الآن شرایطش نیست دیگه نگاه نکن
bernabeo عضو جدید کاربر ممتاز Dec 31, 2009 #1 الآن شرایطش نیست دیگه نگاه نکن آخرین ویرایش: Jan 1, 2010
fargol_2408 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 1, 2010 #3 bernabeo گفت: از پس پرده نگاه کن مثلِ شطرنجه زمونه هر کسی مثلِ يه مهره توی اين بازی می مونه يکی مثل ما پياده يکی صد ساله سواره يه نفر خونه به دوشه يکی دو تا قلعه داره يه طرف همه سياه و يه طرف همه سفيدن رو به روی هم يه عمره ما رو دارن بازی می دن اونا که اول بازی توی خونه ی تو و من پيش پای اسب دشمن اون همه سرباز و چيدن ببين امروزم تو بازی ميون شاه و وزيرن هنوزم بدون حرکت پشت ما سنگر می گيرن تاج و تخت شاه ديروز در قلعه شون نمی شه به خيال شون که اين تاج سرشونه تا هميشه يادشون رفته که اون شاه که به صد مهره نمی باخت تاج و از سرش تو ميدون لشگر پياده انداخت اون که ما رو بازی می ده اونه که مهره رو چيده اون که نه شاهه نه سرباز نه سياهه نه سفيده از پسِ پرده نگاه کن کلیک کنید تا باز شود... عالي بود
bernabeo گفت: از پس پرده نگاه کن مثلِ شطرنجه زمونه هر کسی مثلِ يه مهره توی اين بازی می مونه يکی مثل ما پياده يکی صد ساله سواره يه نفر خونه به دوشه يکی دو تا قلعه داره يه طرف همه سياه و يه طرف همه سفيدن رو به روی هم يه عمره ما رو دارن بازی می دن اونا که اول بازی توی خونه ی تو و من پيش پای اسب دشمن اون همه سرباز و چيدن ببين امروزم تو بازی ميون شاه و وزيرن هنوزم بدون حرکت پشت ما سنگر می گيرن تاج و تخت شاه ديروز در قلعه شون نمی شه به خيال شون که اين تاج سرشونه تا هميشه يادشون رفته که اون شاه که به صد مهره نمی باخت تاج و از سرش تو ميدون لشگر پياده انداخت اون که ما رو بازی می ده اونه که مهره رو چيده اون که نه شاهه نه سرباز نه سياهه نه سفيده از پسِ پرده نگاه کن کلیک کنید تا باز شود... عالي بود
zhilamo عضو جدید Jan 1, 2010 #4 من به چشم های بی قرار تو قول میدهم ریشه های ما به آب شاخه های ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز خواهیم شد پیروزی از آن ماست
من به چشم های بی قرار تو قول میدهم ریشه های ما به آب شاخه های ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز خواهیم شد پیروزی از آن ماست
bernabeo عضو جدید کاربر ممتاز Jan 1, 2010 #5 zhilamo گفت: من به چشم های بی قرار تو قول میدهم ریشه های ما به آب شاخه های ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز خواهیم شد پیروزی از آن ماست کلیک کنید تا باز شود...
zhilamo گفت: من به چشم های بی قرار تو قول میدهم ریشه های ما به آب شاخه های ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز خواهیم شد پیروزی از آن ماست کلیک کنید تا باز شود...
zhilamo عضو جدید Jan 1, 2010 #6 مهرشادجان من هم دوستی سبز برای انکار این ناپیدا هایم آماده اخراج شدن. ننگتان باد ای دشمنان مردم