استاکس نت همه گیر شد

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روزنامه ديلي تلگراف لندن اعلام كرد : ويروس مخرب "استاكس نت " كه براي اهداف خاصي طراحي شده بود اكنون به دست خرابكاران و سايبرهاي مخرب افتاده و به همه رايانه هاي جهان حمله كرده است.

به گزارش تابناک اين روزنامه انگليسي از آلوده شدن سيستم هاي اطلاع رساني عمومي انگليس موسوم به "999" ، آلوده شدن بيشتر سيستم هاي بيمارستاني در نقاط مختلف انگلستان ، سيستم هاي بانكي ، فرودگاه ها و شبكه هاي حمل و نقل خبر داده است و در ادامه گزارش خود می افزاید:

اكنون "تروريسم سايبري " خود را به خوبي نشان داده و كارشناسان به آساني از واژه اي به شكل " تعطيلي همه چيز " سخن مي گويند.بايد همه كارشناسان در پي راه حل باشند و در غير اين صورت جنگ الكترونيكي كه به را ه افتاده همه را فلج خواهد كرد
:eek::eek::eek::eek:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلمه ای به جز آخی به ذهنم نرسید!

به قول معروف میگن خودشون کردن که لعنت بر خودشون باد...

paeeizan

اخراجی موقت
من کلا" از ویروس و مقابله با اون تو دنیای 0 و 1 خوشم میاد ..نمیدونم چرا

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم چند روز پیش تو سیستم خودم دو تاشون رو توسط آنتی ویروس رسوا کردم. بهتون توصیه می کنم حتما آنتی ویروس تون رو آپدیت کنید.

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم چند روز پیش تو سیستم خودم دو تاشون رو توسط آنتی ویروس رسوا کردم. بهتون توصیه می کنم حتما آنتی ویروس تون رو آپدیت کنید.
ميگم من يه ويروس رو يكي از كامپيوترهام دارم كه درايو ويندوز رو پر نشون ميده و نميذاره نرم افزار به اين دليل نصب شه ولي فايلها انقدر حجم ندارن .. با NOD هم نميره .. جيكار كنم
نكنه اين همون اسكايس باشه:confused:

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميگم من يه ويروس رو يكي از كامپيوترهام دارم كه درايو ويندوز رو پر نشون ميده و نميذاره نرم افزار به اين دليل نصب شه ولي فايلها انقدر حجم ندارن .. با NOD هم نميره .. جيكار كنم
نكنه اين همون اسكايس باشه:confused:
من از NOD دل خوشی ندارم. الان هم دکتر وب رو سیستم ام نصبه که براحتی استاکس نت رو از بین برد. البته ظاهرا...
این ویروس از این حرکت های جلف نمی کنه. سعی می کنه آروم آروم اطلاعات رو روی سرور خودش بفرسته. روی سیستم های شخصی زیاد تاثیر نداره. بیشتر روی سیستم های شبکه ای سازمان ها و ادارات خطرناک میشه. بالطبع یکم سرعت رو پایین میاره.

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از NOD دل خوشی ندارم. الان هم دکتر وب رو سیستم ام نصبه که براحتی استاکس نت رو از بین برد. البته ظاهرا...
این ویروس از این حرکت های جلف نمی کنه. سعی می کنه آروم آروم اطلاعات رو روی سرور خودش بفرسته. روی سیستم های شخصی زیاد تاثیر نداره. بیشتر روی سیستم های شبکه ای سازمان ها و ادارات خطرناک میشه. بالطبع یکم سرعت رو پایین میاره.
خب حالا براي اين مشكلم كدوم آنتي ويروس ميتونه ويروس كشي كنه؟؟؟:(

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب حالا براي اين مشكلم كدوم آنتي ويروس ميتونه ويروس كشي كنه؟؟؟:(
من همون دکتر وب رو پیشنهاد می کنم. من ازش راضی بودم تا حالا.