از کجا همسر آیندمو پیدا کنم؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من نیست.بنظر من با دختر دندون کجو کوله هه ازدواج کنی بهتر از اینه
اونقدم بد نیس که اینو پشت سرش میگی
میگه مدیره مدبره قد بلنده جذابه
مردم چه زود قضاوت میکنن:D فقط بدیاشو نبین

زیربارون

عضو جدید
اگه خنگ نباشی خوب میفهمی
ادمه دیگه یه مدت باش باشی میفهمی:D اخلاقش دست میاد

خنگ نیستم.

به نظر من نیست.بنظر من با دختر دندون کجو کوله هه ازدواج کنی بهتر از اینه

ببین دختری که دندونش کج و کوله هست دندون کج و کوله اش مهم نیست چر که همونطور که بچه ها گفت دندون رو میشه درست کرد بعدا. ولی بنظرم دندون کج و کوله نشون دهنده بی توجهی خود دختر یا پدر و مادر دختر به سر و وضع بچه شونه. آدمی که قبل از ازدواج تو دوره جوونی و گل زندگی , اینقد نسبت به وضع دندوناش بی توجه هست پس بعد از ازدواج هم چاق میشه و جوش جوشی و شکل این زنایی که اصلا به خودشون نمیرسن, من از این افراد خیلی بدم میاد.

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونقدم بد نیس که اینو پشت سرش میگی
میگه مدیره مدبره قد بلنده جذابه
مردم چه زود قضاوت میکنن:D فقط بدیاشو نبین
من نظر خودمو گفتم.مثلن از نظر من یه مشکلی طرف داره که تو اصلن نمیتونی کنار بیای ولی من راحت کنار میام
من خدم شخصن نمیتونم با این مساله راحت کنار بیام

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خنگ نیستم.

ببین دختری که دندونش کج و کوله هست دندون کج و کوله اش مهم نیست چر که همونطور که بچه ها گفت دندون رو میشه درست کرد بعدا. ولی بنظرم دندون کج و کوله نشون دهنده بی توجهی خود دختر یا پدر و مادر دختر به سر و وضع بچه شونه. آدمی که قبل از ازدواج تو دوره جوونی و گل زندگی , اینقد نسبت به وضع دندوناش بی توجه هست پس بعد از ازدواج هم چاق میشه و جوش جوشی و شکل این زنایی که اصلا به خودشون نمیرسن, من از این افراد خیلی بدم میاد.
شاید وضعشون خوب نیس

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
خنگ نیستم.

چقدم ناز میکنه
دختر کجو کله هم اخر گیرت نمیاد :D
از دندون کج به چهه حرفا رسیدی

زیربارون

عضو جدید
شاید وضعشون خوب نیس

دلیل نمیشه چون خانواده های فقیری رو دیدم که نسبت به این جریان خیلی حساس هستن.
خب من با خانواده ای که وضع بدش رو بهانه قرار میده که به دخترش نرسه من دوست ندارم باهاش وصلت کنم. اگرم اونقدر وضعشون بد هست که نمیتونن اصلا توان پرداخت این مبلغ رو ندارن با کمال شرمندگی باید بگم من در این مورد هم دلم نمیخواد با همچین خانواده فقیری ازدواج کنم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیل نمیشه چون خانواده های فقیری رو دیدم که نسبت به این جریان خیلی حساس هستن.
خب من با خانواده ای که وضع بدش رو بهانه قرار میده که به دخترش نرسه من دوست ندارم باهاش وصلت کنم. اگرم اونقدر وضعشون بد هست که نمیتونن اصلا توان پرداخت این مبلغ رو ندارن با کمال شرمندگی باید بگم من در این مورد هم دلم نمیخواد با همچین خانواده فقیری ازدواج کنم
:D خیلی سخت گیریا . به همه چیز گیر میدی
خودت مشکلی نداری؟ قدت وزنت تحصیلاتت قیافت پول تو جیبت ماشینت خونت همه چیزت ... اکی؟

زیربارون

عضو جدید
:D خیلی سخت گیریا . به همه چیز گیر میدی
خودت مشکلی نداری؟ قدت وزنت تحصیلاتت قیافت پول تو جیبت ماشینت خونت همه چیزت ... اکی؟

