازمانهای دولتی تمامی استخدامها و تغییر ساختار طرح مهرآفرین را متوقف کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، متن بخشنامه اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور که روز گذشته به تمامی وزارتخانهها،شرکتها، موسسات و سازمانهای دولتی ابلاغ شده است به شرح زیر است:
«نظر به ایرادهایی که در اجرای اصل 138 قانون اساسی نسبت به طرح مهرآفرین (موضوع تصویبنامه شماره 17644/ت48702هـ) مورخ 30/9/91 و اصلاحات آن) اعلام شده است مقتضی است کلیه وزارتخانهها، مؤسسات، سازمانها، شرکتهای دولتی، استانداریها و سایر دستگاههای اجرایی؛ موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری از هرگونه استخدام و جذب نیروی انسانی، تبدیل وضعیت، نقل و انتقال و مأموریت، انتصاب و جابجایی کارکنان اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی یا هر عنوان دیگر و نیز اصلاح تشکیلات و ساختار اداری تا تصمیمگیری دولت نسبت به اصلاح مصوبات مربوطه اجتناب نمایند.
مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این بخشنامه بر عهده وزرا، معاونین محترم رئیسجمهور، رؤسا و بالاترین مقامات دستگاه اجرایی مربوطه اعم از ملی و استانی میباشد.»
اسحاق جهانگیری - معاون اول رئیس جمهور
به گزارش فارس، بر اساس طرح مهر آفرین مقرر شده بود دولت شرایط استخدام حدود 500 هزار نفر نیرو را فراهم آورد که جزییات اجرای طرح جنجالی مصوبه مهر آفرین در تاریخ 2 اردیبهشت ماه 92 از سوی غلامحسین الهام معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد.
انتهای پیام/
اگر اینجوره پس ازمون وزارت نفت رو باید مشمول این قضیه بدونیم اما بازم من میگم این دو آزمون ربطی به طرح مذکور نداشته و مجری آن بنا به نیاز وزارت نفت بوده است .تاریخ ابلاغ مصوبه مهرآفرین، 2 اردیبهشت بود ولـــی آزمون گاز 18 اسفند 91 بود.
این تاریخش اواخر اردیبهشته،ربطی به ما نداره.
همه استخدامی ها جز طرح مهرآفرین هستند. ولی مجلس به قسمتی از اون انتفاد داره که مربوط به استخدام استانداری ها و سازمان های وابسته به نهاد ریاست جمهوری بوده. در ضمن تاریخ تصویب آذر ماه 91 بوده.
http://www.tabnak.ir/fa/news/296346/دولت-چه-هدفی-از-استخدام-پانصد-هزار-نفری-دارد-جدول-استخدامها