كارت درسته ديگه. خب فكر نميكردم اين دور و بر ها باشي .
آره گوگوليا ميخوان راز رفاقت رو بگن
عوضش بيا اين هم عكس يك انفجار هسته اي در اقيانوسه تقديم به تو مخصوصا
"I'll lean on you and you lean on me, and we'll be okay."
من به تو تکیه می دم و تو به من، و ما خرسند خواهیم بود
Friendship is one mind in two bodies.
دوستی یک نظر در دو جسم است
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them"
اگر همه دوستام خواستند از روی یک پل به پایین بپرند من با آنها نخواهم پرید، من در زیر پل خواهم بود تا بگیرمشون
Hold a true friend with your both hands
یک دوست واقعی رو با دو دستت نگه دار
"Everyone hears what you say.
Friends listen to what you say.
Best friends listen to what you don't say."
همه به چیزی که تو میگی گوش میکنند
دوستانت به چیزی که تو میگی گوش میکنند
بهترین دوستانت به چیزی گوش میکنند که تو نمیگویی
A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.
یک دوست کسی است که ترانه درون قلب تورا میداند و موقعی که آنرا فراموش کردی، همانرا برایت میخواند
"A real friend is one who walks in
when the rest of the world walks out."
دوست واقعی کسی است که هنگامی نزد تو می آید که همه از تو دور میشوند
"My father always used to say that when you die, if you've got five real friends, you've had a great life."
پدرم همیشه میگفت اگر هنگام مرگت 5 تا دوست خوب داشته باشی، زندگی بزرگی داشته ای
"If you should die before me,
ask if you could bring a friend."
اگه مجبور بودی که قبل از من بمیری، بپرس که آیا میتونی یک دوست رو با خودت ببری
If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you
اگه قرار است تا 100 سالگی زندگی کنی، من میخواهم که یک روز کمتر از 100 سال زندگی کنم، پس مجبور نخواهم بود که هرگز بی تو زندگی کنم
True friendship is like sound health, the value of it is seldom known until it be lost
دوستی راستین مانند سلامتی کامل میمونه، ارزش اون گاها درک میشه قبل از اینکه از دست بره
Don't walk in front of me; I may not follow. Don't walk behind me; I may not lead. Just walk beside me and be my friend
جلوتر از من راه نرو، ممکن دنبالت نیام، پشت سرم راه نرو، ممکن هدایتت نکنم، در کنار من راه برو و دوست من باش
We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere
همه ما مسیرهای مختلفی در زندگی پیش میگیریم، اما مهم نیست به کدام سمت میریم، ما قسمی از یکدیگر را به هرجا میبریم
Friends are god's way of taking care of us
استفاده از دوستان شیوه خدا برای مراقبت از ماست
Strangers are just friends waiting to happen. Friends are the Bacon Bits in the Salad Bowl of Life
غریبه ها دوستی هایی هستند که منتظر اتفاق افتادن هستند، دوستان تکه های بیکن در ظرف سالاد زندگی هستند
متن بعدیشم میگه که این رو برا دوستات بفرست، اونها هم برات میفرستند و اگه فقط یه بار دستت رسیده نا امید نباش که یه دوست خوب داری اونم منم
ممکن غلط توش باشه، بعدا یه بازبینی میکنم
ما کم رو دیوار "ما هستیم" ننوشتیم
انشالله عکس انفجار در ایران عزیزمون رو ببینیم!!