از چيزي كه بدم ميومد حالا مجبورم انجامش بدم...خداحافظي!

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستاي گلم
خيلي وقته اينجا عضو شدم ولي چند ماهي بيش نبود كه دوستاي خيلي گلي پيدا كردم
اوقات خيلي خوشي رو در كنار دوستام تو اين باشگاه گذروندم و خاطره هاي خيلي باحالي!تو ذهنم ثبت شد از تك تكتون
هر چند گاهي تالار خيلي بي مزه و لوس ميشد و بيشتر دپرس ميشدم!!!!
افتخار آشنايي با خيلي هاتونو نداشتم ولي بعضي از دوستان از دور واسم قابل احترام بودن..افكارشون،تعصباتشون،تو پست هايي كه ميدادن واسم خيلي جالب بود مثل babak.php..hamed-Gisbon..محمد آقا...ميرحسين كه اين اواخر اجازه داد داداش صداش كنم!و خيلي ديگه از دوستاي ديگه

با بعضي ها فقط كل انداختم كه از همشون معذرت ميخوام اگه باعث شدم ناراحت بشن.مخصوصا تو امير تكراري:دي
دخمل هاي باحال باشگاه هم كه خودشون ميدونن چقد واسم عزيزن.اسم ببرم خيليييييييي زياد ميشن!
...
زياد حرف زدم
به دلايلي ديگه نميتونم تو اين تالار باشم..
حتي زود تر از تو رفتم بابا شيتيلي!!!
از همينجا كلاه رو به احترام همه لحظات خوشي كه با شما دوستاي گلم داشتم از سرم بر ميدارم و بهترين آرزوها رو براي تك تك شما دارم..
هميشه شاد باشيد
:gol::gol::gol:

:(:(:(:(

کجا آبجی؟؟

شيته گيان

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابايي اين بهنام دنبال دعوا ميگرده
تو رو خدا شروع نكنين..
اه
يادت رفت بابات شجاعه .....

يادت رفت بابات پشت هيشكي رو خالي نميكنه...

شیته فکر نکنی میخوای بریم پارتی...میخوام برم دعوا (خیلی مهمه) میایی یا خودم برم

من هستمممممممممم

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
آخه چرا... من که میدونم چرا میخای بری ..از این به بعد .اینجا براش جهنمه.همون کسی که خودت میدونی .میخای اسمشو بگم

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه چرا... من که میدونم چرا میخای بری ..از این به بعد .اینجا براش جهنمه.همون کسی که خودت میدونی .میخای اسمشو بگم

اه
بس كنين ديگه بچه ها
اين بچه بازيا چيه؟؟؟؟؟؟
بخدا شما دارين بيشتر اذيتم ميكنين...

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته چون دوست دارم میگم که هر چه زودتر از اینجا بری به نفعته
ولی خولب دلمون تنگ میشه
آره
بدجوري معتاد شده بودم
از كارو زندگي داشتم مي افتام
ممنون داداشي جونمممم
منم دلم براي همتون تنگ ميشه

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
مینا جون نهلوووووووو...........[SIZE=-1]
[/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE][SIZE=-1]
دلمون واست میتنگه....[/SIZE]

Motahare89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ای شهـــابِ رهـگــــذر،ای از ستــاره ماه تــر![/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دلـخــوشی هــای مــن ازعمـــر تــو هـم کوتاه تر[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif][/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]توخدایم نیستـی بـــی شک! ولــی مثــل خــــــدا-[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]در وجـودت هـــرکســی شـک می بــرد،گمراه تر[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]روز و شب دنـبــال تــو هستـنــد«ازمـا بهتــران»![/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]چشـــم هـایــت را بگـــو باشنـــد بســـم ا... تـــر[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]عشـق کــوهــــی قلــه ناپیــداست وصعب العبــور[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]هرچـــه عــاشق تــر،مسیــر پیش رو جـانـکاه تــر[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]عاشقی لطفش به سختی های راهش بــود ومــن-[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بی جهـت مـی خواستــم بـاشد ازاین دلخــــواه تر![/FONT]

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
مینا جون نهلوووووووو...........[SIZE=-1]
[/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE][SIZE=-1]
دلمون واست میتنگه....[/SIZE]

آخ فدات بشمممممممممممممم
گريه نكن گوگولي من
بوووووووووووسسسسسسس

باشه ناراحت نشو ... خداحافظ ..به امید موفقیت در زندگی.....

