اوژنی دزیره
عضو جدید
پیشنهاد می کنم هرچه سریع تر از این تاپیک فرار کن اینجا امروز همش دعواست بدو تا دیر نشده قتلی رو گردن ما ننداخنن فرار کنیم
جدی دعواست...پیشنهاد می کنم هرچه سریع تر از این تاپیک فرار کن اینجا امروز همش دعواست بدو تا دیر نشده قتلی رو گردن ما ننداخنن فرار کنیم

باو شما دیگه دارین خیلی سخت میگیرین.![]()
راستش از یه دختره خوشم میاد. 2 یا 3 سال ازم بزرگتره
, تو زندگیش با تعداد زیادی پسر دوست بوده
. خانواده اش وضع مالیشون خوب نیست
. آدم با عرضه ای هست و مدیر و مدبره و شخصیت و چهره جذابی داره
و بعضی وقتا به این فکر میکنم که بهش پیشنهاد آشنایی و ازدواج بدم
فقط میدونم خیلی دلش میخواد ازدواج کنه و از منم بدش نمیاد
. مشکلی که هست اینه که بهش اعتماد ندارم
. نظرتون چیه؟اصلن وارد این قضیه نشو.بی اعتمادی خیلی بده و هیچ جور درست نمیشهخب پس میگی سخت نگیرم, باشهراستش از یه دختره خوشم میاد. 2 یا 3 سال ازم بزرگتره
. قدش یه خرده بلنده ( من زیاد دوست ندارم اینو
) عقاید و افکارمون شبیه همدیگه هست و کلا باهاش حال میکنم
ولی تا الان نه بهش ابراز علاقه کردم نه حرفی از ازدواج زدم
. نظرتون چیه؟
خب پس میگی سخت نگیرم, باشهراستش از یه دختره خوشم میاد. 2 یا 3 سال ازم بزرگتره
. نظرتون چیه؟
اصلن وارد این قضیه نشو.بی اعتمادی خیلی بده و هیچ جور درست نمیشه
بستگی به خدت داره.من خدم اصلن با همچین ادمی که خیلی راحت با بقیه دوست میشه نمیتونم کنار بیامخب راستش اصلا فرصتی پیش نیومده تا امتحانش کنم, آخه ما با هم هیچ رابطه یا تعهد خاصی نداریم ولی اون میشه گفت با تعداد زیادی پسر دوست هست مثلا چند بار بیرون پسرای مختلفی رو دیدم که سوار ماشینش بودن. اما آیا اینا دلیل میشه که این خانم تو یک رابطه همراه با تعهد آدم متعهدی نباشه؟
خب راستش اصلا فرصتی پیش نیومده تا امتحانش کنم, آخه ما با هم هیچ رابطه یا تعهد خاصی نداریم ولی اون میشه گفت با تعداد زیادی پسر دوست هست مثلا چند بار بیرون پسرای مختلفی رو دیدم که سوار ماشینش بودن. اما آیا اینا دلیل میشه که این خانم تو یک رابطه همراه با تعهد آدم متعهدی نباشه؟
یه سری از دوستام میگن دختری مثه این که با پسرای زیادی بوده رو دورش خط قرمز بکش ولی دو سوال آیا این حرف درسته؟ دختری که با پسرهای زیادی بوده رو باید دورش خط قرمز کشید؟ پس تو خارج ملت چیکار میکنن؟
دوم اینکه پس دخترای دهه 70ای و 80 ای که از الان 5 6 تا دوست پسر دارن تکلیفشون چی میشه؟!
نه دلیل نمیشه خیلی ها رابطه های سالمی دارن این درست نیست تا مطمئن نشدی قضاوت کنی
خب راستش اصلا فرصتی پیش نیومده تا امتحانش کنم, آخه ما با هم هیچ رابطه یا تعهد خاصی نداریم ولی اون میشه گفت با تعداد زیادی پسر دوست هست مثلا چند بار بیرون پسرای مختلفی رو دیدم که سوار ماشینش بودن. اما آیا اینا دلیل میشه که این خانم تو یک رابطه همراه با تعهد آدم متعهدی نباشه؟
یه سری از دوستام میگن دختری مثه این که با پسرای زیادی بوده رو دورش خط قرمز بکش ولی دو سوال آیا این حرف درسته؟ دختری که با پسرهای زیادی بوده رو باید دورش خط قرمز کشید؟ پس تو خارج ملت چیکار میکنن؟
دوم اینکه پس دخترای دهه 70ای و 80 ای که از الان 5 6 تا دوست پسر دارن تکلیفشون چی میشه؟!
اگه پسری به شما علاقمند بشه و شما هم به اون علاقمند باشید ولی بدونید با تعداد زیادی دختر دوست بوده و حتی احتمال بدید باهاشون همبستر شده و به شما پیشنهاد ازدواج بده نظرتون چیه؟ من دقیقا تو حالت برعکس اینم.
باهاش صحبت میکنم شاید به تفاهم نرسم اما این فرصت رو به خودم میگم چون حق منه
اما تصمیم درست هم میگیرم
اگه حرف نزنی تا آخر عمر تو فکر میمونی
البته اگه طرف مقابل رو دوس داشته باشی
تو سی سالته میخای دختر دهه هفتادی بگیری؟
یعنی اگه بگه من به تو تعهد میدم, یا بگه اون زمان تو رو نمیشناختم نمیدونستم کسی مثه تو قرار بیاد تو زندگی و از اگه با هم باشیم به رابطمون پایبندم جوابت به پیشنهادش مثبته؟
من راستش خودمم نمیدونم این احساسی که بهش دارم آیا این واقعا دوست داشتنه یا اینکه بخاطر نبودن با هیچ دختره دیگه بهش عادت کردم فقط. تنها چیزی رو که میدونم اینه که خیلی خوب حرف هم رو می فهمیم و درک میکنیم.
نه میگم پس تکلیف اینا چی میشه, در مورد دخترهای دهه 70 ای که خیلی راحت با پسرا میگردن.
مگه دل بستن دس خود ادماسباهم صحبت کنید چند وقت اما دل نبند شاید در طول زمان به تفاهم برسین شایدم نه ولی ارزشش رو داره کم پیش میاد یکی پیدا بشه درکمون کنه

