همه خوب بودن ولی دلم برای سفر خانوادگی مشهد تنگ شده ی چیزی که تا حالا به هیچکس نگفتی اینجا بگو
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 23:39 #5,101 همه خوب بودن ولی دلم برای سفر خانوادگی مشهد تنگ شده ی چیزی که تا حالا به هیچکس نگفتی اینجا بگو
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 00:17 #5,102 یه رازیه که قابل گفتن نیست، غیر از خودم هیچکس نمیدونه. توی زندگی رازی داری؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد دیروز ساعت 00:43 #5,103 همه داریم محرم رازهای گفتنیت کیه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 00:53 #5,104 همسرم و مادرم همین سوال؟
Coronaa کاربر بیش فعال دیروز ساعت 21:06 #5,106 یکی از دوستام از اسفراین. خیلی عالیه. کدوم شهر ایران رو بیشتر از همه برای مسافرت دوست داری؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:54 #5,107 همه خوبن تا حالا ی کتاب غیر درسی رو دوباره خوندی
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:01 #5,109 آره دارم میخونم "ملت عشق" ساعت مچی داری؟ اگه داری وبه دست چپ یا راست می بندی جاشو عوض کن بعد بگو چه حسی داری!!؟ (ی چیز جالب و مهم)
آره دارم میخونم "ملت عشق" ساعت مچی داری؟ اگه داری وبه دست چپ یا راست می بندی جاشو عوض کن بعد بگو چه حسی داری!!؟ (ی چیز جالب و مهم)
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد دیروز ساعت 23:44 #5,110 بستم، را دستم نیست، عادت ندارم ساعت...
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 00:16 #5,111 وزنش رو دقیق حس میکنه آدم! ساعت یک نمونه از تکرار٫عادت بدنه ق عادت انرژی بخش....؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 00:26 #5,112 پیادهروی بهم انرژی خوبی میده. تا حالا توی خانواده حقتون ضایع شده؟
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 08:15 #5,113 هیچ وقت نشستم حساب کتاب کنم. خانواده سنگین ترین خط قرمز مه! اگه همین الان دوستت بگه پاشو بریم توی یک دعوا کمکم کن چی کار میکنی؟
هیچ وقت نشستم حساب کتاب کنم. خانواده سنگین ترین خط قرمز مه! اگه همین الان دوستت بگه پاشو بریم توی یک دعوا کمکم کن چی کار میکنی؟
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 10:18 #5,114 به آرامش دعوتش میکنم چقدر دعوایی هستی؟