خب منم طبیعتا مشکلاتی دارم. همه مشکل دارن. ولی در حد توانم سعی میکنم همه مشکلاتم رو بهبود ببخشم. کسی نمیتونه بگه کاری نکردم. مثلا موهای سرم ریخته اما طوری کوتاهش میکنم که زشت نباشه. یا اگه همسر آینده ام خوشش نیاد میرم مو می کارم

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باید بپذیری که طرفت نمیتونه بدون عیب باشه :D

درسته ولی بستگی داره با چه عیبی بیشتر میتونه کنار بیاد.من خدم حاضرم با یه انسان زشت و فقیر زندگی کنم ولی کسی که بهش اعتماد ندارم نه

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب منم طبیعتا مشکلاتی دارم. همه مشکل دارن. ولی در حد توانم سعی میکنم همه مشکلاتم رو بهبود ببخشم. کسی نمیتونه بگه کاری نکردم. مثلا موهای سرم ریخته اما طوری کوتاهش میکنم که زشت نباشه. یا اگه همسر آینده ام خوشش نیاد میرم مو می کارم
بفرما:D
حالا خوبه طرفت بگه این پسره کچلی تو خانوادشون ارثیه پس فردا بچه هام کچل میشن
یا به خاطر بی توجهی خانوادش
ژن کچلی بش سرایت کرده
:D

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچش میشه کچله دندون کجو کوله.کی دیگه اونو میگیره

زیربارون

عضو جدید
بفرما:D
حالا خوبه طرفت بگه این پسره کچلی تو خانوادشون ارثیه پس فردا بچه هام کچل میشن
یا به خاطر بی توجهی خانوادش
ژن کچلی بش سرایت کرده
:D

کچلی رو نمیشه کاریش کرد هر چقدر هم دوا درمون بکنی بالاخره موهات میریزه تازه تنها راهش کاشت مو هست که دوست دکترم بهم گفت یکی دوسال صبر کنم تا کامل محل ریزش مشخص بشه بعدش مو بکارم.

اما کچلی رو نمیشه با دندون کج و کوله مقایسه کرد.
خب بچه ام اگه دختر بشه کچل نمیشه و اگه پسر بشه احتمالا تا اون موقع درمان کچلی را کشف کرده اند!
یه چیز دیگه من اصلا دوست ندارم بچه دار بشم حالا اگه همسر آینده ام اصرار خیلی زیاد بکنه شاید یک فرزند رو بدنیا بیاریم.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ولی بستگی داره با چه عیبی بیشتر میتونه کنار بیاد.من خدم حاضرم با یه انسان زشت و فقیر زندگی کنم ولی کسی که بهش اعتماد ندارم نه
حتی اگه اینقد زشت باشه حاضری؟01.jpg

زیربارون

عضو جدید
امکان داره یکی که بهش اعتماد نداری مثلا پسری که با تعداد زیادی دختر بوده, بدون کلک و صادقانه بتونه اعتماد رو جلب کنه؟
بچش میشه کچله دندون کجو کوله.کی دیگه اونو میگیره
دندوناشو درست میکنم حتما!
:D ولی شنیدم با اعتماده
تو بگیرش:biggrin:
;):D
میگیرمش واسه پسرم

اگه دختر باشه که دیگه کچل هم نمیشه!

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
کچلی رو نمیشه کاریش کرد هر چقدر هم دوا درمون بکنی بالاخره موهات میریزه تازه تنها راهش کاشت مو هست که دوست دکترم بهم گفت یکی دوسال صبر کنم تا کامل محل ریزش مشخص بشه بعدش مو بکارم.

اما کچلی رو نمیشه با دندون کج و کوله مقایسه کرد.
خب بچه ام اگه دختر بشه کچل نمیشه و اگه پسر بشه احتمالا تا اون موقع درمان کچلی را کشف کرده اند!
یه چیز دیگه من اصلا دوست ندارم بچه دار بشم حالا اگه همسر آینده ام اصرار خیلی زیاد بکنه شاید یک فرزند رو بدنیا بیاریم.
چرا بچه دوس نداری؟؟