ما کاملا هم رو میشناسیم و بارها تو جمع ملاقات کردیم همو و صحبت کردیم ولی هیچ وقت تو قرارهای دو نفره نبودیم.باهم صحبت کنید چند وقت اما دل نبند شاید در طول زمان به تفاهم برسین شایدم نه ولی ارزشش رو داره کم پیش میاد یکی پیدا بشه درکمون کنه
نه همه هم اینطور نیستن .بنظرم این خیلی بده که دوستیهاشو باعث افتخار میدونه و واستون حتی تعریف هم میکنه
غیبت ما دهه 70تادیارو نکنید همچینم با همه دوس نمیشن![]()
مگه دل بستن دس خود ادماس![]()

مگه دل بستن دس خود ادماس![]()
اونایی که فک میکنن راحت دل نمیبندن خیلی باید بیشتر مراقب باشنخداییش نه ولی ایشون فکر کنم راحت دل نبندن

بحث سر چیه من تازه رسیدم
اگه گذشتش برات مهمه اصن بیخیالش شوخب پس میگی سخت نگیرم, باشهراستش از یه دختره خوشم میاد. 2 یا 3 سال ازم بزرگتره
. نظرتون چیه؟

اگه گذشتش برات مهمه اصن بیخیالش شو
من میگم عشق نیس همه چی اعتماده
اعتماده که زیباس که دو نفرو پابند هم میکنه
کسی و برای همیشه انتخاب کن که مث چشات بش اعتماد داشته باشی![]()

اگه خنگ نباشی خوب میفهمیچطور بفهمم قابل اعتماد هست یا نه؟
اخلاقش دست میادچطور بفهمم قابل اعتماد هست یا نه؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
پدر....مادر...همسر...کدومرو خیلی دوس دارید... | زنگ تفريح | 41 | |
|
|
همسر یابی در باشگاه مهندسان | زنگ تفريح | 629 | |
|
|
دوست دارین همسر آیندتون چه معیارهایی داشته باشه؟ | زنگ تفريح | 63 | |
|