از کجا همسر آیندمو پیدا کنم؟

ali.metal.eng

عضو جدید
بله.........برای شماکه عقل تون کم نشده چاهه..........پس یکی دیگه رو به دردسر نندازین

ای بابا خب خودشون میخد زن بگیرند کمکشون نکنم یعنی؟؟ واسه همه که چاه نیست خب یکی شاید دوست داره بره تو چاه من چیکار کنمممم:D

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادمی ک تو نت ب ازدواج فک میکنه ضعیفه چون میدونه تو واقعیت کسی نگاش نمیکنه
منظورم باشما نیس کلی گفتم

بحث دیده نشدن نیست
خدایی از این نظر مشکلی ندارم

چون شهوت و نیاز به محبت بهمم میریزه برای همین دنبال ازدواجم

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شا پری خوشم مید نکته بینیی ....

:d
نه اینکه با آشنا شدن مخالف باشما...ولی نه 6 ماه یکسال....البته جور دیگه ام نمیتونی کسی رو بشناسی
منکه کلا با روش سنتی موافق ترم....آدم باید بیشتر چشم و گوششو باز کنه و تحقیق کنه راجع به طرف.....ادما راحت میتونن حتی واسه 1 سال فیلم بازی کنن

ali.metal.eng

عضو جدید
:d
نه اینکه با آشنا شدن مخالف باشما...ولی نه 6 ماه یکسال....البته جور دیگه ام نمیتونی کسی رو بشناسی
منکه کلا با روش سنتی موافق ترم....آدم باید بیشتر چشم و گوششو باز کنه و تحقیق کنه راجع به طرف.....ادما راحت میتونن حتی واسه 1 سال فیلم بازی کنن
روش سنتی فکر کنم دیگه چواب نمیده چون الان نمیشه با پرس و جو کسی و شناختتت.... الان دغدغه های جدیدی وجود داره پری ین یه حقیقته.... واقعا من فکر میکنم ما بین مدرنیته و سنت موندیم خیلی سخته اننتخاب نوع ازدواج

pari.hosseini

عضو جدید
روش سنتی فکر کنم دیگه چواب نمیده چون الان نمیشه با پرس و جو کسی و شناختتت.... الان دغدغه های جدیدی وجود داره پری ین یه حقیقته.... واقعا من فکر میکنم ما بین مدرنیته و سنت موندیم خیلی سخته اننتخاب نوع ازدواج

دقیقااااااااا واقعا نمیشه ب کسی اعتماد کرد ملت 36رنگ شدن

اوژنی دزیره

عضو جدید

آدم وقتی یکنفر به دلش بشینه دیگه این قضایا مطرح نیست.

ali.metal.eng

عضو جدید
دقیقااااااااا واقعا نمیشه ب کسی اعتماد کرد ملت 36رنگ شدن
دقیقا نمیشه به این راحتی کسی رو شناخت و همین باعث شده مشکلات داشته باشیم
آدم وقتی یکنفر به دلش بشینه دیگه این قضایا مطرح نیست.

ببین این طرز تفکر اونایی که سه ماه بعد ازدواج دم دادگستری دنبال طلاقندااا حواست باشه:D

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برو تو عروسی کل دخترا فامیلو میبنی گلچین کن بعد در مورد همش تحقیق کن یکیش خوب میشه

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

دقیقا من نظرم همینه
ولی بازم میشه یه چیزایی رو با تحقیق فهمید...و صد البته یه چیزایی رو هم با اشنایی...
البته این آشنایی ها راهای مختلفی داره
من شخصا دلم میخاد یجوری باشه که اسمش حتی اشنایی هم نباشه میدونی چی میگم؟ مثلا یکی تو محیط کار یا تحصیل یا چمیدونم همسایگی....خلاصه یجوری رفتاراشو زیر نظر داشته باشی ولی اسمی روی طرفین نباشه...و مالکیتی حتی دورادور بوجود نیاد...چون متاسفانه حس بین دوطرف ممکنه از یه جنس دیگه بوجود بیاد و با عشق یا علاقه اشتباه گرفته شه
مث عادت...یا محبت معمولی....
نمیدونم ...خودمم نمیدونم اصلا شدنیه یا نه
ولی به شدت با رفت و آمدای دختر و پسر فقد برای اشنایی مخالفم...اخه جتی اگه خانواده ها خبردارم باشن...بازم نمیتونی جلوی خریت ذهنی ددخترا رو بگیری...دخترا زود جوگیر میشن..کافیه یکم از ظاهر طرف خوششون بیاد////کولوهوم چشماشونو رو همه چی میبندن و کل 6 ماه رو به فنا میدن

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادمی ک تو نت ب ازدواج فک میکنه ضعیفه چون میدونه تو واقعیت کسی نگاش نمیکنه
منظورم باشما نیس کلی گفتم

اما همیشه اینطور نیس ...بحث نگاه کردن هم نیس ....نت میتونه یه نقطه شرو باشه اما اگه ادامش هم با نت باشه بله حرف شما کاملا درسته ....
و اینکه شاید بعضیا واقعن فرد مناسبی اطرافشون نیس و شخصیتشون اجازه نمیده تو خیابون دنبال کسی بیفتن .....

اوژنی دزیره

عضو جدید
دقیقا نمیشه به این راحتی کسی رو شناخت و همین باعث شده مشکلات داشته باشیم

ببین این طرز تفکر اونایی که سه ماه بعد ازدواج دم دادگستری دنبال طلاقندااا حواست باشه:D

یه دور از جون سر زبونت بیاد بگی بد نیست ها؟من منظورم این بود اول باید یکی به دل آدم بشینه تا بعدش وارد قدم بعدی بشی.منظورم علاقه ای که تو خیابون بوجود بیاد نبود که علاقه ی درست منظورمه.