شخص خاصی نیست ولی یه قانون کلی برای خودم دارم و اونم اینه که دلم میخواد جوری زندگی کنم که هر وقت در نبود من ازم صحبت شد خاطرات خوب از من به یادشون بیاد و آدمی باشم که بتونم گرهگشای بقیه باشم.
همین سوال؟
شخص خاصی نیست ولی یه قانون کلی برای خودم دارم و اونم اینه که دلم میخواد جوری زندگی کنم که هر وقت در نبود من ازم صحبت شد خاطرات خوب از من به یادشون بیاد و آدمی باشم که بتونم گرهگشای بقیه باشم.
همین سوال؟
میگم ک خیلی شبیه خواهرمی
و من خیلی میگم بهش این خیلی خوبه ولی در اندازه ای که ب خودت آسیب نزنی
قطعا نمیشه همه رو راضی نگه حتی با گذشت و فداکاری، قدرنشناس زیاده و این باعث میشه دچار نشخوار فکری و آشوب درونی بشه آدم
نمیدونم ان شاالله برای شما اینجور نباشه ولی از دید برادری و شباهات زیاد فکری ک با خواهرم دارید گفتم
خوب من الان دقیقا در روزهایی به سر میبرم که از افرادی که براشون زیاد از خودگذشتگی کردم، دارم بیمهری میبینم!!!
ولی با تمام حرفهایی که بالا گفتم، من یه خصوصیت دیگه هم دارم و اینه که تا یه جایی به آدمها فرصت جبران میدم، صبرم که تموم بشه دیگه اجازهی فرصت مجدد بهشون نمیدم و من الان دقیقا صبرم تموم شده،اولین ترکش این جریان هم همین بود که امشب به جایی که دعوت بودم نرفتم و دیگه هیچ وقت براشون مهدیه سابق نخواهم بود، خودشون خواستن که منو از دست بدن.
.
من به سوال قبلی جواب دادم یه بار، من کیت میدلتون رو دوست دارم،سوای از نوع ازدواجش و ملکه شدنش،شخصیتش رو هم دوست دارم.
همین سوال؟