همه خوب بودن ولی دلم برای سفر خانوادگی مشهد تنگ شده ی چیزی که تا حالا به هیچکس نگفتی اینجا بگو
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 23:39 #5,101 همه خوب بودن ولی دلم برای سفر خانوادگی مشهد تنگ شده ی چیزی که تا حالا به هیچکس نگفتی اینجا بگو
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 00:17 #5,102 یه رازیه که قابل گفتن نیست، غیر از خودم هیچکس نمیدونه. توی زندگی رازی داری؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد دیروز ساعت 00:43 #5,103 همه داریم محرم رازهای گفتنیت کیه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 00:53 #5,104 همسرم و مادرم همین سوال؟
Coronaa کاربر بیش فعال دیروز ساعت 21:06 #5,106 یکی از دوستام از اسفراین. خیلی عالیه. کدوم شهر ایران رو بیشتر از همه برای مسافرت دوست داری؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:54 #5,107 همه خوبن تا حالا ی کتاب غیر درسی رو دوباره خوندی
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:01 #5,109 آره دارم میخونم "ملت عشق" ساعت مچی داری؟ اگه داری وبه دست چپ یا راست می بندی جاشو عوض کن بعد بگو چه حسی داری!!؟ (ی چیز جالب و مهم)
آره دارم میخونم "ملت عشق" ساعت مچی داری؟ اگه داری وبه دست چپ یا راست می بندی جاشو عوض کن بعد بگو چه حسی داری!!؟ (ی چیز جالب و مهم)
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد دیروز ساعت 23:44 #5,110 بستم، را دستم نیست، عادت ندارم ساعت...
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 00:16 #5,111 وزنش رو دقیق حس میکنه آدم! ساعت یک نمونه از تکرار٫عادت بدنه ق عادت انرژی بخش....؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 00:26 #5,112 پیادهروی بهم انرژی خوبی میده. تا حالا توی خانواده حقتون ضایع شده؟