ممنون يه عالمه

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ای شهـــابِ رهـگــــذر،ای از ستــاره ماه تــر![/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دلـخــوشی هــای مــن ازعمـــر تــو هـم کوتاه تر[/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]توخدایم نیستـی بـــی شک! ولــی مثــل خــــــدا-[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]در وجـودت هـــرکســی شـک می بــرد،گمراه تر[/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]روز و شب دنـبــال تــو هستـنــد«ازمـا بهتــران»![/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]چشـــم هـایــت را بگـــو باشنـــد بســـم ا... تـــر[/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]عشـق کــوهــــی قلــه ناپیــداست وصعب العبــور[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]هرچـــه عــاشق تــر،مسیــر پیش رو جـانـکاه تــر[/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]عاشقی لطفش به سختی های راهش بــود ومــن-[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بی جهـت مـی خواستــم بـاشد ازاین دلخــــواه تر![/FONT]
قلبون دستت عزيزكم

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بار هم شوخی باهم کل کل کردیم
امیدوارم از من ناراحن نباشی...:gol::gol:
مواظب خودت باش:gol:

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
رفتی بی معرفت:cry: دیدی رفیقه نیمه راهی:cry::cry:

تنهام گذاشتی نمیگی بی تو به کی مامانی:cry: خیلی بدی :cry::cry::cry::cry:

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام به همه دوستاي گلم
خيلي وقته اينجا عضو شدم ولي چند ماهي بيش نبود كه دوستاي خيلي گلي پيدا كردم
اوقات خيلي خوشي رو در كنار دوستام تو اين باشگاه گذروندم و خاطره هاي خيلي باحالي!تو ذهنم ثبت شد از تك تكتون
هر چند گاهي تالار خيلي بي مزه و لوس ميشد و بيشتر دپرس ميشدم!!!!
افتخار آشنايي با خيلي هاتونو نداشتم ولي بعضي از دوستان از دور واسم قابل احترام بودن..افكارشون،تعصباتشون،تو پست هايي كه ميدادن واسم خيلي جالب بود مثل babak.php..hamed-Gisbon..محمد آقا...ميرحسين كه اين اواخر اجازه داد داداش صداش كنم!و خيلي ديگه از دوستاي ديگه
با بعضي ها فقط كل انداختم كه از همشون معذرت ميخوام اگه باعث شدم ناراحت بشن.مخصوصا تو امير تكراري:دي
دخمل هاي باحال باشگاه هم كه خودشون ميدونن چقد واسم عزيزن.اسم ببرم خيليييييييي زياد ميشن!
...
زياد حرف زدم
به دلايلي ديگه نميتونم تو اين تالار باشم..
حتي زود تر از تو رفتم بابا شيتيلي!!!
از همينجا كلاه رو به احترام همه لحظات خوشي كه با شما دوستاي گلم داشتم از سرم بر ميدارم و بهترين آرزوها رو براي تك تك شما دارم..
هميشه شاد باشيد
:gol::gol::gol:

مینا جونم چرا می خوای بری آخه ؟؟؟؟؟؟
به خاطر 4 تا بچه که حرف دهنشونو نمی فهمن؟
برو ببین دیشب بخدا با همشون دعوا کردم. دیگه هم اجازه نمیدم کسی نازکتر از گل بهت بگه . نرو به خاطر کسایی که دوست دارن نرو

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم انشالله در پناه حق موفق باشی

هرچند دلمون براات تنگ میشه ولی رفتنت به نفعته

شاد باشی

امیدوارم زیباترین گلها زیر پایت

قشنگترین چشم ها بدرقه راهت

زیباترین لبخند ها بر لبانت

و بالاترین دست ها نگهبانت باشد

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
مینا جووونم کجا میری عزیز دلم

کی رنجوندتت؟ کی اذیتت کرده که موخای دوست هاتم ول کنی و بری؟

چرا تا به یکی عادت می کنیم میزاره و میره

میناااااااااااااااااااااااااا

bita.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
گله من نروووووووووووووو من بی تو اینجا نمی مونم عشقه مامان

فدات بشم اگه بخاطر دیشب داری میری رفتنت اصلا درست نیست.اما خودت صلاحه خودتو بهتر میدونی
خیلی دوست دارم.سعی کن همیشه قوی باشی و از مشکلات فرار نکنی.بمونو بجنگ فرار کردن اسونترین کاره دخترم.بوووووووووس.

امیدوارم نری اما اگه رفتی بهترین ارزو هارو برات دارم
من و باباتو خونوادتو اینجا تنها نزار گرچه منم 2 روز دیگه میرم تا عید اما تو نرو

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ای غروب غریبانه ی دل
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن
سلام ای غم لحظه های جدایی
خداحافظ ای شعر شبهای روشن
خداحافظ ای قصه ی عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن دل
خداحافظ ای عطر شعر شبانه