از پایینی یه سوال بپرس به سوال بالایی جواب بده!

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زیاد از این چیزا درست میکنم صرفا برای اینکه کاری کرده باشم

اینم یکیش هدیه دادم به دختر داییم 😅
بافت طلایی
من برم با اجازه خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی
مهمون داری رو دوست دارید؟ 🥴

پیوست ها

• IMG_20250512_184940.jpg
    IMG_20250512_184940.jpg
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 5

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زیاد از این چیزا درست میکنم صرفا برای اینکه کاری کرده باشم

اینم یکیش هدیه دادم به دختر داییم 😅
بافت طلایی
من برم با اجازه خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی
مهمون داری رو دوست دارید؟ 🥴
چه زیبا ،مبارکشون باشه🌸
بله خواهش می کنم بفرمایید راحت باشین ،ممنونم منم همینطور🌸

بله دوست دارم ،کلا چون خودمون خلوتیم شلوغی رو دوست دارم
توی زندگیتون کیو الگوی خودتون قرار میدید؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
شخص خاصی نیست ولی یه قانون کلی برای خودم دارم و اونم اینه که دلم میخواد جوری زندگی کنم که هر وقت در نبود من ازم صحبت شد خاطرات خوب از من به یادشون بیاد و آدمی باشم که بتونم گره‌گشای بقیه باشم.
همین سوال؟

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دکتر چمران. بخاطر تحصیلات و استعدادش.
همین سوال
جومونگ 😍

شوخی کردم 😂

ولی تو سن نوجوانی که دنبال الگو میگشتم دوست داشتم حضرت علی الگوم باشه ولی نمیدونم کجای زندگی کم کم اول الگومو بعد خودم رو گم کردم
شخص خاصی نیست ولی یه قانون کلی برای خودم دارم و اونم اینه که دلم میخواد جوری زندگی کنم که هر وقت در نبود من ازم صحبت شد خاطرات خوب از من به یادشون بیاد و آدمی باشم که بتونم گره‌گشای بقیه باشم.
همین سوال؟
میگم ک خیلی شبیه خواهرمی
و من خیلی میگم بهش این خیلی خوبه ولی در اندازه ای که ب خودت آسیب نزنی
قطعا نمیشه همه رو راضی نگه حتی با گذشت و فداکاری، قدرنشناس زیاده و این باعث میشه دچار نشخوار فکری و آشوب درونی بشه آدم

نمیدونم ان شاالله برای شما اینجور نباشه ولی از دید برادری و شباهات زیاد فکری ک با خواهرم دارید گفتم

همین سوال

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
خوب من الان دقیقا در روزهایی به سر میبرم که از افرادی که براشون زیاد از خودگذشتگی کردم، دارم بی‌مهری میبینم!!!
ولی با تمام حرفهایی که بالا گفتم، من یه خصوصیت دیگه هم دارم و اینه که تا یه جایی به آدمها فرصت جبران میدم، صبرم که تموم بشه دیگه اجازه‌ی فرصت مجدد بهشون نمیدم و من الان دقیقا صبرم تموم شده،اولین ترکش این جریان هم همین بود که امشب به جایی که دعوت بودم نرفتم و دیگه هیچ وقت براشون مهدیه سابق نخواهم بود، خودشون خواستن که منو از دست بدن.
.
من به سوال قبلی جواب دادم یه بار، من کیت میدلتون رو دوست دارم،سوای از نوع ازدواجش و ملکه شدنش،شخصیتش رو هم دوست دارم.
همین سوال؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا از چندین نفر شخصیت خارجی خوشم میاد نمونه اش آلکساندرا استن ، البته مطالعه خاصی روش نداشتم !
کجا رو برای زندگی انتخاب می‌کنی ؟